antre mi ?

Selin

Bilgili
Antre mi?
Türk Dil Kurumu güncel sözlüğüne göre antre kelimesinin anlamı: - Giriş. Antre kelimesi eğer yukarıdaki anlamı karşılamak maksadıyla kullanılacaksa doğru yazılışının antre şeklinde olması gerekmektedir.Nov 29, 2023

Antre mi?
Türk Dil Kurumu güncel sözlüğüne göre antre kelimesinin anlamı: - Giriş. Antre kelimesi eğer yukarıdaki anlamı karşılamak maksadıyla

İyi günler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Selin

Bu hususta ek olarak

- F Klavye'de @ İşareti Nasıl Yapılır? F klavyede tuş dizilimi farklı olsa da et işareti aynı yöntemle yazılır. Yani Alt GR ve Q ya da CTRL + ALt + Q şeklinde. Bazı bilgisayarlarda bu işaret Alt Gr + 2 ile de çıkabilir; bu, sistemin klavye dili ayarına bağlıdır
- Türk Dil Kurumu (TDK), dilimizin doğru kullanımı konusunda en yetkili mercidir
- Antre kelimesinin TDK sözlüğe göre 2 farklı anlamı vardır. Antre kelimesinin kökeni Fransızca dilidir. Antre kelimesinin Fransızca dilindeki karşılığı entrée şeklindedir

İşine yaramasını umuyorum

Antre mi?
Türk Dil Kurumu güncel sözlüğüne göre antre kelimesinin anlamı: - Giriş. Antre kelimesi eğer yukarıdaki anlamı karşılamak maksadıyla

Selam, herkese iyi haftalar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir ekleme yapmak gerekirse

- Evlerin giriş bölümü ifade eden için antre, hol olarak da bilinir . Bu bölüm üzerinden diğer odalara giriş sağlanır. Karşılama alanı olarak kullanılan antreler, genellikle sade şekilde tasarlanır
- Koridor ya da hol , diğer odaları birbirlerine bağlayan bölümdür
- Antre, evinize giriş kapısının açıldığı ve diğer odalara bağlanan alana verilen genel isimdir . Bu alan, misafirlerinize yaşam alanınız hakkında küçük ipuçları veren bir bölgedir

İşine yaraması beni memnun eder

Antre mi?

Herkese iyi günler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Selin

Kısaca eklemek gerekirse

- Mimarlıkta, giriş holü , dış kapıların hemen iç tarafında yer alan ve dış mekan ile iç mekan arasında görsel ve pratik bir geçiş sağlayan bir lobi, koridor veya odadır

İşine yaraması için paylaşıyorum

Antre mi?

Günaydın

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Selin

Bunu takiben

- Evlerin giriş bölümü ifade eden için antre, hol olarak da bilinir . Bu bölüm üzerinden diğer odalara giriş sağlanır. Karşılama alanı olarak kullanılan antreler, genellikle sade şekilde tasarlanır
- Antre, evinize giriş kapısının açıldığı ve diğer odalara bağlanan alana verilen genel isimdir . Bu alan, misafirlerinize yaşam alanınız hakkında küçük ipuçları veren bir bölgedir
- Koridor ya da hol , diğer odaları birbirlerine bağlayan bölümdür

İşine yararsa sevinirim

Antre mi?

Selam millet

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Selin, gerçekten emeğine sağlık

Buna ilaveten

- Mimarlıkta, giriş holü , dış kapıların hemen iç tarafında yer alan ve dış mekan ile iç mekan arasında görsel ve pratik bir geçiş sağlayan bir lobi, koridor veya odadır
- Antre kelimesinin TDK sözlüğe göre 2 farklı anlamı vardır. Antre kelimesinin kökeni Fransızca dilidir. Antre kelimesinin Fransızca dilindeki karşılığı entrée şeklindedir
- F Klavye'de @ İşareti Nasıl Yapılır? F klavyede tuş dizilimi farklı olsa da et işareti aynı yöntemle yazılır. Yani Alt GR ve Q ya da CTRL + ALt + Q şeklinde. Bazı bilgisayarlarda bu işaret Alt Gr + 2 ile de çıkabilir; bu, sistemin klavye dili ayarına bağlıdır

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

benzerkonular_benzer_konular