Gamze
Bilgili
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) En Düşük Fiyat Nerede?
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Mevcut Fiyatı 10199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Teknik Detaylar
Pad 8gb Ram 256gb Gri ( Türkiye Garantili) >_x000D_
_x000D_
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, POCO Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününü 10199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Yorum Ve Değerlendirmeler
10199.0 Tl ye satışta olan Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Tek eksiği kalemin olmaması. onun dışında çok güzel bir ürün.
İsim: M** Ö**
Tarih: 26 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mi Store
Yorum: Çok güzel iyi ürğn
İsim: S** A** b**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Rahat rahat iş görür, çok beğendim. Diğer yorumlar boş yapmış, bufiyata harika cihaz.
İsim: T** S**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: Bu 3. tabletim öncekiler lenovo ve redmi pad. Bu tablet cok stabil vehızlı calışiyor, hic bir hatayla karsilasmadim, tüm isteklerinize cevapverebiliyor. Ekran cözünürlüğü cok iyi, bircok ekran ayarı bulunuyor.Kullandiğim amoled ekranlı orta seviye telefonumla yanyana koyunca aradapek fark göremedim doğrusu güneş altinda da parlaklik seviyesi hemenaDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: ekran parlaklığı çok iyi değil, hatta yandan bakınca baya zayıf, onunharicinde güzel ürün
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: 1 puanı Xiaomi den kırıyorum yanında kalem ve klavye gelmiyodan ziyadesatın da alamıyosunuz TR de satışta değil üzücü diğer konularda problem yok.
İsim: Celal M. S.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Cihaz güzel ama hem ısınıyor hem de hoparlör gücü çok kötü
İsim: ALPARSLAN B.
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: Xiaomi Türkiye
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Merhabalar Sim Kart Uyumu Var Arama Yapılabilir mi Sim Kart İle?
Cevap: Merhaba, üründe sim kart özelliği mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: bı yorumda ısınma sorunu olduğu söylenmiş ısınma sorunu gereğinden fazla varmi
Cevap: Merhaba, ürünün kullanım şekli ve kullanım sıklığına göre kullanım süresi farklılık gösterebilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: qualcom Snapdragon kaç acaba 7 2. nesil yazıyor
Cevap: Merhaba Chipset) Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 (SM7435)
Soru: jiroskop varmı
Cevap: Merhaba, jiroskop mevcuttur.
Soru: tabletin uzunluğu kaç cm acaba
Cevap: Merhaba. Ölçüler; 280X181,9X7,52 MM İyi günler.
Soru: merhabalar ürünün soru cevaplarında farklı satıcılar aynı sorulara farklı cevap vermiş. Ürünün ekran çözünürlüğü nedir? işlemcisi snapdragon 680 mi yoksa gen2 mi? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba, Ekran Çözünürlüğü; 2560 x 1600 Piksel, Yonga Seti (Chipset); Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 (SM7435-AB) ve Ana İşlemci (CPU); 4x 2.4 GHz ARM Cortex-A78 İyi günler.
Soru: merhaba mavi rengi mevcut mu
Cevap: Merhaba, mevcut değildir.
Soru: merhabalar geldigi gbi sarja koyallmi yoksa sarji bttgndemi koyalm
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: işlemcisi nedir ürünün
Cevap: İşlemci (CPU) 4x 2.4 GHz ARM Cortex-A78
Soru: Merabalat efendim kaç hz? Vr üzerinde kalemide geliyormu?
Cevap: Merhaba, Ekran Yenileme Hızı; 120 Hz. Kutu içeriğinde kalem bulunmamaktadır. İyi günler.
Soru: pubg kaç FPS
Cevap: Merhaba, 30 FPS'dir. İyi günler.
Soru: kaç inç tablet ekranı
Cevap: Merhaba, Ekran Boyutu: 12.1 İnç İyi günler.
Soru: Merhaba bu tablete ait ekran koruyucu ve kalem bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler iyi çalışmalar

Cevap: Merhaba, Mağazamızda şuanda ekran koruyucu ve kalem mevcut değildir. İyi günler.
Soru: Kaç fps bildiniz varmı pung için uygunmu
Soru: abim şaka yapmiş gerçekten kusura bakmayın silcem soruyu
Cevap: Sağlıklı günlerde kullanın. İyi günler dileriz.
Soru: ekranı kaç Hz acaba
Cevap: Merhaba, üründe ekran yenileme hızı 120 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ekran kaç Hz acaba
Cevap: Merhaba, üründe ekran yenileme hızı 120 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kulaklık girişi varmı
Cevap: Merhaba, 3.5 mm kulaklık jakı mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: ürünun kalemi var midir
Cevap: Merhaba, Kalem dahil değildir. İyi günler.
