bagisiklik sistemi neden coker ?

Dilara

Bilgili
Bağışıklık sistemi neden çöker?
Alkol kullanımı, sigara kullanımı, radyasyon maruziyeti, probiyotik eksikliği, kalitesiz uyku, iyi dinlememek, stres yükü fazlalığı, sık antibiyotik kullanımı da bağışıklık sistemimizin zayıflamasında rol oynayan başlıca sebepler arasındadır.Mar 25, 2020

Alkol kullanımı, sigara kullanımı, radyasyon maruziyeti, probiyotik eksikliği, kalitesiz uyku, iyi dinlememek, stres yükü

Selam, umarım iyisinizdir

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Dilara

İşine yarar umarım

Alkol kullanımı, sigara kullanımı, radyasyon maruziyeti, probiyotik eksikliği, kalitesiz uyku, iyi dinlememek, stres yükü

Herkese iyi günler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Dilara

İşine yarar umarım diye düşündüm

Selam, umarım keyifler yerindedir

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

İşine yararsa yeter bana

Herkese iyi çalışmalar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Belki işine yarar diye düşündüm

Selam, herkese iyi haftalar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular