Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad En Düşük Fiyat Nerede

Sevim

Bilgili
Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Ürün Alınmaya Değer Mi?
Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Şu Anki Fiyatı 7789.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Detaylı Bilgi

Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad ürününü 7789.0 Tl'den Satılmaktadır.

Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Ürün Hakkındaki Yorumlar
7789.0 Tl ye satışta olan Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: çocuğuma aldım. çok beğendi.
İsim: **** ****
Tarih: 30 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: çocuklar için gayet iyi
Tarih: 06 Eylül 2024
Satıcı: FERHAT STORE

Yorum: Harika ve kocaman bir ekranı var.
İsim: E** K** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Temmuz 2024
Satıcı: Alphotek

Yorum: ÇOK guzel elime hizli ulasti.
İsim: İ** T** K**
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: on numara beş yıldız bir ürün arkadaşlar alın aldırın özlelikleri ve
İsim: S** Ç** a**
Tarih: 18 Nisan 2024
Satıcı: BTH E-TİCARET

Yorum: güzel ürün
İsim: T** S** A**
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: klavye ve kılıf yok.
İsim: A** z**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: kızım için yeni aldık kullandıkça göreceğiz paketleme çok iyiydi
İsim: H** K**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: YokYok Elektronik

Yorum: Satıcı güzel paketlemişti teşekkür ederim
Tarih: 02 Şubat 2024
Satıcı: e media

Yorum: Güzel paketlenmişti hızlı geldi, fiyat performans ürünü . Sadece Googleplay desteklenmiyor bunu bilerek alın, ama onun için de gboxuygulamasından hallediliyor. Hızlı ve kullanışlı bir ürün.
İsim: D** A**
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: İnternet alışverişinde teknolojik aletlere güvenemesem de fiyatfarkından dolayı buradan almayı tercih ettim. Çok şükür ürünüm sağlamgeldi. Kutu açılışından itibaren ürünü açana kadar video çektim herhangibir sorun olması durumunda kullanmak için,ihtiyacım kalmadı. Teşekkürlergüzel fiyat, harika paketleme güvenilir alışveriş🙏🏻
İsim: F** T**
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: Fatura istediğim gibiydi güvenli bir şekilde havalı poşetlekargolanmisti anlatılanin aksi gelmedi
Tarih: 04 Şubat 2024

Yorum: Satıcı faturaya tc eklemedi vergi indiriminden yararlanmayacapım içiniade ettim ürün gzl
İsim: O** K**
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: Ürünü aldım ancak açıklama kısmında eksik veya yanıltabilecek bilgimevcut bunu düzeltilmesi lazım ürün 11.5 inç matepad ancak 6-128 veklavye olmayan versiyon açıklama kısmı kafa karıştırıyor. Klavyeliolmadığından iade ettim
İsim: i** d**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Satıcı: Teknosa

Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: sim kartı girişi var mı
Cevap: İyi günler, ülkemizde satışta olan tüm tablet modellerinde wifi desteği mevcuttur,sim kart desteği mevcut değildir.keyifli alışverişler,

Soru: merhaba ürünü aldıktan sonra kendimiz kalem ve klavye ile bağlanabilir miyiz o özeliği varmıdır acaba
Cevap: Evet efendim

Soru: kalem bağlanıyorum
Cevap: Merhaba bu konu hakkında ürün yetkili servislerinden veya müşteri hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir.

Soru: Şarj kablosu ve adaptörü yanında mı
Cevap: Şarj kablosu mevcut efendim

Soru: Kalemi var mı içinde
Cevap: Değerli müşterimiz, kutu içeriğinde bulunmamaktadır.

Soru: merhabalar üründe USB girişi var mı ?
Cevap: iyi akşamlar USB: Type-C, USB 2.0 huaweı resmi sitesinden edindiğimiz bilgi.. hıawei türkiye sitesinden sizde kontrol ede bilirsiniz...

Soru: hangi model kalemlerle uyumludur
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Ölçüleri nedir acaba
Cevap: Merhaba, ürün 11.5 inç tir

Soru: Ürün 8 b ram olması gerekmiyormu
Cevap: ürün 6gb ram

Soru: Bazı satıcılar kutu içeriğinde klavye var , bazıları yok demiş acaba klavye mevcut mu
Cevap: MALESEF KILAVYE YOK

Soru: Ürün kaç MAH
Cevap: Merhaba, ürün hızlı şarj destekler, batarya gücü 7700 Mah dır.

Soru: klavye var mı yok mu? sorularda bi var demişsiniz bir yok demişsiniz.
Cevap: Değerli müşterimiz, kutu içeriğinde klavye bulunmaktadır.

Soru: pubg yükler mi*****?**
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: pubg Mobile'de 90 FPS veriyor mu

Soru: Kalem ve klavye hediyeliymiş onlarıda gönderiyor musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz,Ürüne ek olarak kalem ve klavye hediyesi görünmemektedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: KLAVYE var mı yok mu? bir var demişsiniz bir yok demişsiniz. net bilgi nedir?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün kutu içeriğinde klavye bulunmamaktadır.

Soru: Klavyeli kılıf takılıyormu
Cevap: Merhaba, bluetoth klavyeler ile kullanılabilr

Soru: var yada yok yazın
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün içeriğinde klavye bulunmamaktadır.

Soru: kulaklık girişi var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, kulaklık girişi bulunmamaktadır.

Soru: Play Store varmı

Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad En Uygun Satış Linki