Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Tavsiye Edilen Yer Neresi ?

Dilber

Bilgili
Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Satın Alır Mısınız?
Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Mevcut Fiyatı 276.83 Tl'den Satılmaktadır.

Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Kaç Kişi Memnun?

Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Hakkında yaklaşık 879 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Teknik Bilgiler

Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Ürününün Satıcısı, Grenj Fashion Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt ürününü 276.83 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Kullanıcı Yorumları
276.83 Tl ye satışta olan Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
879 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: cok güzell 72 kiloyum xl aldim bedeninizi alin
İsim: ö** k**
Tarih: 08 Şubat 2023
Beden: Beden:XL
Satıcı: Grenj Fashion

Yorum: Ben bir beden büyük almışım kendi bedeninizi alın çok rahat ve güzel bir ürün
İsim: E** Ö**
Tarih: 28 Kasım 2022
Beden: Beden:2XL

Yorum: Çok güzel bir ürün gerçekten bayıldım tam bedeninizi almanızı tavsiye ederim ben 1.62 boy 58 kilo S beden aldım tam oldu, yumusacık dokusu ve üstte hiç katlanmayan bir kumaşı var
İsim: S** U**
Tarih: 27 Kasım 2022
Beden: Beden:S

Yorum: Çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 28 Aralık 2022
Beden: Beden:L

Yorum: Çok rahat ve yumuşak boy 1.60 kilo 59 s beden tam oldu
İsim: D** S**
Tarih: 22 Şubat 2022

Yorum: bayıldım sadece büyük almışım tam bedenımı alsam olurmus yınede gondermedım rahat rahat giydim :)
İsim: Ş** E**
Tarih: 04 Şubat 2023
Beden: Beden:M

Yorum: Tek kelime ile harika hiç düşünmeden alabilirsiniz. Ben bu satıcıdan çok memnunum 1 yıldır tüm taytlarımı buradan alıyorum gerçekten kaliteli ve güzel kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: P** B**
Tarih: 10 Ocak 2023

Yorum: balıkçı kumaş taytlara bayılıyorum duruşu harika gösteriyor tereddüt etmeden alabilirsiniz tak beden tercih edin teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: en sevdiğim taktım ilk defa aldım tayt ve indirimden aldım çok beğendim 90 kilo 3xl tam oldu
İsim: B** S**
Tarih: 24 Aralık 2021
Beden: Beden:3XL

Yorum: tam beden alın gayet guzel
İsim: arzu m.
Tarih: 12 Kasım 2022

Yorum: tayt pantolon çok rahat ve kumaşı çok güzel tam bedeninizi alın
İsim: D** Y**
Tarih: 13 Mayıs 2022

Yorum: Harika bir ürün oldukça kullanışlı kendi bedeninizi alın ben bir beden büyük söyledim uzun geldi ama çok beğendim
Tarih: 03 Kasım 2023

Yorum: cok begendim tam bedenime göre oldu ❤️🥳
İsim: M** B**
Tarih: 22 Ocak 2022

Yorum: Bir beden büyük alınmalı
İsim: A** c** T**
Tarih: 29 Kasım 2022

Yorum: sert bir dokusu var . tam beden alınabilir. begendim
İsim: e** a**
Tarih: 05 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: ürünü çok beğendim 60 kiloyum m beden qldim tam sardı umarım rengi solmaz küçük lastik toka hediyeniz içinde teşekkürler
Tarih: 28 Aralık 2021

Yorum: çok iyi beğendim. henüz kullanmadım ama kalite olarak bu yıldızları hak ettiğini düşünüyorum gayet toparlayıcı bir küçük bedenimi aldım daha iyi toparlıyor çünkü. teşekkürler
İsim: N** D**
Tarih: 08 Kasım 2022

Yorum: cok güzel begendim tavsiye ederim ben Lbeden aldim Malsamda olurmuş
İsim: Z** b**
Tarih: 21 Kasım 2022

Yorum: YORUMLARA BAKARAK 2 BEDEN BÜYÜK ALDIM , BİR TIK BOL OLDU , PANTOLON GİBİ DURUYOR , TEK KUSURU ARKA CEP OLMAMAMASI .... TAVSİYE EDERİM
İsim: s** d**
Tarih: 20 Nisan 2022

Yorum: eşime aldım çok beğendi
İsim: Gökmen H.
Tarih: 22 Aralık 2021

Yorum: Large aldım small gibi bi kaç beden büyük alınması gerekiyor
İsim: G** T**
Tarih: 22 Ocak 2022

Yorum: bayıldım harikaaaaaaa❤️❤️ böyle rahat vücudu saran güzel bişey yok. 165 cm 73 kiloyum L beden çok rahat oldu.. çok güzel kesinlikle çift çift alın pişman olmiycaksiniz
İsim: S** Y**
Tarih: 29 Ekim 2022

Yorum: İdare eder kalıbı dar diyenler neyin kafasını yaşıyor bilemedim normalde 44 bedenim 3xl aldım xl alsam olurmuş değişim iade vs uğraşamam diye giydim ama düşüyor ve boyu çok uzun bacak boyunuz 150 cm olmalı ki size olsun ve tabi ki toparlayıcı değil ben bu markanın başka taytını almıştım gayet toparlayıcı idi ama bu asla değil
İsim: B** T** b**
Tarih: 03 Aralık 2022

