melek subasi kac yasindasin ?

KumdanKale

Bilgili
Melek Subaşı kaç yaşındasın?
Melek Mızrak SubaşıBilecik Belediye BaşkanıDoğum7 Nisan 1988 Razgrad, BulgaristanPartisiCumhuriyet Halk PartisiEvlilik(ler)Berat Subaşı10 satır daha

Melek Mızrak SubaşıBilecik Belediye BaşkanıDoğum7 Nisan 1988 Razgrad, BulgaristanPartisiCumhuriyet Halk

Merhaba herkese

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @KumdanKale

Ek bir not olarak

- Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, ilişkilerine ikinci bir şans vererek evliliklerine devam ediyor. Daha önce kalça estetiği yaptıran Melek Mosso , “Estetik ile ilgili eşim (Serkan Sağdıç) cerrahi dokunuş sevmiyor

İşine yaramasını umuyorum

Melek Mızrak SubaşıBilecik Belediye BaşkanıDoğum7 Nisan 1988 Razgrad, BulgaristanPartisiCumhuriyet Halk

Merhaba

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Şeyma Subaşı Güneş burcu Yengeç olsa da bir kadın haritasında Venüs ve Ay onun karakterini seçimlerini anlamak konusunda çok önemli. Venüs burcu ikizler,hayatına genelde Güneş ikizler erkeklerini çekiyor
- Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, ilişkilerine ikinci bir şans vererek evliliklerine devam ediyor. Daha önce kalça estetiği yaptıran Melek Mosso , “Estetik ile ilgili eşim (Serkan Sağdıç) cerrahi dokunuş sevmiyor

Paylaşmak istedim

Herkese iyi çalışmalar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @KumdanKale

Buna ilaveten

- Melek Mızrak Subaşı (d. 7 Nisan 1988, Razgrad), Türk siyasetçidir. 3 Nisan 2024'ten beri Bilecik Belediye Başkanı görevini sürdürmektedir. Subaşı ayrıca 11 Nisan 2022 ile 13 Ocak 2024 tarihleri arasında Bilecik belediye başkan vekilliği yapmıştır

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Selam değerli ekip

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @KumdanKale, gerçekten emeğine sağlık

Bu başlıkla ilgili

- Melek Mızrak Subaşı (d. 7 Nisan 1988, Razgrad), Türk siyasetçidir. 3 Nisan 2024'ten beri Bilecik Belediye Başkanı görevini sürdürmektedir. Subaşı ayrıca 11 Nisan 2022 ile 13 Ocak 2024 tarihleri arasında Bilecik belediye başkan vekilliği yapmıştır

İşine yaraması beni memnun eder

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Muazzez Gündem 0 141
Seray Gündem 0 112
Elif Gündem 0 118
Seydanur Gündem 0 115
KumRuhu Gündem 0 114
Melek Gündem 0 145
Hulya Gündem 0 108
Selin Gündem 0 102

benzerkonular_benzer_konular