Sirin
Bilgili
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Satın Alır Mısınız?
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Anlık Fiyatı 399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Kullanıcılar Memnun Mu?
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Açıklama Ve Özellikler
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Ürününün Satıcısı, modazoom Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon ürününü 399.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Kullanıcı Geri Bildirimleri
399.0 Tl ye satışta olan Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Aldığım ürün sıkıntılıydı cepleri arkaya yakın ve yan kısımları oturmuyordu.Hemen iade ettim.Fotoğraftaki gibi görünmüyordu.kötü durdu.
İsim: G** O**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Boy:168cm
Satıcı: Modalin
Yorum: ürünün kumaşı güzel ama bana biraz kısa geldi
İsim: **** ****
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Beden:40
Yorum: bayildimmmm
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Beden:36
Yorum: Kumaşı gayet güzeldi, dökümlü durmasını istiyorsanız bir beden büyük alın
İsim: A** G**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: Kumaşı kalitesiz kalıbı çok kötü almayın
İsim: S** N** G**
Beden: Boy:160cm
Yorum: bayıldımmmm
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: 38 beden aldım boyum ve kiloma göre( 169 boy, 55 kilo). Beklediğim kumaş gibi değildi ve modelin üstündeki gibi hiç uzun, dökümlü durmuyor
Beden: Beden:38
Yorum: çok güzel pantolon 160 boy 65 kilo 38 dar geldi iade edip 40 alıcam
İsim: N** Y**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Cok guzel ,1 beden buyuk alinmali
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Nisan 2024
Satıcı: Bizilla
Yorum: kumaşı fiyatına göre iyiydi
Tarih: 21 Haziran 2024
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba 1.60 boy 46 kilo hangi beden?
Cevap: Merhaba efendim 34/XS beden tercih edebilirsiniz ürün görselleri arasında beden tablosu mevcuttur beden ölçülerinize göre de tercih edebilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Soru: likra var mı
Cevap: Merhaba efendim üründe likra yoktur sağlıklı günler dileriz
Soru: Gördeldeki kumaştan değil mi
Cevap: Evet. Ürün görseldeki olduğu gibidir
Soru: merhaba iyi günler 171 boy 75 kiloya hangi bedeni önerirsiniz?
Cevap: Merhaba efendim bedenlerimiz 65 kiloya kadar uyumludur
Soru: 174 boy 63 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba efendim 40/L beden tercih edebilirsiniz ürün görselleri arasında beden tablosu mevcuttur beden ölçülerinize göre de tercih edebilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Soru: 1.69 boy 56 kilo kaç beden
Cevap: Merhaba efendim 38 beden tercih edebilirsiniz ürün görselleri arasında beden tablosu mevcuttur beden ölçülerinize göre de tercih edebilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Soru: 170 boy 80 kg hangi beden olur
Soru: merhaba efendim, 153 boy bel çevresi 68 cm kaç beden tercih etmeliyim?
Cevap: Merhaba efendim boy kilo bilginizi paylaşabilirseniz yardımcı olalım
Soru: 168 cm 48kg kaç beden alabilirim?
Cevap: Merhaba efendim 34/XS beden tercih edebilirsiniz ürün görselleri arasında beden tablosu mevcuttur beden ölçülerinize göre de tercih edebilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Soru: 1.68 boy 57 kilo 34 beden olur mu sizce
Cevap: Merhaba efendim 36/S beden tercih edebilirsiniz ürün görselleri arasında beden tablosu mevcuttur beden ölçülerinize göre de tercih edebilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Soru: 1.72 boy 50 kiloya hangi bedeni almalıyım?
Soru: Merhaba 40 beden dar mı kalıp olarak
Cevap: Merhaba, esnek bir kumaşa sahip. Bu sayede sizi sıkmaz. Dar kalıp değil yani
Soru: #9405594092
Cevap: Şubeye durum iletilecek efendim
Soru: 9121483048 sifarişi verdim 1.65 boy 40kq kilom 34 sifariş verdim umarım olur. lütfen dikkat edin
Cevap: Merhaba efendim urun 45 kg ve uzerine uygundur size buyuk gelecektir
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Detay Resimler
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Anlık Fiyatı 399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Kullanıcılar Memnun Mu?
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Açıklama Ve Özellikler
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Ürününün Satıcısı, modazoom Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon ürününü 399.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Kullanıcı Geri Bildirimleri
399.0 Tl ye satışta olan Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Aldığım ürün sıkıntılıydı cepleri arkaya yakın ve yan kısımları oturmuyordu.Hemen iade ettim.Fotoğraftaki gibi görünmüyordu.kötü durdu.
İsim: G** O**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: ürünün kumaşı güzel ama bana biraz kısa geldi
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Beden:40
Yorum: bayildimmmm
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Kumaşı gayet güzeldi, dökümlü durmasını istiyorsanız bir beden büyük alın
İsim: A** G**
Beden: Boy:162cm
Yorum: Kumaşı kalitesiz kalıbı çok kötü almayın
İsim: S** N** G**
Beden: Boy:160cm
Yorum: bayıldımmmm
Yorum: 38 beden aldım boyum ve kiloma göre( 169 boy, 55 kilo). Beklediğim kumaş gibi değildi ve modelin üstündeki gibi hiç uzun, dökümlü durmuyor
Yorum: çok güzel pantolon 160 boy 65 kilo 38 dar geldi iade edip 40 alıcam
İsim: N** Y**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Cok guzel ,1 beden buyuk alinmali
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Nisan 2024
Satıcı: Bizilla
Yorum: kumaşı fiyatına göre iyiydi
Tarih: 21 Haziran 2024
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba 1.60 boy 46 kilo hangi beden?
Soru: likra var mı
Cevap: Merhaba efendim üründe likra yoktur sağlıklı günler dileriz
Soru: Gördeldeki kumaştan değil mi
Cevap: Evet. Ürün görseldeki olduğu gibidir
Soru: merhaba iyi günler 171 boy 75 kiloya hangi bedeni önerirsiniz?
Soru: 174 boy 63 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba efendim 40/L beden tercih edebilirsiniz ürün görselleri arasında beden tablosu mevcuttur beden ölçülerinize göre de tercih edebilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Soru: 1.69 boy 56 kilo kaç beden
Cevap: Merhaba efendim 38 beden tercih edebilirsiniz ürün görselleri arasında beden tablosu mevcuttur beden ölçülerinize göre de tercih edebilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Soru: 170 boy 80 kg hangi beden olur
Soru: merhaba efendim, 153 boy bel çevresi 68 cm kaç beden tercih etmeliyim?
Cevap: Merhaba efendim boy kilo bilginizi paylaşabilirseniz yardımcı olalım
Soru: 168 cm 48kg kaç beden alabilirim?
Soru: 1.68 boy 57 kilo 34 beden olur mu sizce
Cevap: Merhaba efendim 36/S beden tercih edebilirsiniz ürün görselleri arasında beden tablosu mevcuttur beden ölçülerinize göre de tercih edebilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Soru: 1.72 boy 50 kiloya hangi bedeni almalıyım?
Soru: Merhaba 40 beden dar mı kalıp olarak
Cevap: Merhaba, esnek bir kumaşa sahip. Bu sayede sizi sıkmaz. Dar kalıp değil yani
Soru: #9405594092
Cevap: Şubeye durum iletilecek efendim
Soru: 9121483048 sifarişi verdim 1.65 boy 40kq kilom 34 sifariş verdim umarım olur. lütfen dikkat edin
Cevap: Merhaba efendim urun 45 kg ve uzerine uygundur size buyuk gelecektir
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Detay Resimler
Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon En Uygun Satış Linki
modazoom Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
modazoom Siyah Cırtlı Bol Paça Yüksek Bel Pileli Palazzo Pantolon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.