Yorum: Hızlı kargo yapıldı, içini göstermeyen bir kumaşı var toparlayıcı yüksel bel ve çok rahat. 55 kg m beden aldım baseni olan bir beden büyük alabilir
İsim: E** i**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Ocak 2023

Yorum: çok güzel kendi bedeninizi alabilirsiniz vücudunuzu sarıyor çok tşk ederim
İsim: Yakup d.
Tarih: 09 Mayıs 2022

Yorum: cok güzel tam benden alin
İsim: c** b**
Tarih: 28 Ocak 2023

Yorum: Çok güzel ama tam bedeninizi alın
İsim: S** G**
Tarih: 26 Ocak 2023

Yorum: kargo çok hızlı geldi ayrıca paketleme de çok iyiydi
İsim: Y** O**
Tarih: 02 Ocak 2024

Yorum: xl giyiyorum bir beden küçük aldım tam oldu kaliteli çok güzel
İsim: N** U**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Çok rahat bir tayt tam beden alabilirsiniz
İsim: E** Y**
Tarih: 21 Şubat 2023

Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: fermuarlımı?
Cevap: Merhabalar efendim hayır fermuar yoktur

Soru: arkası ceplimi
Cevap: hayır efendim arkada cep bulunmuyor

Soru: Merhaba likralımı
Cevap: Merhaba ürün enine ve boyuna esnektir

Soru: İci tüklümü?
Cevap: merhaba efendim değildir

Soru: ici polarlimidir.
Cevap: Merhaba efendim kumaşımız, kalın ve kışlıktır, 350-360 gr kumaş kalınlığında üretilmiştir. Kumaş enine ve boyuna esnektir. Toparlayıcı etkisi vardır, ayrıca tüylenme yapmaz, diz yapmaz 1. kalite iplikten üretilmiştir.

Soru: merhaba 4 mevsim giyilebilir mi acaba 44 beden giyiyorum hangi beden almalıyım teşekkürler
Cevap: merhaba efendim, dört mevsim kullanabileceğiniz çelik örme kumaş gönderilmektedir.

Soru: tayt fermuarlımı
Cevap: merhaba efendim,fermuar bulunmamaktadır

Soru: çelik taytmi
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: 161 86 kilo kaç beden almaliyim
Cevap: Merhaba efendim boy/kilonuza göre 2XL beden tercih edebilirsiniz fakat verdiğimiz öneriler, vücut yapınıza göre değişkenlik gösterebilir. Öneriler tavsiye niteliğindedir.

Soru: bel kısmı genismi
Cevap: merhaba efendim bel ve kemerler kendi bedenlerine uygun ölçüdedir

Soru: 157 boy 60 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: Merhaba efendim boy/kilonuza göre M beden tercih edebilirsiniz fakat verdiğimiz öneriler, vücut yapınıza göre değişkenlik gösterebilir. Öneriler tavsiye niteliğindedir.

Soru: 2XL ne zaman gelecek?
Cevap: Merhaba efendim, stoklarda mevcuttur

Soru: L bedeni gelecek mi
Cevap: merhabaefendım yakın zamanda stoklar güncellenecektir

Soru: 1.55.boy.70 kiloyum kaç beden almalıyım..
Cevap: Merhaba efendim boy/kilonuza göre L beden tercih edebilirsiniz fakat verdiğimiz öneriler, vücut yapınıza göre değişkenlik gösterebilir. Öneriler tavsiye niteliğindedir.

Soru: Merhaba 1.62 boy 53 kilo basen 94 kaç beden almalıyım acaba
Cevap: Merhaba efendim boy/kilonuza göre S beden tercih edebilirsiniz fakat verdiğimiz öneriler, vücut yapınıza göre değişkenlik gösterebilir. Öneriler tavsiye niteliğindedir.

Soru: merhaba 1.63 boy 80 kilo için hangi beden uygun
Cevap: Merhaba efendim boy/kilonuza göre XL beden tercih edebilirsiniz fakat verdiğimiz öneriler, vücut yapınıza göre değişkenlik gösterebilir. Öneriler tavsiye niteliğindedir.

Soru: Tiftik oluyormu??
Cevap: Merhaba efendim kumaşımız, kalın ve kışlıktır, 350-360 gr kumaş kalınlığında üretilmiştir. Kumaş enine ve boyuna esnektir. Toparlayıcı etkisi vardır, ayrıca tüylenme yapmaz, diz yapmaz 1. kalite iplikten üretilmiştir.

Soru: arkasında da cep var mı?
Cevap: Merhaba efendim, arkasında cep bulunmuyor

Soru: 79 kilo kaç beden giyer
Cevap: Merhaba efendim boy/kilonuza göre XL beden tercih edebilirsiniz fakat verdiğimiz öneriler, vücut yapınıza göre değişkenlik gösterebilir. Öneriler tavsiye niteliğindedir.

Soru: basen ölçüsü 108 cm kaç beden olur acaba
Cevap: Merhaba efendim boy kilo söylerseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz

Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Siyah Yüksek Bel Düğme Ve Cep Detaylı Toparlayıcı Pantolon Tayt En Uygun Satış Linki