HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Ürün Alınmaya Değer Mi-

Elifnaz

Bilgili
HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth En Düşük Fiyat Nerede?
HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Anlık Fiyatı 14000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Hakkında yaklaşık 2716 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Teknik Açıklamalar

HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Ürününün Satıcısı, Hoover HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth ürününü 14000.0 Tl'den Satılmaktadır.

HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Kullanıcı Yorumları
14000.0 Tl ye satışta olan HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2716 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Sapasağlam geldi 1 senedir kullanıyorum.
İsim: E** Ö**
Tarih: 08 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Mucizevi birşey yıllardır istiyordum ama cesaret edemiyordum ama iyikialmışım hayatımı kolaylaştırmış
İsim: **** ****
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: gönül rahatlığıyla alabilirsiniz 1 aydır kullanıyorum mükemmel
İsim: M** D**
Tarih: 01 Eylül 2024

Yorum: çok memnunum. hızlı teslimat. wifi bağlantısı var. inanılmaz rahatlık
İsim: G** A**
Tarih: 01 Eylül 2024

Yorum: Ablam için aldık. Kurtarıcı lojistik firmasıda hızlıydı. Çok memnun kaldı.
İsim: D** S**
Tarih: 20 Ağustos 2024

Yorum: gerçekten harika kurtarıcı bir ürün tüm emeği geçenlere teşekkür ederimkolay gelsin
İsim: F** Ş**
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: Eve sağ salim getirdiler servisini açmasını bekliyoruz
İsim: M** O**
Tarih: 04 Haziran 2024

Yorum: ahhh bebeğim, elim ayağım oldu. lüks mü ihtiyaç mı diye çok düşündüm.sadece çalışan kadınlara değil ev hanımlarına da bir ihtiyaç böyle birşey. evde ütü olayı yüzde 85 bitti. Bitince sıcacık çıkarıyorumkatlıyorum, ohh misss. Markaya gelince, bence fiyat performan ürünü. 2aydır kullanıyorum, iyice çözdüm programlarını da. çok memnunum yaa kısacası.
İsim: **** ****
Tarih: 10 Mayıs 2024

Yorum: Valla anneme aldım çok memnun kaldı bugüne kadar niye almamışım diyesorguluyor sürekli 😅
İsim: Z** N** Y**
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: şimdiye kadar almadığıma pişman oldum ,kendime yaptığım en büyükiyilik,çok memnunum
İsim: Gülfer B.
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: her evin ihtiyacı mükemmel bir makine keşke çok önceden almış olsaydım
İsim: Ç** P** K**
Tarih: 21 Nisan 2024

Yorum: Kesinlikle tavsiye ediyorum çok menun kaldım al derim
İsim: H** T** Ö**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: benden sonra arkadaşlarım hep aldı muhteşem
İsim: Aygül D.
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: ürün çok güzel anneme aldık biraz sesi yüksek çalışıyor o biraz rahatsız edebilir
İsim: s** E**
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: çok güzel severek kullanıyorum paketleme ve güzeldi kurulumda çabuk olduçok memnunum
İsim: R** g**
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: iyikı almışım kendime yaptığım 2 iyiliklerden çok memnunum çok keşkekeşke daha önce alsa imisim kışın çamasir yıkamak işkence idi içindençıkan o toz zerrelerini Görseniz aklınız şaşırdı kurutma olmasa idihoppa evin içi de idi temizlikten de çok kolay oldu evde toz yok artik
İsim: zuleyha o.
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: Hemen alın düşünmeden süper bir şey
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 08 Şubat 2024
Satıcı: Denkel

Yorum: Efsane birşey alın aldırın 3 haftadır kullanıyoruz insanı sürekliçamaşır yıkamaya teşvik ediyor, temizlemesi üstünde ki tüyü tozu almasıve yumuşatıcı kokusunun üstünde kalması, keşke daha önce alsaydımdedirtiyor. Evcil hayvan sahibi olanlar içinde birebir çamaşırlarıkuruttuktan sonra kıyafetlerin üzerinde kedi tüyü adına eser yokkargolama paketlenmDevamını Oku
İsim: E** D**
Tarih: 17 Ocak 2024

Yorum: bende daha önce aldım kullanıyorum memnun kaldığım için kardeşime dealdık oda çok memnun
İsim: Ü** s** K**
Tarih: 26 Ekim 2023

Yorum: Öncelikle kurtarıcım olduğunu söyleyebilirim . Her gün çamaşır asmaktanartık tükenmiştim. Küçük oğlumda hastalanıp kucağımdan inmeyince asmaktazorlanmaya başladım ve almaya karar verdik keşke evlenirken alsaymışım.Faturaya öyle abartılacak bir artışı da olmaması beni mutlu ediyor . 10kg ben her gün makine çalıştırdığım için 2 makinelik atıp hepsi bDevamını Oku
İsim: Nursel A.
Tarih: 27 Temmuz 2023
Satıcı: DirectShop

Yorum: Harika bir makina keşke daha önce alsaymışım. Beyazları pamuk, gibiyumuşacık yapıyor. Çamaşırları makineden çıkarıp hemen dolabayerleştiriyorum. Ohhh çok rahat.
İsim: G** K**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Satıcı: Denkel

Yorum: 1 aydır kullanıyorum çok memnunum neden simdiye kadar almadm diyorm herevde olması gerekiyor sürekli zam geliyo ilk fırsatta alın aldırın
İsim: R** y**
Tarih: 05 Temmuz 2023
Satıcı: GALİP YAZICI

Yorum: Gerçekten daha önce niye almadım diye düşündüğüm tek ürün diyebilirimkendime de aldım kızıma da hediye aldım yaklaşık bir aydır kullanıyorumçok güzel zamanım çamaşır asmak ve toplamakla geçiyor muş havlularımıçıkardığım zaman ütülerdim yumuşaması için şu an ütülemiyorum yumuşacıkçıkıyor kışın bence çok da işe yarayacaktır yorgan yastık evde ne varsDevamını Oku
İsim: M** E**
Tarih: 17 Haziran 2023
Satıcı: İKSAVM

Yorum: Çok beğendim sorunsuz elime ulaştı teşekkür ederim trendyol
İsim: K** Y**
Tarih: 06 Haziran 2023
Satıcı: Dükkan35

Yorum: aşırı memnunum her eve şart
İsim: E** Y**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Satıcı: Dükkan35

Yorum: Alırken endişelendim ama masallah çok güzel çikti marka konusundaendişem vardı ama hakkını verdi kurutma makinesi
İsim: İ** A**
Tarih: 26 Mayıs 2023
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: çok güzel paletli özenli hızlı geld. hızlı servisi hemen kuruldu. çokteşekkür ederim Trendyol satıcıya da ayrıca teşekkür ederim
İsim: KADRİYE Y.
Tarih: 23 Mayıs 2023
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: Harika bir ürün çok güzel kurutuyor ambalaj güzel servis hızlı ve iyitavsiye ederim
İsim: H** C**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: tereddüt ederek aldım ama çok memnunum 1 aydır kullanıyorum begendimyumuşatıcı kullanmıyorum artık çünkü kumuşacık çıkarıyor çamaşırlarıyorumlara bakarak almıştım iyikide almışım
İsim: N** A**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: iyiki almışım.çok erken geldi ve sorunsuz bir şekilde servis gelditaktı.kullanımı çok kolay hatikasınız
İsim: İ** T**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Merak Edilenler Neler?

Soru: Samsung çamaşır makinesi ile üst üste konur mu
Cevap: Evet efendim olur

Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: merhaba A++

Soru: Kurulum ayrıyeten ücretli mi?
Cevap: Ücretsiz efendim

Soru: servis kurulumu mevcut dimi üründe
Cevap: Merhaba, ürün kurulumu için yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim. Saygılarımızla

Soru: Merhaba. Arçelik çamaşır makinesinin üzerine kurulum yapılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba, Ürün kurulumu hoover yetkili servisi tarafından yapılmaktadır. Hoover yetkili servisi ile görüşerek bu ürünün model ve marka bilgisini, birde mevcut ürününüzün model ve marka bilgisini yetkili servis ile paylaşarak uygunluk hakkında bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Merhabalar. Biz bu ürünü aldığımız zaman mediamarkdan mı almış oluyoruz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, MediaMarkt Turkey Ticaret Limited Şirketi olarak Trendyol cadde mağazasında ürün satışımız mevcuttur. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhaba ben ürün aldım satıcı mediamarket gözüküyor mesaj yazıyorum sizin sayfaya yönlendiriliyorum anlayamadım birsey
Cevap: Direkt orayı arayıp ulaşmaya çalışın efendim

Soru: ürün yarım kapasite ile çalışma özelliği var mı? programsal olarak
Cevap: Merhaba maalesef bu özellik bulunmamaktadır efendim

Soru: Ürünün tamburu Çelik mi?
Cevap: İnox malzeme

Soru: 58genislik 57 derinlik çamaşır makinesi üzerine Hoover kurutma 10 kiloluk uyumlu mudur
Cevap: Merhabalar efendim uyumludur

Soru: merhaba ürünün kazanı çelik mi A plas diyor fakat d ye yazıyor o ne demek kısa proğram dediği kurutma kapasitesi tam mı nemli mi bıtakıyor
Cevap: efendım net bılgı ıcın servısı aramanız gerekır

Soru: Merhaba 8 kg lık arçelik çamaşır makinesi üzerine olur mu?
Cevap: 9 kiloluk kurutma alın

Soru: c10dg_17 ile arasindaki fark nedir?
Cevap: Merhaba hoover resmi web sitesinden tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz

Soru: özellikleri nedir
Cevap: Detaylı bilgi için ürün özelliklerine bakabilirsiniz efenfim

Soru: Merhaba başka marka çamaşır makinası üzerine kurulumu olurmu? Arçelik çamaşır makiması var üzerine koydurtmak istiyorum..
Cevap: Merhaba, Ürün kurulumu hoover yetkili servisi tarafından yapılmaktadır. Mevcut makinenin model ve markasını birde bu ürünün model ve markasını hoover yetkili servisi ile paylaşarak uygunluk hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba 8 kg beko çamaşır makinesi üzerine olur mu?
Cevap: Merhaba evet olur efendim

Soru: Kurulum aparatı nedir ?
Cevap: Çamaşır makinesinin üstüne kurulması için gereken parça efendim

Soru: Merhaba ürünü aldık ama kurulum için aranmadık ne yapmamız gerekiyor
Cevap: Merhaba, Hoover müşteri hizmetleri ile görüşerek kurulum için randevu oluşturabilirsiniz.

Soru: gider olmasina gerek var mi?
Cevap: Yok efendim

Soru: sinop boyabat a kurulum yapacaklar mi peki
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için hoover ile iletişime geçebilirsiniz

HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HLEH10A2TCEX-17 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Wi-Fi Bluetooth En Uygun Satış Linki