Ummuhan
Bilgili
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Tavsiye Eder Misiniz?
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Şimdiki Fiyatı Ile 4464.42 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Kullanıcı Yorumları Nasıl?
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Hakkında yaklaşık 321 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Ürün Açıklaması
Dynamic R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ağırlık _x000D_
32 Kg _x000D_
Ayarlanabilir Sele _x000D_
Var _x000D_
Bisiklet Tipi _x000D_
Eliptik _x000D_
Ebatlar _x000D_
51 x 86 x 150 cm _x000D_
Gösterge _x000D_
LCD Gösterge _x000D_
Nabız Ölçme Sistemi _x000D_
Yok _x000D_
Taşıma Kapatsitesi _x000D_
90 kg _x000D_
DYNAMIC R102N ELİPTİK BİSİKLET_x000D_
ORBITROLLER, ORBITRACK_x000D_
_x000D_
*** DAİRE KAPINIZA KADAR TESLİM EDİLİR. APARTMAN KAPISINDA BIRAKILMAZ !!! ***_x000D_
_x000D_
Ürünü Kendiniz Kurabilirsiniz, Garantisi Bozulmaz._x000D_
_x000D_
ÜRÜNE AİT TEMSİLİ MONTAJ & TANITIM VİDEOSU_x000D_
"Video başka marka ve model bir ürünümüze ait olup temsilidir, montajda kolaylık olması için paylaşılmıştır."_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gösterge Tipi :Tek pencereli geniş LCD gösterge_x000D_
Gösterge Bilgileri :Hız, zaman, mesafe, kalori, scan_x000D_
Pedal Sistemi : Ayarlanabilir kayışlı belt-tech pedal direnci_x000D_
Selesi, yukarı aşağı kullanıcının boyuna göre ayarlanabilir_x000D_
Cihazın Ağırlığı : Net:28 kg Brüt: 32 kg _x000D_
Cihazın Kurulu Ebatları :51*86*150 cm_x000D_
Taşıma Kapasitesi : 90 kg_x000D_
_x000D_
Dikkat: Bu ürün hem dikey bisiklet hem de eliptik bisiklet olmak üzere 2 fonksyonludur._x000D_
Oturarak, kolları tutmadan pedal çevirdiğinizde dikey bisiklet; ayağa kalkıp kolları tutarak pedal çevirdiğinizde eliptik bisiklet olarak kullanılmaktadır._x000D_
_x000D_
İNTERSPOR tarafından ithal edilmiş olup tüm yedek parça ve servis hizmetleri İNTERSPOR tarafından sağlanmaktadır._x000D_
2 Yıl Garanti_x000D_
81 İlde 110 Noktada Teknik Servis_x000D_
Tüm Türkiye Ücretsiz Kargo_x000D_
Tüm ürünlerimiz İnterspor garantili, orjinal ve kapalı kutu olarak gönderilir, adınıza fatura edilir._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Ürününün Satıcısı, Dynamic R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack ürününü 4464.42 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Ürünü Kullananların Görüşleri
4464.42 Tl ye satışta olan R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
321 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Normalde sporcuyum kışın da salona gitmek zor olduğu için böyle bir alet işimi görür diye düşündüm doğru bi karar vermişim. Hem evde yer kaplamadı hem de kurulumu kolaydı. Paketleme iyi sorunsuzdu
İsim: D** G**
Tarih: 01 Ekim 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İnter Spor
Yorum: anacugum için aldım çok beğendi bu seneye yaza fit giricek inşallah

İsim: A** S**
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: Dolap hesabımda satıyorum yine trendyolda çok az kullandım dolap hesabım emrirm22
İsim: i** t**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Çok hızlı geldi Kargo ve çok sağlam paketlenmişti. YouTube üzerinden kurulum videosu yardımıyla hızlıca kurduk. Beklediğimizden daha kaliteliydi. Teşekkürler.
