Mehtap
Bilgili
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Alınmaya Değer Mi?
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Şu Andaki Fiyatı 15999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Hakkında yaklaşık 64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Teknik Detaylar
_x000D_
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos ürününü 15999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Yorum Ve Değerlendirmeler
15999.0 Tl ye satışta olan Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Tavsiye ederim üniversitede okuyan kızım için aldım çok memnun kaldı
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Casper
Yorum: cok memnunum iyiki almışım tavisye ediyorum
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Tam fp cihaz
İsim: M** e** B**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: Gayet güzel
İsim: S** Y**
Tarih: 15 Mart 2024
Satıcı: Woomino
Yorum: Sorunsuz şekilde elime ulaştı. Teşekkürler.
İsim: Ahmet T. B.
Tarih: 13 Mart 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: suanlik sıkıntı yok bilgisayara kendim işletim sistemi attım bilgisayarhızlı ve çok iyi kargo sağlam geldi iş için alinabilir
İsim: S** B**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Çok kaliteli ve güzel bir ürün
İsim: f** a**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Hızlı geldi teşekkür ederimmm
İsim: T** Ç**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: güzel bir ürün kurulum aman aman zor değil ek bir usbyle windowsyuklemeniz gerekiyor youtubeden ulasabilirsiniz nasil yapildigina kurdukses goruntu kalitesi güzel şarjı hızlı bitmiyor basit işler için aldım
İsim: S** Ç**
Yorum: Çok memnunum sadece kurulumu çok uğraştırdı teşekkür ederim
filmizlemek ve ders çalışmak için aldım güzel kullanışlı
İsim: B** T**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Aşırı memnunum. kesinlikle tereddüt etmeden alabilirsiniz. GTA 5 Bileorta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor. hafif,sade ve çok şık birlaptop. parasını sonuna kadar hak ediyor. aşırı oyun oynayan biriyim şuana kadar dondugunu görmedim. batarya konusun da ise muazzam rahat 5-6saat çıkartıyor. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUMMM.
İsim: O** A**
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: ürün elimize uygun zamanda ulaştı..güzel ve kaliteli çalışan birbilgisayar . bu marka bilgisayarın bieşenleri bir biriyle çok uyumluçaliştiği gerekçesiyle tercıh ettim memnun kaldım surekli bu markanınbilgi sayarlarını tercih ediyorum..
Yorum: Çok beğendim baya yararlı çok teşkür. هل هذا صالح للأكل؟
İsim: G** y**
Tarih: 10 Ocak 2024
Yorum: üzerindeki mousepad hayatımda gördüğümun en kötüsu orayı kullanmayıseviyorsanız sizi mağdur eder. bu kadar kalitesiz yapabilmek büyükbeceri kendilerini tebrik ediyorum. basit işlerde bile fan sesi çokfazla almayı düşünüyorsanız mutlaka bir yerde fiziksel olarak görünkullanın. kargo ve paketleme de bir sorun yok.
İsim: O** O**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: ürün bozuktu
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: tavsiye ederiz güzel bilgisayar kullanışlı
İsim: m** b**
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: Paketleme çok iyiydi ürünü daha kullanmadım kullanınca yorumu güncellerim
İsim: Z** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Eylül 2024
Yorum: bence mükemmel tercih edebilirsiniz öneririm
İsim: Abdullah D.
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: sorunsuz geldi fakat kurulum için içerisindeki usb yeterli değildışarıda yaptırmak zorunda kaldım kargo müthiş hızlıydı siparişimin 2.günü elime ulaştı arada fan çalışında kısa bir süre ses duyuluyor amaaşırı değil henüz ısındığını görmedim kibar şık bir laptop
Satıcı: SANDALBİLİŞİM
Yorum: Bilgisayar mükemel gerçekten
İsim: B** s**
Yorum: gayet güzel memnun kaldım
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: Ürün çok güzel teslimat çok hızlı
İsim: S** A**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: sipariş verdikten 2 gün sonra teslim edildi.Fakat kurulum için 400 TLverdim.Kullanip bakacağız ama kaliteli ve çok guzel
İsim: V** A**
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: Gayet güzel çok zarif bir ürün ama kurulumu Baya uğraştırıyor
İsim: E** Ç**
Yorum: Ürün kaliteli ve güzel hem sessiz hemde hızlı,aldığımda değdi doğrusu
İsim: A** T**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Öok güzel
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: biraz kullandıktan sonra sesi çok düştü garantiye de vermek istiyorumfakat yapamıyorum hiç tavsiye etmiyorum
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: Birkaç kez kullandım kurulumu bilen biri yapmalı o kadar kolay değildiuğraştırıcı oldu. klavyesi çok rahat yumuşak boyutu küçük değil hafifbir laptop
İsim: K** A**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: R** B**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: daha kurulumunu yapmadım ama güzel bir şeye benziyor
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Merak Edilenler
Soru: merhaba. ürün için bilgisayar çantası almak istiyoruz. bize bilgi verebilir misiniz
Cevap: Merhabalar, mağazamızda çanta satışı yoktur, standart bir çanta alsanız yeterlidir
Soru: garantisi var mı ve garanti süresi ne kadar
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz 2 yıl boyunca Casper Türkiye garantilidir.
