Sultan
Bilgili
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Fiyatına Göre Alınır Mı?
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Şu Anki Satış Fiyatı 16799.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Memnuniyet Oranı Nedir?
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Hakkında yaklaşık 205 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Açıklama Ve Özellikler
<div ><iframe id="flix-container" src="https://media.flixcar.com/delivery/webcall/content/15397/tr/ean/019752910051638"></iframe></div>
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Ürününün Satıcısı, LENOVO Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 ürününü 16799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Ürünü Kullananların Görüşleri
16799.0 Tl ye satışta olan Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
205 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: henüz kullanmadık ama ürün sorunsuz elimize ulaştı. paketleme güzeldiköyde olmama rağmen 1 gün gibi çok kısa sürede elimize ulaştı. mağazailgili. çok teşekkürler
İsim: B** B**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: teknoev
Yorum: Yorumlara bakarak aldım şimdilik memnunum.
İsim: Z** K**
Yorum: oğluma aldım bir günde teslım edıldı gayet guzel paketlenmişti sorunsuzgeldı tşk ederız
İsim: s** t**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Satıcı: Arez Teknoloji
Yorum: çok güzel çok beğendim
İsim: Ş** A**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: ürün çok iyi ve severek kullanıyorum kpss için almıştım işimi görsündiye ama tüm işlerimi haledebiliyorum ve sekmeler arası geçiş asla yavaşdeğil sadece korktuğum tek şey ses kalitesiydi o da zamanla sesi düzeldive gayet iyi ses seviyesinde ay çok memnunum
İsim: G** Ş**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: Çok teşekkürler paketleme çok başarılı elinize sağlık
İsim: Yusuf K.
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Teşekkürler iyi paketleme güvenilir
İsim: Erhan S.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: SANALDESTEK BİLİŞİM ANONİM ŞİRKETİ
Yorum: Fiyat performans
İsim: E** E**
Yorum: Bir öğretmen olarak benim her işimi görüyor. Bu fiyata alınabilecek çokiyi bir bilgisayar. Tavsiyedir.
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Ağustos 2024
Yorum: zamanlı ve iyi
İsim: **** ****
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: paketleme çok güzeldi sapasağlam elime ulaştı işyerindeki IT görevlisinekurulum yaptırdıktan sonra güncelleyeceğim yorumu
İsim: m** t**
Yorum: Çok şık bir laptop kullanıyorum memnunum
İsim: G** A**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: Tam bir ofis bilgisayarı güzel bir bilgisayar beklentileri fazlasıylakarşılıyor GTA 4 oynayabiliyorum
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: çok beğendim ben hızlı kargolama harika
İsim: sevgi K.
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: Teknoev satıcısından aldım. Paketleme çok iyi ve kargo çok hızlıydı.Günlük kullanım için gayet uygun çok teşekkürler
İsim: Bahar B.
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Teşekkürler sağlam geldı sımdı kurmaya başlıyorum
İsim: M** T**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Ofis işlerim için aldım çok güzel bilgisayar
İsim: Y** E**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel paketlenmiş çok hızlı geldi teşekkür ederim çok kaliteli ve güzel
İsim: A** U**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: kargo sorunsuz ve hızlı teslimat yapıldı. leptap hızı kullanımı iyi ve rahat.
İsim: m** A**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: kargo çok iyi paketlenmiş sorunsuz teslimat ve özenli mükemmel bir PCbeklentimi karşıladı teşekkürler
İsim: Ö** T**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: görüntü ses kalite on 10 numara alin alin kullanin
İsim: S** Ö**
Tarih: 23 Nisan 2024
Satıcı: KASTEKNOLOJI
Yorum: hızlı kargo sağlam geldi üründe gayet iyi ama oyun isteyen arkadaşlarekran kartı yetersiz ben e football 2024 çalıştırdım zor bela
İsim: A** E**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: sağlam bir şekilde elime geldi yılbaşından önce almıştım allahtan fiyatıartmış sorun yaşamadım yüksek lisans araştırmalarım için kullandığımdantüm özelliklerini kullanmıyorum şarjı çok uzun gidiyor
İsim: Ş** F** G**
Beden: 26 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel paketlenmişti. Sağlam geldi. Freedos olduğu için 250 tl yeWindows yüklettim. 1 aydan fazladır kullanıyorum. Pek bir şey yüklemedimiçine. Donma yapmadı şuana kadar. İnce ve hafif oluşunu da çok beğendim.Çok araştırıp almıştım zaten. Ekran çözünürlüğü de kötü değil fakat bioyun bilgisayarı kalitesi de beklemeyin. Fiyat performans ürünü beDevamını Oku
İsim: Zehra Ç.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: süper urun
İsim: S** Ç**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: güzel beğendim 16499 a almıştım geçen ay şimdi 19999
İsim: R** E**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Ürün gayet sağlam geldi program kurulu değildi sadece. Şarjı ise 6 7saat gidiyor. Memnunum
İsim: E** Ç**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: çok teşekkürler
İsim: M** b**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Ürün bekledigimden daha performanslı ve hızlı. kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: A** K**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel biz çok beğendik almanızı tavsiye ederim .
Tarih: 12 Şubat 2024
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Merhaba Ürün garanti durumu nedir. Özelliklerde 16 gb ram yazıyor. Cihazda 16 gb ram varmı.
Cevap: Merhaba efendim; Lenovo Türkiye garantilidir. Üründe 16 gb ram vardır.
Soru: Bataryayı çıkarıp sürekli şarj da kullanmak istiyorum bu mümkün mü acaba?
Cevap: Merhabalar efendim, belirttiğiniz şekilde kullanmanız durumunda ani bir elektrik kesintisinde veya elektrik dalgalanmasında cihazınız zarar görebilir.
Soru: valorant açar mı
Cevap: Merhaba , Oyunlar hakkında bilgimiz yoktur
Soru: Hayırlı bayramlar iyi günler trendyolexpress ile gönderim sağlaya bilirseniz çok müteşekkir kalırım iyi çalışmalar dilerim.
Cevap: Hayırlı bayramlar tamam efendim
Soru: Merhabalar kurulum gerektiriyor mu, yoksa direk kullanmaya başlamak mümkün mü? ayrıca Windows 10 vs. kurulmuş olarak gelir mi biz mi yapmamız gerekiyor?
Cevap: Merhabalar efendim, ürün işletim sistemsiz freedos olarak gönderilmektedir.
Soru: selamlar valorant csgo fortnite LoL gibi oyunlarda Max 60 FPS verirmi
Cevap: Merhaba Bir müşteri yorumumuzda valorantta 1080p düşük grafik modunda 80-100 FPS almaktadır . Bilginize
Soru: takılması gereken bise yok dimi valoda kac fps verir bide
Cevap: Merhabalar freedos cihazdir isletim sistemi olmadan satilmaktadir.giris seviyesi modeldir gaming model degildir.fps hakkinda bilgimiz bulunmamaktadir
Soru: Merhaba ürün sıfır mı yenilenmiş cihaz mı
Cevap: Merhaba . Ürün sıfır üründür efendim
Soru: Ideapad 5 mi bu ve bu arada kaç yılında piyasaya sürüldü bu model
Cevap: Merhaba Ideapad 1
Soru: yazılım için uygun mu
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN DONANIMI YAZILIM UYGULAMALARI İÇİN UYGUNDUR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş
Soru: parmak izi varmi
Cevap: Merhabalar malesef yoktur
Soru: Gta5 açar mı oynatır mı
Cevap: Düşük kapasiteli oyun oynayabilirsiniz
Soru: Merhaba kolay gelsin 2 adet leptop alacağım 1 tane ekleyebiliyorum neden aceba
Cevap: Merhaba Kampanya kurallarından dolayı bir adet de sınırlandırılmıştır
Soru: Android studio, blender, visual studio gibi programları kaldırır mı?(muhtemelen evet) ya da valorant, pubg, minecraft ve ya gta 4 açar mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Net bilgi için belirttiğiniz program/oyun sistem gereksinimlerine internetten bakmanızı öneriyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler
Soru: Kurulumunu nasıl yapmam gerekiyor detaylı bilgi alabilir miyim?
Cevap: YouTube fan bakabılırısnız
Soru: merhaba oyun oynatırmı minecraft vb yada gta yı rahat oynatırmı
Cevap: Merhaba oynanılacak oyunun sistem gereksinimleri ile dizüstü bilgisayarın donanımlarını karşılaştırarak daha net fikir sahibi olunabilir
Soru: Merhaba. Bilgisayar Office programları yüklü bir şekilde mi geliyor
Cevap: Merhaba, üründe herhangi bir program yüklü olmayıp gerekli kurulumları kullanıcının yapması gerekmektedir.
Soru: merhaba bilgisayarda internet kablosu ile bağlantı yapılabilirmi
Cevap: Merhaba efendim; Kablolu Ethernet girişi RJ45 portu bulunmamaktadır. Wi-fi ile bağlantı yapabilirsiniz.
Soru: merhaba bilgisayarın şarj yeri taypsimi ve klavye ışıkandırması varmıdır acaba
Cevap: Merhaba, Type C den şarj mevcut olmayıp kendi adaptörü ile şarj olmaktadır. Üründe klavye aydınlatması bulunmamaktadır.
Soru: windows kurulumunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba bizden aldıysanız ürün w.p yazarsanız yardımcı videolar gönderelim
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Ürünün Detaylı Resimleri
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Şu Anki Satış Fiyatı 16799.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Memnuniyet Oranı Nedir?
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Hakkında yaklaşık 205 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Açıklama Ve Özellikler
<div ><iframe id="flix-container" src="https://media.flixcar.com/delivery/webcall/content/15397/tr/ean/019752910051638"></iframe></div>
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Ürününün Satıcısı, LENOVO Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 ürününü 16799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Ürünü Kullananların Görüşleri
16799.0 Tl ye satışta olan Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
205 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: henüz kullanmadık ama ürün sorunsuz elimize ulaştı. paketleme güzeldiköyde olmama rağmen 1 gün gibi çok kısa sürede elimize ulaştı. mağazailgili. çok teşekkürler
İsim: B** B**
Yorum: Yorumlara bakarak aldım şimdilik memnunum.
İsim: Z** K**
Yorum: oğluma aldım bir günde teslım edıldı gayet guzel paketlenmişti sorunsuzgeldı tşk ederız
İsim: s** t**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Satıcı: Arez Teknoloji
Yorum: çok güzel çok beğendim
İsim: Ş** A**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: ürün çok iyi ve severek kullanıyorum kpss için almıştım işimi görsündiye ama tüm işlerimi haledebiliyorum ve sekmeler arası geçiş asla yavaşdeğil sadece korktuğum tek şey ses kalitesiydi o da zamanla sesi düzeldive gayet iyi ses seviyesinde ay çok memnunum
İsim: G** Ş**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: Çok teşekkürler paketleme çok başarılı elinize sağlık
İsim: Yusuf K.
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Teşekkürler iyi paketleme güvenilir
İsim: Erhan S.
Yorum: Fiyat performans
İsim: E** E**
Yorum: Bir öğretmen olarak benim her işimi görüyor. Bu fiyata alınabilecek çokiyi bir bilgisayar. Tavsiyedir.
İsim: S** A**
Beden: 04 Ağustos 2024
Yorum: zamanlı ve iyi
Yorum: paketleme çok güzeldi sapasağlam elime ulaştı işyerindeki IT görevlisinekurulum yaptırdıktan sonra güncelleyeceğim yorumu
İsim: m** t**
Yorum: Çok şık bir laptop kullanıyorum memnunum
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: Tam bir ofis bilgisayarı güzel bir bilgisayar beklentileri fazlasıylakarşılıyor GTA 4 oynayabiliyorum
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: çok beğendim ben hızlı kargolama harika
İsim: sevgi K.
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: Teknoev satıcısından aldım. Paketleme çok iyi ve kargo çok hızlıydı.Günlük kullanım için gayet uygun çok teşekkürler
İsim: Bahar B.
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Teşekkürler sağlam geldı sımdı kurmaya başlıyorum
İsim: M** T**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Ofis işlerim için aldım çok güzel bilgisayar
İsim: Y** E**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel paketlenmiş çok hızlı geldi teşekkür ederim çok kaliteli ve güzel
İsim: A** U**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: kargo sorunsuz ve hızlı teslimat yapıldı. leptap hızı kullanımı iyi ve rahat.
İsim: m** A**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: kargo çok iyi paketlenmiş sorunsuz teslimat ve özenli mükemmel bir PCbeklentimi karşıladı teşekkürler
İsim: Ö** T**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: görüntü ses kalite on 10 numara alin alin kullanin
İsim: S** Ö**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: hızlı kargo sağlam geldi üründe gayet iyi ama oyun isteyen arkadaşlarekran kartı yetersiz ben e football 2024 çalıştırdım zor bela
İsim: A** E**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: sağlam bir şekilde elime geldi yılbaşından önce almıştım allahtan fiyatıartmış sorun yaşamadım yüksek lisans araştırmalarım için kullandığımdantüm özelliklerini kullanmıyorum şarjı çok uzun gidiyor
İsim: Ş** F** G**
Beden: 26 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel paketlenmişti. Sağlam geldi. Freedos olduğu için 250 tl yeWindows yüklettim. 1 aydan fazladır kullanıyorum. Pek bir şey yüklemedimiçine. Donma yapmadı şuana kadar. İnce ve hafif oluşunu da çok beğendim.Çok araştırıp almıştım zaten. Ekran çözünürlüğü de kötü değil fakat bioyun bilgisayarı kalitesi de beklemeyin. Fiyat performans ürünü beDevamını Oku
İsim: Zehra Ç.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: süper urun
İsim: S** Ç**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: güzel beğendim 16499 a almıştım geçen ay şimdi 19999
İsim: R** E**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Ürün gayet sağlam geldi program kurulu değildi sadece. Şarjı ise 6 7saat gidiyor. Memnunum
İsim: E** Ç**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: çok teşekkürler
İsim: M** b**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Ürün bekledigimden daha performanslı ve hızlı. kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: A** K**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel biz çok beğendik almanızı tavsiye ederim .
Tarih: 12 Şubat 2024
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Merhaba Ürün garanti durumu nedir. Özelliklerde 16 gb ram yazıyor. Cihazda 16 gb ram varmı.
Cevap: Merhaba efendim; Lenovo Türkiye garantilidir. Üründe 16 gb ram vardır.
Soru: Bataryayı çıkarıp sürekli şarj da kullanmak istiyorum bu mümkün mü acaba?
Cevap: Merhabalar efendim, belirttiğiniz şekilde kullanmanız durumunda ani bir elektrik kesintisinde veya elektrik dalgalanmasında cihazınız zarar görebilir.
Soru: valorant açar mı
Cevap: Merhaba , Oyunlar hakkında bilgimiz yoktur
Soru: Hayırlı bayramlar iyi günler trendyolexpress ile gönderim sağlaya bilirseniz çok müteşekkir kalırım iyi çalışmalar dilerim.
Cevap: Hayırlı bayramlar tamam efendim
Soru: Merhabalar kurulum gerektiriyor mu, yoksa direk kullanmaya başlamak mümkün mü? ayrıca Windows 10 vs. kurulmuş olarak gelir mi biz mi yapmamız gerekiyor?
Cevap: Merhabalar efendim, ürün işletim sistemsiz freedos olarak gönderilmektedir.
Soru: selamlar valorant csgo fortnite LoL gibi oyunlarda Max 60 FPS verirmi
Cevap: Merhaba Bir müşteri yorumumuzda valorantta 1080p düşük grafik modunda 80-100 FPS almaktadır . Bilginize
Soru: takılması gereken bise yok dimi valoda kac fps verir bide
Cevap: Merhabalar freedos cihazdir isletim sistemi olmadan satilmaktadir.giris seviyesi modeldir gaming model degildir.fps hakkinda bilgimiz bulunmamaktadir
Soru: Merhaba ürün sıfır mı yenilenmiş cihaz mı
Cevap: Merhaba . Ürün sıfır üründür efendim
Soru: Ideapad 5 mi bu ve bu arada kaç yılında piyasaya sürüldü bu model
Cevap: Merhaba Ideapad 1
Soru: yazılım için uygun mu
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN DONANIMI YAZILIM UYGULAMALARI İÇİN UYGUNDUR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş
Soru: parmak izi varmi
Cevap: Merhabalar malesef yoktur
Soru: Gta5 açar mı oynatır mı
Cevap: Düşük kapasiteli oyun oynayabilirsiniz
Soru: Merhaba kolay gelsin 2 adet leptop alacağım 1 tane ekleyebiliyorum neden aceba
Cevap: Merhaba Kampanya kurallarından dolayı bir adet de sınırlandırılmıştır
Soru: Android studio, blender, visual studio gibi programları kaldırır mı?(muhtemelen evet) ya da valorant, pubg, minecraft ve ya gta 4 açar mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Net bilgi için belirttiğiniz program/oyun sistem gereksinimlerine internetten bakmanızı öneriyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler
Soru: Kurulumunu nasıl yapmam gerekiyor detaylı bilgi alabilir miyim?
Cevap: YouTube fan bakabılırısnız
Soru: merhaba oyun oynatırmı minecraft vb yada gta yı rahat oynatırmı
Cevap: Merhaba oynanılacak oyunun sistem gereksinimleri ile dizüstü bilgisayarın donanımlarını karşılaştırarak daha net fikir sahibi olunabilir
Soru: Merhaba. Bilgisayar Office programları yüklü bir şekilde mi geliyor
Cevap: Merhaba, üründe herhangi bir program yüklü olmayıp gerekli kurulumları kullanıcının yapması gerekmektedir.
Soru: merhaba bilgisayarda internet kablosu ile bağlantı yapılabilirmi
Cevap: Merhaba efendim; Kablolu Ethernet girişi RJ45 portu bulunmamaktadır. Wi-fi ile bağlantı yapabilirsiniz.
Soru: merhaba bilgisayarın şarj yeri taypsimi ve klavye ışıkandırması varmıdır acaba
Cevap: Merhaba, Type C den şarj mevcut olmayıp kendi adaptörü ile şarj olmaktadır. Üründe klavye aydınlatması bulunmamaktadır.
Soru: windows kurulumunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba bizden aldıysanız ürün w.p yazarsanız yardımcı videolar gönderelim
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Ürünün Detaylı Resimleri
Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 En Uygun Satış Linki
LENOVO Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO Ideapad AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" 82R4006FTRA38 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.