Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Melisa

Bilgili
Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Alınır Mı?
Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 19399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Detaylı Bilgi

Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi ürününü 19399.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Hakkında Yapılan Yorumlar
19399.0 Tl ye satışta olan Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Beğendim, hızlı sağlam kargolama yaptılar, ince ve hafif olmasındanötürü tercih ettiğim laptop. ssd ram kapasitesi tasarım vs başarılıı
İsim: **** ****
Tarih: 21 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Casper

Yorum: Bilgisayar hızlı ve sorunsuz geldi driver yükleme işlemini kısa süreiçinde yaptım. Ekranın çerçesi yok gibi her türlü iş görür bi laptopolduğunu düşünüyorum
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: Kargom oldukça hızlı ve sağlam geldi teşekkür ediyorum, ekranın tamacılması hakikaten çok iyi olmuş.👏
Tarih: 02 Şubat 2024

Yorum: çok güzel bir bilgisayar
İsim: E** B**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: ÇOOOOOK GÜZELLL
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü bir aydır kullanıyorum.Oldukça memnunum. Geliş süresinde kargoylaalakalı oldukça sıkıntı çektim fakat üreticiden kaynaklı bir sorunyaşamadım. Tavsiye ederim
Tarih: 17 Nisan 2024

Yorum: ofis kullanımı için aldım işimi görüyor iyi yani
İsim: M** K**
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: pazartesi sipariş verdim çarşamba ulaştı teşekkür ederim, kısa birdeneme şansım oldu beğedim 2. Bilgisayar olarak aldım iş için ben tatmin ettı
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: donma kasma yok, freedos olması korkutmasın kurulum kısa ve basitkısacası bence alınabilir, ek olarak gece mavisi rengi de şahaneyakışmış laptopa bence…
İsim: veli k.
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: Gayet iyi ben alınca 400 tl fiyat düştü
İsim: d** s**
Tarih: 22 Ocak 2024

Yorum: Ürün güzel ama kurulum yaparken wifi bağlanmadı,yetkili serviseulaşamıyorum ve imleç de yok,ilk kez böyle bir şey gördüm,kafayıyedirtir insana,umarım kurulum bitecek 😬🤧
İsim: S** N** A**
Tarih: 27 Temmuz 2024

Yorum: usb de sadece driverlar vardı:) neyse hallettik,bilgisayar hızlışimdilik,ileride ne olur bilinmez ama tekrar yazarım zaten buraya
İsim: Levent D.
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Free dos olduğu için uğraşıyorsunuz ancak iş için felan kullanılır oyunfelan için almayın paranız çöp olur
İsim: S** A**
Tarih: 28 Haziran 2024

Yorum: güzel ve kullanışlı ama ben aldıktan sonra kısa süreli sürekli fiyatdeğişimi oldu kısa sürede bu kadar fiyatla oynayan bir yer daha görmedim
İsim: H** N** P**
Tarih: 02 Mart 2024

Yorum: beklentinin altında bir ürün, çok beğendiğim sayılmaz.
İsim: T** Ö**
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: 10/9 bir laptop ben çok beğendim gerek donanım gerekse tasarımbakımından memnun kaldım diyebilirim…
Tarih: 31 Ocak 2024

Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: WiFi varmı
Cevap: Merhabalar. Modelimizde Wifi bağlantısı bulunmaktadır.

Soru: kaçıncı nesil acaba
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 12.nesil işlemci bulunmaktadır.

Soru: CAD programları için uygun mu acaba
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları ve programları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.

Soru: gta5 oynanılırmı
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.

Soru: İşlemci hızı nedir
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 1.3 GHz temel işlemci hızı ve 4.4 GHz maksimum turbo frekansı bulunmaktadır.

Soru: df ve bf modelleri arasında ne tür bir fark var?
Cevap: Merhabalar, DF modelimiz de 32GB Ram 1TB Ssd bulunmaktadır. BF modelimiz de 16GB Ram 1TB Ssd bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Cihazım wififiyi görmüyor ne yapmalıyım
Cevap: Merhabalar. Cihazınızın driver ayarlarını güncellemenizi rica ederiz. iyi günler dileriz.

Soru: Epson L382 yazıcıya uyumlu mu,bağlantı kablosu takılır mı,teşekkürler
Cevap: Merhabalar. USB port ile bağlantı sağlayabilirsiniz. iyi günler dileriz.

Soru: kaç inç acaba
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 15.6" ekran bulunmaktadır.

Soru: Garantisi var mı acaba
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz 2 yıl boyunca Casper Türkiye garantilidir. Casper

Soru: CD takma yeri yok mu cihazda
Cevap: Merhabalar. Modelimizde optik sürücü bulunmamaktadır.

Soru: ben iş için alıcam ama uygun olur dimi
Cevap: Merhabalar. Modelimiz belirtmiş olduğunuz kullanım alanı için uygun bir modelimizdir. Rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz.

Soru: wifi ozelligi yok mu
Cevap: Merhabalar. Modelimizde Wifi özelliği bulunmaktadır.

Soru: Ekran karti kac gb
Cevap: Merhaba. Ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. Casper

Soru: Ekran kartı ekleyebilir miyiz acaba?
Cevap: Merhaba. Ürünümüzde harici ekran kartı bulunmamaktadır. Dahili ekran kartı mevcuttur. Casper

Soru: oyun oynatırmı
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.

Soru: CD takma yerini bulamadım
Cevap: Merhabalar. Modelimizde optik sürücü bulunmamaktadır.

Soru: merhabalar oyun oynanır mı ?

Soru: bu ürün upgrade ederek mi gonderiyorsunız. yani ram ve ssd yukseştmesi olarak mı geliyor? birde klavye aydınşatması varmı bu modellerde?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 32 GB RAM ve 1 TB SSD bulunmaktadır. Modelimizde aydınlatmalı klavye mevcut değildir.

Soru: ekran kart versiyonu ney modeli

Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Nirvana X600.1235-DF00X-M-F Intel Core i5-1235U 32GB RAM 1TB NVME SSD Freedos Gece Mavisi En Uygun Satış Linki