HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı-

Gonul

Bilgili
HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 9450.0 Tl'den Satılmaktadır.

HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 770 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Teknik Açıklamalar

HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi ürününü 9450.0 Tl'den Satılmaktadır.

HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
9450.0 Tl ye satışta olan HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
770 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Harika bir ürün kargoda hızlı ve güvenli. Her eve lazım
İsim: **** ****
Tarih: 19 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: Hem anneme hem bana aldık cok memnunum , makıneyı almakta tereddutedenler etmesn dırek alsın, 2 aydır kullanıyorum
İsim: G** M**
Tarih: 30 Nisan 2024
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: geçen sene ablama almıştık. çok memnun kaldı. fiayt olarak uygun olduğuiçin tercih ettim. ve çok memnunuz. kargo da gayet düzgün teslimedildi.1 gün için de de kurulum yapıldı.
Tarih: 29 Nisan 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: kıyafetleri küçülmesi hariç çok memnunuz. Peteklerde kıyafet kurutmayason 😄
İsim: C** S**
Tarih: 20 Nisan 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji

Yorum: hızlı kargo sağlam paket ilgili firma teşekkürler düşünmeden alin
Tarih: 19 Nisan 2024

Yorum: Sipariş verdiğim gün içinde hızlı bir teslimat gerçekleşti. Ayrıcaşimdiye kadar gördüğüm en ilgili yetkili servis ağına sahip. Çok memnunkaldım. Kurutma makinasını hemen kullandım ve öyle güzel yumuşacık veyumuşatıcı kokusunu kaybetmemiş çamaşırlar çıktı ortaya. Ben çokmemnunum.. Teşekkürler Hoover 🤗
İsim: G** Ö** A**
Tarih: 15 Nisan 2024
Satıcı: modatrend34

Yorum: kendime yaptığım en büyük iyilik , keşke daha önce alsaymışım...
Tarih: 14 Nisan 2024
Satıcı: Denkel

Yorum: 3 gundur araliksiz kullaniyorum muthis hayat kurtaran bi urun cokmarkalara gitmeye gerek yok 🤌
İsim: E** K**
Tarih: 10 Nisan 2024

Yorum: Daha kullanışlı modeller var ama ona göre fiyatları, fiyat performansolarak biz memnun kaldık
İsim: D** N** E**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: esim hediye olarak aldi çok beğendim kesinlikle alınması gerekken biseyevim bahceli ama hep toz oluyordu asinca as topla heleki calisansanokadar pratik biseyki elim kolum oldu resmen ya hele camasirlardancikan toz beni cok şaşırttı yumusacik ve kirismadan cikiyor ama teksıkıntı servis servis cok gec geldi.
Tarih: 06 Nisan 2024

Yorum: lojistik firma hızlı getirdi eve kadar. kurulumu yapan yetkililer çokilgili idi. satıcı hemen kargoladı ürünü. işleyiş harika ürün keşke dahaönce niye almadım dediğim ürünlerden biri. inanılmaz rahatlık.programlarına göre kurutmasi oldukça güzel gönül rahatlığıylaalınabilir. teşekkürler.
İsim: D** S**
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: süper teşekkür ederim
İsim: Y** B**
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: Anneme hediye aldım bana verilen en güzel hediye dedi. Kendisi yaşlı veçok memnun kaldı. hızlı teslimat.. Ee ne yaptım ☺️tabıı kendimede aldım.
İsim: D** K** T**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: kurutma makinem sağlam geldi paketleme gayet iyi getiren lojistikekibinden İlhan yiğin makineyi eve kadar getirdi.
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Mart 2024

Yorum: Gerçekten çok ğüzel alırken tereddüt etmiştim ama kullanmaya başlayıncaanladım ki ünlü markalara boş yere o kadar para verdiğimizi ne çekme nekırıştırma hiç birşey yapmıyo sadece çoraplar da çekme oldu o kadaraldığımdan beri ütü yapmadım diye bilirim bence hiç düşünmeden alabilirsiniz
İsim: Ö** Y**
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: Teleskop

