RüyaGözleri
Bilgili
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM En Düşük Fiyat Nerede?
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Güncel Fiyatı 11974.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Memnuniyet Durumu Nedir?
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Teknik Açıklamalar
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Ürününün Satıcısı, Huawei MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM ürününü 11974.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Hakkında Yapılan Yorumlar
11974.0 Tl ye satışta olan MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Muhteşem bir ürün bir süre kullandıktan sonra yorum yapmak istemiştim.Klavye kalem sorunsuz geldi. Kullanımı çok kolay. İyiki tercih etmişim.Hızlı ve sorunsuz teslimat oldu.
İsim: E** G** Ş**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK
Yorum: Çok güzel bir ürün hızlı gönderim. Çok teşekkür ederim.

İsim: E** A**
Tarih: 03 Ağustos 2023
Satıcı: KORAY BİLİŞİM
Yorum: cidden çok güzel sorunsuz hasarsız aldım alın bence
İsim: Ayşe a.
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: kızım için aldım gayet güzel ve tavsiye ederim fiyatına göre gayet uygundur
İsim: M** Z**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Güzel tablet bir sorun yaşamadım
İsim: M** S** G**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: cok begenerek kullanıyorum aşırı kullanışlı ve kargosu da cok cabuk ulaşmıştı
İsim: s** ç**
Tarih: 23 Aralık 2023
Satıcı: NIER TEKNOLOJİ
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü kalemi klavyesi harika
İsim: Beyza U.
Tarih: 18 Eylül 2023
Satıcı: BALPETEK TEKNOLOJİ
Yorum: Kargonun içinden tablet+kılıf+klavye+kalem+şarj cihazı çıkıyor. Klavyeve kalem Bluetooth yoluyla bağlı. Klavye ve kalem tablete takılınca şarjoluyor. Klavye bir oda uzaktan bile çalışıyor. Ön ve arka kamerası gayetiyi. Not uygulamalarını kullanmak için ideal bir tablet.
İsim: y** b**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: Tableti üç aydır kullanıyorum sorun yaşamadım fakat gğncelleme geldigüncelledim açılmıyor şu an kapandı nereyle iletişime girmem gerekiyor
İsim: Gül D. Y.
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Teşekkürler,almış olduğum tablet umduğumdan güzel çıktı bu özelliktesüper tavsiye ederim .Trendyol ve satıcı bayiye sonsuz teşekkürler
İsim: Ş** K**
Tarih: 13 Eylül 2023
Satıcı: CDB STORE Bodrum
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: ram kaç gb?
Cevap: Merhaba efendim 8gb ram 128 gb hafıza bulunmaktadır
Soru: üründe flash bellek girişi var mı
Cevap: Merhaba maalesef yok efendim
Soru: Ürün kalemiyle beraber gönderiliyor değil mi?
Cevap: Merhaba paket içeriği tablet klavyeli kılıf ve kalem efendim tüm parçaları huawei Türkiye garantilidir efendim
Soru: Bu tablete, güncelleme geliyormudur?
Cevap: Merhaba Harmony os sürüm güncellediğinde sizde ayarlardan güncelleme yapabiliyorsunuz Keyifli alışverişler
Soru: bölünebilir ekran mı
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz efendim
Soru: hangi kargo ile gönderim sağlıyorsunuz.. sürat kargo ise uzak duruyorum da o yüzden
Cevap: Merhaba yurtiçi yada Trenyol expres efendim
Soru: здравствуйте, у вас есть huawei matepad 11 pro? Если есть в наличии, сколько это стоит?
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz efendim
Soru: Klavye kalem dahil mi
Cevap: Merhaba klavye kalem dahil efendim
Soru: Merhaba ben app galeryden gbox adlı uygulamayı yükleyip oradan da googleye girip APK oyun dosyası yükleyebilir miyim?
Cevap: Merhaba efendim bu konu hakkında bilgi sahibi değiliz
Soru: üründe türkçe klavye yok ş gibi harfler nasıl basılacak? ürün bu kılıftan başka kılıfa klavyeli olarak takılabilir mi?
