Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6- HD Alınmaya Değer Mi

Melike

Bilgili
Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD En Düşük Fiyat Nerede?
Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD Şu Anki Satış Fiyatı 9499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD Hakkında yaklaşık 85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD Ürünün Detayları

_x000D_

Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD ürününü 9499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD Kullanıcı Geri Bildirimleri
9499.0 Tl ye satışta olan Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Harika bayıldım 🥰 bayıldım 🥰
İsim: Ş** Y**
Tarih: 31 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Casper

Yorum: ben cok begendim oyun oyanamaycaksaniz guzel calisiyor. yaninda flasbellek veriyorlar, ilk basta baska bilgisayrda fflas bellegi takipkurulum yapmaniz gerwkiyor.
İsim: A** Ş**
Tarih: 18 Şubat 2023

Yorum: Windows 10 kullanımlı oldukça hızlı ve ekran çözünürlüğü oldukça iyiaynı zamanda görünüş olarakta hafif ve şık bir tasarımı var. Çokbeğendim kalas gibi ağrı bilgisayarlardan sıkıldım. Şimdilik iyigörünüyor kargo da baya hızlıydı çok teşekkür ederim
İsim: S** D** k**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: ürün sorunsuz geldi kurulum aşamasında da aradım ne yapmam gerektiğihakkında bilgi verdiler çok tatlı bir hanımefendi açtı telefonukendisine çok teşekkür ederim üründe ilk yorum yapan arkadaşın yorumunadayanark yorum yaptım o arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim gerçekten azda olsa şüphem vardı ama sorunsuz teslim aldım
İsim: **** ****
Tarih: 12 Ocak 2023
Satıcı: SERHAT BiLGİSAYAR

Yorum: beğendim güzel
İsim: G** P**
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: 1 yıldır kullanıyorum. çok iyi , fiyatta uygun.
İsim: H** K**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: Çok güzel beğendik oğlumun dersleri ıcın almıştık
İsim: Y** t**
Tarih: 27 Eylül 2023

Yorum: Çok güzel fiyat performans ürünü
Tarih: 20 Temmuz 2023

Yorum: kullanışlı güzel
İsim: delal y.
Tarih: 15 Temmuz 2023
Satıcı: Kaplanlarteknoloji

Yorum: gayet güzel alın
İsim: seda e.
Tarih: 10 Mayıs 2023

Yorum: çok güzel çok beğendim tek sorunu kurulum yapmanız gerekiyor
İsim: Ç** A**
Tarih: 24 Nisan 2023

Yorum: fiyatna gore cok kullanisli
İsim: Yeliz K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Nisan 2023

Yorum: Casper zaten kullanıyordum. Bu da harika
Tarih: 21 Nisan 2023

Yorum: teşekkürler trendyol çok güzel bir ürün güvenerek alabilirisiniz.
İsim: F** K**
Tarih: 14 Nisan 2023

Yorum: çok beğendik, fiyatı piyasaya göre çok iyi
İsim: E** O**
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: Biz çok memnun kaldık çok zarif ve kulanışlı bir bilgisayar iyikialmışız teşekkür ederiz Ceper Nirvana 🌺
İsim: H** Z**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Nisan 2023

Yorum: sapasağlam geliyor kuşkusuz alabilirsiniz ama kurulumu içinbilgisayarcıya gitmek şart onun haricinde çok güzel bi cihaz
İsim: i** k**
Tarih: 08 Nisan 2023

Yorum: cok iyi kullanilir
İsim: M** U**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: Çok iyi beğendim
İsim: T** P** M**
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: Bu fiyata iyi sayılır
İsim: E** K**
Tarih: 02 Nisan 2023

Yorum: İyi işimi görüyor
İsim: Ö** G**
Tarih: 31 Mart 2023

Yorum: Ürünün kurulumu için başka bir bilgisayara ihtiyaç duymak kötüydü deprembölgesindeyim ve daha birçok yer açılmamışken dersler için almak zorundakaldım bir de başka bilgisayar aradım etrafta bu kötü buna dikkat ederekalırsanız daha yardımcı olur onun dışında da görünüş ve hızı sadecedersler için alan birine yeter diye düşünüyorum ders videolarındaDevamını Oku
İsim: Y** Ö**
Tarih: 28 Mart 2023

Yorum: öğrenciyim ve işimi güzel görüyor, rengi falan da çok hoş bence,kurulumu için de casper müşteri hizmetlerini aradım ve rahatça hallettim
İsim: M** t**
Tarih: 19 Mart 2023

Yorum: Uygun fiyat performansı
İsim: E** A**
Tarih: 07 Mart 2023

Yorum: Ürün çok iyi
İsim: F** G**
Tarih: 07 Mart 2023

Yorum: Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım, gündelik vebasit işleri halletmek için kullanıyorum hızı iyi
İsim: Çiğdem G. E.
Tarih: 01 Mart 2023

Yorum: Hem hızlı kargo hem güzel ürün
İsim: T** C**
Tarih: 27 Şubat 2023

Yorum: gzel begendim
İsim: Erdal K.
Tarih: 22 Şubat 2023

Yorum: vindows yüklü olaydı iyiydi
İsim: Yasin Y.
Tarih: 15 Şubat 2023

Yorum: Çok güzel
Tarih: 11 Şubat 2023

Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD Merak Edilenler Neler?

Soru: RAM arttıralabilir mi
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde 4 GB Ram mevcuttur. Modelimizde ram artırma işlemi sağlamanız mümkün değildir. Casper

Soru: ekran kartı içinde varmı
Cevap: Merhaba efendim dahili ekran kartı mevcuttur.

Soru: oyun için uygun mudur
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde Intel UHD Graphics 600 dahili ekran kartı bulunmaktadır. Modelimizde giriş-orta seviyede oyun oynayabilirsiniz. Casper

Soru: Görüntülü arama var mı
Cevap: Merhabalar. İncelemekte olduğunuz modelimizde kamera bulunmaktadır. Sağlıklı günler dileriz. Casper

Soru: Merhaba şarjı ne kadar tutuyor ve ders çalışmak için uygun mu
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde şarj olma süresi 2 saat 45 dk'dır. Bataryada kullanım süresi ise 7 - 8 saate kadardır. Belirtilen süreler bilgisayarın kullanım performansına ve bilgisayarda yapılan işlemlere göre değişkenlik gösterebilir. Casper

Soru: Merhabalar ürünün özelliklerinde Q klavye yazıyor ama ürünün içeriğinde F klavyeye çevire bilme seçeneği var mıdır?
Cevap: Merhabalar. İncelemekte olduğunuz modelimiz ürün özelliklerinde belirtilen donanım özellikleri dahilinde tarafınıza gönderilmektedir. Casper

Soru: Bu casper dizüstü bilgisayar sıfır mı garantisi var mı varsa kaç yıl ?
Cevap: Merhabalar. Sizlerle resmi satıcı Casper olarak iletişime geçmekteyiz. Mağazamız da bulunan tüm modellerimiz siparişleriniz üzerine sıfır olarak üretilerek tarafınıza özenle ve korunaklı şekilde kargolanmaktadır. Ek olarak tüm ürünlerimiz 2 yıl Türkiye Casper garantilidir. Casper

Soru: Ürün 1 trb Hard disk takıldığında kaldırır mı
Cevap: Merhabalar. İncelemekte olduğunuz modelimizde toplamda 1 adet SATA slotu mevcuttur. İlgili slot cihaza takılı olan 120 GB SSD lle birlikte gelmektedir. Ekstra disk slotu mevcut değildir. Casper

Soru: merhaba bazı bilgisayarlarda açtırma ücreti gibi bişey varmış bunun içinde gerekli mi
Cevap: Merhabalar. İncelediğiniz modelimiz Freedostur. İşletim sistemi bulunmamaktadır. Harici bir USB sürücü yardımıyla Windows işletim sistemi kurulumu yapabilirsiniz. Ek olarak konu hakkında yetkili servislerimizden destek alabilirsiniz. Casper

Soru: Wi-Fi var mı acaba
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde Wi-fi özelliği mevcuttur. Casper

Soru: pes 2017 ve facry 3 ve 4 serilerini oynasam kasarmı
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde Intel UHD Graphics 600 dahili ekran kartı bulunmaktadır. Belirtmiş olduğunuz PES2017 ve Far cry oyunlarını giriş-orta seviyede oynayabilirsiniz. Casper

Soru: Merhabalar. İş için kullanmak istiyorum muhasebe programı yüklendiğinde kasma yada kaldırmama gibi bir durum söz konusu olurmu.
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde muhasebe programlarını sistem gereksinimleri dahilinde kullanabilirsiniz. Casper

Soru: Cep telefonundan internet bağlayabiliyormuyum
Cevap: Merhaba hotspot baglantısıyla baglanabilir

Soru: merhaba çok ısınıyormu
Cevap: Merhaba bu urun ofis programları ıcın uygundur.

Soru: pubg mobile oynanır mı oynaırsa kaç FPS verir
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde Intel UHD Graphics 600 dahili ekran kartı mevcuttur. Modelimizde giriş-orta seviye Pubg Mobile oynayabilirsiniz. Casper

Soru: fredos derken işletim sistemi yok yani isletim sistemini bizmi alicaz
Cevap: Merhabalar. İncelemekte olduğunuz modelimiz freedostur. İşletim sistemi bulunmamaktadır. Harici bir USB sürücüye Windows işletim sistemi kurulumu yaptıktan sonra bilgisayarınıza bağlayıp kurulum işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ek olarak Freedos modellerimizde işletim sistemi lisansını müşterilerimizin satın alması gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz. Casper

Soru: 3taksit nedir ya ama zaten alım gücü düşük çoğu kişinin olumsuz işaretliyorum. 👎
Cevap: Merhabalar. Ödeme seçenekleri Trendyol'a aittir. Konu hakkında Trendyol Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Casper

Soru: kolay gelsin bilgisayar e ticaret icin uygunmudur ?
Cevap: Merhabalar. İncelemekte olduğunuz modelimizi günlük işlemler, çalışma işlemleriniz vb. işlemlerinizde sorunsuzca kullanabilirsiniz. Casper

Soru: bu bilgisayar roblox gibi orta sekment oyunlarkaldırır miı
Cevap: Merhabalar. İncelemekte olduğunuz modelimiz genel olarak çalışma ve günlük kullanım işlemleri için sorunsuzca kullanabileceğiniz bir cihazdır. Giriş seviye oyunları oynayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Casper

Soru: merhaba pubg mobile vs oyunlar yükleniyormu
Cevap: Merhaba ıstedıgınız oyunların gereksinimini karsılamamaktadır

Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Nirvana C370.4020-4C00X Intel Celeron N4020 4GB RAM 120GB SSD Freedos 15.6" HD En Uygun Satış Linki