DenizGizemi
Bilgili
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Alınmaya Değer Mi?
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Şu Anki Fiyatı 22999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Memnuniyet Oranı Nedir?
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Hakkında yaklaşık 449 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Ürün Özellikleri
_x000D_
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Ürününün Satıcısı, Huawei Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) ürününü 22999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Yorumlar Hakkında Bilgi
22999.0 Tl ye satışta olan Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
449 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Çok çok güzel hızlı ve sorunsuz elime ulaştı kutusu her şeyi tamdı. Banave ablama aldık her işimde kullanıyoruz.
İsim: N** N** Y**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: gerçekten bir öğrenci için çok iyi bilgisayar isteyen yazılımayönetebilir yeterli bu bilgisayar. satıcıya teşekkür ederim
İsim: m** a**
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: tavsiye üzerine aldim.Bayildim çok hızla kargolandi ve sorunsuz elime ulasti
İsim: D** T**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: SATÜRN
Yorum: Ekran çözünürlüğü çok güzel, çok hafif ve konforlu renginde güzel bengayet memnunum
İsim: F** N** E**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: cok guzel geldi ekrani kucuk sadece
İsim: m** y**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: ürüne bayıldım. incecik ve cok hafif bi tasarımı var. f/p ürünü tam olarak

İsim: P** K**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: baya severek kullanıyorum kargo geldiginde üstünde bir ıslaklık vardıfakat şu an bi sorun yaratmıyor onun dışında gayet güzel iç düzeninisevdim.sadece o kadar büyuk beklemeyin bi A4 kağıdından 3cm fln büyükama bence şık görünüyor
İsim: **** ****
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: Ürün harika. Çok sessiz ve performanslı. Materyal olarak macbookdanfarkı yok. Şu an en ucuz burada satılılıyor
İsim: burak c.
Yorum: Hızlı ve sorunsuz teslim edildi umarım uzun ömürlü kullanım sağlar
İsim: B** K**
Tarih: 05 Aralık 2023
Satıcı: Güneş ELEKTRONİK
Yorum: Beklediğimden çok daha kaliteli bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim…
İsim: Y** A**
Yorum: Gayet güzel bir ürün
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel ve zarif.Sadece kameranın klavyede olmasından kaynaklıkameraya bakıyormuşsun gibi gözükmüyor çok sorun etmedim. Kedimin bendençok ihtiyacı varmış buna
İsim: S** K**
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: kesinlikle fiyat performans ürünü çok şık zarif ince ve hafif. yenikullanmaya başladım. ama ben öğretmen olduğum için evrak işlerindekullanacağım. oyun falan oynuyorsanız bilmemiyorum
İsim: N** B**
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Çok memnun kaldım
İsim: B** Ö**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Çok güzek bayıldım kesinlikle tavsiye ederim
İsim: S** Y**
Beden: 30 Kasım 2023
Yorum: Ürün elime çok hızlı ulaştı. uygun olmasını da çok beğendim. Hafifolması çok güzel ve kullanışlı. Bazı oyunları kasmadan oynayabiliyorum.
İsim: Emre D.
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Daha yenı kullanmaya başladım cok araştırarak almıştım şimdilik severek kullanıyorum
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Harika tek kelimeyle
İsim: L** K**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: teşekkür ederim
Tarih: 24 Kasım 2023
Yorum: Huawei kalitesiyle harika bir ürün. Trendyol iyi bir şekilde teslim etti.
İsim: İ** Ş**
Tarih: 20 Kasım 2023
Yorum: ürün güzel ve hızlı, beğendim bu yüzden, çok da ağır değil
İsim: G** T**
Yorum: Mükemmel ötesi alın aldırın
İsim: İ** E**
Beden: 17 Kasım 2023
Yorum: almadan önce çok araştırdım asus ve bunun arasında kaldım ama sorduğumherkes bunu önerdi aldığımdan beri her gün kullanıyorum çok iyigerçekten hızlı hafif şık. ses gelmiyo diyenleri anlayamadım deli gibises veriyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: G** G**
Tarih: 15 Kasım 2023
Yorum: Güzel bi bilgisayar benim işimi görecek gibi
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: Gayet iyi ve kullanışlı
Tarih: 12 Kasım 2023
Yorum: Ürünü değerlendirmek için 1 hafta bekledim. Ürün her açıdan iyi veHuawei gerçekten farkını konuşturmuş. Ürün windows işletim sistemi ilegelmesi çok büyük bir avantaj. Ekran kalitesi çok iyi. Kullanılanmalzeme kalitesi çok çok iyi. Şimdi sizin aklınızda aynı özelliktekidiğer markalara göre pahalı olduğu geliyorsa size şu şekilde örnekgöstereyim. EskDevamını Oku
İsim: E** C**
Beden: 11 Kasım 2023
Yorum: 3 haftadır kullanıyorum ilk kurulumları çok rahattı. Özellikle ince vehafif olduğu için tercih ettim ders çalışmak, dizi film izlemek vegünlük kullanım için kullanıyorum. Şuana kadar bir sorun yaşamadımumarım bundan sonra da yaşamam. Kargo 4 günde elime ulaştı ana kutununüzerine yapılan diğer kutu biraz hasar almıştı ama iç korumalardandolayı sorunDevamını Oku
İsim: Arda Ç.
Tarih: 11 Kasım 2023
Satıcı: 3E TEKNO
Yorum: Harika çok beğendim hızlı kargo
İsim: b** t**
Tarih: 07 Kasım 2023
Yorum: İyi güzel ürün
İsim: K** Ç**
Yorum: memnunum
İsim: İlker T.
Tarih: 06 Kasım 2023
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba üründe klavye aydınlatması var mı
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe klavye aydınlatması bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: garantisi ne kadar süre için
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Huawei Türkiye garantili olup gerekli durumlarda Huawei yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürün ram'i yükseltilebilir mu? kaç GB a kadar yükseltilebilir
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, ürünün kamerası nereye konumlandırılmış duruma?
Cevap: Merhaba, cihazın kamerası klavye tuşu altındadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün kodu nedir
Cevap: Merhaba, ürünün model kodu:MBOOKD14I5 dir.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kaç adet RAM yuvası var? 2nci RAM takılabilir mi?
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: mimari programlar için uygun mudur
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kamerası var mıdır?
Cevap: Merhaba, ürünün 720p kamerası mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kaçıncı nesil
Cevap: Merhaba, ürün İ5 11. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 512 ssd var zaten ikinci bir hdd yada ssd yeri varmi acaba
Cevap: Merhaba Efendim ürün ile ilgili detay bilgi bilmediğimizden verememekteyiz. İsterseniz ürünün üretici firma sayfasından bilgi edinebilirsiniz. iyi alışverişler dileriz.
Soru: fifa 24 ve Minecraft da çalışır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Windows 11 kurulu mu
Cevap: Merhaba, ürünün işletim sistemi Windows olup kurulu şekilde gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ekran yenileme hızı kaç bu arada ?
Cevap: Merhaba, ürün Ekran Yenileme Hızı 144 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: merhaba, C++ Swanssoft Cnc sim Fluidsim Autocad bu programları kaldırır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün 2022 mi?
Cevap: Merhaba, ürün işlemci çıkış yılı 2019 3.Çeyrektir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba pubg metin 2 vb diğer oyunları kaldırır mı ya da çok çabuk ısınır mi bilgi verebilirmisiniz
Soru: merhaba Excel word gibi programlar yüklü mü
Cevap: Merhaba, cihazda Windows 11 Home işletim sistemi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Çağrı merkezi için uygun mudur ?
Soru: Ürün kurulu şekildemi bize geliyor windows felan yüklümü oluyor
Cevap: Merhaba, ürünümüzde Windows 11 işletim sistemi bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Pubg Valo Cs go gibi oyunları kaldırır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Görsel Galerisi
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Şu Anki Fiyatı 22999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Memnuniyet Oranı Nedir?
