Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght En Ucuzu Nerede Bulunur-

RengarenkSes

Bilgili
Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght En Düşük Fiyat Nerede?
Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght Güncel Satış Fiyatı 1970.23 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght Alanlar Memnun Mu?

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght Ürün Hakkında Bilgi

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght Ürününün Satıcısı, VOOKA Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght ürününü 1970.23 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght Hakkında Yapılan Yorumlar
1970.23 Tl ye satışta olan Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: çok çok teşekkür ederim çok güzel paketlenmisti zor açtım şekerleriçinde çok teşekkür ederim ben böyle kaliteli birşey görmedim çok beğendim
İsim: E** K**
Tarih: 23 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAPALIÇARŞI

Yorum: Hocam ürün mükemmel çantası herşeyi olsun yanında gelen hediyeler demükemmel çok saolun
İsim: Kaan B.
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: Ürünlerim çok sağlam ve özenli gönderildi çok teşekkürler tam aradığımürün başka yerde 2 katı fiyat ama burda ekonomik.
İsim: Erol K.
Tarih: 14 Aralık 2023

Yorum: Ürün elime sağlam ulaştı teşekkür ederim kalitesi aydınlatması çok iyi
İsim: **** ****
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: Çok iyi paketlenmişti aşırı kaliteli duruyor
İsim: D** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Eylül 2024

Yorum: Sorunsuz teslim aldım kumandalı olması çok iyi 👍
İsim: Z** K**
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: Çok memnun kaldım. inanılmaz büyük ve verdiği ışık çok güzel. İçerisindeçanta ile birlikte geldi.
İsim: G** C**
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: ürün sağlam geldi çok şükür ilki kırık gelmişti sorunsuz ve istediğim gbi
İsim: N** g**
Tarih: 21 Nisan 2024

Yorum: Ayakları sağlam, güzel ışık veriyor. Çantalı olması çok iyi
İsim: O** G** K**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: kargo hızlı ve güzel paketlenmiş geldi. salonum için aldım. ürünbeklediğim gibi geldi. teşekkürler 🌸
İsim: B** ç**
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: çok beğendim çok profesyonel bir ürün şimdilik bir sıkıntısı yok eğerbir sorun olursa yorum güncellerim
İsim: Y** U**
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: Çok teşekkür ederim ürün çok başarılı ve nazik hediyeniz için de ayrıcateşekkür ederim kesinlikle tavsiye ediyorum çok güzel kaliteli paketlemeharika 🙏🙏🙏
İsim: **** ****
Tarih: 28 Aralık 2023

Yorum: Harika bir ürün bir çok ışık modu var
İsim: F** Ç**
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: Öncelikle paketlemesi gayet başarılı, baloncuklu naylon ile sarılmıştı,ürünün çok iyi sayılmasa da taşıma çantası var, kurulumu basit,aydınlatması iyi, 21 inç 560 led aldım. Kumandası mevcut, yayın içinaldım işimi fazlasıyla görecek, tripot demir döküm, sallanma yok, ledkısmı sert plastik, 3 adet telefon tutucusu mevcut..
İsim: Sibelcan K.
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: Ürün harika,renk seçenekli karanlık ortamı çok iyi aydınlatıyor.ürününçantası içindeydi.Düşünenlere tavsiye ederim
İsim: kadir t.
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: Fiyatına göre başarılı bir ürün
İsim: Ö** Y**
Tarih: 08 Mart 2024

Yorum: Çok teşekkürler inanılmaz kaliteli bir ürün.Defalarca farklı ürün aldımhepsi çöp oldu.Bu işi yapıyorsanız Birkere alın biraz pahalı olsunzamanla aynı paraya geliyor zaten,Işık kaliteside çok iyi.Fotopraflarıkaranlık ortamda sadece bunun ışığıyla çektim.Gümdüz gibi yapıyor.Satıcıilgili telefon tutucular kutudan çıkmadı hemen gönderdiler.Kaliteli birDevamını Oku
İsim: Y** A**
Tarih: 28 Aralık 2023

Yorum: Ürün harika, ışık kalitesi ve parlaklığı inanılmaz iyi. Beklediğimdençok daha başarılı bir ürün çıktı.
İsim: M** K**
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: merhaba içinden sabitleme aparatı çıkmadı ne yapmalıyım
İsim: K** Y**
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: Ürünün bu parçası kırıldı elinizde yedek parça mevcutmu
İsim: T** Ç**
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: Kücük selfie ışıkları sürekli kırılıyor, 3. Olarak da bunu tercih ettimkesinlikle daha sağlam. Tek eksi yönü başlığın içinde kırılmış olan birşey var ve tıngır tıngır ses cıkıyor. İade etmeyecegim ışığı çalısıyor.Ama bu boyuta daha yüksek kalite ışık beklerdim.
İsim: M** Ö** A**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: paketlemesi güzeldi ama lamba kısmını cam bekliyordum plastikmisayakları döküm yazıyor ama sert bir plastik gibi birsey ve cok incelerkalitesi pek iyi degil nekadar idare eder kullanıp gorucez
İsim: G** İ**
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: Ürün eksik parçalar geldi, ve 2,5 aydan beri göndereceğini söylüyorlarama tabi ki bir şey göndermiyorlar,kesinlikle tavsiye etmem
İsim: K** Ö**
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: Çantasını göndermemişsiniz yorumlara bakarak almıştım üzüldüm. Çantasıiçin bu boy seçmiştim.Telafi ederseniz sevinirim.
İsim: S** A**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: Merhaba, 01/01/2024 tarihinden sizden VOOKA Vilya Megalüx Döküm AyaklıProfesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring LıghtV-RL21 aldım. Firmanızla kargo sorunu yaşadım. Şimdi de bana Ring FillLight 22 LJJ-22 kodlu bir ürün göndermişsiniz. Sitenizden baktığım buürünle sizin gönderdiğiniz ürün arasında kalite farkı var. Bu durumunasDevamını Oku
İsim: E** D**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: Ürün iyiydi fakat tüm taleplerime rağmen eksik çıkan telefon aparatlarıgönderilmedi. Aparatsız olarak geldi. Kargoya verildiği söylendi ama 1haftadır kargo da yok ortada. Kargo takip numarası istedim ama o dailetilmedi. Satıcı sorularıma iletildi diyip geçti. Kısacasıoyalanmaktan sıkıldığım için mecbur iade edicem. Ama tabi tüketici hakemheyetine dDevamını Oku
İsim: G** K**
Tarih: 31 Aralık 2023

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba. Çanta ve kumanda dahil mi ?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , çanta stok oldukça hediye olarak gönderim sağlanmakta efendim kumanda mevcut

Soru: Merhaba gün ışığı rengi var mı bu üründe
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , evet efendim

Soru: kumandasi varmi? Ve elinizde çanta varmi şuanda
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , mevcut efendim çanta stok oldukça hediye olarak göndeirm sağlanmakta

Soru: Merhaba, daha önce satılmamış ya da değerlendirme yapılmamış ama 21 inç büyük ve kaliteli bir ürün geliyor değil mi ?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , tabiki efendim döküm ayaklıdır ürün satılmamış değildir değerlendirme yapılmamış 😇

Soru: Merhaba, çanta stokta mevcut mu? Ve megalüx modeli ile bu model arasında ne fark var? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , çanta stokta oldukça hediye olarak gönderim sağlanmakta efendim , aynı üründür fakat farklı fabrikalar efendim

Soru: RL21 değil mi ürün? lümen sayısı önemli. Çanta gönderiyor musunuz?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , VL-21 efendim çanta stok oldukça gönderim sağlanmakta 😇

Soru: Merhaba! kolay gelsin çanta hediyyesi varmı şimdi alsam?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , stok oldukça gönderim sağlanmakta efendim

Soru: kolay gelsin çantası ile gonriyorsunuz degilmi ona göre alicam
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ,çanta stok durumuna göre gönderim sağlanmakta efendim

Soru: Kurulumu nasıl?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , youtubede videosu mevcut efendim

Soru: Merhaba. Taşıma çantası var mı?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , stok oldukça gönderim sağlanmaktadır efendim

Soru: Çanta ile mi gönderiyorsunuz
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , stok oldukça çanta hediye gönderim sağlamaktayız efnedim

Soru: Ürünün arka kısmında açma kapama tuşu usb çıkışı ve parlaklık ayarı düğmeleri mevcut mu? Ayrıca ürünün ayakları led kısmını öne egdigimizde taşır mı? Daha önceki ürünüm bu yüzden kırıldı bağlantı yerinden
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , mevcut efendim , taşır merak etmeyin

Soru: Merhaba stokta çantanız var mı?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , paketleme departmanımızda mevcut oldukça hediye gönderim sağlamakta efendim şuan stok mevcut

Soru: Yani çanta var mı ona göre alım yapacağım çantası yoksa almak istemiyorum
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , çanta stok oldukça gönderim sağlanmakta efendim

Soru: ürünü LED başlığını yan yatıramıyor öyle sadece dik mi duruyor
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ,öne ve arkaya eğilir efnedim

Soru: Merhaba iyi çalışmalar ürünün fotoğraf çekmesi için kumandası çıkmadı ışık kumandası mevcut fotoğraf çekmesi için yok
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , ışık kumandası mevcut efendim zaten

Soru: tripot paket içerisindemi ve paket dış ebatı kaçtır
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , içerisinde efendim , yaklaşık 60 cm efendim😊

Soru: Merhaba iyi günler benim üst ışığı ayaklık sabitleme abaratı kırıldı elinizde mevcut mudur
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , malesef efendim 😊

Soru: Merhaba ürünün yüksekliği kaç cm
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , Ayarlanabilir efendim

Soru: merhaba almak istiyorum fakat çantalı mi gönderim olacak kutu da mi
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , çanta stok oldukça hediye olarak gönderim sağlanmakta efendim

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21inç 560 Led Kumandalı Ring Lıght En Uygun Satış Linki