İsim: G** K**
Tarih: 30 Nisan 2022
Yorum: İlginize teşekkürler. Sağlam geldi ve çok kullanışlı, zayıflamak isteyenler için birebir.

İsim: **** ****
Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı paketlemede en ufak bir sorun yoktu. Kaliteli bir ürün gerçekten. Kurulumu aşırı kolaydı gövdesi hazır geliyor zaten.
İsim: B** C**
Tarih: 17 Şubat 2022
Yorum: Çok beğendim kurulumu biraz zorladı ama kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorsanız eliptik bisiklet en ideali. Koşu bandı çok işe yaramıyor. Deneyen biri olarak söylüyorum. Alın aldırın pişman olmazsınızz. Biraz kullandıktan sonra ve egzersizlerimi yaptıktan sonra yorum yapmak istedim işe yarıyor. Çok terletiyor ve karın bölgesi bacak ve sırt bütün vücDevamını Oku
İsim: O** K**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Gayet güzel sorunsuz ulaştı, servisi kurulumu yaptı henüz kullanmaya başlamadım ama ev için ideal..
İsim: Y** A**
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: ilk defa yapmama rağmen cok kolay monte ettim düşündüğümden cok daha kaliteli ayrıca kalori gostergesi süper cokt eşekkür ederim kendime doğum günü hediyesi aldım
Tarih: 11 Mart 2022
Yorum: yürüyüşe çıkamadığım zaman evde spor yapmak çok konforlu biz ailecek çok beğendik yorumlarda sesten bahsedilmiş o kadar rahatsız edici bir şekilde değil
İsim: Ayfer t.
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: Harika bir ürün. İnter spor olarakta çok ilgililer. Kurulumunda biraz zorlandım ama tek başıma yarım saatte kurdum.
İsim: Nilgün U.
Tarih: 19 Nisan 2022
Yorum: 1 yıldır favorilerde ekli takip ettiğim bir üründü. Evde iki kişi kurulumunu 1 saatte yaptık. Yorumlarda abartıldığı gibi rahatsız edici bir sesi yok. Ben on gündür falan kullanıyorum .günlük yarım saat kırk dk kadar.baya terletiyo .bacak basen kalça çalıştırıyo.işe yarayacağını düşünüyorum.ben memnunum teşekkürler
İsim: Ş** A**
Tarih: 10 Nisan 2022
Yorum: çok beğendim harika bir ürün. teşekkür ederim.
İsim: Sezgin S.
Tarih: 19 Mart 2023
Satıcı: MİLARYA PAZARLAMA
Yorum: Kesinlikle tavsiyedir kurulumu kendim yaptım paketleme müthişti teşekkürler
İsim: M** Y**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: 3 gün içinde kargom sorunsuz geldi ürün gayet güzel tavsiye ederim
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: Kampanyadan 1990 tl ye aldım ev ortamı için gayet iyi ve kullanışlı
İsim: B** A**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: Ürünü indirimden oldukça düşük bir fiyata aldık. Kendimiz kurduk. Sağlam ve malzemesi kaliteli. Seside rahatsız edici değil biz çok beğendik kesinlikle tavsiye ederim
İsim: T** Y**
Tarih: 28 Eylül 2021
Yorum: Ürünü kurmak için kitapçığa bakmanıza gerek yok internetten kurulum videosuna bakarak 20 dakikada kurabildim. İhtiyacımı karşılayacak özellikte. yan tarafı kırık geldi kargoda olmuştur diye düşünüyorum. umarım saglamdir
İsim: Z** Ş**
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: Evde kullanabileceğiniz en iyi spor aleti bence
İsim: B** K**
Tarih: 07 Kasım 2021
Yorum: Çok kullanışlı ,harika bir ürün teşekkür ederim
Yorum: Hızlı ve sağlam kargo için teşekkürler. Kurumu bir saat sürdü ama olacak o kadar. Gayet kullanışlı. Alın aldırın pişman olmayacaksınız.
İsim: E** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Kasım 2022
Yorum: sorunsuz elime ulaştı ve kurulumunu da tek başıma yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım ve evde spor için ideal
Tarih: 13 Eylül 2021
Yorum: Ürün hızlı ve sağlam geldi. kurulumu bir hayırseverin youtube videosu sayesinde yapabildim. Bir puanı oradan kırdım. aşırı ses çıkarmıyor, dayanıklı görünüyor. 2 haftadır kullanıyorum, sadece ara sıra öndeki vidaları sıkıştırmak gerek.
İsim: Başak A.
Tarih: 26 Nisan 2022
Yorum: Beklentimizi karşıladı kargolama çok özenliydi
İsim: S** T**
Tarih: 21 Aralık 2022
Yorum: Gayet kaliteli ve güzel bir ürün, evde spor yapılması için de ideal
İsim: S** Y**
Tarih: 10 Aralık 2022
Yorum: Kurulumu zordu ama hızlı ulaştı indirime girmesini bekledim ve hemen kaptım ..
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: evde spor yapmak için almıştım. tam bir f/p ürünü. çok iyi.
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: ürün güzel sorunsuz bir şekilde geldi teşekkür ederim
İsim: N** D**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Harika bi ürün kurulumu biraz zor olsada kurup spor yapmaya başlayınca zorluğu unutturuyor teknik destek sağlıyorlar tavsiye ederim
İsim: Melik C.
Tarih: 19 Mayıs 2022
Yorum: sapasağlam geldi kurulum için YouTube'daki videodan yararlandım. Fena ter attırıyor
İsim: G** M**
Tarih: 10 Mayıs 2024
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Tamamdir, tekrar yazacagim ben. Tesekkur ederim
Cevap: Teşekkür ederim efendim iyi akşamlar dilerim
Soru: kurulumu nasil
Cevap: Merhaba, Kendiniz kurabilirsiniz garantisi bozulmaz.Servis kurulumu ücretlidir.
Soru: merhaba ürünü satın aldım ancak sol kol kısmında sıkıntı var vida tam oturmuyor ve kol sallanıyor (muhtemelen vidanın gireceği bölgedeki deliğin şekli yüzünden) bu konu hakkında bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında teknik servislerimizden destek alabilirsiniz efendim.
Soru: 120 kiloyu tasirmi acaba 90 la sınırlanmış ama
Cevap: Merhaba, 120 kg için uygun değildir.
Soru: Ürünü hangi kargo ile gönderiyorsunuz ,kaç gün içinde İstanbul’a teslimat olur
Cevap: Merhaba, Ceva lojistik firma ile gönderim yapmaktayız. Siparişleriniz en geç 2 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Soru: Merhaba satışını yaptığınız dynamic E102n eliptik bisikletin taşıma kapasitesi 90 kg gözüküyor. Eşim 100 kg ağırlığında kendisi kullanabilir mi? Ya da kullanırsa sıkıntı olur mu?
Cevap: Merhaba, Fabrika 90-100 kg arası taşıyabilir bilgisi veriyor. Yavaş kullanımda sorun olacağını sanmıyorum ancak garantisi bozulacağı için arıza durumunda sorun yaşayabilirsiniz.
Soru: bu ürünün yedek parçaları var mı sizde
Cevap: Merhaba, Evet efendim.İstanbul servisimizden temin edebilirsiniz.
Soru: Zincir bakımı kaç ayda bir yapılmalı herhangi bir teknik arıza vermesi için kaç ay kullanım sunuyorsunuz
Cevap: Merhaba, Ürünümüz bakım gerektirmiyor efendim. 2 yıl garantilidir.
Soru: Merhaba Ultima Cardio Eliptik Bisikletimin zinciri koptu yardımcı olabilir misiniz nereden temin edebilirim teşekkürler
Cevap: Merhaba, Diğer markalara hizmet veremiyoruz maalesef.
Soru: 51 cm dengede tutuyor mu yani eni
Cevap: Merhaba, Evet efendim.
Soru: ürünün eni 51 cm mi 86 mı cm
Cevap: Merhaba, Eni 51 cm uzunluk 86 cm yükseklik 150 cm dir.
Soru: Merhaba benim dizlerimde ağrı var kasları geliştirmek için ağrıdan kurtulmak için faydası olurmu almak istiyorum.Teşekkürler
Cevap: Merhaba, Bu konuda doktorunuzla görüşmeniz gerekiyor efendim.
Soru: İyi günler dynamic r 102 almayı düşünüyorum kalori göstergesi varmi
Cevap: Merhaba, Evet efendim Kalori,Hız,Zaman ve Mesafe bilgilerini ekrandan takip edebilirsiniz.
Soru: Merhaba, dynamic koşu bandınızdan almıştım bir kaç ay önce , yağlama yapmama rağmen çok ses çıkarıyor, ne yapmalıyım?
Cevap: Merhaba, İNTERSPOR adresimizde bulunan size en yakın servisimizden destek alabilirsiniz efendim.
Soru: Ürün kayışlı mı yoksa manyetik midir
Cevap: Merhaba, Kayışlı sistemdir efendim.
Soru: Ürün kayışlı mı diskli mi
Cevap: Merhabalar kayışlıdır.
Soru: Merhaba günde yada haftada saat sınırlaması var mı ?
Cevap: Merhaba, Hayır efendim bir saat sınırı yoktur.
Soru: merhaba hem ayakta el ile senkronize hemde oturarak bisiklet şeklinde mi kullanılıyor ?
Soru: merhabalar, dynamic 3.8 dikey bisiklet kullanıyorum, pedala ihtiyacım var takım olarak, satışınız var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında İnterspor teknik servislerinden destek alabilirsiniz.
Soru: merhaba, Ürün mekanik mi manyetik mi?
Cevap: Merhaba, Mekaniktir efendim.
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Ürün Resimleri
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Şimdiki Fiyatı Ile 4464.42 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Kullanıcı Yorumları Nasıl?
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Hakkında yaklaşık 321 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Ürün Açıklaması
Dynamic R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ağırlık _x000D_
32 Kg _x000D_
Ayarlanabilir Sele _x000D_
Var _x000D_
Bisiklet Tipi _x000D_
Eliptik _x000D_
Ebatlar _x000D_
51 x 86 x 150 cm _x000D_
Gösterge _x000D_
LCD Gösterge _x000D_
Nabız Ölçme Sistemi _x000D_
Yok _x000D_
Taşıma Kapatsitesi _x000D_
90 kg _x000D_
DYNAMIC R102N ELİPTİK BİSİKLET_x000D_
ORBITROLLER, ORBITRACK_x000D_
_x000D_
*** DAİRE KAPINIZA KADAR TESLİM EDİLİR. APARTMAN KAPISINDA BIRAKILMAZ !!! ***_x000D_
_x000D_
Ürünü Kendiniz Kurabilirsiniz, Garantisi Bozulmaz._x000D_
_x000D_
ÜRÜNE AİT TEMSİLİ MONTAJ & TANITIM VİDEOSU_x000D_
"Video başka marka ve model bir ürünümüze ait olup temsilidir, montajda kolaylık olması için paylaşılmıştır."_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gösterge Tipi :Tek pencereli geniş LCD gösterge_x000D_
Gösterge Bilgileri :Hız, zaman, mesafe, kalori, scan_x000D_
Pedal Sistemi : Ayarlanabilir kayışlı belt-tech pedal direnci_x000D_
Selesi, yukarı aşağı kullanıcının boyuna göre ayarlanabilir_x000D_
Cihazın Ağırlığı : Net:28 kg Brüt: 32 kg _x000D_
Cihazın Kurulu Ebatları :51*86*150 cm_x000D_
Taşıma Kapasitesi : 90 kg_x000D_
_x000D_
Dikkat: Bu ürün hem dikey bisiklet hem de eliptik bisiklet olmak üzere 2 fonksyonludur._x000D_
Oturarak, kolları tutmadan pedal çevirdiğinizde dikey bisiklet; ayağa kalkıp kolları tutarak pedal çevirdiğinizde eliptik bisiklet olarak kullanılmaktadır._x000D_
_x000D_
İNTERSPOR tarafından ithal edilmiş olup tüm yedek parça ve servis hizmetleri İNTERSPOR tarafından sağlanmaktadır._x000D_
2 Yıl Garanti_x000D_
81 İlde 110 Noktada Teknik Servis_x000D_
Tüm Türkiye Ücretsiz Kargo_x000D_
Tüm ürünlerimiz İnterspor garantili, orjinal ve kapalı kutu olarak gönderilir, adınıza fatura edilir._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Ürününün Satıcısı, Dynamic R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack ürününü 4464.42 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Ürünü Kullananların Görüşleri
4464.42 Tl ye satışta olan R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
321 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Normalde sporcuyum kışın da salona gitmek zor olduğu için böyle bir alet işimi görür diye düşündüm doğru bi karar vermişim. Hem evde yer kaplamadı hem de kurulumu kolaydı. Paketleme iyi sorunsuzdu
İsim: D** G**
Tarih: 01 Ekim 2022
Yorum: anacugum için aldım çok beğendi bu seneye yaza fit giricek inşallah
İsim: A** S**
Yorum: Dolap hesabımda satıyorum yine trendyolda çok az kullandım dolap hesabım emrirm22
İsim: i** t**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Çok hızlı geldi Kargo ve çok sağlam paketlenmişti. YouTube üzerinden kurulum videosu yardımıyla hızlıca kurduk. Beklediğimizden daha kaliteliydi. Teşekkürler.
İsim: G** K**
Tarih: 30 Nisan 2022
Yorum: İlginize teşekkürler. Sağlam geldi ve çok kullanışlı, zayıflamak isteyenler için birebir.
Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı paketlemede en ufak bir sorun yoktu. Kaliteli bir ürün gerçekten. Kurulumu aşırı kolaydı gövdesi hazır geliyor zaten.
İsim: B** C**
Tarih: 17 Şubat 2022
Yorum: Çok beğendim kurulumu biraz zorladı ama kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorsanız eliptik bisiklet en ideali. Koşu bandı çok işe yaramıyor. Deneyen biri olarak söylüyorum. Alın aldırın pişman olmazsınızz. Biraz kullandıktan sonra ve egzersizlerimi yaptıktan sonra yorum yapmak istedim işe yarıyor. Çok terletiyor ve karın bölgesi bacak ve sırt bütün vücDevamını Oku
İsim: O** K**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Gayet güzel sorunsuz ulaştı, servisi kurulumu yaptı henüz kullanmaya başlamadım ama ev için ideal..
İsim: Y** A**
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: ilk defa yapmama rağmen cok kolay monte ettim düşündüğümden cok daha kaliteli ayrıca kalori gostergesi süper cokt eşekkür ederim kendime doğum günü hediyesi aldım
Tarih: 11 Mart 2022
Yorum: yürüyüşe çıkamadığım zaman evde spor yapmak çok konforlu biz ailecek çok beğendik yorumlarda sesten bahsedilmiş o kadar rahatsız edici bir şekilde değil
İsim: Ayfer t.
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: Harika bir ürün. İnter spor olarakta çok ilgililer. Kurulumunda biraz zorlandım ama tek başıma yarım saatte kurdum.
İsim: Nilgün U.