Yorum: alınabilir iş görür fiyat perfonmasn
İsim: I** K**
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: Keşke daha önce alsaymışım dediğim tek ürün derim. Hayatımıkolaylaştırdı resmen 🙏
İsim: H** A**
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: makina dün geldi. merkezi aradım kayıt bıraktım. bugün servis geldikurulumu yaptı. denemek için calıstirdik çok güzel inş böyle devam eder.
İsim: d** A**
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: İyiki aldım süper bir ürün kasım ayında aldım kargo sorunsuz getirdikullanıyorum tavsiye ederim çok para vermeye gerek yok işini gayet güzel yapıyor
İsim: B** E**
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: birikibiriki

Yorum: mükemmel alın aldırın çok güzel
İsim: D** S**
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM

Yorum: Cok kisa surede elime ulasti.Ceyiz icin aldik teslimat kisminda da banacok yardimci oldular tavsiye ederim
Tarih: 26 Eylül 2023

Yorum: Makineyi teyzem için aldım, çok memnun kaldı .
İsim: Y** K**
Tarih: 04 Ağustos 2023

Yorum: Anneme aldık çok memnun
İsim: L** Y**
Tarih: 03 Ağustos 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: annem için aldım gayet memnun olduğunu söyledi bu fiyata böyle bir ürünkaçırmayın derim teşekkürler trendyol
İsim: S** Ö**
Tarih: 18 Haziran 2023

Yorum: keşke önceden alsaydın tek kurutmada içinden çıkan toza inanamadim. toziçinde yaşıyormuşuz resmen. alın aldırın ben 5400 e aldım dahapahalilarina hiç gerek yok çok memnunum 5 defa her programda kurutmayaptım gayet başarılı
İsim: Ö** L**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Haziran 2023

Yorum: 9 kilo olanı anneme 10kilo olanı kendime aldım. Bugün iki kez kullandım.kurutma mükemmel ses gayet sessiz. Camasirlardan. çıkan toz aklazarar.Ic hacmi çok geniş Kurutulan çamaşırlar yeni almışiz gibiyumuşacık bir dokuyla çıkıyor. Kesinlikle pişman olmazsınız. Alın aldırın.
İsim: Evren D.
Tarih: 17 Nisan 2023
Satıcı: modatrend34

Yorum: güzel
İsim: n** ö**
Tarih: 20 Mart 2023
Satıcı: Uvi Concept

Yorum: Çok hızlı ulaştı 1 haftadır aktif kullanıyorum çok memnunum servetharcamaya gerek yok tam bir fiyat performans ürünü teşekkür ederim 🙏
İsim: Özge c. Y.
Tarih: 27 Şubat 2023

Yorum: ay ben assiri sevdim sen simdiye kadar nerelerdeydin be aslanım. kocamınboyumu uzadı pantolonlarimi kisaltti bu makine anlamadım ama gene deAticam onca yıl serdimde noldu madalya mi verdi al pantolonlarım aynıboyda kaldı diye.hiç.
İsim: T** T**
Tarih: 06 Şubat 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: uzun araştırma sonucunda bu ürüne karar verdim. oldukça ihtiyacıkarşılıyor. ben dolap kuruluğunu kullanıyorum. makine kurutmayibitirdikten sonra herseyi katlarsanız ütüyü büyük ölçüde azaltıyor.yıkanan kıyafetlerden çıkan toz tüy vs yi görünce iyi ki almışımdiyorsunuz... kargo da oldukca hızlıydı 🙏
İsim: P** A**
Tarih: 27 Ocak 2023
Satıcı: MegaTeknoloji

HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: kısa zaman program varmı
Cevap: Mix dry var efendim 1 saat 20 dakika

Soru: Merhaba ürünün kurulumu size mi ait
Cevap: Merhabalar Çağrı merkezi üzerinden montaj kaydı açtırabilirsiniz

Soru: hangi kargo firmasıyla geliyor kata çıkartılıyor mu?
Cevap: Kata teslim Borusan lojistik ile

Soru: yoğuşmalı ve ısı pompali arasindaki fark nedir
Cevap: Ürün özelliklerinde mevcut efendim.