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Hakkında yaklaşık 449 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Ürün Özellikleri
_x000D_
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Ürününün Satıcısı, Huawei Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) ürününü 22999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Yorumlar Hakkında Bilgi
22999.0 Tl ye satışta olan Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
449 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Çok çok güzel hızlı ve sorunsuz elime ulaştı kutusu her şeyi tamdı. Banave ablama aldık her işimde kullanıyoruz.
İsim: N** N** Y**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: gerçekten bir öğrenci için çok iyi bilgisayar isteyen yazılımayönetebilir yeterli bu bilgisayar. satıcıya teşekkür ederim
İsim: m** a**
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: tavsiye üzerine aldim.Bayildim çok hızla kargolandi ve sorunsuz elime ulasti
İsim: D** T**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: SATÜRN
Yorum: Ekran çözünürlüğü çok güzel, çok hafif ve konforlu renginde güzel bengayet memnunum
İsim: F** N** E**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: cok guzel geldi ekrani kucuk sadece
İsim: m** y**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: ürüne bayıldım. incecik ve cok hafif bi tasarımı var. f/p ürünü tam olarak
İsim: P** K**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: baya severek kullanıyorum kargo geldiginde üstünde bir ıslaklık vardıfakat şu an bi sorun yaratmıyor onun dışında gayet güzel iç düzeninisevdim.sadece o kadar büyuk beklemeyin bi A4 kağıdından 3cm fln büyükama bence şık görünüyor
Yorum: Ürün harika. Çok sessiz ve performanslı. Materyal olarak macbookdanfarkı yok. Şu an en ucuz burada satılılıyor
İsim: burak c.
Yorum: Hızlı ve sorunsuz teslim edildi umarım uzun ömürlü kullanım sağlar
İsim: B** K**
Satıcı: Güneş ELEKTRONİK
Yorum: Beklediğimden çok daha kaliteli bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim…
İsim: Y** A**
Yorum: Gayet güzel bir ürün
İsim: S** A**
Beden: 05 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel ve zarif.Sadece kameranın klavyede olmasından kaynaklıkameraya bakıyormuşsun gibi gözükmüyor çok sorun etmedim. Kedimin bendençok ihtiyacı varmış buna
İsim: S** K**
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: kesinlikle fiyat performans ürünü çok şık zarif ince ve hafif. yenikullanmaya başladım. ama ben öğretmen olduğum için evrak işlerindekullanacağım. oyun falan oynuyorsanız bilmemiyorum
İsim: N** B**
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Çok memnun kaldım
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Çok güzek bayıldım kesinlikle tavsiye ederim
İsim: S** Y**
Beden: 30 Kasım 2023
Yorum: Ürün elime çok hızlı ulaştı. uygun olmasını da çok beğendim. Hafifolması çok güzel ve kullanışlı. Bazı oyunları kasmadan oynayabiliyorum.
İsim: Emre D.
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Daha yenı kullanmaya başladım cok araştırarak almıştım şimdilik severek kullanıyorum
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Harika tek kelimeyle
İsim: L** K**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: teşekkür ederim
Tarih: 24 Kasım 2023
Yorum: Huawei kalitesiyle harika bir ürün. Trendyol iyi bir şekilde teslim etti.