Cevap: Merhabalar efendim detaylı bilgi için HUAWEİ müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz
Soru: Huawei matepad 11 mi yoksa xiaomi pad 5 mi daha iyi?
Cevap: Merhaba bu konuda size internet üzerinden karşılaştırma programları yardımcı olabilir. Xioami pad 5 hakkında yeterli bilgimiz yok. Keyifli alışverişler
Soru: Türkiye garantilimi
Cevap: Merhaba efendim evet Türkiye garantilidir efendim
Soru: kalemi kullanirken el ekrana degebilir mi eldiven sart mi
Cevap: Merhaba kalem kullanırken elinizi algılamaz efendim.
Soru: kutunun içinde neler var?
Cevap: Merhaba ürünün özellikler bölümünde gerekli bilgileri yeralmaktadir efendim. Klavye ve kalem mevcuttur.
Soru: pubg kaç fps verir acaba
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim
Soru: Kalem hangi marka?
Cevap: Merhaba huawei marka huawei Türkiye garantili efendim.
Soru: güncellemelerde herhangi bir sorun yaşanıyor mu
Cevap: Merhaba güncellemelerden sorun yaşamazsınız
Soru: Merhaba boyutu ne kadar
Cevap: Merhaba ürünün özellikler bölümünde gerekli bilgileri yeralmaktadir efendim
Soru: merhaba Google uygulamalarını, drive gmail gibi tablette kullanabiliyor muyuz? Sistemi elverişli mi
Cevap: Merhaba ürün özellikler bölümünde gerekli bilgileri yeralmaktadir,teknik destek ve diğer sorular için markanın yetkili servisinden bilgi alabilirsiniz efendim
Soru: kalemin şarj aleti var mı
Cevap: Merhaba kalem tablet üzerinde şarj oluyor efendim
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Detaylı Fotoğraflar
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Güncel Fiyatı 11974.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Memnuniyet Durumu Nedir?
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Teknik Açıklamalar
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Ürününün Satıcısı, Huawei MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM ürününü 11974.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Hakkında Yapılan Yorumlar
11974.0 Tl ye satışta olan MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Muhteşem bir ürün bir süre kullandıktan sonra yorum yapmak istemiştim.Klavye kalem sorunsuz geldi. Kullanımı çok kolay. İyiki tercih etmişim.Hızlı ve sorunsuz teslimat oldu.
İsim: E** G** Ş**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: Çok güzel bir ürün hızlı gönderim. Çok teşekkür ederim.
İsim: E** A**
Tarih: 03 Ağustos 2023
Satıcı: KORAY BİLİŞİM
Yorum: cidden çok güzel sorunsuz hasarsız aldım alın bence
İsim: Ayşe a.
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: kızım için aldım gayet güzel ve tavsiye ederim fiyatına göre gayet uygundur
İsim: M** Z**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Güzel tablet bir sorun yaşamadım
İsim: M** S** G**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: cok begenerek kullanıyorum aşırı kullanışlı ve kargosu da cok cabuk ulaşmıştı
İsim: s** ç**
Tarih: 23 Aralık 2023
Satıcı: NIER TEKNOLOJİ
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü kalemi klavyesi harika
İsim: Beyza U.
Tarih: 18 Eylül 2023
Satıcı: BALPETEK TEKNOLOJİ
Yorum: Kargonun içinden tablet+kılıf+klavye+kalem+şarj cihazı çıkıyor. Klavyeve kalem Bluetooth yoluyla bağlı. Klavye ve kalem tablete takılınca şarjoluyor. Klavye bir oda uzaktan bile çalışıyor. Ön ve arka kamerası gayetiyi. Not uygulamalarını kullanmak için ideal bir tablet.
İsim: y** b**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: Tableti üç aydır kullanıyorum sorun yaşamadım fakat gğncelleme geldigüncelledim açılmıyor şu an kapandı nereyle iletişime girmem gerekiyor
İsim: Gül D. Y.
