Ayla
Bilgili
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı En Düşük Fiyat Nerede?
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Güncel Fiyatı 550.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Hakkında yaklaşık 90 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürünün Detayları
_x000D_
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı >_x000D_
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürününün Satıcısı, PİNK İTHALAT Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı ürününü 550.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürün Hakkındaki Yorumlar
550.0 Tl ye satışta olan Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
90 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Çok beğendim hediyelerinden dolayıda çok teşekkür ederim
İsim: b** u**
Tarih: 03 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: pink ithalat
Yorum: Merhaba telefon bağlama aparatının ucu vidasız geldi montajını nasıl yapabilirim?
İsim: A** D**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel ve kullanışlı
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: kesinlikle tavsiye ederim muhteşem bir ürün fiyatına göre özellikle çokçok kaliteli genelde çok fazla yorum yapan birisi değilim internettenalışveriş yaparken de çok tereddütte kalan biriyim fakat ürün çok iyigeldi satıcıya çok teşekkür ederim

İsim: N** K**
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: Azərbaycandan sifariş etdim. Çox rahat quraşdırıldı. Təşəkkür edirəm.
İsim: M** A**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: Ürün güzel kullanışlı paketi çok özenli satıcı çok ilgili tedariksürecinde madur etmedi ve hediye yolladı çok beğendim
İsim: E** D** y**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: Gayet güzel paketlenmiş hepsi tam ve kutulu geldi pat pata sarılmıştıteşekkür ederim
İsim: Selma A.
Tarih: 19 Mayıs 2024
Yorum: İş yerine aldık tırnak çekimlerinde kullanıyoruz kaliteli ürün sağlam paketlenmişti
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: beğendik, güzel
İsim: D** A**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Çok güzel. Beğendim.
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Çok çok iyi beklediğimden de güzel geldi
İsim: C** Ö**
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Beyendim. Cox kullanəşlı.
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: f/p gayet iyi. kaliteli ve sağlam duruyor
İsim: A** S** P**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: On numara beş yıldızlı çok beğendim direct akın düşünmeden
İsim: Ömer B.
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: bütün parçalarıyla sağlam geldi. 3 farklı ışık modu ve ayarlanabilirışık şiddeti çok kullanışlı. ayrıca hemen geldi.
İsim: E** S**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Güzel
is yapar
İsim: D** Ç**
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: Ürün çok kullanışlı
Tarih: 25 Ekim 2022
Yorum: iyi Sayılır, memnun kaldım. fiyata göre yeni başlayanlar için iyidurun. tavsiye edeyim
Tarih: 16 Temmuz 2022
Yorum: Kargo hızlı, ekipmanlar da sağlam. En önemlisi de telefon ağırlığınıtaşıyabiliyor. Referans olarak telefonum Xiaomi RedMi Note 10 Pro.
Tarih: 26 Mayıs 2022
Yorum: ürün gerçekten çok kullanışlı satıcıya özenli kargo için teşekkürler
İsim: F** C**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Mart 2022
Yorum: Tam istediğim gibi geldi gayet kaliteli hemen kargoladılar ertesi günteslim edildi , satıcıya çok teşekkür ediyorum.
İsim: T** M**
Tarih: 24 Aralık 2021
Yorum: Merhaba ürünü henüz görmedim çünkü gerginim eve geldiğim zaman ürünükapıda buldum bir arama zahmetinde dahi bulunmadılar yazıklar olsun yaçalınsaydı size nasıl ispat edecektim ben bunu bana anlatır mısınızlütfen lütfen
İsim: Ü** U**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: çok ümitlenerek almıştım ama çekim yapmak ızdırap oldu gerçektenpişmanlık duymak istiyorsanız alın sırf öne çıksın diye 5 yıldız verdim
İsim: H** Y**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Kırık geldi
İsim: ş** h** G**
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: Ben 497 TL aldım ve bu fiyata bu ürün.. şaşırtıcı çünkü ışığı vs. Okadar az ki
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: Ürün işlevsel görünüyor. Henüz kullanmadım ama tezgah üstü çekimlerimdeişime yarar gibi. Ama kurulum için keşke bir kağıt koysaydınız.Kurulumda çok zorlandım.
İsim: A** B**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Ürün kurulmuyor birbirine oturmuyor başı düşüyor bu sebeple iadeedeceğim , hevesle aldım oysaki paketleme güzel satıcıya teşekkür ederim, eğer ayaklısı varsa sayfadan ayaklısını sipariş edeceğim.
İsim: A** N** Y**
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Ürün güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 19 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet kolay kurulum ve kaliteli. Teşekkürler
İsim: Nurdan K.
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: Güzel, fiyatına göre normal
Tarih: 26 Ekim 2023
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürüne Dair Sorular
Soru: kumandası varmı
Cevap: Merhaba hosgeldiniz hayir
Soru: Işığı 10inc yazıyor açıklamada, siz cevapta 14inc demişsiniz hangisi doğru
Cevap: Merhaba gunaydin hosgeldiniz 14 inc olan farkli bir urundu urun deyisti 10 inc bu model
Soru: Eşime söyledim aynı ürünü aldı fakat eksik parça ve kafa kısmındaki somon çok büyük olduğundan led bir türlü yerine oturmuyor
Cevap: Merhaba pink ithalat bize yazarsaniz insgm yardimci olalalim
Soru: Merhaba, masaya taktıktan sonra uzunluğu kaç cm dir acaba?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz net olrak olcmedım ama 80 cm cıvarında dır
Soru: Merhaba masaya takılan aparatı kaç cm? 8 cm kalınlığındaki masaya takılabilir mi?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz 5 cm
Soru: merhaba, telefon koyulan yer ayarlanabilir mi? iphone 14 pro max uyumlu olur mu?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz evet ayarlanıyor ama fazla agırlık kaldırmaya bılır
Soru: s.a led 3 renk secile biliniyormu resimlerdeki gibi yoksa tek renkmi yaniyor
Cevap: Aleykümselam evet üç adet renk seçeneği bulunuyor
Soru: Tripot da geliyor mu yoksa kendi tripotumuza mı takıyoruz ışığı
Cevap: Merhaba hosgeldiniz evet geliyor
Soru: Duvara asılıyormu ürün
Cevap: Merhaba hosgeldiniz malesef uyumludeyil
Soru: Merhaba ürün kaç Watt
Cevap: Merhaba hosgeldiniz25 w
Soru: merhaba, bende led ışık var, standı tek başına satılıyor mu?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz evet ilanlarda mevcut almadan önce belirtirseniz içen vidası koyarız
Soru: Sabitleyicisi plastik mi demir mi
Cevap: Merhaba hosgeldiniz demir
Soru: KAÇ FARKLI RENKTE YANIYOR LEDLERİ
Cevap: Merhaba hosgeldiniz 2 renk
Soru: Merhaba. Kutusunu atdim diye, kuramiyorum :s acaba yardimci olurmusunuz?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz mesaj bölümündne görsel iletin bizlere yazrdımcı olalım
Soru: telefon tutucu kısmını çıkartabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz evet uyumludur
Soru: merhaba webcam bağlamak istiyorum o aparat geliyor mu yanında yoksa sadece telefon tutucu ile mi geliyor. telefon tutucu ile tutulmuyor çünkü webcamler tam arkasında bilgisayara giden kablo olduğu için. vida şeklinde bir aparat olması gerekiyor webcam i sokup tutturacağım.
Cevap: Merhaba hosgeldiniz telfon tutucu ile geliyor telefon tutucu yeri vidali bilmiyorum uyabilirmi
Soru: merhaba, fotoğraf makinesi takılır mı?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz taşımaya bilir
Soru: Ürün şarzli değildir dediniz ne yani biz onu hep fişe takıpmı kullanacağız?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz evet yada.powerbakla kulanabilirsiniz jarzli olrak yazmadik urunde
Soru: merhaba ürün cekim esnasında yukarı aşağı hareket ettirilebiliyor mu aparat kısmından yapılabiliyor mu
Soru: Ben bu ürünü aldım ama ısık yanmıyor sarj lı mı
Cevap: Merhaba hosgeldiniz sizden ricam pink ithalat insgram bizlere gorsel atabilirmisniz
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürünün Detaylı Resimleri
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Güncel Fiyatı 550.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Hakkında yaklaşık 90 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürünün Detayları
_x000D_
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı >_x000D_
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürününün Satıcısı, PİNK İTHALAT Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı ürününü 550.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürün Hakkındaki Yorumlar
550.0 Tl ye satışta olan Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
90 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Çok beğendim hediyelerinden dolayıda çok teşekkür ederim
İsim: b** u**
Tarih: 03 Nisan 2023
Yorum: Merhaba telefon bağlama aparatının ucu vidasız geldi montajını nasıl yapabilirim?
