Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6- DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Tavsiye Eder Misiniz

Sule

Bilgili
Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Ürün Alınmaya Değer Mi?
Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Anlık Fiyatı 14359.01 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Memnuniyet Durumu Nedir?

Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Ürünün Detayları

_x000D_

Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar ürününü 14359.01 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Kullanıcı Yorumları Nasıl?
14359.01 Tl ye satışta olan Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Biz memnunuz güzel bilgisayar
İsim: **** ****
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Oyun için almıştım orta düzey oyunları kasmadan oynatıyor tereddütedenlere tavsiye ediyorum
İsim: A** D**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Satıcı: ANL STORE

Yorum: Çok güzel bir bilgisayar
İsim: a** f**
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: günlük temel ihtiyaçlarınızı karşılıyor.
Tarih: 28 Mayıs 2024
Satıcı: GİRİŞİM TEKNOLOJİ

Yorum: mükemmel bir ürün
İsim: F** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Nisan 2024

Yorum: çok güzel oğlum aldı beğendi
İsim: A** S** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Nisan 2024

Yorum: ..........
İsim: S** G**
Tarih: 15 Nisan 2024

Yorum: mükemmellll
İsim: A** G**
Tarih: 20 Şubat 2024

Yorum: Güzel beğendim kargo da hızlıydı
İsim: M** F**
Tarih: 14 Şubat 2024

Yorum: cihaz fiyat performans ekran ips ve çok başarılı ses güzel normalkullanımda film video vs izlerken fan neredeyse hiç açmıyor açsadasessiz hızı gayet güzel günlük işler için kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Z** A**
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: sıfır üründen gelen sese bakın yani pes dikkat edin iade edeceğim zaten
İsim: M** A**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Çok iyi ama fazla plastik gıcırdıyo bildiğin araba trim sesi gibi
İsim: O** A**
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: Ürünü 12 Şubat 2024 tarihinde teslim aldım. 5 Mart 2024 tarihinde şarjıbittiğine dair uyarı verdi tam 2 gün boyunca şarjda kalmasına rağmenyine aynı şekilde uyarılara devam etti 1 ay dolmadan garantiyegönderdik. Umarım hatayı bize yıkıp ücret talep etmezler...
Tarih: 21 Mart 2024

Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: lol pubg ve house flipper oynanilia bilir mi??
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ömür boyu performans garantisi var yazmışsınız bu hizmeti nasıl alabiliyor acaba? Bir de ürün de arıza oluştuğunda nereye gönderiliyor
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: kurulumu nasıl
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: Merhabalar Ethernet girişi varmı
Cevap: Merhaba, üründe 1 adet kulaklık girişi, 1 adet USB 2.0 portu, 2 adet USB 3.2 portu ve 1 adet HDMI portu bulunmaktadır. Üründe ethernet girişi mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünü aldıktan sonra kullanmaya başlayabilirmiyiz
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: çanta ve şarj aleti geliyor mu ?
Cevap: Merhaba, ürün şarj aleti ile birlikte gönderilmekte olup çanta dahil değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kurulumu var mı
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürünü satın aldıktan sonra ekstra Ram eklemesi yapabilir miyim
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Casper Türkiye garantilidir. RAM artırma ile ilgili yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Kod yazılır mı
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: FreeDos olunca ne oluyor Google felan oluyor mu?
Cevap: Merhaba, Free Dos işletim sistemi kurulu olmadığı anlamına gelmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün teşir değil, değil mi?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: hayırlı işler cihazda extradan ram ssd girişi varmı acaba?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Casper Türkiye garantilidir. RAM artırma ile ilgili yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: üründe herhangi bir sorun yaşasak aynı yerde oludugumuz şube ile hallerdebilir miyiz ?

Soru: üründe kaç adet usb bulunmaktadır
Cevap: Merhaba, üründe bağlantılar USB - Bluetooth - HDMI. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Daha sonra ram yükseltmek istesem cihaz desteği var mı

Soru: valorant rahatlikla oynanabilir mi
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: wifi varmi
Cevap: Merhaba, evet vardır. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Ürün Windows 10 için uygun mu?

Soru: dükkan için alicaz çeşitli uygulamalar yüklenecek tavsiye edermisiniz
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ekran kartı kaç GB?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde harcii ekran kartı bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Nirvana X600.5500-8V00X-G-F AMD Ryzen 5-5500U 8GB 500GB Nvme SSD 15.6" DOS Gri Dizüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki