Inci
Bilgili
Hes-02 Eliptik Bisiklet Satın Alır Mısınız?
Hes-02 Eliptik Bisiklet Şimdiki Fiyatı Ile 6999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Hes-02 Eliptik Bisiklet Memnuniyet Oranı Nedir?
Hes-02 Eliptik Bisiklet Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Hes-02 Eliptik Bisiklet Teknik Detaylar
KOLAY KURULUMDUR._x000D_
_x000D_
Genel özellikler_x000D_
Proforce HS 02 Dikey bisiklet, kullanıcıların keyifli bir egzersiz yapabilmeleri için, yağ yakımı ve koordinasyon antrenmanını pürüzsüz ve doğal egzersiz konforuyla sunmak üzere tasarlanmış bir üründür. Bacak ve karın bölgesini çok etkili bir şekilde çalıştırır. _x000D_
_x000D_
Teknik özellikler_x000D_
Ergonomik tasarlanmış tüm el boyutları için ayar gerektirmeyen kavrama kolları, rahat ve güvenli bir tutuş sağlayarak konforlu bir egzersiz imkânı sunar. Ürüne monte kaymaz yapıya sahip plastik ayakları sayesinde kayma yapmaz. _x000D_
_x000D_
Ekran özellikleri _x000D_
Gelişmiş ve kullanımı kolay konsolu sayesinde tüm egzersiz parametreleri ve performans verileri pratik olarak takip edilebilmektedir. _x000D_
MODE: Bu tuş sayesinde modların arasında geçiş yapabilirsiniz. _x000D_
SET: Zaman, Mesafe, Kalori ve Nabız göstergelerine özel hedef belirleyebilirsiniz. _x000D_
CALORI: Çalışmanız süresince ne kadar kalori yaktığınızı görüntüleyebilirisiniz. _x000D_
PULSE: Nabiz tutma kollari sayesinde antrenmanda nabız atım hızınızın kaç olduğunu öğrenebilirsiniz. _x000D_
CLEAR(RESET): Verileri sıfırlamak için kullanılan tuş. _x000D_
ON/OFF(START/STOP): Ekranı çalıştırmak için kullanılan tuş. _x000D_
RESET: Mode tuşuna 3 saniye boyunca basılı tutduğunuz zaman, veriler sıfırlanır. _x000D_
AUTO ON/OFF: Makinayı çalıştırdığınızda ekran hemen devreye girer. _x000D_
4 dakika içinde makinayla temas yapılmadığında, ekran uyku moduna geçer. _x000D_
TIME: Zaman penceresini işaretlemek ve işlem yapmak için mod tuşuna basınız, zaman göstergesi seçilene kadar basınız. _x000D_
SPEED: Hız penceresini işaretlemek ve işlem yapmak için mod tuşuna basınız, hız göstergesi seçilene kadar basınız. _x000D_
_x000D_
Ürün özellikler_x000D_
Ekran: LCD ekran _x000D_
Ekran: Hız, Zaman, Mesafe, Kalori gösterir. _x000D_
Disk ağırlığı: 5 kg manyetik volan _x000D_
Diskli ve tek yonlu sistem _x000D_
8 seviyeli manuel direnc ayari _x000D_
Elden nabız ölçme _x000D_
Makinenin kurulu ebatları: 98*51*110,5 cm _x000D_
Paket ölçüsü: 81*22,5*56cm _x000D_
Makinenin ağırlığı: 23 Kg _x000D_
Taşıma kapasitesi: 100 kg _x000D_
Garanti Süresi – 2 Yıl _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Hes-02 Eliptik Bisiklet Ürününün Satıcısı, Proforce Hes-02 Eliptik Bisiklet ürününü 6999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Hes-02 Eliptik Bisiklet Ürünü Kullananların Görüşleri
6999.0 Tl ye satışta olan Hes-02 Eliptik Bisiklet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Sipariş verdikten 1 gün sonra elime ulaştı. Ürün çok güzel paketlenmiş , kurulumu çok kolay kullanımı rahat satıcıya özenli , temiz ve çabuk gönderimi için teşekkürler
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Proforce
Yorum: harika paketleme. demonte olarak geldi ama evde çok kolay kurduk ve gayet sağlam
İsim: M** A**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: Paketleme güzeldi bir sorun yaşamadım teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: paketleme olsun herşeyi ile mükemmel
İsim: A** E** ö**
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: Ürün güzel ancak iki atiyakta da kırılma oldu kilom 95 idi
İsim: A** Y**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Bir pedalı sürekli çıkıyor , çok sağlam değil .
İsim: Akçan T. E. O. İ. İ. İ. L. Ş.
Tarih: 10 Temmuz 2024
Hes-02 Eliptik Bisiklet Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Elektriklimidir
Cevap: Merhabalar efendim, hayır elektrikli değildir. Gösterge paneli pil ile çalışmaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: Eliptik Disk mi
Cevap: Merhabalar efendim, evet içerisindeki disk sayesinde çalışmaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba soruların birinde yarım tur dönüyor demişsiniz ama yarım turda nasıl eliptik oluyor tam tur dönmesi gerekmiyor mu
Cevap: Merhabalar, öncelikle ürünümüz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Tam tur dönmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ürün manyetik özellikte mi bir de çapı ne kadar öğrenebilir miyim
Cevap: Merhabalar, Makinenin kurulu ebatları: 98*51*110,5 cm ,Paket ölçüsü: 81*22,5*56cm ,Disk ağırlığı: 5 kg manyetik volan keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba pedallar tam tur mu yarım tur mu dönüyor
Cevap: Merhabalar, öncelikle ürünümüz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Yarım tur dönmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: manyetik olan sizde yokmu kayisli ilerde zarar gormezmi acaba
Cevap: Merhabalar, manyetik ürün bizde bulunmuyor. Kayışlı modellerimiz mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba adım ne kadar uzun?
Cevap: Merhabalar, Makinenin kurulu ebatları: 98*51*110,5 cm şeklindedir. Adım uzunluğu 17 cm e kadar uzayabilmektedir. Keyifli alışverişler dilerim.
Soru: Adım uzunluğu kaç cm dir?
Cevap: Merhabalar.Ekran: LCD ekran Ekran: Hız, Zaman, Mesafe, Kalori gösterir. Disk ağırlığı: 5 kg manyetik volan Diskli ve 2 yönlu sistem 8 seviyeli manuel direnc ayari Elden nabız ölçme Makinenin kurulu ebatları: 168*63*156 cm Paket ölçüsü :136*33*66cm Makinenin Ağırlığı: 49 Kg Taşıma kapasitesi:150 kg adım uzunluğu 20 cm dir. keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba iyi çalısmalar dilerim pili yanında yolluyor musunuz
Cevap: Merhabalar, öncelikle ürünümüz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüz mekaniktir. Ekrandaki pil ekran içinde gelmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kol kısmı hareketli mi sabit mi? Yarım dairemi tam daire mi çevriliyor? Taşıma kapasitesi kaç kilo? teşekkürler.
Cevap: Merhabalar, öncelikle ürünümüz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Taşıma kapasitesi 110-110 kg arasındadır. Kollar ile daire çizilerek çalışılır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Alt kattaki komşum tam bir manyakta ses çıkıyor mu acaba ?
Cevap: Merhabalar efendim, kayışlı sistem olduğundan normal bisiklet sesi kadar ses çıkartır yani bir problem olmaz. Sağlıklı ve iyi günler dileriz efendim.
Soru: montajı yapılmış şekildemi geliyor?
Cevap: Merhaba, hayır ürün dekontu vaziyette geliyor, kolay kurulum yani rahatlıkla kurabileceğiniz bir üründür.
Soru: Bisiklet pedalı var mı
Cevap: Merhabalar efendim, maalesef bulunmamaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: merhaba 100kg biri için kapasite sorun oluşturur mu
Cevap: Merhabalar, Taşıma kapasitesi: 100 kg dır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kurulum için servis oluyor mu yada ben açarsam garanti ile alakalı bir sorun oluyor mu
Cevap: Merhabalar, kolay kurulumdur. Kendiniz kolaylıkla kurabilirsiniz. Garanti kapsamı devam etmektedir. Teknik servisimizi arayarak da yardım alabilirsiniz efendim 555-895-30-38 iyi günler diliyoruz.
Soru: Şimdi bu model kayışlı olmuyor değil mi yani manyetik denilen o sistem
Cevap: Merhabalar, direnç mekanizması manueldir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kayışlı mı manyetik mi
Cevap: Merhabalar efendim, kayışlı olmaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: 125 kg ağırlıkta kişiyim ne tafsiye edersiniz.
Cevap: Merhabalar,ürünümüzün taşıma kapasitesi 100-110 kg arasındadır efendim
Soru: Ürün zarar görmesin diye haftada kaç saat kullanmaya tasarlanmış?
Cevap: Merhabalar efendim, 1 saat kullanım sonrası 20-30 dakika motorun dinlendirerek bu periyotta kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: merhabalar mekanik olan bu modelinizi mi önerirsiniz kayışlı olan he 01 olan modelinizi mi. her ikisinin de artı ve eksileri nelerdir.
Cevap: Merhabalar efendim, ikiside neredeyse aynı özelliklerde olmaktadır fakat hes 01 daha büyük ölçüde olup, hes 02 modelimiz daha küçük ölçüde olmaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Hes-02 Eliptik Bisiklet Detaylı Resimler
Hes-02 Eliptik Bisiklet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Hes-02 Eliptik Bisiklet Şimdiki Fiyatı Ile 6999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Hes-02 Eliptik Bisiklet Memnuniyet Oranı Nedir?
Hes-02 Eliptik Bisiklet Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Hes-02 Eliptik Bisiklet Teknik Detaylar
KOLAY KURULUMDUR._x000D_
_x000D_
Genel özellikler_x000D_
Proforce HS 02 Dikey bisiklet, kullanıcıların keyifli bir egzersiz yapabilmeleri için, yağ yakımı ve koordinasyon antrenmanını pürüzsüz ve doğal egzersiz konforuyla sunmak üzere tasarlanmış bir üründür. Bacak ve karın bölgesini çok etkili bir şekilde çalıştırır. _x000D_
_x000D_
Teknik özellikler_x000D_
Ergonomik tasarlanmış tüm el boyutları için ayar gerektirmeyen kavrama kolları, rahat ve güvenli bir tutuş sağlayarak konforlu bir egzersiz imkânı sunar. Ürüne monte kaymaz yapıya sahip plastik ayakları sayesinde kayma yapmaz. _x000D_
_x000D_
Ekran özellikleri _x000D_
Gelişmiş ve kullanımı kolay konsolu sayesinde tüm egzersiz parametreleri ve performans verileri pratik olarak takip edilebilmektedir. _x000D_
MODE: Bu tuş sayesinde modların arasında geçiş yapabilirsiniz. _x000D_
SET: Zaman, Mesafe, Kalori ve Nabız göstergelerine özel hedef belirleyebilirsiniz. _x000D_
CALORI: Çalışmanız süresince ne kadar kalori yaktığınızı görüntüleyebilirisiniz. _x000D_
PULSE: Nabiz tutma kollari sayesinde antrenmanda nabız atım hızınızın kaç olduğunu öğrenebilirsiniz. _x000D_
CLEAR(RESET): Verileri sıfırlamak için kullanılan tuş. _x000D_
ON/OFF(START/STOP): Ekranı çalıştırmak için kullanılan tuş. _x000D_
RESET: Mode tuşuna 3 saniye boyunca basılı tutduğunuz zaman, veriler sıfırlanır. _x000D_
AUTO ON/OFF: Makinayı çalıştırdığınızda ekran hemen devreye girer. _x000D_
4 dakika içinde makinayla temas yapılmadığında, ekran uyku moduna geçer. _x000D_
TIME: Zaman penceresini işaretlemek ve işlem yapmak için mod tuşuna basınız, zaman göstergesi seçilene kadar basınız. _x000D_
SPEED: Hız penceresini işaretlemek ve işlem yapmak için mod tuşuna basınız, hız göstergesi seçilene kadar basınız. _x000D_
_x000D_
Ürün özellikler_x000D_
Ekran: LCD ekran _x000D_
Ekran: Hız, Zaman, Mesafe, Kalori gösterir. _x000D_
Disk ağırlığı: 5 kg manyetik volan _x000D_
Diskli ve tek yonlu sistem _x000D_
8 seviyeli manuel direnc ayari _x000D_
Elden nabız ölçme _x000D_
Makinenin kurulu ebatları: 98*51*110,5 cm _x000D_
Paket ölçüsü: 81*22,5*56cm _x000D_
Makinenin ağırlığı: 23 Kg _x000D_
Taşıma kapasitesi: 100 kg _x000D_
Garanti Süresi – 2 Yıl _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Hes-02 Eliptik Bisiklet Ürününün Satıcısı, Proforce Hes-02 Eliptik Bisiklet ürününü 6999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Hes-02 Eliptik Bisiklet Ürünü Kullananların Görüşleri
6999.0 Tl ye satışta olan Hes-02 Eliptik Bisiklet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Sipariş verdikten 1 gün sonra elime ulaştı. Ürün çok güzel paketlenmiş , kurulumu çok kolay kullanımı rahat satıcıya özenli , temiz ve çabuk gönderimi için teşekkürler
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: harika paketleme. demonte olarak geldi ama evde çok kolay kurduk ve gayet sağlam
İsim: M** A**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: Paketleme güzeldi bir sorun yaşamadım teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: paketleme olsun herşeyi ile mükemmel
İsim: A** E** ö**
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: Ürün güzel ancak iki atiyakta da kırılma oldu kilom 95 idi
İsim: A** Y**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Bir pedalı sürekli çıkıyor , çok sağlam değil .
İsim: Akçan T. E. O. İ. İ. İ. L. Ş.
Tarih: 10 Temmuz 2024
Hes-02 Eliptik Bisiklet Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Elektriklimidir
Cevap: Merhabalar efendim, hayır elektrikli değildir. Gösterge paneli pil ile çalışmaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: Eliptik Disk mi
Cevap: Merhabalar efendim, evet içerisindeki disk sayesinde çalışmaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba soruların birinde yarım tur dönüyor demişsiniz ama yarım turda nasıl eliptik oluyor tam tur dönmesi gerekmiyor mu
Cevap: Merhabalar, öncelikle ürünümüz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Tam tur dönmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ürün manyetik özellikte mi bir de çapı ne kadar öğrenebilir miyim
Cevap: Merhabalar, Makinenin kurulu ebatları: 98*51*110,5 cm ,Paket ölçüsü: 81*22,5*56cm ,Disk ağırlığı: 5 kg manyetik volan keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba pedallar tam tur mu yarım tur mu dönüyor
Cevap: Merhabalar, öncelikle ürünümüz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Yarım tur dönmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: manyetik olan sizde yokmu kayisli ilerde zarar gormezmi acaba
Cevap: Merhabalar, manyetik ürün bizde bulunmuyor. Kayışlı modellerimiz mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba adım ne kadar uzun?
Cevap: Merhabalar, Makinenin kurulu ebatları: 98*51*110,5 cm şeklindedir. Adım uzunluğu 17 cm e kadar uzayabilmektedir. Keyifli alışverişler dilerim.
Soru: Adım uzunluğu kaç cm dir?
Cevap: Merhabalar.Ekran: LCD ekran Ekran: Hız, Zaman, Mesafe, Kalori gösterir. Disk ağırlığı: 5 kg manyetik volan Diskli ve 2 yönlu sistem 8 seviyeli manuel direnc ayari Elden nabız ölçme Makinenin kurulu ebatları: 168*63*156 cm Paket ölçüsü :136*33*66cm Makinenin Ağırlığı: 49 Kg Taşıma kapasitesi:150 kg adım uzunluğu 20 cm dir. keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba iyi çalısmalar dilerim pili yanında yolluyor musunuz
Cevap: Merhabalar, öncelikle ürünümüz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüz mekaniktir. Ekrandaki pil ekran içinde gelmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kol kısmı hareketli mi sabit mi? Yarım dairemi tam daire mi çevriliyor? Taşıma kapasitesi kaç kilo? teşekkürler.
Cevap: Merhabalar, öncelikle ürünümüz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Taşıma kapasitesi 110-110 kg arasındadır. Kollar ile daire çizilerek çalışılır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Alt kattaki komşum tam bir manyakta ses çıkıyor mu acaba ?
Cevap: Merhabalar efendim, kayışlı sistem olduğundan normal bisiklet sesi kadar ses çıkartır yani bir problem olmaz. Sağlıklı ve iyi günler dileriz efendim.
Soru: montajı yapılmış şekildemi geliyor?
Cevap: Merhaba, hayır ürün dekontu vaziyette geliyor, kolay kurulum yani rahatlıkla kurabileceğiniz bir üründür.
Soru: Bisiklet pedalı var mı
Cevap: Merhabalar efendim, maalesef bulunmamaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: merhaba 100kg biri için kapasite sorun oluşturur mu
Cevap: Merhabalar, Taşıma kapasitesi: 100 kg dır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kurulum için servis oluyor mu yada ben açarsam garanti ile alakalı bir sorun oluyor mu
Cevap: Merhabalar, kolay kurulumdur. Kendiniz kolaylıkla kurabilirsiniz. Garanti kapsamı devam etmektedir. Teknik servisimizi arayarak da yardım alabilirsiniz efendim 555-895-30-38 iyi günler diliyoruz.
Soru: Şimdi bu model kayışlı olmuyor değil mi yani manyetik denilen o sistem
Cevap: Merhabalar, direnç mekanizması manueldir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kayışlı mı manyetik mi
Cevap: Merhabalar efendim, kayışlı olmaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: 125 kg ağırlıkta kişiyim ne tafsiye edersiniz.
Cevap: Merhabalar,ürünümüzün taşıma kapasitesi 100-110 kg arasındadır efendim
Soru: Ürün zarar görmesin diye haftada kaç saat kullanmaya tasarlanmış?
Cevap: Merhabalar efendim, 1 saat kullanım sonrası 20-30 dakika motorun dinlendirerek bu periyotta kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Soru: merhabalar mekanik olan bu modelinizi mi önerirsiniz kayışlı olan he 01 olan modelinizi mi. her ikisinin de artı ve eksileri nelerdir.
Cevap: Merhabalar efendim, ikiside neredeyse aynı özelliklerde olmaktadır fakat hes 01 daha büyük ölçüde olup, hes 02 modelimiz daha küçük ölçüde olmaktadır. Sağlıklı ve iyi günler dileriz.
Hes-02 Eliptik Bisiklet Detaylı Resimler
Hes-02 Eliptik Bisiklet En Uygun Satış Linki
Proforce Manyetik Eliptik Fitness Bisikleti Hes02 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Proforce Manyetik Eliptik Fitness Bisikleti Hes02 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.