Funda
Bilgili
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Alanlar Memnun Mu?
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Şu Andaki Fiyatı 5999.0 Tl'den Satılmaktadır.
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Gerçekten İyi Mi?
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Açıklama Ve Özellikler
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürününün Satıcısı, Samsung SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) ürününü 5999.0 Tl'den Satılmaktadır.
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında Yapılan Yorumlar
5999.0 Tl ye satışta olan SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: güzel ürün iyi fiyat iyi performans
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
Satıcı: ANL STORE
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: tablet geliyormu
Cevap: Merhaba efendim tablet ve kılıf mevcuttur her ikiside
Soru: ben 3 tane alıcaktım ama
Cevap: Diğer satıcılardan temin edebilirsiniz efendim ayrı ayrı sepet olusturabılırsınız efendim
Soru: Ram kaç acaba
Cevap: Merhaba efendim 8 gb ram var efendim
Soru: kalemi icinde mi
Cevap: Merhabalar efendim kalem mevcut değildir
Soru: tablet kılıf ile birliktemi geliyor
Cevap: Merhaba efendim kılıfla beraber geliyor efendim
Soru: urunun icinde adaptor varmi .
Cevap: Merhaba efendlm kutu içerisinde şarj kablosu var şarj başlığı çıkmamaktadır Samsung bu şekilde üretmiş
Soru: stok ne zaman yenilenir
Cevap: Merhabalar efendim kampanyalar için takipte kalabilirsiniz
Soru: üniversitede ders eğitimi için yeterli gelirmi uzun PDF word uzantılı dosyalar için
Cevap: Merhabalar efendim boyut olarak daha büyük bir cihaz bakmanızı öneririz efendim
Soru: kalemini nerede bulabilirim
Cevap: Merhabalar efendim Marka Müşteri Hizmetlerinden konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: kaç günde gelir
Cevap: Merhaba efendim 1. Yada 2 gün içerisinde elinizde olur efendim
Soru: Kalem destekli mi?
Cevap: Merhaba destekli efendim
Soru: Hocam size göre tablette oyun oynanırmı bunda
Cevap: Merhaba efendim Google’dan yada yotubeden kutu açılımına bakabilirsiniz efendim
Soru: bataryası kaç mAh?
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim
Soru: Kalem varmı üstünde
Cevap: Merhabalar efendim bulunmamaktadır
Soru: Kalemi var mı acaba kalem gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba efendim kalemim mevcut değildir efendim
Soru: kutu icerigi. ne bunun kutuda. ne çıkıyor
Cevap: Merhabalar efendim tablet şarj kablosu ve kılıf bulunmaktadır
Soru: kulaklık girişi mevcutmu acaba
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürüne Ait Resimler
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Şu Andaki Fiyatı 5999.0 Tl'den Satılmaktadır.
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Gerçekten İyi Mi?
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Açıklama Ve Özellikler
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürününün Satıcısı, Samsung SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) ürününü 5999.0 Tl'den Satılmaktadır.
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında Yapılan Yorumlar
5999.0 Tl ye satışta olan SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: güzel ürün iyi fiyat iyi performans
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
Satıcı: ANL STORE
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: tablet geliyormu
Cevap: Merhaba efendim tablet ve kılıf mevcuttur her ikiside
Soru: ben 3 tane alıcaktım ama
Cevap: Diğer satıcılardan temin edebilirsiniz efendim ayrı ayrı sepet olusturabılırsınız efendim
Soru: Ram kaç acaba
Cevap: Merhaba efendim 8 gb ram var efendim
Soru: kalemi icinde mi
Cevap: Merhabalar efendim kalem mevcut değildir
Soru: tablet kılıf ile birliktemi geliyor
Cevap: Merhaba efendim kılıfla beraber geliyor efendim
Soru: urunun icinde adaptor varmi .
Cevap: Merhaba efendlm kutu içerisinde şarj kablosu var şarj başlığı çıkmamaktadır Samsung bu şekilde üretmiş
Soru: stok ne zaman yenilenir
Cevap: Merhabalar efendim kampanyalar için takipte kalabilirsiniz
Soru: üniversitede ders eğitimi için yeterli gelirmi uzun PDF word uzantılı dosyalar için
Cevap: Merhabalar efendim boyut olarak daha büyük bir cihaz bakmanızı öneririz efendim
Soru: kalemini nerede bulabilirim
Cevap: Merhabalar efendim Marka Müşteri Hizmetlerinden konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: kaç günde gelir
Cevap: Merhaba efendim 1. Yada 2 gün içerisinde elinizde olur efendim
Soru: Kalem destekli mi?
Cevap: Merhaba destekli efendim
Soru: Hocam size göre tablette oyun oynanırmı bunda
Cevap: Merhaba efendim Google’dan yada yotubeden kutu açılımına bakabilirsiniz efendim
Soru: bataryası kaç mAh?
Soru: Kalem varmı üstünde
Cevap: Merhabalar efendim bulunmamaktadır
Soru: Kalemi var mı acaba kalem gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba efendim kalemim mevcut değildir efendim
Soru: kutu icerigi. ne bunun kutuda. ne çıkıyor
Cevap: Merhabalar efendim tablet şarj kablosu ve kılıf bulunmaktadır
Soru: kulaklık girişi mevcutmu acaba
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürüne Ait Resimler
SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) En Uygun Satış Linki
Samsung SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9
Samsung SamsungGalaxy Tab A9 8 GB RAM 128 GB 9' İNÇ Koyu Mavi+KILIF (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.