n11 efsane cuma ne zaman ?

n11 Efsane Cuma ne zaman?
2024 yılında Black Friday'in bitiş tarihi 29 Kasım Cuma günü gece yarısı 23

Herkese iyi günler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu çerçevede

- 28 Kasım gece 00.01 itibarıyla başlayan indirimler bir sonraki gece yarısına kadar devam etmektedir. 2026 yılında Black Friday'in bitiş tarihi 27 Kasım Cuma günü gece yarısı 23.59'dur. Genellikle bir gün süren Efsane Cuma indirimleri, e-ticaret platformları ve markaların insiyatifine göre uzatılabilmektedir

Faydalı olması dileğiyle

Herkese iyi çalışmalar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Eylem

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Türkçe'ye "kara cuma" şeklinde çevrilen Black Friday, dünya genelinde düzenlenen bir alışveriş festivaline verilen bir isimdir. Türkiye'de efsane cuma, muhteşem cuma veya şahane cuma gibi isimlerle de anılan bu alışveriş festivalinde, onlarca marka %80 oranında indirimler düzenliyor

İşine yararsa sevindim

Herkese iyi çalışmalar

@Eylem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Konuya ek olarak

- Böylece ihtiyacınız olan markaların ürünlerini Trendyol 'da bulabilirsiniz. 11.11 Fırsatları Ne Zaman Bitiyor ? 11.11 fırsatları ne zaman bitiyor sorusu da ne zaman başlıyor sorusu kadar popülerdir. 12 Kasım 2023 tarihine kadar istediğiniz ürünleri 11.11 fırsatları ile elde edebilirsiniz

İşine yararsa ne mutlu bana

İyi günler

@Eylem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- 11.11 Nasıl Ortaya Çıktı? 11.11 tarihinin dünya çapında bir indirim günü olarak kutlanmasının sebebi, Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın öncülüğünde Çin'de başladı. Özellikle 11 Kasım'ın seçilmesinin sebebi, Çinli öğrenciler, 11.11'deki 1'lerin yalnız ve tek olduklarını sembolize etmesi için bugünü seçtiler
- Bu da Kasım ayının dördüncü perşembe gününe denk gelen Şükran Günü'nün ertesi günü yapılıyordu. Bu yüzden Black Friday Kasım ayının son cuma günü kutlanıyor. Bu belirgin günde ürünlerin fiyatını indirme geleneği tüm ABD'ye yayıldıktan sonra bugün Türkiye dâhil olmak üzere dünyada birçok ülkede uygulanıyor

İşe yarar umarım

Merhaba değerli dostlar

@Eylem anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir not olarak

- Bu da Kasım ayının dördüncü perşembe gününe denk gelen Şükran Günü'nün ertesi günü yapılıyordu. Bu yüzden Black Friday Kasım ayının son cuma günü kutlanıyor. Bu belirgin günde ürünlerin fiyatını indirme geleneği tüm ABD'ye yayıldıktan sonra bugün Türkiye dâhil olmak üzere dünyada birçok ülkede uygulanıyor

Faydalı olur umuduyla

Merhaba herkese

@Eylem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu çerçevede

- Black Friday Nedir? Black Friday, her yıl Kasım ayının dördüncü Perşembe gününü takip eden Cuma günü yapılan ve perakende sektörünün en büyük indirim günlerinden biri olarak bilinen alışveriş etkinliğidir
- “ Bekarlar Günü ” olarak da adlandırılan 11 Kasım'ın, indirim günü olmasının en temel sebebi; çıkış yeri olan Çin'de, 1 rakamının tek ve yalnız olmayı simgelemesidir
- Efsane 11 kampanyası dahilinde haftanın son günü 11.11 'e de olacak özel kampanyalar hazırlandı. Her saat başı 11 yeni üründe net indirim Hepsiburada kullanıcılarının beğenisine sunuluyor

Belki kullanırsın diye düşündüm

Selam takım

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir başka not olarak

- 28 Kasım gece 00.01 itibarıyla başlayan indirimler bir sonraki gece yarısına kadar devam etmektedir. 2026 yılında Black Friday'in bitiş tarihi 27 Kasım Cuma günü gece yarısı 23.59'dur. Genellikle bir gün süren Efsane Cuma indirimleri, e-ticaret platformları ve markaların insiyatifine göre uzatılabilmektedir

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

Selam, herkese iyi haftalar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Eylem

Ek olarak değinmek gerekirse

- Alibaba'nın önderliğinde büyük indirimlerin yapıldığı 11.11 , kısa sürede tüm dünyaya yayılarak her yıl beklenen bir alışveriş günü haline geldi. Black Friday, yani Kara Cuma ise Amerika Birleşik Devletleri'nde Şükran Günü'nden sonra gelen ilk cuma günü kutlanır

İşine yaramasını diledim