Soru: valorant kaç FPS
Cevap: 30 ila 60 FPS arası fakat sabit olmazsa 100 FPS alırsınız.
Soru: İşlemcisi nedir
Cevap: İşlemci Markası AMD İşlemci Serisi AMD Ryzen 5 İşlemci Modeli AMD Ryzen 5 5500U İşlemci Temel Frekans 2.10 GHz İşlemci Artırılmış Frekans 4.00 GHz İşlemci Çıkış Yılı 2021 1.Çeyrek İşlemci Çekirdeği 6 Adet Sanal Çekirdek 12 Adet İşlemci Önbellek 8 MB
Soru: merhaba iyi günler DVD CD girişi varmı takılıyormu göremedim de ben
Cevap: Merhabalar. Modelimizde optik sürücü bulunmamaktadır.
Soru: Kolay bir şekilde AutoCad çizim uygulamasını çalıştırır mı kasma veya donma yapar mı ekran kartı buna uygun mu
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı olarak AMD Radeon Graphics mevcuttur. Güncel oyunları ve programları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.
Soru: ekran kartı desteğini ramden mi alıyor
Cevap: Merhaba. Ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. Casper
Soru: merhabalar
Cevap: Merhabalar. Sorununuzu iletmeniz halinde yardımcı olabiliriz. İyi günler dileriz.
Soru: Windows geliyor mu üstünde
Cevap: Fredoos efendim
Soru: klavye ışıklı mı
Cevap: İyi bayramlar , klavyesi ışıklı değildir .
Soru: şarj aleti falan birlikte mi geliyor
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde şarj adaptörü mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Garanti belgesi varmi
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz 2 yıl boyunca Casper Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Soru: valorant ve cs2 kaç fps oynatır
Cevap: merhaba, Düşük ayarlarda sabit 60, sabit olmazsa 100 fps alırsınız
Soru: oyun oynanırmı
Cevap: Merhaba giriş ve başlangıç oyunları oynayabilirsiniz.
Soru: tn panelmi
Cevap: Merhaba İPS panel’dir.
Soru: merhaba urun 16 gb ram var bunu ilerleyen zamanlarda 24 veya 36ya yukseltebilirmiyim
Cevap: Merhabalar. Modelimizin maksimum RAM kapasitesi 32 GB'dir. Yükseltme işlemi sağlayabilirsiniz. Bu işlemi yaparken cihaza zarar vermediğiniz sürece ürününüz garanti dışı kalmaz. Bizim tavsiyemiz bu işlemi yetkili servislerimizde yaptırmanızdır.
Soru: iyi günler yanında maos varmı
Cevap: Merhabalar, hayır efendim yok
Soru: kablolu internet baglaniyormu
Cevap: Merhabalar. Modelimizde Wi-Fi özelliği ile internete kablosuz olarak bağlanabilirsiniz. Kablolu ethernet girişi mevcut değildir.
Soru: Merhaba kurulumunu nasıl yapacağız
Cevap: Merhaba , ürün kutusu içerisinde driverleri yüklü usb bellek gönderilmektedir bunla 5 dakikada kurulum yapabilirsiniz.İlginiz için teşekkürler.
Soru: bu ürünün ekranının göz yormama özelliği varmış doğrumudur acaba?
Cevap: Merhabalar. Modelimiz 15.6’’ boyutu ve FHD IPS paneli ile kaliteli ekran kullanımına olanak tanır. Ortam ışığına bağlı olarak yansımaların yarattığı konforsuz durum Casper Nirvana X600 yansıma önleyici ekran paneli sayesinde sıfıra iner. Geniş ve konforlu ekran kullanımını maksimum seviyede tutmak için ekran çerçeveleri 5.64mm ile sınırlandırılmıştır. İyi günler dileriz.
