Simal
Bilgili
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Alınmaya Değer Mi?
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Güncel Fiyatı 3610.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Memnuniyet Oranı Nedir?
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Teknik Açıklamalar
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Ürününün Satıcısı, EN SİGA Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı ürününü 3610.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Yorumlar Hakkında Bilgi
3610.0 Tl ye satışta olan Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Beklentimin üzerinde teşekkürler
İsim: S** O** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Eylül 2024
Satıcı: ENSİGA
Yorum: 1 adet stüdyo ışığı, 1 adet 173 cm telefon tutucu ve 1 adet blutoothkumanda aldım. Tüm ürünler anlatıldığı gibi ve tam istediğim gibi. çokteşekkür ederim.
İsim: E** E**
Tarih: 23 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ES PLUS
Yorum: Profesyonel çekimi seven biri olarak beklentimi karlılarım diyeendişeliydim fakat beni şaşırtan bir performans çokkkk başarılı ve uygunfiyatlı
İsim: S** G**
Tarih: 11 Nisan 2023
Satıcı: ES PLUSS
Yorum: ÜRÜN CİDDEN ÇOK GÜZEL
İsim: **** ****
Tarih: 18 Şubat 2023
Satıcı: PRACTICAL STORE
Yorum: çok iyi ve güzel ışığı baya uzaktan bile etki ediyor
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: tek kelimeyle harika
Tarih: 05 Şubat 2023
Yorum: Beklentimin çok çok üzerinde harika bir ürün
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Performans olaraka çok sevemedim karanlık çekiyor
İsim: S** T**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: Gelen ürün, kaliteli ve ışığı güzel bir yıldız kırıyorum çünkü gelenüründe elektronik bi sıkıntı vardı ama firma arayarak sorunu çözdü veiade aldı.
İsim: K** B**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum ışığı paketlenmesi çantasıherşeyi özenle yapılmış ve elime sapasağlam geldi kesinlikle almalısınız
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Merak Edilen Konular
Soru: batarya ile çalışma özelliği var mı yoksa sadece fişe takılı olarak mı kullanılabiliyor?
Cevap: FİŞ İLE VAR SADECE EFENDİM
Soru: Merhaba sadece kablosu satılıyor mu
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Kaç watt aydınlatıyor?
Cevap: merhabalar açıklama kısmında özellikleri belirtilmiştir efendim
Soru: telefon tutma yeri varmı
Cevap: var efendim
Soru: İndirim olacak mı
Cevap: Şuanlık mevcut değil efendim kampanyalarımızı kaçırmayınız efendim takipte kalınız
Soru: Batarya yuvaları neden boş sökülmüş gibi
Cevap: o şekilde üretilmiş efendim üretim firmasının yapmış oldugu bişey
Soru: Toplam gücü kaç watt, ben açıklama kısmından anlayamadım, söylerseniz sevinirim.
Cevap: 60W EFENDİM
Soru: merheba. telefon tutacagi yeri var mi?
Cevap: merhabalar evet efendim
Soru: tek olarak mi ikili olarak mi satılıyor
Cevap: merhabalar efendim tek yıldız led geliyor efendim
Soru: Tripot ayak, güç adaptörü, bluetooth kumanda ve çanta ile birliktemi gönderiliyor.
Cevap: evet efendim
Soru: Merhabalar , yuvarlak olan led ile bunun arasındaki fark nedir ?
Cevap: aydınlatma da ikisi de aynıdır yıldız led detaya iner
Soru: Ürün çantalı mı acaba
Soru: Merhabalar detay makyajlarda kullanmak istiyorum.öneriniz hangisi olur? Daha net çıksın istiyorum iki adet soft box aldım ancak yeterli gelmedi
Cevap: merhabalar efendim sayfamıza bakabilirsiniz efendim
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Ürünün Detaylı Resimleri
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Güncel Fiyatı 3610.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Memnuniyet Oranı Nedir?
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Teknik Açıklamalar
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Ürününün Satıcısı, EN SİGA Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı ürününü 3610.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Yorumlar Hakkında Bilgi
3610.0 Tl ye satışta olan Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Beklentimin üzerinde teşekkürler
İsim: S** O** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Eylül 2024
Satıcı: ENSİGA
Yorum: 1 adet stüdyo ışığı, 1 adet 173 cm telefon tutucu ve 1 adet blutoothkumanda aldım. Tüm ürünler anlatıldığı gibi ve tam istediğim gibi. çokteşekkür ederim.
İsim: E** E**
Tarih: 23 Ocak 2024
Satıcı: ES PLUS
Yorum: Profesyonel çekimi seven biri olarak beklentimi karlılarım diyeendişeliydim fakat beni şaşırtan bir performans çokkkk başarılı ve uygunfiyatlı
İsim: S** G**
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: ÜRÜN CİDDEN ÇOK GÜZEL
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: çok iyi ve güzel ışığı baya uzaktan bile etki ediyor
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: tek kelimeyle harika
Tarih: 05 Şubat 2023
Yorum: Beklentimin çok çok üzerinde harika bir ürün
Yorum: Performans olaraka çok sevemedim karanlık çekiyor
İsim: S** T**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: Gelen ürün, kaliteli ve ışığı güzel bir yıldız kırıyorum çünkü gelenüründe elektronik bi sıkıntı vardı ama firma arayarak sorunu çözdü veiade aldı.
İsim: K** B**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum ışığı paketlenmesi çantasıherşeyi özenle yapılmış ve elime sapasağlam geldi kesinlikle almalısınız
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Merak Edilen Konular
Soru: batarya ile çalışma özelliği var mı yoksa sadece fişe takılı olarak mı kullanılabiliyor?
Cevap: FİŞ İLE VAR SADECE EFENDİM
Soru: Merhaba sadece kablosu satılıyor mu
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Kaç watt aydınlatıyor?
Cevap: merhabalar açıklama kısmında özellikleri belirtilmiştir efendim
Soru: telefon tutma yeri varmı
Cevap: var efendim
Soru: İndirim olacak mı
Cevap: Şuanlık mevcut değil efendim kampanyalarımızı kaçırmayınız efendim takipte kalınız
Soru: Batarya yuvaları neden boş sökülmüş gibi
Cevap: o şekilde üretilmiş efendim üretim firmasının yapmış oldugu bişey
Soru: Toplam gücü kaç watt, ben açıklama kısmından anlayamadım, söylerseniz sevinirim.
Cevap: 60W EFENDİM
Soru: merheba. telefon tutacagi yeri var mi?
Cevap: merhabalar evet efendim
Soru: tek olarak mi ikili olarak mi satılıyor
Cevap: merhabalar efendim tek yıldız led geliyor efendim
Soru: Tripot ayak, güç adaptörü, bluetooth kumanda ve çanta ile birliktemi gönderiliyor.
Soru: Merhabalar , yuvarlak olan led ile bunun arasındaki fark nedir ?
Cevap: aydınlatma da ikisi de aynıdır yıldız led detaya iner
Soru: Ürün çantalı mı acaba
Soru: Merhabalar detay makyajlarda kullanmak istiyorum.öneriniz hangisi olur? Daha net çıksın istiyorum iki adet soft box aldım ancak yeterli gelmedi
Cevap: merhabalar efendim sayfamıza bakabilirsiniz efendim
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Ürünün Detaylı Resimleri
Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı En Uygun Satış Linki
EN SİGA Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EN SİGA Megalux Yıldız Led Profesyonel Fotoğraf Video Youtuber Tiktoker Fenomen Çekim Sütüdyo Işığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.