Yorum: 1 yıldır favorilerde ekli takip ettiğim bir üründü. Evde iki kişi kurulumunu 1 saatte yaptık. Yorumlarda abartıldığı gibi rahatsız edici bir sesi yok. Ben on gündür falan kullanıyorum .günlük yarım saat kırk dk kadar.baya terletiyo .bacak basen kalça çalıştırıyo.işe yarayacağını düşünüyorum.ben memnunum teşekkürler
İsim: Ş** A**
Tarih: 10 Nisan 2022
Yorum: çok beğendim harika bir ürün. teşekkür ederim.
İsim: Sezgin S.
Tarih: 19 Mart 2023
Satıcı: MİLARYA PAZARLAMA
Yorum: Kesinlikle tavsiyedir kurulumu kendim yaptım paketleme müthişti teşekkürler
İsim: M** Y**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: 3 gün içinde kargom sorunsuz geldi ürün gayet güzel tavsiye ederim
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: Kampanyadan 1990 tl ye aldım ev ortamı için gayet iyi ve kullanışlı
İsim: B** A**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: Ürünü indirimden oldukça düşük bir fiyata aldık. Kendimiz kurduk. Sağlam ve malzemesi kaliteli. Seside rahatsız edici değil biz çok beğendik kesinlikle tavsiye ederim
İsim: T** Y**
Tarih: 28 Eylül 2021
Yorum: Ürünü kurmak için kitapçığa bakmanıza gerek yok internetten kurulum videosuna bakarak 20 dakikada kurabildim. İhtiyacımı karşılayacak özellikte. yan tarafı kırık geldi kargoda olmuştur diye düşünüyorum. umarım saglamdir
İsim: Z** Ş**
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: Evde kullanabileceğiniz en iyi spor aleti bence
İsim: B** K**
Tarih: 07 Kasım 2021
Yorum: Çok kullanışlı ,harika bir ürün teşekkür ederim
Yorum: Hızlı ve sağlam kargo için teşekkürler. Kurumu bir saat sürdü ama olacak o kadar. Gayet kullanışlı. Alın aldırın pişman olmayacaksınız.
İsim: E** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Kasım 2022
Yorum: sorunsuz elime ulaştı ve kurulumunu da tek başıma yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım ve evde spor için ideal
Tarih: 13 Eylül 2021
Yorum: Ürün hızlı ve sağlam geldi. kurulumu bir hayırseverin youtube videosu sayesinde yapabildim. Bir puanı oradan kırdım. aşırı ses çıkarmıyor, dayanıklı görünüyor. 2 haftadır kullanıyorum, sadece ara sıra öndeki vidaları sıkıştırmak gerek.
İsim: Başak A.
Tarih: 26 Nisan 2022
Yorum: Beklentimizi karşıladı kargolama çok özenliydi
İsim: S** T**
Tarih: 21 Aralık 2022
Yorum: Gayet kaliteli ve güzel bir ürün, evde spor yapılması için de ideal
İsim: S** Y**
Tarih: 10 Aralık 2022
Yorum: Kurulumu zordu ama hızlı ulaştı indirime girmesini bekledim ve hemen kaptım ..
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: evde spor yapmak için almıştım. tam bir f/p ürünü. çok iyi.
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: ürün güzel sorunsuz bir şekilde geldi teşekkür ederim
İsim: N** D**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Harika bi ürün kurulumu biraz zor olsada kurup spor yapmaya başlayınca zorluğu unutturuyor teknik destek sağlıyorlar tavsiye ederim
İsim: Melik C.
Tarih: 19 Mayıs 2022
Yorum: sapasağlam geldi kurulum için YouTube'daki videodan yararlandım. Fena ter attırıyor
İsim: G** M**
Tarih: 10 Mayıs 2024
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Tamamdir, tekrar yazacagim ben. Tesekkur ederim
Cevap: Teşekkür ederim efendim iyi akşamlar dilerim
Soru: kurulumu nasil
Cevap: Merhaba, Kendiniz kurabilirsiniz garantisi bozulmaz.Servis kurulumu ücretlidir.
Soru: merhaba ürünü satın aldım ancak sol kol kısmında sıkıntı var vida tam oturmuyor ve kol sallanıyor (muhtemelen vidanın gireceği bölgedeki deliğin şekli yüzünden) bu konu hakkında bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında teknik servislerimizden destek alabilirsiniz efendim.
Soru: 120 kiloyu tasirmi acaba 90 la sınırlanmış ama
Cevap: Merhaba, 120 kg için uygun değildir.
Soru: Ürünü hangi kargo ile gönderiyorsunuz ,kaç gün içinde İstanbul’a teslimat olur
Cevap: Merhaba, Ceva lojistik firma ile gönderim yapmaktayız. Siparişleriniz en geç 2 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Soru: Merhaba satışını yaptığınız dynamic E102n eliptik bisikletin taşıma kapasitesi 90 kg gözüküyor. Eşim 100 kg ağırlığında kendisi kullanabilir mi? Ya da kullanırsa sıkıntı olur mu?
Cevap: Merhaba, Fabrika 90-100 kg arası taşıyabilir bilgisi veriyor. Yavaş kullanımda sorun olacağını sanmıyorum ancak garantisi bozulacağı için arıza durumunda sorun yaşayabilirsiniz.
Soru: bu ürünün yedek parçaları var mı sizde
Cevap: Merhaba, Evet efendim.İstanbul servisimizden temin edebilirsiniz.
Soru: Zincir bakımı kaç ayda bir yapılmalı herhangi bir teknik arıza vermesi için kaç ay kullanım sunuyorsunuz
Cevap: Merhaba, Ürünümüz bakım gerektirmiyor efendim. 2 yıl garantilidir.
Soru: Merhaba Ultima Cardio Eliptik Bisikletimin zinciri koptu yardımcı olabilir misiniz nereden temin edebilirim teşekkürler
Cevap: Merhaba, Diğer markalara hizmet veremiyoruz maalesef.
Soru: 51 cm dengede tutuyor mu yani eni
Soru: ürünün eni 51 cm mi 86 mı cm
Cevap: Merhaba, Eni 51 cm uzunluk 86 cm yükseklik 150 cm dir.
Soru: Merhaba benim dizlerimde ağrı var kasları geliştirmek için ağrıdan kurtulmak için faydası olurmu almak istiyorum.Teşekkürler
Cevap: Merhaba, Bu konuda doktorunuzla görüşmeniz gerekiyor efendim.
Soru: İyi günler dynamic r 102 almayı düşünüyorum kalori göstergesi varmi
Cevap: Merhaba, Evet efendim Kalori,Hız,Zaman ve Mesafe bilgilerini ekrandan takip edebilirsiniz.
Soru: Merhaba, dynamic koşu bandınızdan almıştım bir kaç ay önce , yağlama yapmama rağmen çok ses çıkarıyor, ne yapmalıyım?
Cevap: Merhaba, İNTERSPOR adresimizde bulunan size en yakın servisimizden destek alabilirsiniz efendim.
Soru: Ürün kayışlı mı yoksa manyetik midir
Cevap: Merhaba, Kayışlı sistemdir efendim.
Soru: Ürün kayışlı mı diskli mi
Cevap: Merhabalar kayışlıdır.
Soru: Merhaba günde yada haftada saat sınırlaması var mı ?
Cevap: Merhaba, Hayır efendim bir saat sınırı yoktur.
Soru: merhaba hem ayakta el ile senkronize hemde oturarak bisiklet şeklinde mi kullanılıyor ?
Soru: merhabalar, dynamic 3.8 dikey bisiklet kullanıyorum, pedala ihtiyacım var takım olarak, satışınız var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında İnterspor teknik servislerinden destek alabilirsiniz.
Soru: merhaba, Ürün mekanik mi manyetik mi?
Cevap: Merhaba, Mekaniktir efendim.
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Ürün Resimleri
R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack En Uygun Satış Linki
Dynamic R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dynamic R102N Eliptik Bisiklet Orbitroller Orbitrack yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.