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Teşekkürler,almış olduğum tablet umduğumdan güzel çıktı bu özelliktesüper tavsiye ederim .Trendyol ve satıcı bayiye sonsuz teşekkürler
İsim: Ş** K**
Tarih: 13 Eylül 2023
Satıcı: CDB STORE Bodrum
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: ram kaç gb?
Cevap: Merhaba efendim 8gb ram 128 gb hafıza bulunmaktadır
Soru: üründe flash bellek girişi var mı
Cevap: Merhaba maalesef yok efendim
Soru: Ürün kalemiyle beraber gönderiliyor değil mi?
Cevap: Merhaba paket içeriği tablet klavyeli kılıf ve kalem efendim tüm parçaları huawei Türkiye garantilidir efendim
Soru: Bu tablete, güncelleme geliyormudur?
Cevap: Merhaba Harmony os sürüm güncellediğinde sizde ayarlardan güncelleme yapabiliyorsunuz Keyifli alışverişler
Soru: bölünebilir ekran mı
Soru: hangi kargo ile gönderim sağlıyorsunuz.. sürat kargo ise uzak duruyorum da o yüzden
Cevap: Merhaba yurtiçi yada Trenyol expres efendim
Soru: здравствуйте, у вас есть huawei matepad 11 pro? Если есть в наличии, сколько это стоит?
Soru: Klavye kalem dahil mi
Cevap: Merhaba klavye kalem dahil efendim
Soru: Merhaba ben app galeryden gbox adlı uygulamayı yükleyip oradan da googleye girip APK oyun dosyası yükleyebilir miyim?
Cevap: Merhaba efendim bu konu hakkında bilgi sahibi değiliz
Soru: üründe türkçe klavye yok ş gibi harfler nasıl basılacak? ürün bu kılıftan başka kılıfa klavyeli olarak takılabilir mi?
Cevap: Merhabalar efendim detaylı bilgi için HUAWEİ müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz
Soru: Huawei matepad 11 mi yoksa xiaomi pad 5 mi daha iyi?
Cevap: Merhaba bu konuda size internet üzerinden karşılaştırma programları yardımcı olabilir. Xioami pad 5 hakkında yeterli bilgimiz yok. Keyifli alışverişler
Soru: Türkiye garantilimi
Cevap: Merhaba efendim evet Türkiye garantilidir efendim
Soru: kalemi kullanirken el ekrana degebilir mi eldiven sart mi
Cevap: Merhaba kalem kullanırken elinizi algılamaz efendim.
Soru: kutunun içinde neler var?
Cevap: Merhaba ürünün özellikler bölümünde gerekli bilgileri yeralmaktadir efendim. Klavye ve kalem mevcuttur.
Soru: pubg kaç fps verir acaba
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim
Soru: Kalem hangi marka?
Cevap: Merhaba huawei marka huawei Türkiye garantili efendim.
Soru: güncellemelerde herhangi bir sorun yaşanıyor mu
Cevap: Merhaba güncellemelerden sorun yaşamazsınız
Soru: Merhaba boyutu ne kadar
Cevap: Merhaba ürünün özellikler bölümünde gerekli bilgileri yeralmaktadir efendim
Soru: merhaba Google uygulamalarını, drive gmail gibi tablette kullanabiliyor muyuz? Sistemi elverişli mi
Cevap: Merhaba ürün özellikler bölümünde gerekli bilgileri yeralmaktadir,teknik destek ve diğer sorular için markanın yetkili servisinden bilgi alabilirsiniz efendim
Soru: kalemin şarj aleti var mı
Cevap: Merhaba kalem tablet üzerinde şarj oluyor efendim
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Detaylı Fotoğraflar
MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM En Uygun Satış Linki
Huawei MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei MatePad 11 2023 Uyumlu + Klavye - Grafit Siyahı - 128GB+KALEM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.