MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14- Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Bu Ürünü Almalı Mı

MaviDalgalar

Bilgili
MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Alanlar Memnun Mu?
MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Güncel Fiyatı 23499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Memnuniyet Durumu Nedir?

MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Teknik Açıklamalar

MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, Huawei MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar ürününü 23499.0 Tl'den Satılmaktadır.

MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Yorum Ve Değerlendirmeler
23499.0 Tl ye satışta olan MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Gerçekten harika bir makina!!
İsim: M** M** Ç**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ofis işlerim için aldım
İsim: C** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Mayıs 2024

Yorum: Çok başarılı
İsim: A** K**
Beden: 10 Mayıs 2024

Yorum: Ürün gerçekten çok güzel, çok şık hafif kolay taşınabilir. Hızlı. İşiçin aldım memnun kaldım teşekkürler
İsim: Y** D**
Tarih: 26 Nisan 2024

Yorum: çok memnun kaldım yazılım ve iş için mükemmel bir cihaz
İsim: A** A**
Tarih: 04 Nisan 2024

Yorum: ürün çok şık şarjı da baya iyi gidiyor tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 04 Nisan 2024

Yorum: Beklentimin de üzerinde bir performansa sahip. En çok önem verdiğim deşarj süresiydi ve 8 saati geçti hala bitmedi. Tereddüt etmeden alınabilir.
İsim: C** Y**
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: Huawei kalitesi ile çok memnun kaldık. Çok şık ve işçilik muazzam, applekalitesi ve işçiliği ile aynı seviyede windows pc isteyen düşünmedenalsın. Tek eksi yanı klavye aydınlatması onun dışında gerçekten çok iyibir pc, parasını sonuna kadar hak ediyor. Teşekkürler Trendyol
İsim: O** T**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Kaliteli güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: Yazılım için aldım. Özellikleri benim için gayet yeterli. Ama birazısınma sorunu var gibi. Tek emin olamadığım nokta o.
İsim: M** D**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: çok iyi ürün, 3-4 aydır kullanıyorum çok memnunum. öncelikle çok hafif,aşırı kullanışlı hiç yormuyor. ekranın renk kalitesi beklentimin üstündemacbook kadar iyi değil fakat çok yakın. ses kalitesi beni şaşırttı bucihaza göre aşırı yeterli ve iyi bir hoparlör koymuşlar. kamera kalitesilaptop standartlarının çok az üstünde yinede yetersiz diyebilirimDevamını Oku
İsim: F** Ö**
Tarih: 20 Haziran 2024

Yorum: Macbook almak istiyordum ama kullanamama fobisinden dolayı bunu tercihettim.. Bayıldımm çok güzel hafif❤️❤️❤️
İsim: a** m**
Beden: 22 Mayıs 2024

Yorum: Kargolama çok hızlıydı fakat ürün 512 gb diye geçiyor ama 456 gb olarakgelmiş iade etmeli miyim etmemeli miyim normal mi kimseyle iletişimegeçemiyorum sorunum çözülürse yorumu güncellerim
İsim: Hicran İ.
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: Sorunsuz şekilde teslim aldım.Satıcı güzel paket yapmış.
İsim: yusuf y.
Tarih: 29 Mart 2024
Satıcı: 4B Teknoloji

MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: photoshop uygulamasını kaldırır mı?
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar, kamerası ekranın üst kısmında dimi? Yoksa klavyede mi?
Cevap: Merhaba, ürünün kamerası ekranın üst kısımda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 30 40 gblik küçük oyunları kaldırır mı?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünün yanında ne geliyor efendim kutu içeriğinde ne var şarj dışında çantası falan varmı
Cevap: Merhaba, ürün şarj aleti ile birlikte gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederzi.

Soru: fifa 24 kaldırır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Klavye ışığı mevcut mu
Cevap: Merhaba, üründe aydınlatma mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Adobe programlarını kaldırır mı?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün Huawei türkiye garantilimidir?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Huawei Türkiye Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Beraberinde çanta da geliyor değil mi?
Cevap: Merhaba, ürün şarj aleti ile birlikte gönderilmektedir. Çanta bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederzi.

Soru: sarji kac saat gider?
Cevap: Merhaba, ürünün kullanım şekli ve kullanım sıklığına göre kullanım süresi farklılık gösterebilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar ürün dokunmatik ekran mı?
Cevap: Merhaba, üründe dokunmatik ekran bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba Windows 11'in içinde office programları var mı bilginiz olur mu?
Cevap: Merhaba, ürün Windows 11 işletim sistemine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Mrh, ürün, kamerası klavye üzerinde olan model midir yoksa ekranın orta üst kısmında olan model midir?
Cevap: Merhaba, ürünün kamerası ekranın üst kısımda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, kalem desteği var mı? Yani tablet gibi kalemle yazabiliyor muyuz? Teşekkürler
Cevap: Merhaba, üründe dokunmatik ekran yoktur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, ürünün içerisinde Office programları mevcut mu?
Cevap: Merhaba, ürün Windows 11 işletim sistemine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: çıkış yılı nedir
Cevap: Merhaba, İşlemci Çıkış Yılı 2022 1.Çeyrektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba cano rahatsız ediyorum kusura bakmayın hem yazılım hem oyun için bilgisayar

Soru: Microsoft varmı sonradanmi yukeniyor
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi Windows 11. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba işlemci 12.nesil mi ?
Cevap: Merhaba, 12. Nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: islemcisi i5 12450h mi 2024 modelinde huawei 1240p kullaniyor olmali
Cevap: Merhaba, İşlemci Modeli:Intel Core i5-12450H, İşlemci Çıkış Yılı 2022 1.Çeyrektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

MateBook D14 2024 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD 14" Windows 11 Gri Dizüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki