Aysel
Bilgili
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Güncel Satış Fiyatı 9779.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yaklaşık 435 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürünün Detayları
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) ürününü 9779.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Kullanıcı Yorumları
9779.0 Tl ye satışta olan Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
435 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok kısa sürede elimize ulaştı, oğlum için doğum günü hediyesi olarakaldık ve gayet kullanışlı bir ürün
İsim: S** U**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Technohayy
Yorum: çok kaliteli bir ürün son güncelleme ile youtube dan bir ayarlamayapıyorsun Google Play ı sorunsuz kullanıyor
İsim: Özer A.
Tarih: 19 Haziran 2024
Yorum: tek kelimeyle mükemmel indirimden aldım
İsim: E** S**
Tarih: 26 Mart 2024
Satıcı: BYILDIZSHOP
Yorum: Cihaz gerçekten çok güzel
İsim: M** A**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: mükemmel ötesi bir şey
İsim: h** g**
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: Sihirli Shop
Yorum: biz çok memnun kaldık eşimle. netflixde indirdik YouTube da istediğimizher şeyi sıkıntı yaşamadan indirdik baya kullanışlı ürün bence. memnunkalmayanlar nasıl kalmadı anlamış değilim doğrusu
İsim: s** b**
Tarih: 13 Mart 2024
Satıcı: SANDALBİLİŞİM
Yorum: tablet orta fiyat bandında cok iyi çok hızlı ve çok kullanışlı satıcı daçok ilgiliydi teşekkür ederim
İsim: B** Ç**
Tarih: 28 Şubat 2024
Yorum: Gayet kullanışlı hafif taşınması kolay
İsim: **** ****
Tarih: 15 Şubat 2024
Satıcı: Sepetle Market
Yorum: Hediye olarak aldım. Paket güzel yapılmıştı. Ürün zaten fiyat veperformans açısından en iyi alternatif tavsiye ederim.
İsim: S** G**
Tarih: 07 Şubat 2024
Satıcı: Tess&La Teknoloji
Yorum: 2023 11 modeli ile bunun arasında kalmıştım, işlemcisi 2023 11 den birazdaha az performanslı ancak günlük kullanımda pek farkedileceğinisanmıyorum, ekran boyutu da bir tık büyük olduğu için bunu tercih ettim.Gbox üzerinden chromeda ikinci sekme üzerinden surf yapılamıyor belkiben beceremedim bilemiyorum. Onun dışındaki google uygulamaları gayetgüzeDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: Ürün gerçekten çok kaliteli ve performans olarakta çok iyi herkesetavsiye ederim
Satıcı: ShopAVM
Yorum: Harika ürün
İsim: M** y** Ö**
Tarih: 01 Ocak 2024
Satıcı: ONLINE TRADING
Yorum: Uzun zamandan almak istediğimiz bir üründü , sorunsuz teslim aldım teşekkürler
İsim: G** K**
Tarih: 08 Kasım 2023
Satıcı: maYYa teknoloji
Yorum: kizim için aldık çok kullanisli özellikli bir tablet oneririm
İsim: S** u**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok iyi ve hızlı. kesinlikle tavsiye ederim .sınavıma hazırlıkdahabkplay olacak.basari dileklerinizi bekliyorum

Tarih: 09 Ağustos 2023
Satıcı: TalayHan TEKNOLOJİ
Yorum: oğlum için aldım hızı gayet iyi klavyesi de var ürün çok başarılı
İsim: Z** G**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: Ürün tek kelimeyle efsane hem çok hızlı hem çok parlak hemde kullanımıkolay. maşaAllah diyelimde nazar değmesin. Ayrıca hiç umudum yoktu amaiçinde klavyesiyle beraber geldi oda ayrı bir hoşluk oldu teşekkürlerart bilişim.
İsim: F** T**
Tarih: 01 Ağustos 2023
Satıcı: ArtBilişim
Yorum: Arkadaşlar gbox uygulamasını indirip YouTube Netflix uygulamalarınıindirebiliyorsunuz ve birebir kullanabiliyorsunuz ( indirme vs her şeynormal şekilde yapılıyor) dışarıda oturup Telefondan internet paylaşıp1080p çözünürlükte maç izledim 90 dakika maçta şarj %100 den % 90a geldi 90 dakikada %10 beni çok memnun etti. Görüntü kalitesibeklediğiDevamını Oku
İsim: İsmail S.
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK
Yorum: İlk başta tereddütlerim vardı ancak beklediğimden daha da fazlasıdiyebilirim. Original kutusunda ve klavyeli geliyor. Teşekkürler..
İsim: M** b**
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: SurpriseBox
Yorum: Severek kullanıyorum ilk tableti ders kullanım çok güzel tavsiye ederim
İsim: ü** y**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: ÖzkaTeknoloji
Yorum: Satıcı gerçekten ilgili alakalı satınalma sürecinde çok yardımcı oldusoru cevapları saat farketmeksizin hemen yanıtladı kargo paketlemesidesem özenli ve muazzamdı işini iyi ve hakkı ile yapan bir firmaparanızla rezil olmazsınız sonuna kadar tavsiye ederim ürüne gelecekolursak gayet yeterli ve güzel bir cihaz… satın aldıktan 2. Gün elimegeçti satıcıDevamını Oku
İsim: H** K**
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: 4B Teknoloji
Yorum: Ürün gerçekten güzel hızlı kargoda tam zamanında geldi gecikme vesairebi sıkıntı yaşamadık teşekkür ederim eşim
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: trendy neden srekli ürün elime ulaşır ulaşmaz indirimyapılıyor!!!!!!!!!!!! gıcık mısınız yaaa.......ürün fena değil
İsim: Y** A**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: E** Y**
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: Çok kullanışlı,klavyesi olması güzel ama işletim sisteminin Netflix gibiplatformlar yer almıyor.
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Çok başarılı bir tablet
İsim: T** C**
Beden: 20 Eylül 2024
Satıcı: 3E TEKNO
Yorum: Biz çocuğumuz için aldık. Profesyonel kullanım için de uygun. Çok iyipaketlenmiş. Birkaç haftalık deneyimimiz çok iyi. Şarkı normalkullanımda 2-4 gün arası. Google ile uyumsuz olsa da ara programlar ilehallediliyor. Teşekkürler
İsim: B** Ö** Ö**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Severek kullanıyorum iş için film izliyorum
İsim: Merve G.
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: BSlina
Yorum: harika bir ürün gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
İsim: M** K**
Yorum: Oğlum için aldım çok memnun
İsim: Bahar K.
Tarih: 18 Eylül 2024
Satıcı: PAR Home&Tech
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba başlıkta 128 gb yazıyor ama kapasite kısmında 2 gb yazıyor hangisini dikkate almamız gerekiyor
Cevap: Merhabalar efendim ilk ilani acanlar 2 gb diye acmis alakasi yoktur. ürünün ikiside 128 gbtir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Soru: Merhaba e pencil uyumu var mı kullanabilirmiyim. Soru çözümü için. Cevap için çok teşekkür ederim
Cevap: merhaba , kalem uyumu var,
Soru: güzel tablet
Cevap: Kullanıcı yorumlarından veya ürün tanıtım videolarindan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz efendim
Soru: Tabletin e pencil uyumu var mı
Cevap: Var efendim ayrıntılı bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. Kullanıcı yorumları veya tanıtıcı videolardan da faydalanabilirsiniz.
Soru: ürün devlet destekli mi?
Cevap: Rakamdan dolayı evet.
Soru: kalem ile kullanılıyor mu ders çalışmak için alıcam üzerine kalemle not almak için soruyorum
Cevap: Evet efendim kalem desteği vardır.
Soru: 128 gb mı hafızası bir de kutuda klavye kalem var mı
Cevap: 128 gb klavye mevcut
Soru: Merhaba. Kılıf var mı içinde?
Cevap: Merhaba, klavyeli kılıflı. Teşekkürler
Soru: kapasitede 2gb yazıyor. 128 GB değil mi anlamadım
Cevap: Üründe 8 gb Ram 128 GB dahili depolama alanı mevcuttur efendim
Soru: Kapasite kısmında ki 2gb seçeneği ne oluyor tam olarak.
Cevap: Merhaba, 8gb /128gblık tır. Başlıktaki bilgiler doğrudur. Teşekkürler
Soru: iyi günler kapasite 128 GB mi 2 GB tam olarak anlamadim
Cevap: Merhabalar 8 gb ram 128 gb hafıza mevcuttur Bilginize sunarız
Soru: ön kamera çözünürlüğü nedir
Cevap: Merhaba, Detaylı bilgiyi markanın sitesinden alabilirsiniz. Teşekkürler
Soru: hafıza ne kadar
Cevap: 128 gb dır efendim
Soru: mouse veriyormusunuz
Cevap: hayır efendim.
Soru: 256 GB mevcut mu?
Cevap: Merhaba, bu ürün sadece 128gb olarak satılmaktadır.
Soru: Ürün 11inç mi 11.5 inç mi?
Cevap: Ürün 11.5 inç dir efendim. Bilginize sunarız. Saygılarımızla
Soru: Avuç içi algılama var mı
Cevap: Efendim ayrıntılı bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı tavsiye ediyoruz.
Soru: 8gb ram 128 GB hafıza sı var deyil mi
Cevap: Merhabalar evet bilginize sunarız
Soru: ürün görseldeki gibi 8 gb ram 128 gb hafıza şeklindeki yoksa 2 gb mı
Cevap: Ram 8gb efendim
Soru: merabalar üründe kapasitesi 2gb olarak gösteriliyor ama ürün açıklamasında 128 yazılmış?
Cevap: Merhaba veri data kapatisesi 128 dir
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Fotoğraf Ve Görseller
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Güncel Satış Fiyatı 9779.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yaklaşık 435 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürünün Detayları
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) ürününü 9779.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Kullanıcı Yorumları
9779.0 Tl ye satışta olan Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
435 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok kısa sürede elimize ulaştı, oğlum için doğum günü hediyesi olarakaldık ve gayet kullanışlı bir ürün
İsim: S** U**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: çok kaliteli bir ürün son güncelleme ile youtube dan bir ayarlamayapıyorsun Google Play ı sorunsuz kullanıyor
İsim: Özer A.
Tarih: 19 Haziran 2024
Yorum: tek kelimeyle mükemmel indirimden aldım
İsim: E** S**
Tarih: 26 Mart 2024
Satıcı: BYILDIZSHOP
Yorum: Cihaz gerçekten çok güzel
İsim: M** A**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: mükemmel ötesi bir şey
İsim: h** g**
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: Sihirli Shop
Yorum: biz çok memnun kaldık eşimle. netflixde indirdik YouTube da istediğimizher şeyi sıkıntı yaşamadan indirdik baya kullanışlı ürün bence. memnunkalmayanlar nasıl kalmadı anlamış değilim doğrusu
İsim: s** b**
Tarih: 13 Mart 2024
Satıcı: SANDALBİLİŞİM
Yorum: tablet orta fiyat bandında cok iyi çok hızlı ve çok kullanışlı satıcı daçok ilgiliydi teşekkür ederim
İsim: B** Ç**
Tarih: 28 Şubat 2024
Yorum: Gayet kullanışlı hafif taşınması kolay
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Hediye olarak aldım. Paket güzel yapılmıştı. Ürün zaten fiyat veperformans açısından en iyi alternatif tavsiye ederim.
İsim: S** G**
Tarih: 07 Şubat 2024
Satıcı: Tess&La Teknoloji
Yorum: 2023 11 modeli ile bunun arasında kalmıştım, işlemcisi 2023 11 den birazdaha az performanslı ancak günlük kullanımda pek farkedileceğinisanmıyorum, ekran boyutu da bir tık büyük olduğu için bunu tercih ettim.Gbox üzerinden chromeda ikinci sekme üzerinden surf yapılamıyor belkiben beceremedim bilemiyorum. Onun dışındaki google uygulamaları gayetgüzeDevamını Oku
İsim: S** K**
Yorum: Ürün gerçekten çok kaliteli ve performans olarakta çok iyi herkesetavsiye ederim
Satıcı: ShopAVM
Yorum: Harika ürün
İsim: M** y** Ö**
Tarih: 01 Ocak 2024
Satıcı: ONLINE TRADING
Yorum: Uzun zamandan almak istediğimiz bir üründü , sorunsuz teslim aldım teşekkürler
İsim: G** K**
Tarih: 08 Kasım 2023
Satıcı: maYYa teknoloji
Yorum: kizim için aldık çok kullanisli özellikli bir tablet oneririm
İsim: S** u**
Beden: 06 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok iyi ve hızlı. kesinlikle tavsiye ederim .sınavıma hazırlıkdahabkplay olacak.basari dileklerinizi bekliyorum
Tarih: 09 Ağustos 2023
Satıcı: TalayHan TEKNOLOJİ
Yorum: oğlum için aldım hızı gayet iyi klavyesi de var ürün çok başarılı
İsim: Z** G**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: Ürün tek kelimeyle efsane hem çok hızlı hem çok parlak hemde kullanımıkolay. maşaAllah diyelimde nazar değmesin. Ayrıca hiç umudum yoktu amaiçinde klavyesiyle beraber geldi oda ayrı bir hoşluk oldu teşekkürlerart bilişim.
İsim: F** T**
Tarih: 01 Ağustos 2023
Satıcı: ArtBilişim
Yorum: Arkadaşlar gbox uygulamasını indirip YouTube Netflix uygulamalarınıindirebiliyorsunuz ve birebir kullanabiliyorsunuz ( indirme vs her şeynormal şekilde yapılıyor) dışarıda oturup Telefondan internet paylaşıp1080p çözünürlükte maç izledim 90 dakika maçta şarj %100 den % 90a geldi 90 dakikada %10 beni çok memnun etti. Görüntü kalitesibeklediğiDevamını Oku
İsim: İsmail S.
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: İlk başta tereddütlerim vardı ancak beklediğimden daha da fazlasıdiyebilirim. Original kutusunda ve klavyeli geliyor. Teşekkürler..
İsim: M** b**
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: SurpriseBox
Yorum: Severek kullanıyorum ilk tableti ders kullanım çok güzel tavsiye ederim
İsim: ü** y**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: ÖzkaTeknoloji
Yorum: Satıcı gerçekten ilgili alakalı satınalma sürecinde çok yardımcı oldusoru cevapları saat farketmeksizin hemen yanıtladı kargo paketlemesidesem özenli ve muazzamdı işini iyi ve hakkı ile yapan bir firmaparanızla rezil olmazsınız sonuna kadar tavsiye ederim ürüne gelecekolursak gayet yeterli ve güzel bir cihaz… satın aldıktan 2. Gün elimegeçti satıcıDevamını Oku
İsim: H** K**
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: Ürün gerçekten güzel hızlı kargoda tam zamanında geldi gecikme vesairebi sıkıntı yaşamadık teşekkür ederim eşim
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: trendy neden srekli ürün elime ulaşır ulaşmaz indirimyapılıyor!!!!!!!!!!!! gıcık mısınız yaaa.......ürün fena değil
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: E** Y**
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: Çok kullanışlı,klavyesi olması güzel ama işletim sisteminin Netflix gibiplatformlar yer almıyor.
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Çok başarılı bir tablet
İsim: T** C**
Beden: 20 Eylül 2024
Satıcı: 3E TEKNO
Yorum: Biz çocuğumuz için aldık. Profesyonel kullanım için de uygun. Çok iyipaketlenmiş. Birkaç haftalık deneyimimiz çok iyi. Şarkı normalkullanımda 2-4 gün arası. Google ile uyumsuz olsa da ara programlar ilehallediliyor. Teşekkürler
İsim: B** Ö** Ö**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Severek kullanıyorum iş için film izliyorum
İsim: Merve G.
Satıcı: BSlina
Yorum: harika bir ürün gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
İsim: M** K**
Yorum: Oğlum için aldım çok memnun
İsim: Bahar K.
Tarih: 18 Eylül 2024
Satıcı: PAR Home&Tech
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba başlıkta 128 gb yazıyor ama kapasite kısmında 2 gb yazıyor hangisini dikkate almamız gerekiyor
Cevap: Merhabalar efendim ilk ilani acanlar 2 gb diye acmis alakasi yoktur. ürünün ikiside 128 gbtir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Soru: Merhaba e pencil uyumu var mı kullanabilirmiyim. Soru çözümü için. Cevap için çok teşekkür ederim
Cevap: merhaba , kalem uyumu var,
Soru: güzel tablet
Cevap: Kullanıcı yorumlarından veya ürün tanıtım videolarindan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz efendim
Soru: Tabletin e pencil uyumu var mı
Cevap: Var efendim ayrıntılı bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. Kullanıcı yorumları veya tanıtıcı videolardan da faydalanabilirsiniz.
Soru: ürün devlet destekli mi?
Cevap: Rakamdan dolayı evet.
Soru: kalem ile kullanılıyor mu ders çalışmak için alıcam üzerine kalemle not almak için soruyorum
Cevap: Evet efendim kalem desteği vardır.
Soru: 128 gb mı hafızası bir de kutuda klavye kalem var mı
Cevap: 128 gb klavye mevcut
Soru: Merhaba. Kılıf var mı içinde?
Cevap: Merhaba, klavyeli kılıflı. Teşekkürler
Soru: kapasitede 2gb yazıyor. 128 GB değil mi anlamadım
Cevap: Üründe 8 gb Ram 128 GB dahili depolama alanı mevcuttur efendim
Soru: Kapasite kısmında ki 2gb seçeneği ne oluyor tam olarak.
Cevap: Merhaba, 8gb /128gblık tır. Başlıktaki bilgiler doğrudur. Teşekkürler
Soru: iyi günler kapasite 128 GB mi 2 GB tam olarak anlamadim
Cevap: Merhabalar 8 gb ram 128 gb hafıza mevcuttur Bilginize sunarız
Soru: ön kamera çözünürlüğü nedir
Cevap: Merhaba, Detaylı bilgiyi markanın sitesinden alabilirsiniz. Teşekkürler
Soru: hafıza ne kadar
Cevap: 128 gb dır efendim
Soru: mouse veriyormusunuz
Cevap: hayır efendim.
Soru: 256 GB mevcut mu?
Cevap: Merhaba, bu ürün sadece 128gb olarak satılmaktadır.
Soru: Ürün 11inç mi 11.5 inç mi?
Cevap: Ürün 11.5 inç dir efendim. Bilginize sunarız. Saygılarımızla
Soru: Avuç içi algılama var mı
Cevap: Efendim ayrıntılı bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı tavsiye ediyoruz.
Soru: 8gb ram 128 GB hafıza sı var deyil mi
Cevap: Merhabalar evet bilginize sunarız
Soru: ürün görseldeki gibi 8 gb ram 128 gb hafıza şeklindeki yoksa 2 gb mı
Cevap: Ram 8gb efendim
Soru: merabalar üründe kapasitesi 2gb olarak gösteriliyor ama ürün açıklamasında 128 yazılmış?
Cevap: Merhaba veri data kapatisesi 128 dir
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Fotoğraf Ve Görseller
Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) En Uygun Satış Linki
Huawei Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye UZAY GRİSİ (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.