Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5- Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Satın Alır Mısınız

Sebnem

Bilgili
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Bu Ürünü Almalı Mı?
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Güncel Fiyatı 9366.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Gerçekten İyi Mi?

Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürün Açıklaması

Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) ürününü 9366.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Kullanıcı Geri Bildirimleri
9366.0 Tl ye satışta olan Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ses performansı çok iyi ekran kocaman alın aldırın
İsim: D** D**
Tarih: 24 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK

Yorum: ben çok beğendim ve çok hızlı teslim edildi teşekkür ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK

Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Merak Edilenler Neler?

Soru: ürünün özellikleri kısmında bağlantılar'da 3.5 mm jack yazıyor bu ne demek? öğrenebilirmiyim
Cevap: Kulaklık girişi efendim

Soru: Kalem varmı içinde
Cevap: Merhabalar efendim kalem bulunmamaktadır

Soru: pubg gibi oyunları kaldırır mı
Cevap: Merhaba özellik açısından yüksek özellikli bir üründür tüm uygulamaları ve oyunları kaldırır

Soru: 256 GB varmı
Cevap: Merhaba bu ürün 8gb ram 128 gb hafıza var efendim

Soru: pubg kaç FPS
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim

Soru: play store ve Google varmı
Cevap: Merhaba ürünün özellikler bölümünde gerekli bilgileri yeralmaktadir efendim appgalery mevcut uygulamaları indirip yükleyebilirsiniz

Soru: hiç bir yerde bulamadım o yüzden size danışmak istemiştim eğer cevabı biliyorsanız lütfen söyleyin
Cevap: Merhaba bilmiyoruz efendim

Soru: ekran yenileme hızı nedir ve kaç GHz hızında
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim

Soru: peki klavye + tablet yazmış sınız klavye varmı
Cevap: Merhaba bu üründe klavye ve kılıf yoktur efendim

Soru: pubg jiroskop destekliyor mu

Soru: klavyesi içinde mıdır yoksa sadece tabletmi
Cevap: Merhaba klavyesi yok efendim

Soru: ek olarak klavye alsam bu tablete uyumlu kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba ilanlarımız arasında klavyesi mevcuttur efendim

Soru: kasma varmidir
Cevap: Merhaba yüksek özellikli bir üründür kasma donma yapmaz

Soru: sadece klavyesi satılıyor mu
Cevap: Merhaba Trendyol arama çubuğundan. Aratıp bulabilirsiniz

Soru: ürün 128gb değil mi? kapasitesinde 2gb yazıyor ama açıklamasında 128gb yazıyor iki çeşidide varsa 128gb olandada klavye var değil mi?
Cevap: Merhaba bu ilanda tablet var aksesuar yoktur ürün özellikleri 8gb ram 128 gb hafıza vardır efendim

Soru: Sayın Ayhan elektronik Huawei Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE Bu ürün hakkında mümkünse görüşebilir miyiz. Beşyüz,otuzbes, sikizyuz,elli.. onuc,doksanyedi....
Cevap: Merhaba efendim buradan sorabilirsiniz

Soru: tmm o şekil yaptım zaten ne zaman onaylanır
Cevap: Trendyol müşteri hizmetlerinden destek almanızı rica ederiz efendim

Soru: pubg Mobile de kaç FPS verir
Cevap: Merhabalar efendim oynamak istediğiniz oyun gereksinimleri ve ürün özelliklerini karşılaştırmanız gerekmektedir.

Soru: kutudan klavye çıkıyor mu
Cevap: Merhabalar efendim klavye bulunmamaktadır

Soru: bı 128 birde 2gb var hafıza kısmında o 2gb ne oluyor acaba ogrenebilirmiyim birde renk seceneklerinde renkleri göremiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: Değerli müşterimizin ürün 8 gb ram 128 gb hafızaya sahiptir renk kısımında ıse ürünümüz gümüş renktededir bu modelde ayrıca bır renk seçeneği maalesef bulunmamaktadır efendim ilgini için teşekkür eder kefiyli alısverısler dileriz

Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) En Uygun Satış Linki