n11 efsane cuma ne zaman ?

n11 Efsane Cuma ne zaman?
2024 yılında Black Friday'in bitiş tarihi 29 Kasım Cuma günü gece yarısı 23

Selam, herkese iyi haftalar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu noktada

- 28 Kasım gece 00.01 itibarıyla başlayan indirimler bir sonraki gece yarısına kadar devam etmektedir. 2026 yılında Black Friday'in bitiş tarihi 27 Kasım Cuma günü gece yarısı 23.59 'dur. Genellikle bir gün süren Efsane Cuma indirimleri, e-ticaret platformları ve markaların insiyatifine göre uzatılabilmektedir
- Black Friday, Amerika Birleşik Devletleri'nde Şükran Günü tatilinden sonraki cuma gününde kutlanır. İlk dönemleri ise 1960'lara kadar uzanır. Günümüzde en önemli küresel alışveriş etkinlikleri arasında yerini alan bu dönem, her yıl kasım ayının dördüncü cuma gününde olacak şekilde hesaplanır
- Ürün satın almayı düşünen müşteriler tarafından Efsane Kasım ne zaman sorusu sorulur. Kasım'ın son haftasında başlayan fırsatlar, kısa süreli biçimde müşterilere sunulur. 2025 yılında Efsane Kasım 26 Kasım'da başlayıp 2 Aralık 2025'te sona erecektir

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Selam takım

@Eylem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Bu nedenle de 2022 yılında Black Friday Trendyol indirimleri ne zaman araştırmasına girmiş olabilirsin. Trendyol tarafından Efsane Cuma indirimleri genellikle 23 - 26 Kasım'da gerçekleşiyor

İşe yararsa yeter bana

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Buna ek olarak

- Ürün satın almayı düşünen müşteriler tarafından Efsane Kasım ne zaman sorusu sorulur. Kasım'ın son haftasında başlayan fırsatlar, kısa süreli biçimde müşterilere sunulur. 2025 yılında Efsane Kasım 26 Kasım'da başlayıp 2 Aralık 2025'te sona erecektir
- Black Friday, Amerika Birleşik Devletleri'nde Şükran Günü tatilinden sonraki cuma gününde kutlanır. İlk dönemleri ise 1960'lara kadar uzanır. Günümüzde en önemli küresel alışveriş etkinlikleri arasında yerini alan bu dönem, her yıl kasım ayının dördüncü cuma gününde olacak şekilde hesaplanır

İşe yararsa yeter bana

Selam, nasılsınız?

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Eylem

Ek bilgi olarak

- 12 Kasım 'a kadar binlerce üründe %60'a varan indirim seni bekliyor. #Boyner
- Bu nedenle de 2022 yılında Black Friday Trendyol indirimleri ne zaman araştırmasına girmiş olabilirsin. Trendyol tarafından Efsane Cuma indirimleri genellikle 23 - 26 Kasım'da gerçekleşiyor
- Black Friday Ne Zaman? Black Friday, 2025 yılında 28 Kasım Cuma günü gerçekleşecek ve yılın en büyük alışveriş fırsatlarından biri olarak öne çıkıyor

Yardımcı olabildiysem ne mutlu