Soru: (884) (001) (407) (031) (282) (2)
Cevap: Merhaba Vermiş olduğunuz numara ile yapılan sorgulamada mağazamıza ait bir satış görünmemekte numarayı tekrar kontrol etmenizi rica ederiz Electrovitrin

Soru: hangi servis kurulum yapıyor acaba
Cevap: Merhabalar Hoover yetkili servisleri mevcut. Bulunduğunuz şehirde çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz

Soru: Enerji sını nedir makinenin
Cevap: B sınıfı efendim

Soru: Ben bu ürünü almak istiyorum ama ufak bi sorum var size çamaşır makinesinin üstüne koymak istiyorum arada ki aparatida yolluyormusunuz
Cevap: Merhaba, Biz aparat satmıyoruz , aparatı servisler satıyor , ayrıca piyasada satan firmalar mevcut onlarda temin edebilirsiniz . İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: Beko 8 kg camasir makinasinin ustune kurulum oluyor mu?
Cevap: Evet efendim.

Soru: ekran fotoğrafini çektim ama size gonderemiyorum
Cevap: Merhaba, Sistem bizim buradan tel. Bilgisi vermemize müsade etmiyor ancak Trendyol istediğimiz taktirde bizim bilgimizi size veriyor , bir sorun olacağınız düşünmüyoruz ancak bize o resim göndere bilirseniz bizde bunun neden kaynaklı olduğunu araştıra biliriz . Ancak şunu net olarak bilmenizde fayda var biz yarın size istediğiniz tek bir ürün göndereceğiz . İyi günler dileriz , Electrovitrin

Soru: Vestel 10 kg çamaşır makinesinin üstüne olur mu acaba????
Cevap: Merhaba, evet kurulum yapılır. Aparatları yetkili servisten temin edebilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu ürün ölçüleridir. KG olarak aynı ise sorun olmaz 1 kg fazla ise sorun olmaz, Aparat zaten gerekli dengeyi kurmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba, çamaşır makinemizin genişliği ile derinliği 10ar cm daha kısa, makine 7 kg. Acaba kurutma makinesinin üzerine çamaşır makinesi konulabilir mi?
Cevap: Konulabilir efendim

Soru: su hazneli mi hazneli ise neresinde görsel de pek anlaşılmıyor
Cevap: Merhabalar, Bazı ürünlerde kapakta ve alt haznnede bulunur, bazı ürünlerde sadece alt haznede bulunur. Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Samsung üstüne kurulurmu
Cevap: merhaba ürün ölçümleri uyumlu ise kurulum yapılabilir

Soru: gidere bağlı olmasına gerek var mi
Cevap: Merhaba yoğurmalı olduğu için herhangi bir gidere gerek yok efendim

Soru: Tamamdır 👍 hooverin bundan iyi makinesi yok dimi
Cevap: Üst modelleri var 10kg olarak

Soru: Antalya Manavgat a gönderim var mı?
Cevap: merhaba evet var

Soru: kaç taksit oluyo acaba
Cevap: ödemeler için trendyol asistana yazabilirsiniz

Soru: Su bağlantısı gidere mi yapılıyor yoksa su tankı varmı
Cevap: Merhaba, İster gidere bağlayarak isterseniz gidere bağlanmadan kullana bilirsiniz, su tanki mevcuttur. İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: Ürünü aldığımızda çamaşır makinesi üzerine koymak için aparat veriyor musunuz
Cevap: merhaba efendim servislerden konu ile ilgili destek alabilirsiniz

HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HLE C9LG-17 9 Kg NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki