Zeynep
Bilgili
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Satın Alır Mısınız?
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 9999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Kullanıcılar Memnun Mu?
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 2842 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Detaylı Açıklama
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi ürününü 9999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Son Yorumlar
9999.0 Tl ye satışta olan HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2842 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: çok güzel paketlenmisti hiç bir sorun yaşamadım çok memnunum üç güniçerisinde geldi geldiği gün servisi aradım ertesi gün gelip kurdularteşekkürler Trendyol diğer markalara çok daha fazla para vermeye gerekyok dışarıya ısı veriyor banyom sıcacık oluyor
İsim: m** ş**
Tarih: 07 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Denkel
Yorum: Çok memnunum kendime yaptığım en iyi mükafat bu makina 3 tane kedim varevde oyuzden tercih ettim tüy toz hepsini alıyor başarılı ürün
İsim: **** ****
Tarih: 01 Mayıs 2023
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Elime çabuk ulaştı kargolama iyiydi güzel paketlenmiş servis ertesi günhemen gelip kurulumunu yaptı programları fazla ve yeterli, aynı gündenedim ve çamaşırlar kupkuru çıktı asla nemlilik yok çıkan tozu görünceiçim rahatladı fazla para vermeye asla gerek yok gayet memnun kaldım iyiki almışım tavsiye üzerine almıştım satıcıya da teşekkür ederim
İsim: T** C**
Tarih: 23 Mart 2023
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK
Yorum: Ürün 5 günde teslim edildi. Servis ertesi gün hemen kuruluma geldi.Bende hemen çamaşır yıkadım.
ilk seçtiğim program pamuklu idi. 1buçuk saatti. Çok hafif nemli kaldı. Daha sonra 1 saatlik tam kurutmayaptırdım. Nerdeyse ütülü gibi çıktı kıyafetler. Yıkarken yumuşatıcıkullanmadım. Ben keçe topları aldım ve uçucu koku aldım kurutmamakinasına onlarDevamını Oku
İsim: Sevgi S.
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: İndirimdeydi ben aldığımda. 8499 TL. 2 günde teslim edildi hemen servisiaradım yarın geleceklerini söylediler. Bu aşamaya kadar süreç çok hızlıve kolay ilerledi. 2 kere kullandım makineyi kurulduğu gün ve kupkuruçıkardı. Çıkan toza kıla tüye inanamadım üzerimize neler giyiyomuşuz.İki bebeğim var sonunda almak nasip oldu şimdi onları giydirirken içiDevamını Oku
İsim: G** C**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: kızım için aldım çok menmun kaldık kesinlikle alın
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: Harika bir ürün resmen aşık oldum fiyatına göre mükemmel
İsim: Kumru A.
Tarih: 24 Temmuz 2024
Satıcı: Bulpa A.Ş
Yorum: yaklaşık 6 aydır kullanıyorum kendime yaptığım en büyük iyilik budiyebilirim ürün özellikleri ve performansı fiyatına göre harika
İsim: r** ö**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Horoz lojistik kapıma kadar bıraktı sağolsunlar Hoover servis çok ilgiliiyiki almışım işimi o kadar kolaylaştırdı ki ben abartıyorlar diyordumHer bayanın evinde olması lazım imkanı kışa bu fiyata bulmak çok zor.
İsim: Dilek Ç.
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: anneme aldım çok memnun
İsim: A** D** S**
Tarih: 30 Haziran 2024
Yorum: anneme de kendimede aldım snra ablmada aldık. elimi ayağımız oldu iyiki almışız.
İsim: E** Y**
Tarih: 26 Haziran 2024
Satıcı: BEM ELEKTRONİK
Yorum: Makinem şahane çok memnunum araştırarak aldım benim için yorumlar önemlipahalı markalara çok para vermeye gerek yok herkese tavsiye ediyorumiyikide almışım
Yorum: Çok araştırdım fiyat performans ürünü memnunuz
İsim: Mehmet U. K.
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel bir makine tavsiye ediyorum herkes almalı işimi çok kolaylaştırıyor
İsim: m** s**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: cok hızlı ve sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı cok memnun kaldık keşkedaha önce alsaydım büyük kolaylık resmen
İsim: Y** s**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: çeyizime aldım kurdurmadjm ama cok iyi
İsim: S** T** A**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Ürün kısa sürede sorunsuz bir şekilde elime ulaştı, kurulum ile birlikte1 haftayı buldu. İlk deneyim iyidi, diğer markalarla aynı işlevigörüyor, almak isteyen tereddüt etmesin. Bir kere kullandım çok toztopladığını düşündüğüm koltuk örtülerimi kuruttum çıkan toza inanamadım.Bence her evde olması gereken bir ürün. Satıcıya ve hoover’a teşekkürediyorDevamını Oku
İsim: E** A** K**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: mükemmel bir ürün tavsiye ederim horoz lojistik ekibinede teşekkür ederim
İsim: N** Y** B**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: iyiki almışım harika bir ürün markaya takılmayın fiyatına göregerçekten süper tavsiye ederim
Tarih: 05 Mayıs 2024
Satıcı: modatrend34
Yorum: düşünmenize gerek yok şahane bir ürün iyikide almışım her eve lazım.
İsim: K** t**
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: TeknoPanthera
Yorum: Çok Güzel Sorunsuz Geldi Herkese Tavsiye Ederim
İsim: C** G**
Tarih: 23 Nisan 2024
Satıcı: GALİP YAZICI
Yorum: Kurulum yapıldıktan sonra hemen yarım makine çamaşır yıkayıp kurutmayıdenedim. Ben mix programını kullandım, açıkçası denemek için içine hemçorap hem çamaşır hem de pijama attım. Yani pamuklu ve sentetikkarışımıydı içi. Hiç bir çekme yaşamadım. O kadar güzel birşeymiş ki.Hani o kuruttuktan sonra gelen sertlik hissi makinada kurutunca aslaolmuyor. SDevamını Oku
İsim: E** Ç**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: keske daha önce alsaydım Allahim çok çok rahatladım yeni çocuğum oldu vecamasira yetisemiyordum neden önce almadım diye çok pişmanım kullanımıolsun servisi olsun saticisi olsun çok çok memnun kaldım kendi adıma çokteşekkür ederim bebek kıyafetinin bu kadar tüy topladığını bilmiyordumçok teşekkür ederim
İsim: R** A**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: çok teşekkür ediyorum
İsim: ç** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Mart 2024
Yorum: çok güzel ürün bence parasını fazlasıyla hak ediyor kızıma aldım kızım bayıldı
İsim: g** Ş**
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: Anneme hediye olarak aldım. Ürün sağlam bir şekilde ulaştı. Servis içinrandevu aldık 3 gün içinde bağlamaya gelecekler. Unutmazsam yorumumu güncelleyeceğim.
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: çok memnun kaldık.
Tarih: 04 Mart 2024
Satıcı: Depoevim Express
Yorum: Anneme aldik gecen hafta annem cok memnun kaldi 2 saatlik program iyikurutuyor diyor dun kendime de sipariş verdim yüksek fiyatlı urunleregerek yok
İsim: Aleyna S.
Tarih: 03 Mart 2024
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: harika bir marka bence eşim bayıldı
İsim: A** Ç**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: BIRBEYAZ
Yorum: hediye aldım ürünü alın aldırin
Tarih: 26 Şubat 2024
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Kaç güne gelir
Cevap: 5 işgününde sizde olur
Soru: Su nereye toplanıyor gider gerekiyor mu?
Cevap: Su alt kısımda toplanıyor Yetkili servisiniz isterseniz gidere bağlayabilir
Soru: Bursa inegöl gönderim var mi
Cevap: Merhaba, tüm Türkiye'ye gönderim bulunmaktadır. İyi alışverişler dileriz.
Soru: kurulumu nasıl oluyor 6 kiloluk çamaşır makinesinin üstüne kurulumu sağlanabilirmi ve çamaşır makinesindeki gibi bunun içinde bir gider açmak gereklimidir
Cevap: Kurulumu yetkili servis tarafından ücretsiz yapılıyor efendim 6 kg çamaşır makinesi üzerine uyar gider açmanıza gerek yok kendi su haznesi var
Soru: merhabalar hangi kargo ile gönderiyorsunuz
Cevap: merhaba, horoz lojistik ile sevk ediliyor. saygılarımızla.
Soru: Merhaba isi pompalimi daha iyi yogusmali mi daha iyi
Cevap: Merhaba, Isı pompalı ürünler enerji tassarufu bakımından daha iyidir. Yoğuşturmalı kurutucular kondenserli olup B sınıfı enerji tüketimi sahiptir. Ürünler tam kurutma yapar sadece çalışma şekilleri farklıdır. Isı pompalı kurutucularda klimalarda olduğu gibi kompresör kullanılıyor. Kompresör içerisindeki gaz kondanser içerisinde sıkıştırılıyor. Açığa çıkan bu ısı hava yönlendiriciler ile tambur içindeki çamaşır üzerine verilerek çamaşırın kuruması sağlanıyor, yani nemi alınıyor. Hava Yoğuşturmalı Kurutma teknolojisinde, nemle yüklenen havayı yoğuşturmak için su yerine dış ortamda bulunan hava kullanılır. Condenser içindeki soğuk ve kuru havayla temas eden nem hızla yoğunlaşır. Böylece bütçeniz ve en değerli doğal kaynaklarımızdan biri olan su korunur. Üründe su tankı bulunmaktadır. Gidere ihtiyaç yoktur. Bilginize sunar, iyi alışverişler dileriz.
Soru: Merhabalar Beko 9 kg makina üstüne olur mu acaba
Cevap: Merhaba, evet kurulum yapılır. Bunun için aparatlar mevcuttur. Yetkili servisten temin edebilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu ürün ölçüleridir. KG olarak aynı ise sorun olmaz 1 kg fazla ise sorun olmaz, Aparat zaten gerekli dengeyi kurmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba , su tankı makinanın neresinde ?
Cevap: Havalandırma bölgesinde ki tampon açılınca orda efendim
Soru: 7 kilo Beko çamaşır makinemin üzerine olur mu ?
Cevap: Merhaba, evet kurulum yapılır. Bunun için aparatlar mevcuttur. Yetkili servisten temin edebilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu ürün ölçüleridir. KG olarak aynı ise sorun olmaz 1 kg fazla ise sorun olmaz, Aparat zaten gerekli dengeyi kurmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: 60 a 55 ölçüleri
Cevap: Merhaba, HLE C10DG ölçüleri Genişlik 59 cm , Derinlik 58 cm , Yükseklik 85 cm dır. Saygılarımızla.
Soru: merhaba 7 kilo camasir makinem onun ustune bu kurutmanin kurulumu yapilabilirmi
Cevap: Merhabalar Evet üstüne kurulum yapılabilir
Soru: yoğuşmalı nedemek kısa bir bilgi.. rezistanslılar hem Elektrik fazla tükediyor diyorlar ve arzası fazla oluyormuş.. üründe rezistans yok doğrumu..??
Cevap: Merhaba, Isı pompalı ürünler enerji tassarufu bakımından daha iyidir. Yoğuşturmalı kurutucular kondenserli olup B sınıfı enerji tüketimi sahiptir. Ürünler tam kurutma yapar sadece çalışma şekilleri farklıdır. Isı pompalı kurutucularda klimalarda olduğu gibi kompresör kullanılıyor. Kompresör içerisindeki gaz kondanser içerisinde sıkıştırılıyor. Açığa çıkan bu ısı hava yönlendiriciler ile tambur içindeki çamaşır üzerine verilerek çamaşırın kuruması sağlanıyor, yani nemi alınıyor. Hava Yoğuşturmalı Kurutma teknolojisinde, nemle yüklenen havayı yoğuşturmak için su yerine dış ortamda bulunan hava kullanılır. Condenser içindeki soğuk ve kuru havayla temas eden nem hızla yoğunlaşır. Böylece bütçeniz ve en değerli doğal kaynaklarımızdan biri olan su korunur. Üründe su tankı bulunmaktadır. Gidere ihtiyaç yoktur. Bilginize sunar, iyi alışverişler dileriz.
Soru: konya ereğliye satışı yokmu
Cevap: Var efendim
Soru: Selam kurutma makinasi alicagiz fakat servis kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Yetkili servis tarafından kurulum yapılır
Soru: Merhaba kurulumu çamaşır makımesı üstüne kurulum yapacam araya kılınacak aparat da getırlmesını ıstyrm
Cevap: Merhaba aparatı yetkili servisinden ücretli olarak alabilirsiniz efendim
Soru: ısı pompalımı acaba
Cevap: Merhaba, Yoğuşmalı'dır. Saygılarımızla
Soru: Merhabalar Artvin Yusufeline gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba, Türkiye'nin her yerine sevk edilmektedir. Saygılarımızla.
Soru: ses cok cikariyomu
Cevap: Merhaba Tarafımıza daha önce herhangı bir sıkayet oluşturulmadı Saygılarımızla
Soru: Merhaba hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz.
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik ile sevk ediliyor. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba makinem geldi ama kurulum için ne yapmam gerekir ya da bişey yapmamız gerekiyor mu ? çok güzel gönderim sağlamışsınız teşekkür ederim bu arada
Cevap: Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz ürünün çağrı merkezini arayıp kurulum kaydı oluşturmanız gerekiyor efendim servis gelmeden ürün açılışı yapmayınız aksi halde garanti kapsamına girmiyor
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Resim Ve Fotoğraflar
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 9999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Kullanıcılar Memnun Mu?
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 2842 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Detaylı Açıklama
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi ürününü 9999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Son Yorumlar
9999.0 Tl ye satışta olan HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2842 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: çok güzel paketlenmisti hiç bir sorun yaşamadım çok memnunum üç güniçerisinde geldi geldiği gün servisi aradım ertesi gün gelip kurdularteşekkürler Trendyol diğer markalara çok daha fazla para vermeye gerekyok dışarıya ısı veriyor banyom sıcacık oluyor
İsim: m** ş**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: Çok memnunum kendime yaptığım en iyi mükafat bu makina 3 tane kedim varevde oyuzden tercih ettim tüy toz hepsini alıyor başarılı ürün
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: Elime çabuk ulaştı kargolama iyiydi güzel paketlenmiş servis ertesi günhemen gelip kurulumunu yaptı programları fazla ve yeterli, aynı gündenedim ve çamaşırlar kupkuru çıktı asla nemlilik yok çıkan tozu görünceiçim rahatladı fazla para vermeye asla gerek yok gayet memnun kaldım iyiki almışım tavsiye üzerine almıştım satıcıya da teşekkür ederim
İsim: T** C**
Tarih: 23 Mart 2023
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK
Yorum: Ürün 5 günde teslim edildi. Servis ertesi gün hemen kuruluma geldi.Bende hemen çamaşır yıkadım.
İsim: Sevgi S.
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: İndirimdeydi ben aldığımda. 8499 TL. 2 günde teslim edildi hemen servisiaradım yarın geleceklerini söylediler. Bu aşamaya kadar süreç çok hızlıve kolay ilerledi. 2 kere kullandım makineyi kurulduğu gün ve kupkuruçıkardı. Çıkan toza kıla tüye inanamadım üzerimize neler giyiyomuşuz.İki bebeğim var sonunda almak nasip oldu şimdi onları giydirirken içiDevamını Oku
İsim: G** C**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: kızım için aldım çok menmun kaldık kesinlikle alın
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: Harika bir ürün resmen aşık oldum fiyatına göre mükemmel
İsim: Kumru A.
