iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9- Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Nilgun

Bilgili
iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Fiyatına Göre Alınır Mı?
iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Şimdiki Fiyatı Ile 52499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Detaylı Bilgi

_x000D_
_x000D_

Orijinal Apple iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - MNXW3TU/A Uzay Grisi >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Ürününün Satıcısı, Apple iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi ürününü 52499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Kullanıcı Geri Bildirimleri
52499.0 Tl ye satışta olan iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Bu ürün bir harika dostum
İsim: A** İ**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ağustos 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı

Yorum: Kamerası çok iyi değil.diğer özellikler güzel.
İsim: C** Z**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Şuan çıkmış olan en son iPad modeli bu mu acaba?
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. Ürün Apple iPad Pro 6.Nesil modelidir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: bence çok iyi bir ürün
Cevap: Merhaba, güzel geri bildiriminiz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: sim kart takılılıyormu
Cevap: Merhaba, Wi-Fi üzerinden arama ve eSIM bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ama 1 yıl ekran kırılma sigortası da ekletmek istiyorum böyle bir hizmöetiniz varmı
Cevap: Merhaba, bu ürün için ek sigorta bulunmamaktadır. Platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ürün içinde kalem de geliyor mu ve ürünün Kutusu içinde neler geliyor
Cevap: Merhaba, kutu içeriği: iPad, USB-C şarj kablosu, USB-C güç adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: üniversite öğrencisi için ideal mi
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ipad pro M2 mi ?
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda Apple M2 çip mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kaç GB RAM
Cevap: Merhaba, 1 TB veya 2 TB depolama kapasitesine sahip modellerde 16 GB RAM mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Abi pubg ve carx street kaç fps açar
Cevap: Merhaba, FPS, oynadığınız oyun içerisinde; oyun grafik ayarları, harita yoğunluğu, internet sağlayıcınızın hızı vb. etkenler doğrultusunda değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten dolayı FPS değeri belirtmek sağlıklı olmayacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Yazılım programları indirilebiliyor mu
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 47 bin tl mi 4700 tl mi
Cevap: Değerli müşterimiz Ürünün fiyatı platform üzerinde görüntülediğiniz gibidir. Satmış olduğumuz ürün çeşitliliğimiz pazaryerlerindeki kampanyaya göre değişiklik göstermektedir.

Soru: kalemle kılavyede geliyormu
Cevap: Merhaba, kutu içeriği: iPad, USB-C şarj kablosu, USB-C güç adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kalem mi geliyor?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün kutu içeriğinde 12.9 inç iPad Pro, USB-C Şarj Kablosu, 20 W USB-C Güç Adaptörü bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba ürünün ramı kaç
Cevap: Merhaba, 1 TB veya 2 TB depolama kapasitesine sahip modellerde 16 GB RAM mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: E-Sim takılıyor mu?
Cevap: Merhaba, sim kart takılan modellerde Cellular yazmaktadır. Bu model sadece wifi olan modeldir

Soru: Kaç ram ona göre alcam
Cevap: Merhaba 16 Gb efendim.

Soru: icerisinde kalem ve klavyede mi var
Cevap: Görsellerden o şekilde var gibi sanılıyor haklısınız fakat 2. Görselde yazdığı gibi şarj kablosu vegüç adaptörü şeklinde

Soru: ipad 11 mi ipad 12 mi
Cevap: 6.nesil efendim.

Soru: Merhaba, ben ürünü alıp nakite çevirmek istiyorum. Siz alıyor musunuz cihaz
Cevap: Değerli müşterimiz, biz satıyoruz sadece ama istediğiniz yere satabilirsiniz. Teşekkürler

Soru: Ürün apple turkiye garantili sıfır mı (yani yenilenmiş faln değildir değil mi)
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şirketimiz Apple Yetkili satıcısıdır. Ürünlerimiz sıfır kapalı kutudur ve 2 yıl Apple Türkiye garantilidir. Bilginize.

iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi Fotoğraf Ve Görseller

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

iPad Pro 6.Nesil 1TB 12.9" Wi-Fi Tablet - Uzay Grisi En Uygun Satış Linki