Soru: bunu alınca yanında kalemide geliomu yada klavyeli kılıf
Cevap: Merhaba, ikisi de mevcut değildir.
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürün Görselleri
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Mevcut Fiyatı 10199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Teknik Detaylar
Pad 8gb Ram 256gb Gri ( Türkiye Garantili) >_x000D_
_x000D_
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, POCO Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününü 10199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Yorum Ve Değerlendirmeler
10199.0 Tl ye satışta olan Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Tek eksiği kalemin olmaması. onun dışında çok güzel bir ürün.
İsim: M** Ö**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: Çok güzel iyi ürğn
İsim: S** A** b**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Rahat rahat iş görür, çok beğendim. Diğer yorumlar boş yapmış, bufiyata harika cihaz.
İsim: T** S**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Bu 3. tabletim öncekiler lenovo ve redmi pad. Bu tablet cok stabil vehızlı calışiyor, hic bir hatayla karsilasmadim, tüm isteklerinize cevapverebiliyor. Ekran cözünürlüğü cok iyi, bircok ekran ayarı bulunuyor.Kullandiğim amoled ekranlı orta seviye telefonumla yanyana koyunca aradapek fark göremedim doğrusu güneş altinda da parlaklik seviyesi hemenaDevamını Oku
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: ekran parlaklığı çok iyi değil, hatta yandan bakınca baya zayıf, onunharicinde güzel ürün
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: 1 puanı Xiaomi den kırıyorum yanında kalem ve klavye gelmiyodan ziyadesatın da alamıyosunuz TR de satışta değil üzücü diğer konularda problem yok.
İsim: Celal M. S.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Cihaz güzel ama hem ısınıyor hem de hoparlör gücü çok kötü
İsim: ALPARSLAN B.
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: Xiaomi Türkiye
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Merhabalar Sim Kart Uyumu Var Arama Yapılabilir mi Sim Kart İle?
Cevap: Merhaba, üründe sim kart özelliği mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: bı yorumda ısınma sorunu olduğu söylenmiş ısınma sorunu gereğinden fazla varmi
Cevap: Merhaba, ürünün kullanım şekli ve kullanım sıklığına göre kullanım süresi farklılık gösterebilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: qualcom Snapdragon kaç acaba 7 2. nesil yazıyor
Cevap: Merhaba Chipset) Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 (SM7435)
Soru: jiroskop varmı
Cevap: Merhaba, jiroskop mevcuttur.
Soru: tabletin uzunluğu kaç cm acaba
Cevap: Merhaba. Ölçüler; 280X181,9X7,52 MM İyi günler.
Soru: merhabalar ürünün soru cevaplarında farklı satıcılar aynı sorulara farklı cevap vermiş. Ürünün ekran çözünürlüğü nedir? işlemcisi snapdragon 680 mi yoksa gen2 mi? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba, Ekran Çözünürlüğü; 2560 x 1600 Piksel, Yonga Seti (Chipset); Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 (SM7435-AB) ve Ana İşlemci (CPU); 4x 2.4 GHz ARM Cortex-A78 İyi günler.
Soru: merhaba mavi rengi mevcut mu
Cevap: Merhaba, mevcut değildir.
Soru: merhabalar geldigi gbi sarja koyallmi yoksa sarji bttgndemi koyalm
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: işlemcisi nedir ürünün
Cevap: İşlemci (CPU) 4x 2.4 GHz ARM Cortex-A78
Soru: Merabalat efendim kaç hz? Vr üzerinde kalemide geliyormu?
Cevap: Merhaba, Ekran Yenileme Hızı; 120 Hz. Kutu içeriğinde kalem bulunmamaktadır. İyi günler.
Soru: pubg kaç FPS
Soru: kaç inç tablet ekranı
Cevap: Merhaba, Ekran Boyutu: 12.1 İnç İyi günler.
Soru: Merhaba bu tablete ait ekran koruyucu ve kalem bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler iyi çalışmalar
Cevap: Merhaba, Mağazamızda şuanda ekran koruyucu ve kalem mevcut değildir. İyi günler.
Soru: Kaç fps bildiniz varmı pung için uygunmu
Soru: abim şaka yapmiş gerçekten kusura bakmayın silcem soruyu
Cevap: Sağlıklı günlerde kullanın. İyi günler dileriz.
Soru: ekranı kaç Hz acaba
Soru: ekran kaç Hz acaba
Soru: kulaklık girişi varmı
Cevap: Merhaba, 3.5 mm kulaklık jakı mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: ürünun kalemi var midir
Cevap: Merhaba, Kalem dahil değildir. İyi günler.
Soru: bunu alınca yanında kalemide geliomu yada klavyeli kılıf
Cevap: Merhaba, ikisi de mevcut değildir.
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürün Görselleri
Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
POCO Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
POCO Pad 8 GB RAM 256 GB Gri Tablet (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.