Tarih: 24 Temmuz 2024
Satıcı: Bulpa A.Ş
Yorum: yaklaşık 6 aydır kullanıyorum kendime yaptığım en büyük iyilik budiyebilirim ürün özellikleri ve performansı fiyatına göre harika
İsim: r** ö**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Horoz lojistik kapıma kadar bıraktı sağolsunlar Hoover servis çok ilgiliiyiki almışım işimi o kadar kolaylaştırdı ki ben abartıyorlar diyordumHer bayanın evinde olması lazım imkanı kışa bu fiyata bulmak çok zor.
İsim: Dilek Ç.
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: anneme aldım çok memnun
İsim: A** D** S**
Tarih: 30 Haziran 2024
Yorum: anneme de kendimede aldım snra ablmada aldık. elimi ayağımız oldu iyiki almışız.
İsim: E** Y**
Yorum: Makinem şahane çok memnunum araştırarak aldım benim için yorumlar önemlipahalı markalara çok para vermeye gerek yok herkese tavsiye ediyorumiyikide almışım
Yorum: Çok araştırdım fiyat performans ürünü memnunuz
İsim: Mehmet U. K.
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel bir makine tavsiye ediyorum herkes almalı işimi çok kolaylaştırıyor
İsim: m** s**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: cok hızlı ve sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı cok memnun kaldık keşkedaha önce alsaydım büyük kolaylık resmen
İsim: Y** s**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: çeyizime aldım kurdurmadjm ama cok iyi
İsim: S** T** A**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Ürün kısa sürede sorunsuz bir şekilde elime ulaştı, kurulum ile birlikte1 haftayı buldu. İlk deneyim iyidi, diğer markalarla aynı işlevigörüyor, almak isteyen tereddüt etmesin. Bir kere kullandım çok toztopladığını düşündüğüm koltuk örtülerimi kuruttum çıkan toza inanamadım.Bence her evde olması gereken bir ürün. Satıcıya ve hoover’a teşekkürediyorDevamını Oku
İsim: E** A** K**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: mükemmel bir ürün tavsiye ederim horoz lojistik ekibinede teşekkür ederim
İsim: N** Y** B**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: iyiki almışım harika bir ürün markaya takılmayın fiyatına göregerçekten süper tavsiye ederim
Tarih: 05 Mayıs 2024
Satıcı: modatrend34
Yorum: düşünmenize gerek yok şahane bir ürün iyikide almışım her eve lazım.
İsim: K** t**
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: TeknoPanthera
Yorum: Çok Güzel Sorunsuz Geldi Herkese Tavsiye Ederim
İsim: C** G**
Tarih: 23 Nisan 2024
Satıcı: GALİP YAZICI
Yorum: Kurulum yapıldıktan sonra hemen yarım makine çamaşır yıkayıp kurutmayıdenedim. Ben mix programını kullandım, açıkçası denemek için içine hemçorap hem çamaşır hem de pijama attım. Yani pamuklu ve sentetikkarışımıydı içi. Hiç bir çekme yaşamadım. O kadar güzel birşeymiş ki.Hani o kuruttuktan sonra gelen sertlik hissi makinada kurutunca aslaolmuyor. SDevamını Oku
İsim: E** Ç**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: keske daha önce alsaydım Allahim çok çok rahatladım yeni çocuğum oldu vecamasira yetisemiyordum neden önce almadım diye çok pişmanım kullanımıolsun servisi olsun saticisi olsun çok çok memnun kaldım kendi adıma çokteşekkür ederim bebek kıyafetinin bu kadar tüy topladığını bilmiyordumçok teşekkür ederim
İsim: R** A**
Yorum: çok teşekkür ediyorum
İsim: ç** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Mart 2024
Yorum: çok güzel ürün bence parasını fazlasıyla hak ediyor kızıma aldım kızım bayıldı
İsim: g** Ş**
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: Anneme hediye olarak aldım. Ürün sağlam bir şekilde ulaştı. Servis içinrandevu aldık 3 gün içinde bağlamaya gelecekler. Unutmazsam yorumumu güncelleyeceğim.
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: çok memnun kaldık.
Tarih: 04 Mart 2024
Satıcı: Depoevim Express
Yorum: Anneme aldik gecen hafta annem cok memnun kaldi 2 saatlik program iyikurutuyor diyor dun kendime de sipariş verdim yüksek fiyatlı urunleregerek yok
İsim: Aleyna S.
Tarih: 03 Mart 2024
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: harika bir marka bence eşim bayıldı
İsim: A** Ç**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: BIRBEYAZ
Yorum: hediye aldım ürünü alın aldırin
Tarih: 26 Şubat 2024
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Kaç güne gelir
Cevap: 5 işgününde sizde olur
Soru: Su nereye toplanıyor gider gerekiyor mu?
Cevap: Su alt kısımda toplanıyor Yetkili servisiniz isterseniz gidere bağlayabilir
Soru: Bursa inegöl gönderim var mi
Cevap: Merhaba, tüm Türkiye'ye gönderim bulunmaktadır. İyi alışverişler dileriz.
Soru: kurulumu nasıl oluyor 6 kiloluk çamaşır makinesinin üstüne kurulumu sağlanabilirmi ve çamaşır makinesindeki gibi bunun içinde bir gider açmak gereklimidir
Cevap: Kurulumu yetkili servis tarafından ücretsiz yapılıyor efendim 6 kg çamaşır makinesi üzerine uyar gider açmanıza gerek yok kendi su haznesi var
Soru: merhabalar hangi kargo ile gönderiyorsunuz
Cevap: merhaba, horoz lojistik ile sevk ediliyor. saygılarımızla.
Soru: Merhaba isi pompalimi daha iyi yogusmali mi daha iyi
Soru: Merhabalar Beko 9 kg makina üstüne olur mu acaba
Soru: Merhaba , su tankı makinanın neresinde ?
Cevap: Havalandırma bölgesinde ki tampon açılınca orda efendim
Soru: 7 kilo Beko çamaşır makinemin üzerine olur mu ?
Soru: 60 a 55 ölçüleri
Cevap: Merhaba, HLE C10DG ölçüleri Genişlik 59 cm , Derinlik 58 cm , Yükseklik 85 cm dır. Saygılarımızla.
Soru: merhaba 7 kilo camasir makinem onun ustune bu kurutmanin kurulumu yapilabilirmi
Cevap: Merhabalar Evet üstüne kurulum yapılabilir
Soru: yoğuşmalı nedemek kısa bir bilgi.. rezistanslılar hem Elektrik fazla tükediyor diyorlar ve arzası fazla oluyormuş.. üründe rezistans yok doğrumu..??
Soru: konya ereğliye satışı yokmu
Cevap: Var efendim
Soru: Selam kurutma makinasi alicagiz fakat servis kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Yetkili servis tarafından kurulum yapılır
Soru: Merhaba kurulumu çamaşır makımesı üstüne kurulum yapacam araya kılınacak aparat da getırlmesını ıstyrm
Cevap: Merhaba aparatı yetkili servisinden ücretli olarak alabilirsiniz efendim
Soru: ısı pompalımı acaba
Cevap: Merhaba, Yoğuşmalı'dır. Saygılarımızla
Soru: Merhabalar Artvin Yusufeline gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba, Türkiye'nin her yerine sevk edilmektedir. Saygılarımızla.
Soru: ses cok cikariyomu
Cevap: Merhaba Tarafımıza daha önce herhangı bir sıkayet oluşturulmadı Saygılarımızla
Soru: Merhaba hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz.
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik ile sevk ediliyor. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba makinem geldi ama kurulum için ne yapmam gerekir ya da bişey yapmamız gerekiyor mu ? çok güzel gönderim sağlamışsınız teşekkür ederim bu arada
Cevap: Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz ürünün çağrı merkezini arayıp kurulum kaydı oluşturmanız gerekiyor efendim servis gelmeden ürün açılışı yapmayınız aksi halde garanti kapsamına girmiyor
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Resim Ve Fotoğraflar
HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
Hoover HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoover HLE C10DG-17 10 kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.