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Detaylı Fotoğraflar
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Şu Andaki Fiyatı 15999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Hakkında yaklaşık 64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Teknik Detaylar
_x000D_
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos ürününü 15999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Yorum Ve Değerlendirmeler
15999.0 Tl ye satışta olan Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Tavsiye ederim üniversitede okuyan kızım için aldım çok memnun kaldı
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: cok memnunum iyiki almışım tavisye ediyorum
Yorum: Tam fp cihaz
İsim: M** e** B**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: Gayet güzel
Yorum: Sorunsuz şekilde elime ulaştı. Teşekkürler.
İsim: Ahmet T. B.
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: suanlik sıkıntı yok bilgisayara kendim işletim sistemi attım bilgisayarhızlı ve çok iyi kargo sağlam geldi iş için alinabilir
İsim: S** B**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Çok kaliteli ve güzel bir ürün
İsim: f** a**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Hızlı geldi teşekkür ederimmm
İsim: T** Ç**
Yorum: güzel bir ürün kurulum aman aman zor değil ek bir usbyle windowsyuklemeniz gerekiyor youtubeden ulasabilirsiniz nasil yapildigina kurdukses goruntu kalitesi güzel şarjı hızlı bitmiyor basit işler için aldım
İsim: S** Ç**
Yorum: Çok memnunum sadece kurulumu çok uğraştırdı teşekkür ederim
İsim: B** T**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Aşırı memnunum. kesinlikle tereddüt etmeden alabilirsiniz. GTA 5 Bileorta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor. hafif,sade ve çok şık birlaptop. parasını sonuna kadar hak ediyor. aşırı oyun oynayan biriyim şuana kadar dondugunu görmedim. batarya konusun da ise muazzam rahat 5-6saat çıkartıyor. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUMMM.
İsim: O** A**
Yorum: ürün elimize uygun zamanda ulaştı..güzel ve kaliteli çalışan birbilgisayar . bu marka bilgisayarın bieşenleri bir biriyle çok uyumluçaliştiği gerekçesiyle tercıh ettim memnun kaldım surekli bu markanınbilgi sayarlarını tercih ediyorum..
Yorum: Çok beğendim baya yararlı çok teşkür. هل هذا صالح للأكل؟
İsim: G** y**
Tarih: 10 Ocak 2024
Yorum: üzerindeki mousepad hayatımda gördüğümun en kötüsu orayı kullanmayıseviyorsanız sizi mağdur eder. bu kadar kalitesiz yapabilmek büyükbeceri kendilerini tebrik ediyorum. basit işlerde bile fan sesi çokfazla almayı düşünüyorsanız mutlaka bir yerde fiziksel olarak görünkullanın. kargo ve paketleme de bir sorun yok.
İsim: O** O**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: ürün bozuktu
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: tavsiye ederiz güzel bilgisayar kullanışlı
İsim: m** b**
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: Paketleme çok iyiydi ürünü daha kullanmadım kullanınca yorumu güncellerim
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Eylül 2024
Yorum: bence mükemmel tercih edebilirsiniz öneririm
İsim: Abdullah D.
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: sorunsuz geldi fakat kurulum için içerisindeki usb yeterli değildışarıda yaptırmak zorunda kaldım kargo müthiş hızlıydı siparişimin 2.günü elime ulaştı arada fan çalışında kısa bir süre ses duyuluyor amaaşırı değil henüz ısındığını görmedim kibar şık bir laptop
Satıcı: SANDALBİLİŞİM
Yorum: Bilgisayar mükemel gerçekten
İsim: B** s**
Yorum: gayet güzel memnun kaldım
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: Ürün çok güzel teslimat çok hızlı
İsim: S** A**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: sipariş verdikten 2 gün sonra teslim edildi.Fakat kurulum için 400 TLverdim.Kullanip bakacağız ama kaliteli ve çok guzel
İsim: V** A**
Yorum: Gayet güzel çok zarif bir ürün ama kurulumu Baya uğraştırıyor
İsim: E** Ç**
Yorum: Ürün kaliteli ve güzel hem sessiz hemde hızlı,aldığımda değdi doğrusu
İsim: A** T**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Öok güzel
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: biraz kullandıktan sonra sesi çok düştü garantiye de vermek istiyorumfakat yapamıyorum hiç tavsiye etmiyorum
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: Birkaç kez kullandım kurulumu bilen biri yapmalı o kadar kolay değildiuğraştırıcı oldu. klavyesi çok rahat yumuşak boyutu küçük değil hafifbir laptop
İsim: K** A**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: R** B**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: daha kurulumunu yapmadım ama güzel bir şeye benziyor
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Merak Edilenler
Soru: merhaba. ürün için bilgisayar çantası almak istiyoruz. bize bilgi verebilir misiniz
Cevap: Merhabalar, mağazamızda çanta satışı yoktur, standart bir çanta alsanız yeterlidir
Soru: garantisi var mı ve garanti süresi ne kadar
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz 2 yıl boyunca Casper Türkiye garantilidir.
Soru: valorant kaç FPS
Cevap: 30 ila 60 FPS arası fakat sabit olmazsa 100 FPS alırsınız.
Soru: İşlemcisi nedir
Cevap: İşlemci Markası AMD İşlemci Serisi AMD Ryzen 5 İşlemci Modeli AMD Ryzen 5 5500U İşlemci Temel Frekans 2.10 GHz İşlemci Artırılmış Frekans 4.00 GHz İşlemci Çıkış Yılı 2021 1.Çeyrek İşlemci Çekirdeği 6 Adet Sanal Çekirdek 12 Adet İşlemci Önbellek 8 MB
Soru: merhaba iyi günler DVD CD girişi varmı takılıyormu göremedim de ben
Cevap: Merhabalar. Modelimizde optik sürücü bulunmamaktadır.
Soru: Kolay bir şekilde AutoCad çizim uygulamasını çalıştırır mı kasma veya donma yapar mı ekran kartı buna uygun mu
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı olarak AMD Radeon Graphics mevcuttur. Güncel oyunları ve programları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.
Soru: ekran kartı desteğini ramden mi alıyor
Cevap: Merhaba. Ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. Casper
Soru: merhabalar
Cevap: Merhabalar. Sorununuzu iletmeniz halinde yardımcı olabiliriz. İyi günler dileriz.
Soru: Windows geliyor mu üstünde
Cevap: Fredoos efendim
Soru: klavye ışıklı mı
Cevap: İyi bayramlar , klavyesi ışıklı değildir .
Soru: şarj aleti falan birlikte mi geliyor
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde şarj adaptörü mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Garanti belgesi varmi
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz 2 yıl boyunca Casper Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Soru: valorant ve cs2 kaç fps oynatır
Cevap: merhaba, Düşük ayarlarda sabit 60, sabit olmazsa 100 fps alırsınız
Soru: oyun oynanırmı
Cevap: Merhaba giriş ve başlangıç oyunları oynayabilirsiniz.
Soru: tn panelmi
Cevap: Merhaba İPS panel’dir.
Soru: merhaba urun 16 gb ram var bunu ilerleyen zamanlarda 24 veya 36ya yukseltebilirmiyim
Cevap: Merhabalar. Modelimizin maksimum RAM kapasitesi 32 GB'dir. Yükseltme işlemi sağlayabilirsiniz. Bu işlemi yaparken cihaza zarar vermediğiniz sürece ürününüz garanti dışı kalmaz. Bizim tavsiyemiz bu işlemi yetkili servislerimizde yaptırmanızdır.
Soru: iyi günler yanında maos varmı
Cevap: Merhabalar, hayır efendim yok
Soru: kablolu internet baglaniyormu
Cevap: Merhabalar. Modelimizde Wi-Fi özelliği ile internete kablosuz olarak bağlanabilirsiniz. Kablolu ethernet girişi mevcut değildir.
Soru: Merhaba kurulumunu nasıl yapacağız
Cevap: Merhaba , ürün kutusu içerisinde driverleri yüklü usb bellek gönderilmektedir bunla 5 dakikada kurulum yapabilirsiniz.İlginiz için teşekkürler.
Soru: bu ürünün ekranının göz yormama özelliği varmış doğrumudur acaba?
Cevap: Merhabalar. Modelimiz 15.6’’ boyutu ve FHD IPS paneli ile kaliteli ekran kullanımına olanak tanır. Ortam ışığına bağlı olarak yansımaların yarattığı konforsuz durum Casper Nirvana X600 yansıma önleyici ekran paneli sayesinde sıfıra iner. Geniş ve konforlu ekran kullanımını maksimum seviyede tutmak için ekran çerçeveleri 5.64mm ile sınırlandırılmıştır. İyi günler dileriz.
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Detaylı Fotoğraflar
Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos En Uygun Satış Linki
CASPER Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Nirvana X600.5500-bv00x-g-f Ryzen 5-5500u 16 Gb Ram 500gb Nvme Ssd Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.