Asli
Bilgili
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Fiyatına Göre Alınır Mı?
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Güncel Fiyatı 15499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Ürün Özellikleri
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos ürününü 15499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Kullanıcı Yorumları Nasıl?
15499.0 Tl ye satışta olan Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Kardeşim için almıştım günlük kullanımda iyi
İsim: Nursi A.
Tarih: 02 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Windows kurulumunu biz yapıyormuşuz, onu aldıktan sonra öğrendim. onundışında güzel.
İsim: **** ****
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Gayet memnun kaldım ince hafif özellikleri iyi okul için alınabilecekgüzel kapasitede bir pc 1 yıldızı da ben aldıktan sonra 500 TL kuponvermesinden kırdım
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Normal beğendin
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: çok iyi bir ürün hızlı geldi
İsim: İ** B**
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: ürün on numara bi ürün fiyatına göre çok harika bi ürün
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: Muazzam tek kelmeyle
İsim: S** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Mart 2024
Yorum: Fiyatına göre çok güzel cihaz
İsim: v** Ö**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Güzel bir fp ürünü
İsim: M** C** Ç**
Yorum: Çok güzel begendim
İsim: C** K**
Yorum: bilgisayar beklentimin üstünde 10 numara kesinlikle öneririm.
İsim: A** G** T**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: Aldığımdan beri sıkıntı olmadı güvenilir
İsim: I** A**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel ısınma olmuyor
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: nasıl kurucaz bunu ya
İsim: U** E**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: İşletim sistemi yükleme süreci çok sıkıntılı, Traktör gibi çalışıyor,benim cihazda mı sorun var bu seri mi sorunlu anlamadım.
İsim: Y** A**
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Beklediğimden iyi geldi çok iyi maşallah görünümü de çok güzel satıcı daçok güzel paketlenmiş teşekkür ederim
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Ürünüm geldi ama açar açmaz mavi ekran yanıyor yabancı yazılar var
İsim: M** S**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: Ürünü Trendyol un kendisinden satın aldım. cihaz fanı çok yüksek devirdeve sürekli çalışıyor olması nedeniyle üretici Casper müşterihizmetlerini arayıp durumu anlattım. benden bir video çekip gondermemiistediler. Aynı şekilde fan sesi çok bariz bir şekilde duyuluyorolmasına rağmen yapılacak birşey yok bu normal dediler. Açıkçasıyakladimlarini hiç bDevamını Oku
İsim: F** S**
Tarih: 09 Şubat 2024
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Excel uygulaması açıyor mu
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ekran kartı varmıdır
Cevap: Merhaba, ürünümüzde harici ekran kartı bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: bu ürünün yazılımını bizmi yukluyoruz
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba,sade wifi baglantisimi var yoksa kablolu internet baglantisi varmi
Cevap: Merhaba, ethernet girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ekran boyutu nedir
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyutu: 15,6 inç. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kutu içeriğinde neler var. Şej VS neler geliyor
Cevap: Merhaba, üründe şarj aleti ve ilgili belgeler bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün wi-fi sistemi çalışıyor değil mi wi-fi bağlantısı var yoksa Cat bağlantılı mı
Cevap: Merhaba, Wi-Fi mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: freedosu evde kendimiz yapmaya çalışsak sıkıntı olur mu
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hafıza yükseltme işlemi yapılmış mıdır?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: valorant kaldirirmi
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Windows yüklü mü
Soru: çantası varmı cihazın
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kutu içeriğinde çanta bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: casper a soruyorum valorant kaldırı mı yada oynatır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Diski ssd 500gb yazıyor. Teyit etmek istedim diski hdd mi ssd mi?
Cevap: Merhaba, SSD Kapasitesi 500 GB'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürün 2. el mi
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Harici ekran kartı takabilir miyim?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Euro truck simulator 2 oynanırmı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Temiz kurulum PDF ini atar mısınız
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Yanında çatasıyla birlikte mi geliyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.
Soru: Valorant da kaç fps verir ve kaç ram slotu ve kaç gb ram desteği var
Cevap: Merhaba, SSD Kapasitesi 500 GB'dir. Üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Detaylı Fotoğraflar
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Güncel Fiyatı 15499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Ürün Özellikleri
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos ürününü 15499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Kullanıcı Yorumları Nasıl?
15499.0 Tl ye satışta olan Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Kardeşim için almıştım günlük kullanımda iyi
İsim: Nursi A.
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Windows kurulumunu biz yapıyormuşuz, onu aldıktan sonra öğrendim. onundışında güzel.
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Gayet memnun kaldım ince hafif özellikleri iyi okul için alınabilecekgüzel kapasitede bir pc 1 yıldızı da ben aldıktan sonra 500 TL kuponvermesinden kırdım
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Normal beğendin
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: çok iyi bir ürün hızlı geldi
İsim: İ** B**
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: ürün on numara bi ürün fiyatına göre çok harika bi ürün
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: Muazzam tek kelmeyle
İsim: S** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Mart 2024
Yorum: Fiyatına göre çok güzel cihaz
İsim: v** Ö**
Yorum: Güzel bir fp ürünü
İsim: M** C** Ç**
Yorum: Çok güzel begendim
İsim: C** K**
Yorum: bilgisayar beklentimin üstünde 10 numara kesinlikle öneririm.
İsim: A** G** T**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: Aldığımdan beri sıkıntı olmadı güvenilir
İsim: I** A**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel ısınma olmuyor
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: nasıl kurucaz bunu ya
İsim: U** E**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: İşletim sistemi yükleme süreci çok sıkıntılı, Traktör gibi çalışıyor,benim cihazda mı sorun var bu seri mi sorunlu anlamadım.
İsim: Y** A**
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Beklediğimden iyi geldi çok iyi maşallah görünümü de çok güzel satıcı daçok güzel paketlenmiş teşekkür ederim
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Ürünüm geldi ama açar açmaz mavi ekran yanıyor yabancı yazılar var
İsim: M** S**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: Ürünü Trendyol un kendisinden satın aldım. cihaz fanı çok yüksek devirdeve sürekli çalışıyor olması nedeniyle üretici Casper müşterihizmetlerini arayıp durumu anlattım. benden bir video çekip gondermemiistediler. Aynı şekilde fan sesi çok bariz bir şekilde duyuluyorolmasına rağmen yapılacak birşey yok bu normal dediler. Açıkçasıyakladimlarini hiç bDevamını Oku
İsim: F** S**
Tarih: 09 Şubat 2024
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Excel uygulaması açıyor mu
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ekran kartı varmıdır
Cevap: Merhaba, ürünümüzde harici ekran kartı bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: bu ürünün yazılımını bizmi yukluyoruz
Soru: merhaba,sade wifi baglantisimi var yoksa kablolu internet baglantisi varmi
Cevap: Merhaba, ethernet girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ekran boyutu nedir
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyutu: 15,6 inç. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kutu içeriğinde neler var. Şej VS neler geliyor
Cevap: Merhaba, üründe şarj aleti ve ilgili belgeler bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün wi-fi sistemi çalışıyor değil mi wi-fi bağlantısı var yoksa Cat bağlantılı mı
Cevap: Merhaba, Wi-Fi mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: freedosu evde kendimiz yapmaya çalışsak sıkıntı olur mu
Soru: hafıza yükseltme işlemi yapılmış mıdır?
Soru: valorant kaldirirmi
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Windows yüklü mü
Soru: çantası varmı cihazın
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kutu içeriğinde çanta bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: casper a soruyorum valorant kaldırı mı yada oynatır mı
Soru: Diski ssd 500gb yazıyor. Teyit etmek istedim diski hdd mi ssd mi?
Cevap: Merhaba, SSD Kapasitesi 500 GB'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürün 2. el mi
Soru: Harici ekran kartı takabilir miyim?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Euro truck simulator 2 oynanırmı
Soru: Temiz kurulum PDF ini atar mısınız
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Yanında çatasıyla birlikte mi geliyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.
Soru: Valorant da kaç fps verir ve kaç ram slotu ve kaç gb ram desteği var
Cevap: Merhaba, SSD Kapasitesi 500 GB'dir. Üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Detaylı Fotoğraflar
Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos En Uygun Satış Linki
CASPER Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Nirvana X600.1155-8V00X-G-F Intel Core i5-1155G7 8 GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.