PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Satın Alır Mısınız ?

Gulfidan

Bilgili
PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Tavsiye Eder Misiniz?
PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Şuanki Fiyatı Ne Kadar 280.42 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Hakkında yaklaşık 134 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Ürün Özellikleri

PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Ürününün Satıcısı, zanstil PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA ürününü 280.42 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Hakkında Yapılan Yorumlar
280.42 Tl ye satışta olan PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
134 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: çok güzrl pantolonyanlız 1beden büyğhünü almak için iade ettim
İsim: a** u**
Tarih: 13 Nisan 2024
Beden: Beden:44
Satıcı: ZAN STİL

Yorum: çok beğenerek kullanıyorum hem rahat hem ütü istemiyor 1 beden büyük almanızda fayda var
İsim: **** ****
Tarih: 27 Mart 2024
Beden: Boy:164cm

Yorum: Gerçekten harika bir pantolon. Kurtarıcı bir ürün. Dün sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Alın derim. Lastikli Beli, çok rahat.
İsim: A** Ş**
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: kumaşı çok güzel bir beden büyük alabilirsiniz
İsim: H** Y**
Tarih: 23 Mart 2024
Beden: Beden:48

Yorum: ürün çok aşırı rahat arkadslar
İsim: h** y**
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Beden:40

Yorum: pantolonun dikişleri esnekliği gayret iyi sadece kumaşı biraz daha pamuklu olsa 5 puan verecektim
İsim: AYŞE Ç.
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Beden:46

Yorum: çok güzel kaliteli teşekkürler
İsim: E** B**
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: çok güzel ama dikişi hemen atti
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: tşk ederim çok güzel kumaşı var
Tarih: 19 Ağustos 2024

Yorum: Çok güzel alın aldırın
İsim: Z** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Ağustos 2024

Yorum: güzel pantolon her rengini kullaniyorum
İsim: L** D**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: Çok iyi bence herkes almalı sağlam geliyo
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: beni kırmadılar ve hemen hızlı kargolama yaptılar öncelikle teşekkürler. pantolon kumaşı çok iyi arkadaşlar likralı yumuşacık kızlarla dolu bir yerde çalışıyorum herkes almayı düşündü bu fiyata çok iyi bir pantalon kumaşın rengi attığımdan bir tık daha koyu düğmeli ve fermuarlı oluşu çok iyi ben 40 beden giyiyorum ama yorumlara dayanarak 44 beden aDevamını Oku
İsim: s** ç**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: 165 boy 74 kilo yorumlara bakarak 44 beden aldım 2 beden büyük geldi dar olması için 40 beden almam gerekiyormuş 42 beden alsaymisim tam olurmuş ürün zaten likralı mükemmel esnek bir ürün büyük ama boy olarak 6cm tabanlı spor ayakkabiyla boyu tam oldu yere kadar ama değmiyor büyüklüğünden rahatsız olmadım degistirmicem.. ve yorumlara bakarak bedenDevamını Oku
İsim: K** Ö**
Tarih: 05 Nisan 2024

Yorum: Eşim çok beğendi kalıp güzel
İsim: Y** S**
Tarih: 21 Mart 2024
Beden: Boy:175cm

Yorum: anneme almıştım boyu uzun olmuş biraz ama güzel beğendi
İsim: Y** B** D**
Tarih: 05 Mayıs 2024

Yorum: muhtesem bir urun hem cok şık hem de rahat gönül rahatlığıyla kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz.
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: pantolon çok güzel likralı, rengide tam istediğim gibi
İsim: N** K**
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: cok toparladigini söyleyemem 1 beden büyük alınabilir rengi hoş rahat bir kalip
İsim: M** E**
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: Çok rahat esnek bir pantolon kumaşı tam anlatıldığı gibi boyum 1.63 kilom 70 xl aldım boyu uzun geldi sadece
İsim: N** G**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Beden:42

Yorum: güzel ürün aşırı rahat
Tarih: 29 Mart 2024
Beden: Beden:38

Yorum: 160 boy, 70 kq 48 beden rahat oldu.
İsim: Ş** N**
Tarih: 13 Nisan 2024

Yorum: Ürün şimdilik iyi görünüyor ancak paketleme çok kötüydü iyice sarılmadan öylesine poşete koyulup gönderilmiş,kırılmaması şans,kullanıp yorumumu güncelleme yaparım
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: çok büyük geldi
İsim: ö** k** a**
Tarih: 05 Mayıs 2024
Beden: Beden:38

Yorum: Çok güzel bir pantolon bir beden büyük alınırsa daha güzel rahat oluyor kalıpları küçük ama likralı. 75 , 80 kiloya 46 beden iyi oluyor beli lastikli zaten
İsim: H** C**
Tarih: 01 Nisan 2024
Beden: Boy:176cm

Yorum: Her rengini sipariş ettim. cok aşırı rahat. 42 beden aldim. biraz boyu uzun oldu sadece
İsim: D** İ** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Mayıs 2024

Yorum: Şimdiye kadar kullandığım en rahat pantolon diyebilirim . Üzerimde sanki eşofman varmış hissi ama karşıdan pantolon şıklığı 👍
İsim: S** Ş**
Tarih: 01 Haziran 2024
Beden: Beden:42

Yorum: beklediğimden çok daha güzel bir kumaşı var biraz uzun geldi kısaltacağım çok beğendim tavsiye ederim
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: çok güzel oldu
İsim: T** Y**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: Her rengini aldım çok güzel bi pantolon bence giyince zaten yok gibi hafif duruyo 42 beden aldım
İsim: Ş** S**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Beden: Boy:158cm

PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: fermuarlimi
Cevap: Evet efendim fermuarlı

Soru: beli lastiklimi
Cevap: Evet efendim

Soru: Kumaş bilgi verirmisiniz
Cevap: Kumaşı polyester pamuk full likrali toparlayıcı kalıbı çok düzgün tam aynı sizin giydiğiniz bedeni alabilirsiniz

Soru: degsim var mi
Cevap: Var efendim

Soru: gri 44 beden ne zaman gelir
Cevap: Merhabalar efendim, Gri 44 beden stokta yok maalesef en yakın zamanda gelip ve stoğu güncelleyeceğiz,hayırlı sabahlar dileriz 🌸

Soru: merhaba 72 kilo için hangi beden uygun acaba içinde polyester karışımı var mi ve kalıbı dar kalıp mi bol.paca mi acaba TSK.ler
Cevap: Merhabalar efendim, aynı sizin bedeniniz alabilirsiniz, kumaşı full likralı polyester. Kalıpı ispanyoldur paçası dar aşağı doğru geniş oluyor.

Soru: basen 128 bel 115 hangi beden olur acaba
Cevap: Normalde hangi beden giyiyorsunuz. Basen - bel - beden 45 - 38 - 38 47 - 40 - 40 49 - 42 - 42 51,5 - 44 - 44 53,5 - 46 _ 46

Soru: boy 1 56 kilo 64 hangi beden olur
Cevap: Merhabalar efendim, normalde aynı sizin giydiğiniz bedeni alabilirsiniz 🍀

Soru: boy155kilo74 hangi beden almalıyım
Cevap: Aynı sizin giydiğiniz bedeni alabilirsiniz efendim 🌸🌸

Soru: merhabalar 1.63 boy 82 83 kilo hangi beden almaliyim 44 mu 46 mi ?
Cevap: 46 beden tercih edebilirsiniz efendim

Soru: 46 bedeni ne zaman gelir
Cevap: En kısa zamanda stoklar güncellenecek efendim.Takipte kalabilirsiniz.İyi günler dileriz.

Soru: 2xl kaç bedene geliyor
Cevap: Merhabalar efendim, 46,48

Soru: 1.55 boy 53 kilo kaç beden almalıyım ?
Cevap: Aynı sizin giydiğiniz bedeni alabilirsiniz efendim ☘️☘️

Soru: Merhaba. Boy 1.55 çəki 65 klo. Kaç beden almalıyım
Cevap: 42 beden olur efendim, iyi bayramlar dileriz 💐🍬☘️☘️

Soru: 159 cm 78kg. dar durmasını istemiyorum. Hangi bedeni önerirsiniz, 5 adet alacağım. Beden ölçüsü verebilir misiniz?Teşekkürler.
Cevap: Pantolon boyu 108~110 arası bedene göre. Sizin bedeniniz galiba 46 normalde giyiyorsunuz,? Ama Dar durmasını istemiyorsanız bence 48 olur. Kumaş bildiğiniz gibi likralı ve esnek. O zaman hangi beden alacaksınız siz tercih edebilirsiniz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Hayırlı akşamlar dileriz 🌸🌸

Soru: merhaba, 64 kilo 160 boy kaç almalıyım? 38 dar mı olur
Cevap: Merhabalar efendim, evet 38 beden bir az dar oluyor. 40 beden tercih edebilirsiniz

Soru: 1.58 boy 57 kilo kaç beden giyer
Cevap: merhabalar efendim, aynı sizin giydiğiniz bedeni alabilirsiniz, pantolon kalıbı standart ve kalitelidir, memnun kalacaksınız inşallah

Soru: Çok teşekkür ederim ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım bereketli bol satışlar dilerim 😊
Cevap: Rica ederim hanım efendi, gerçekten bunu bilin bu çok güzel bir işarettir. Şanslısınız🍀. Güle güle kullanın. Saygılar

Soru: 176 boy 85 kilo kaç beden almaliyim
Cevap: Merhabalar efendim, aynı sizin giydiğiniz bedeni alabilirsiniz, ürünün kalıbı dar değil kumaşı full likralı. Boyu 104-107 cm arası bedene göre. Hayırlı günler dileriz 🌸

Soru: 182 95 hangi beden olur acaba
Cevap: Merhabalar, maalesef büyük bedenler mağazamızda şu an yok efendim

PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

PANTOLON YÜKSEK BEL TOPARLAYICI FULL LİKRALI İSPANYOL PAÇA En Uygun Satış Linki