İsim: A** D**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel ve kullanışlı
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: kesinlikle tavsiye ederim muhteşem bir ürün fiyatına göre özellikle çokçok kaliteli genelde çok fazla yorum yapan birisi değilim internettenalışveriş yaparken de çok tereddütte kalan biriyim fakat ürün çok iyigeldi satıcıya çok teşekkür ederim
İsim: N** K**
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: Azərbaycandan sifariş etdim. Çox rahat quraşdırıldı. Təşəkkür edirəm.
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: Ürün güzel kullanışlı paketi çok özenli satıcı çok ilgili tedariksürecinde madur etmedi ve hediye yolladı çok beğendim
İsim: E** D** y**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: Gayet güzel paketlenmiş hepsi tam ve kutulu geldi pat pata sarılmıştıteşekkür ederim
İsim: Selma A.
Tarih: 19 Mayıs 2024
Yorum: İş yerine aldık tırnak çekimlerinde kullanıyoruz kaliteli ürün sağlam paketlenmişti
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: beğendik, güzel
İsim: D** A**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Çok güzel. Beğendim.
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Çok çok iyi beklediğimden de güzel geldi
İsim: C** Ö**
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Beyendim. Cox kullanəşlı.
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: f/p gayet iyi. kaliteli ve sağlam duruyor
İsim: A** S** P**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: On numara beş yıldızlı çok beğendim direct akın düşünmeden
İsim: Ömer B.
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: bütün parçalarıyla sağlam geldi. 3 farklı ışık modu ve ayarlanabilirışık şiddeti çok kullanışlı. ayrıca hemen geldi.
İsim: E** S**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Güzel
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: Ürün çok kullanışlı
Tarih: 25 Ekim 2022
Yorum: iyi Sayılır, memnun kaldım. fiyata göre yeni başlayanlar için iyidurun. tavsiye edeyim
Tarih: 16 Temmuz 2022
Yorum: Kargo hızlı, ekipmanlar da sağlam. En önemlisi de telefon ağırlığınıtaşıyabiliyor. Referans olarak telefonum Xiaomi RedMi Note 10 Pro.
Tarih: 26 Mayıs 2022
Yorum: ürün gerçekten çok kullanışlı satıcıya özenli kargo için teşekkürler
İsim: F** C**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Mart 2022
Yorum: Tam istediğim gibi geldi gayet kaliteli hemen kargoladılar ertesi günteslim edildi , satıcıya çok teşekkür ediyorum.
İsim: T** M**
Tarih: 24 Aralık 2021
Yorum: Merhaba ürünü henüz görmedim çünkü gerginim eve geldiğim zaman ürünükapıda buldum bir arama zahmetinde dahi bulunmadılar yazıklar olsun yaçalınsaydı size nasıl ispat edecektim ben bunu bana anlatır mısınızlütfen lütfen
İsim: Ü** U**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: çok ümitlenerek almıştım ama çekim yapmak ızdırap oldu gerçektenpişmanlık duymak istiyorsanız alın sırf öne çıksın diye 5 yıldız verdim
İsim: H** Y**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Kırık geldi
İsim: ş** h** G**
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: Ben 497 TL aldım ve bu fiyata bu ürün.. şaşırtıcı çünkü ışığı vs. Okadar az ki
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: Ürün işlevsel görünüyor. Henüz kullanmadım ama tezgah üstü çekimlerimdeişime yarar gibi. Ama kurulum için keşke bir kağıt koysaydınız.Kurulumda çok zorlandım.
İsim: A** B**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Ürün kurulmuyor birbirine oturmuyor başı düşüyor bu sebeple iadeedeceğim , hevesle aldım oysaki paketleme güzel satıcıya teşekkür ederim, eğer ayaklısı varsa sayfadan ayaklısını sipariş edeceğim.
İsim: A** N** Y**
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Ürün güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 19 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet kolay kurulum ve kaliteli. Teşekkürler
İsim: Nurdan K.
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: Güzel, fiyatına göre normal
Tarih: 26 Ekim 2023
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürüne Dair Sorular
Soru: kumandası varmı
Cevap: Merhaba hosgeldiniz hayir
Soru: Işığı 10inc yazıyor açıklamada, siz cevapta 14inc demişsiniz hangisi doğru
Cevap: Merhaba gunaydin hosgeldiniz 14 inc olan farkli bir urundu urun deyisti 10 inc bu model
Soru: Eşime söyledim aynı ürünü aldı fakat eksik parça ve kafa kısmındaki somon çok büyük olduğundan led bir türlü yerine oturmuyor
Cevap: Merhaba pink ithalat bize yazarsaniz insgm yardimci olalalim
Soru: Merhaba, masaya taktıktan sonra uzunluğu kaç cm dir acaba?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz net olrak olcmedım ama 80 cm cıvarında dır
Soru: Merhaba masaya takılan aparatı kaç cm? 8 cm kalınlığındaki masaya takılabilir mi?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz 5 cm
Soru: merhaba, telefon koyulan yer ayarlanabilir mi? iphone 14 pro max uyumlu olur mu?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz evet ayarlanıyor ama fazla agırlık kaldırmaya bılır
Soru: s.a led 3 renk secile biliniyormu resimlerdeki gibi yoksa tek renkmi yaniyor
Cevap: Aleykümselam evet üç adet renk seçeneği bulunuyor
Soru: Tripot da geliyor mu yoksa kendi tripotumuza mı takıyoruz ışığı
Cevap: Merhaba hosgeldiniz evet geliyor
Soru: Duvara asılıyormu ürün
Cevap: Merhaba hosgeldiniz malesef uyumludeyil
Soru: Merhaba ürün kaç Watt
Cevap: Merhaba hosgeldiniz25 w
Soru: merhaba, bende led ışık var, standı tek başına satılıyor mu?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz evet ilanlarda mevcut almadan önce belirtirseniz içen vidası koyarız
Soru: Sabitleyicisi plastik mi demir mi
Cevap: Merhaba hosgeldiniz demir
Soru: KAÇ FARKLI RENKTE YANIYOR LEDLERİ
Cevap: Merhaba hosgeldiniz 2 renk
Soru: Merhaba. Kutusunu atdim diye, kuramiyorum :s acaba yardimci olurmusunuz?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz mesaj bölümündne görsel iletin bizlere yazrdımcı olalım
Soru: telefon tutucu kısmını çıkartabiliyor muyuz?
Soru: merhaba webcam bağlamak istiyorum o aparat geliyor mu yanında yoksa sadece telefon tutucu ile mi geliyor. telefon tutucu ile tutulmuyor çünkü webcamler tam arkasında bilgisayara giden kablo olduğu için. vida şeklinde bir aparat olması gerekiyor webcam i sokup tutturacağım.
Cevap: Merhaba hosgeldiniz telfon tutucu ile geliyor telefon tutucu yeri vidali bilmiyorum uyabilirmi
Soru: merhaba, fotoğraf makinesi takılır mı?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz taşımaya bilir
Soru: Ürün şarzli değildir dediniz ne yani biz onu hep fişe takıpmı kullanacağız?
Cevap: Merhaba hosgeldiniz evet yada.powerbakla kulanabilirsiniz jarzli olrak yazmadik urunde
Soru: merhaba ürün cekim esnasında yukarı aşağı hareket ettirilebiliyor mu aparat kısmından yapılabiliyor mu
Soru: Ben bu ürünü aldım ama ısık yanmıyor sarj lı mı
Cevap: Merhaba hosgeldiniz sizden ricam pink ithalat insgram bizlere gorsel atabilirmisniz
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Ürünün Detaylı Resimleri
Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı En Uygun Satış Linki
PİNK İTHALAT Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PİNK İTHALAT Youtuber Tiktok Çekim Işıklı Telefon Tutucu Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç Hareketli Masa Tutacağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.