İsim: İ** Ş**
Yorum: ürün güzel ve hızlı, beğendim bu yüzden, çok da ağır değil
İsim: G** T**
Yorum: Mükemmel ötesi alın aldırın
İsim: İ** E**
Beden: 17 Kasım 2023
Yorum: almadan önce çok araştırdım asus ve bunun arasında kaldım ama sorduğumherkes bunu önerdi aldığımdan beri her gün kullanıyorum çok iyigerçekten hızlı hafif şık. ses gelmiyo diyenleri anlayamadım deli gibises veriyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: G** G**
Tarih: 15 Kasım 2023
Yorum: Güzel bi bilgisayar benim işimi görecek gibi
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: Gayet iyi ve kullanışlı
Tarih: 12 Kasım 2023
Yorum: Ürünü değerlendirmek için 1 hafta bekledim. Ürün her açıdan iyi veHuawei gerçekten farkını konuşturmuş. Ürün windows işletim sistemi ilegelmesi çok büyük bir avantaj. Ekran kalitesi çok iyi. Kullanılanmalzeme kalitesi çok çok iyi. Şimdi sizin aklınızda aynı özelliktekidiğer markalara göre pahalı olduğu geliyorsa size şu şekilde örnekgöstereyim. EskDevamını Oku
İsim: E** C**
Beden: 11 Kasım 2023
Yorum: 3 haftadır kullanıyorum ilk kurulumları çok rahattı. Özellikle ince vehafif olduğu için tercih ettim ders çalışmak, dizi film izlemek vegünlük kullanım için kullanıyorum. Şuana kadar bir sorun yaşamadımumarım bundan sonra da yaşamam. Kargo 4 günde elime ulaştı ana kutununüzerine yapılan diğer kutu biraz hasar almıştı ama iç korumalardandolayı sorunDevamını Oku
İsim: Arda Ç.
Tarih: 11 Kasım 2023
Satıcı: 3E TEKNO
Yorum: Harika çok beğendim hızlı kargo
İsim: b** t**
Yorum: İyi güzel ürün
İsim: K** Ç**
Yorum: memnunum
İsim: İlker T.
Tarih: 06 Kasım 2023
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba üründe klavye aydınlatması var mı
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe klavye aydınlatması bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: garantisi ne kadar süre için
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Huawei Türkiye garantili olup gerekli durumlarda Huawei yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürün ram'i yükseltilebilir mu? kaç GB a kadar yükseltilebilir
Soru: Merhaba, ürünün kamerası nereye konumlandırılmış duruma?
Cevap: Merhaba, cihazın kamerası klavye tuşu altındadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün kodu nedir
Cevap: Merhaba, ürünün model kodu:MBOOKD14I5 dir.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kaç adet RAM yuvası var? 2nci RAM takılabilir mi?
Soru: mimari programlar için uygun mudur
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kamerası var mıdır?
Cevap: Merhaba, ürünün 720p kamerası mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kaçıncı nesil
Cevap: Merhaba, ürün İ5 11. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 512 ssd var zaten ikinci bir hdd yada ssd yeri varmi acaba
Cevap: Merhaba Efendim ürün ile ilgili detay bilgi bilmediğimizden verememekteyiz. İsterseniz ürünün üretici firma sayfasından bilgi edinebilirsiniz. iyi alışverişler dileriz.
Soru: fifa 24 ve Minecraft da çalışır mı
Soru: Windows 11 kurulu mu
Cevap: Merhaba, ürünün işletim sistemi Windows olup kurulu şekilde gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ekran yenileme hızı kaç bu arada ?
Cevap: Merhaba, ürün Ekran Yenileme Hızı 144 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: merhaba, C++ Swanssoft Cnc sim Fluidsim Autocad bu programları kaldırır mı
Soru: ürün 2022 mi?
Cevap: Merhaba, ürün işlemci çıkış yılı 2019 3.Çeyrektir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba pubg metin 2 vb diğer oyunları kaldırır mı ya da çok çabuk ısınır mi bilgi verebilirmisiniz
Soru: merhaba Excel word gibi programlar yüklü mü
Cevap: Merhaba, cihazda Windows 11 Home işletim sistemi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Çağrı merkezi için uygun mudur ?
Soru: Ürün kurulu şekildemi bize geliyor windows felan yüklümü oluyor
Cevap: Merhaba, ürünümüzde Windows 11 işletim sistemi bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Pubg Valo Cs go gibi oyunları kaldırır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Görsel Galerisi
Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) En Uygun Satış Linki
Huawei Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei Matebook D14 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD 14" W11 Dizüstü Bilgisayar (Huawei Türkiye Garanti) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.