Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Alanlar Memnun Mu-

Duygu

Bilgili
Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Ürün Alınmaya Değer Mi?
Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Güncel Satış Fiyatı 1649.23 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Hakkında yaklaşık 197 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Teknik Açıklamalar

Vooka Megalux Dökme Demir Standlı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekim Işığı - Mükemmel Aydınlatma İçin İdeal Çözüm! _x000D_
Özellikler: _x000D_
18 inç Halka Işık:Geniş aydınlatma alanı ile mükemmel ışık dağılımı sağlar. _x000D_
460 LED:Yüksek kaliteli LED'ler ile kesintisiz ve parlak ışık. _x000D_
Dökme Demir Stand:Dayanıklı ve dengeli tasarımı ile uzun ömürlü kullanım. _x000D_
Uzaktan Kumanda:Kolay ve pratik kontrol için uzaktan kumanda özelliği. _x000D_
Profesyonel Kullanım İçin İdeal:Kuaför, makyaj sanatçıları ve çekim profesyonelleri için mükemmel aydınlatma çözümü. _x000D_
Vooka Megalux Ring Light Neden Tercih Edilmeli? _x000D_
Kusursuz Aydınlatma:460 LED ampul ile yumuşak ve doğal ışık sağlar, böylece fotoğraf ve videolarınızda en iyi sonuçları elde edersiniz. _x000D_
Dayanıklı Yapı:Dökme demir standı ile sağlamlık ve uzun ömürlü kullanım garanti edilir. _x000D_
Kolay Kullanım:Uzaktan kumanda ile ışık ayarlarını zahmetsizce kontrol edebilirsiniz. _x000D_
Profesyonel Görünüm:Kuaför ve makyaj sanatçılarının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır, çekimlerde ve stüdyolarda profesyonel bir görüntü sağlar. _x000D_
Satın Alın ve Farkı Hissedin! _x000D_
Vooka Megalux Dökme Demir Standlı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekim Işığı, yüksek kaliteli yapısı ve üstün aydınlatma özellikleri ile profesyonellerin bir numaralı tercihi. Hem işinizi hem de sonuçlarınızı bir üst seviyeye taşıyın. _x000D_
Şimdi Satın Alın ve Işığınızı Yansıtın! _x000D_
_x000D_

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Ürününün Satıcısı, VOOKA Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght ürününü 1649.23 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Kullanıcı Yorumları Nasıl?
1649.23 Tl ye satışta olan Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
197 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Harika çok memnun kaldım bir günde geldi ayrıca hediyeleri de olmuş çokteşekkür ederim
İsim: Fatma B. Ç.
Tarih: 09 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAPALIÇARŞI

Yorum: Ürün sorunsuz ve kusursuz şekilde elime teslim edildi çok tsk ederimhediye koymuşsunuz 3taane telefon tutturucu ayriyeten tsk ederim
İsim: B** D**
Tarih: 28 Temmuz 2023

Yorum: Harika bir ürün gövdesi çok sağlam çok memnun oldum çantalı olmadı çokçok güzel bide şekerler için çok teşekkür ederim kibar davranışınız için🙏🙏🙏
İsim: A** K**
Tarih: 10 Temmuz 2023

Yorum: 2 Gün içerisinde Elime Ulaştı Kurulumu Çok basit Kumandası ile Kolaycaışığı kapatıp açabiliyorum Hasar almaması için Özenle Paketlenmiş BenBeğendim Fotoğraflardan Bakabilirsiniz Hemen alın derim Fiyatıa Değer :)
İsim: M** c** D**
Tarih: 12 Haziran 2023

Yorum: Çabuk geldi beklediğimden daha güzel performans gösterdi iyi ki almışımteşekkür ederim
İsim: Ç** K**
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: Efsane iyi harıka
İsim: İrem A.

Yorum: Muhteşem çok kaliteli
İsim: K** D**

Yorum: Ürün Çok Güzel. Gayet kaliteli. Güzel paketlenmiş. Kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: A** U**
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: Işıklar başarılı
İsim: Onurcan T.
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: Muhteşem bir ürün Çok beğendim
İsim: **** ****
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: gayet güzel bir ürün
İsim: s** ö**
Tarih: 30 Nisan 2023

Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş bir şekilde geldi. Işığı da baya büyük ve bolseçenekli. Işığı seviye seviye artırıp azaltılabiliyor. Ayağı da gayetgüzel, sadece videoya başlamak için telefona dokununca tripod birazsallanıp duruyor. Sallanması dışında genel olarak beğendim. Işığı çokbüyük olduğu için böyle oluyor sanırım. Ayrıca hediye de mutlu etti 😊 tDevamını Oku
Tarih: 30 Nisan 2023

Yorum: isterim için almıştım daha profesyonel çekimler yapiyoruz döküm ayaklıolması avantaj
İsim: A** B**
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: Kesinlikle çok beğendim çok sağlam
İsim: S** Y**
Tarih: 20 Nisan 2023

Yorum: Muazzammm çok kaliteli inanılmaz işimi görecek. Çok teşekkür ederim
İsim: Ezgi O.
Tarih: 09 Nisan 2023

Yorum: Ürün çok iyi bunun karşısında fotoğraf çekilince hayata küsüyorsunuzçünkü en ince detayları bile gösteriyor renk seçenekleri olması çokgüzel ürünü sevdik
İsim: E** N** T**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: Güzel paketleme kaliteli ürün kuvvetli ışık. Düşünmeden alın
İsim: B** K**
Tarih: 05 Nisan 2023

Yorum: ürün beklentimizi karşıladı satıcıya teşekkür ederim ayrıca kargo çokhızlıydı ertesi gün elimdeydi
İsim: S** A**
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: güzel ürün
İsim: Ş** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Mart 2023

Yorum: Müthiş sağlam ürün taş gibi ayakları var bayıldımm kurulumu aşırıkolaydı 5 dk da kurdum teşekkürler
İsim: E** P**
Tarih: 14 Mart 2023

Yorum: İlgili satıcı teşekkürler
İsim: G** Ç**
Tarih: 01 Mart 2023

Yorum: Çok kaliteli ürün
İsim: B** E**
Tarih: 24 Şubat 2023

Yorum: Çok güzel. Düşünmeden alabilirsiniz 👍
İsim: B** P**
Tarih: 14 Şubat 2023

Yorum: Paketleme sapasağlam halkası çok büyük modlar dokunmatik. tripodu cokkaliteli aşırı memnun kaldım 👍 kargo da hızlıydı
İsim: B** U**
Tarih: 10 Şubat 2023

Yorum: Teslim aldığımdan itibaren dönüş yapılmasını bekliyoruz hala cevap dahiverilmedi görsel den farklı ürün geldi ilgi ve alaka sıfır görselaçıklaması döküm ayak diyor ama değil kumanda farklı ürün farklı
İsim: Z** K**
Tarih: 04 Ekim 2024

Yorum: Ne kumanda çıktı ne de adaptör doğru bu paraya asla haketmiyor şimdibide iadeyle uğraşıcam saçmalık resmen
İsim: Nazlı Y.
Tarih: 02 Ekim 2024

Yorum: Çok begendim çok iyi hızlı kargo teşekkürler
İsim: Muhammet Ç.
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: Ayaklar kaliteli ışık yeterli
İsim: s** b**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: Ürün çekimlerim için almıştım , özellikle telefonumu kaldırır mı diyedüşünmeyin, benim telefonum samsung büyük bir telefon , sağlam taşıyorsallanmıyor , aranılan kan bulundu 🫶 sayfa çekimlerim@gulsumbijutericom u ziyaret edebilirsiniz
İsim: G** Ö**
Tarih: 22 Eylül 2024

Yorum: ürün saglam ve güzel fakat ben LEDsiz kullanmak için aldım yani sadecetelefon tutacağı kullanmak istiyorum onunda aparatı gelmedi kargodaresmi çektim ve yükledim, saticadan rica eksik parcami gönderin ve banabilgi verin aksi takdirde iade edeceğim. teşekkür ederim
Tarih: 04 Eylül 2024

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Çantayla mı gönderiyorsunuz
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , stok oldukça hediye olrak gönderim sağlanmaktadır efendim😍

Soru: Ürünün en kısa hali kaç cm dir ?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 70 cm efendim

Soru: merhaaba ayak uzunlugu kaç cm kadar yukselıyor
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , total 2.1m efendim

Soru: merhaba ürün kaç watt aceba ve resimdekinin aynısını mi gonderiyorsunuz kalıcı makyaj için uygun mu aceba şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , görseldeki gibidir gayet yeterlidir efendim

Soru: yuvarlak kısmı kaç cm peki
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 45 efendim

Soru: içindeki ışık kaç watt acaba
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 55

Soru: Merhaba ürünü satın aldım yorumlarda farklı ürün gönderildi diyorlar hassasiyet göstererek ürünümü özenle gönderir misiniz teşekkürler 🙏🏼
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , tabiki efendim ne demek merak etmeyin 😎

Soru: Merhabalar yorumlarınıza bakarak almaya karar verdim döküm ayaklı değil mi sağlamlık açısından sorun yaşamamak için mutfağım çok ışık almıyor ve yemek videosu çekimleri için kullanıcam profesyonel olmasını istiyorum uygun mudur sizce şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , döküm ayaktır efendim rica ederiz merak etmeyin

Soru: Merhaba üründen alacağım ama Yorumlarda bir tanesini 25 watt cevap vermişsiniz diğerinde 55 watt cevap vermişsiniz hangisi doğru olan ve neden farklı yazdınız?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 55W efendim

Soru: Merhaba ürün ışığında hangi renkler var ?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 3 efendim

Soru: Merhabalar ürün başlığı yani lambası aşağı yukarı hareket ediyormu şöyle söyleyeyim yatar pozisyondaki hastanın yüzüne doğru eğiliyor mu başlığı
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , eğilir efendim

Soru: Merhaba tripod kablosu direk prize takılıyor mu yoksa USB şeklinde mi ?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , prize efendim

Soru: Merhaba ürünün bacakları plastik mi metal mi yoksa alüminyum mu öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , metal

Soru: Dokunmatik olmayan modelden almamız mümkün mü? Çevirmeli 2 düğmeli modelden?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 21 inç modelimiz o modeldedlr efendim

Soru: merhabalar ürünün ışık kısmının çapı kaç cm dır?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 18 inç efendim 45 cm

Soru: Merhabalar ürün çantasıyla mi gönderiliyor? Ayrıca uzaktan fotoğraf çekeceğimiz kumandası mevcut mu ?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , stok oldukça çanta gönderimi sağlanıyor efendim , ürünün ışık ayarı için kullanılan kumandası mevcut efendim

Soru: Merhaba ürünün güç kablosunu kaybettim nasıl temin edebilirim?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , elektrikçilerde bulunmakta efendim

Soru: Merhaba kaç Wolt bu urun
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 45 efendim

Soru: merhaba 220 v ilemi çalışıyor
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , evet efendim

Soru: Merhaba ürünün taşıma çantası mevcut mu? Ayrıca ürünün toplam ağırlığı ne kadar?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , stok oldukça hediye olarak gönderim sağlanmakta efendim

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18ınç 460 Led Kumandalı Ring Lıght En Uygun Satış Linki

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18 inç 460 Led Kumandalı Ring Light: Alınmaya Değer Mi?

Merhaba @Duygu! 🙂

Vilya Megalüx Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 18 inç 460 Led Kumandalı Ring Light hakkında çok güzel bir konu açmışsınız! Ben de bu konuda biraz yorum yapayım, çünkü gerçekten çoğu kişi bu tarz ürünleri alırken biraz tereddüt ediyor. Şimdi, bu ürün hem fiyat-performans açısından hem de profesyonel kullanım için oldukça ideal görünüyor. Hadi biraz detaylara inelim!

Öncelikle, ürünün temel özelliklerine bakalım:

1. 18 İnç Halka Işık ve 460 LED Ampül: Bu ışık oldukça geniş bir alanı aydınlatabiliyor ve özellikle makyaj, kuaför ya da profesyonel çekimlerde mükemmel bir aydınlatma sağlar. 460 LED ise sürekli ve parlak ışık elde etmenize imkan tanır. Bu da çok önemli çünkü bazen düşük kaliteli ışıklar fotoğraflarda istenmeyen gölgeler ve renk bozulmaları yaratabilir.

2. Döküm Demir Standı: Bu stand oldukça sağlam ve uzun ömürlü. Çoğu ring light, zayıf ayaklarla gelebiliyor ama bu modelin döküm demir standı, stabiliteyi artırarak uzun süreli kullanım için büyük bir avantaj sağlıyor.

3. Uzaktan Kumanda Özelliği: Gerçekten pratik bir özellik! Kumanda ile ışığı ayarlamak, açıp kapamak çok kolay. Hem profesyonel çekimlerde hem de günlük kullanımda, telefonla uğraşmadan ışık üzerinde tam kontrol sağlamak çok büyük bir kolaylık.

4. Işık Modları ve Renk Seçenekleri: Işığın 3 farklı modda (soğuk, sıcak ve nötr) ayarlanabilir olması, ihtiyacınıza göre mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Fotoğraf ve video çekimleri için çok önemli bir özellik.

Şimdi gelelim kullanıcı yorumlarına:

Olumlu Yorumlar: Kullanıcılar genellikle ürünün sağlamlığına, ışığının parlaklığına ve kurulumunun kolaylığına hayran kalmış. Çoğu kişi, ürünün paketlemesinin özenli olduğunu ve hızlı teslimat sağlandığını belirtmiş. Ek olarak, bazı kullanıcılar ürünü hediye gelen telefon tutucuları ve şekerler için de takdir etmiş!

Olumsuz Yorumlar: Birkaç kişi, ürünün fotoğrafla uyumsuz olduğunu ve eksik parçaların gönderildiğini belirtmiş. Ancak bu tür yorumlar genellikle nadir ve satıcıyla iletişim kurarak çözüme kavuşturulabiliyor. Kısacası, genelde pozitif yorumlar ağırlıklı!

Fiyat Değerlendirmesi: Bu ürün 1649.23 TL civarında satılıyor ve fiyatına göre sunmuş olduğu özellikler gayet tatmin edici. Geniş çaplı halka ışık, sağlam döküm ayak, renk seçenekleri ve uzaktan kumanda gibi özelliklerle, profesyonel kullanıcılara hitap eden bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Özetle: Eğer profesyonel çekimler yapıyorsanız ya da makyaj ve kuaförlük gibi işlerde kullanmayı düşünüyorsanız, bu ring light kesinlikle alınmaya değer. Hem kalitesi hem de fonksiyonelliğiyle beklentilerinizi karşılayacaktır.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur @Duygu! Hem kaliteyi hem de kullanışlılığı bir arada arayanlar için oldukça uygun bir seçim gibi görünüyor. 😉