HDPD 4149AMBC-1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Dilara

Bilgili
HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Tavsiye Eder Misiniz?
HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 25998.0 Tl'den Satılmaktadır.

HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Tanıtımı

HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 25998.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
25998.0 Tl ye satışta olan HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: üründe çok güzel benim için en önemli kısım buharlı yıkama özelliği vetemiz yıkamasıydı bu konuda tavsiye ederim satıcıda çok ilgili ve hızlıydı
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Buybuy

Yorum: Makineye tek kelimeyle ba yıl dım. Çevremden hep kurutmalı çamaşırmakineleri iyi olmuyor tavsiye edilmiyor vs diye yorumlar duyuyordum amaevimde yer olmadığı için kurutmalı çamaşır makinesi almak istemiştim.Birçok model arasından kilosu 14 kg olanı yani tamburu en büyük olanıseçtim ve bu yüzden midir bilmem ama çok güzel kurutuyor ve resmen ütülüçıDevamını Oku
İsim: A** G**
Tarih: 25 Kasım 2021
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: ürün harika
İsim: F** T**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: Yaklaşık 2 senedir kullanıyoruz bir sorun yok. Kurutmalı makinekullanmak isteyenler bazı kurallara uymalı aynı tipteki çamaşırlarberaber kurutulmalı. Normal çamaşırın içine gömlek bile atamazsınız.Diğerlerini kuruturken haliyle gerekenden çok fazla ısı alıp kırışacaktır
İsim: Mert S.
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Kasım 2023
Satıcı: Dijisepet

Yorum: çok güzel bir makine kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: ş** U**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: Harika bir ürün müthiş tasarruf
İsim: B** T**
Tarih: 25 Ekim 2022
Satıcı: Umut Ticaret

Yorum: hem yıkama hem kurutma özelliği ikisi bir arada olması ve sessizçalışması mükemmel özellikler ben 10 yıllık hoover kullanicisiyim memnumolduğum için yeniden hoover dedim ve çok memnunum tavsiye ediyorum
Tarih: 20 Ekim 2022
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Lütfen ürünü satın alanlar bir kaç ay kullanmadan yorumyazmasınlar.Kullanmadan yorum yazmanın ne faydası var? Bugün makineelime geldi çok güzel makine diye yorum yazınca makineyi almakisteyenlere bir faydanız oluyor mu? Yüzlerce yorumu okuyup sonra satınaldım bu makineyi .İnsanlar almayın dediler kurutmalı çamaşır makinesikötü dediler.Evim küçük oDevamını Oku
İsim: a** m**
Tarih: 04 Ekim 2022

Yorum: güzel ürün
İsim: M** T**
Tarih: 04 Haziran 2022

Yorum: makina harika tek kelime
İsim: Y** y**
Tarih: 02 Haziran 2022

Yorum: mükemmel kalite hızlı teslimat herkese tavsiye ediyorum
İsim: S** c**
Tarih: 24 Nisan 2022

Yorum: Henüz alışma aşamasındayız ürüne proğramları çok uzun dedi eşim amaüzerinde değişiklikler yapılabiliyor zamanla alışacaktır fiyatı çokyükseldi son dönemde ama yine de muadillerine göre uygun tavsiye ederim
İsim: Ahmet A.
Tarih: 28 Mart 2022

Yorum: Taşıyıcı firmamız çok kısa sürede hiçbir zarar vermeden ürünümüzübizlere teslim ettiler. Yardımları için teşekkürler. Ürünün çalışma sesiyok denecek kadar az ve ilk izlenimlerimize göre hem yıkamada hemkurutmada gayet başarılı bir performansı bulunmakta.
İsim: h** ş**
Tarih: 24 Mart 2022

Yorum: cok guzel tavsiye ederim
Tarih: 04 Mart 2022
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: Çok memnunuz başarılı
Tarih: 28 Şubat 2022

Yorum: iyiki almisim diyeceginiz harika otesi bir makine tek kelimeyle mukkemelbi ürün alerji hastasiyim akar onleyici programi ile nefes aldım emegigecen herkese tsk ediyorum hic dusunmeden alin aldirin tavsiye edinpisman olmuycaksiniz
İsim: Tülay K.
Tarih: 19 Şubat 2022

Yorum: Gayet güzel ve kaliteli.
İsim: S** Ü**
Tarih: 11 Şubat 2022

Yorum: Güzel tavsiye ederim.
Tarih: 15 Ocak 2022

Yorum: Hoverin eskiye dayanan köklü geçmişin den dolayı Samsung tan geçişyaptım ve iyikide almışım ilk izlenimim 4 5 parti camasirdan sonraharika hem yıkama hem kurutma tek kelime ile mükemmel 60 tan fazla mobiluygulama ve o uygulamaları kafanıza göre düzenlemenize olanak tanımasıprogram önermesi sesli asistan a sorduğun sorularin leke çıkarma ileilgili vDevamını Oku
İsim: Yusuf B.
Tarih: 07 Ocak 2022

Yorum: Biraz gürültü çıkarsa da şimdilik memnunum 👌 kurutması gerçekten iyi
Tarih: 22 Aralık 2021

Yorum: ürünü gece aldım sabahına kargoya verildi 2 günde elime ulaştı. kargoşirketi 6. kata kadar çıkardı. servis ertesi gün gelip kurdu.kullanıyorum çok memnun kaldım. 1400 devir olmasına rağmen o kadarsessiz çalışan bi makina daha görmedim. kurutması harika ötesiyorganlarımı yıkadım kazan 14 kg olduğu için çok rahat yıkadı.sayamayacağım kadar çok özelliDevamını Oku
İsim: F** Y**
Tarih: 26 Kasım 2021

Yorum: Hayatımı kolaylaştırdı çok memnunum
İsim: Elif S.
Tarih: 21 Kasım 2021

Yorum: Başarılı bir makine artı 4 yıl daha garanti uzattım
İsim: Dursun a. E.
Tarih: 17 Kasım 2021

Yorum: Harika bir makina alın aldırın derim 1aydır kullanıyorum vebüyükkolaylık.Kurutması gayet basarılı ,yıkaması ve programları kullanışlıhala çözemediğim özellikleri var ses konusunda kuruturken nerdeyse sesiçıkmıyor ama yıkamada sesi normalmakina yüksekliğinde deterjanı resmenkokluyor. Birkac yıkamada plastik kokusugeliyor sonra geçiyor ama meraketmeyDevamını Oku
Tarih: 15 Kasım 2021

Yorum: çok iyi makina
İsim: Cengizhan U.
Tarih: 12 Kasım 2021

Yorum: Herşey mükemmel
İsim: T** B**
Tarih: 05 Kasım 2021

Yorum: Ürün 5 para etmez 18 bin liraya bunu alacağınıza biraz para biriktiripbaşka ve sağlam ürün almak kat ve kat mantıklı düşünün paranızı denizemi savunmak mantıklı yoksa biriktirip sağlam bir ürün almak mı ?kesinlikle sağlam ürün almak tabikide
Tarih: 23 Kasım 2023
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: ürün güzel
İsim: E** K**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: ürün fiyat performans ürünü. Malzeme olarak çok kaliteli değil özelliklekapak kısmında, yani bilinen markalara göre. Ama bu özellikteki bir ürünbilinen markalarda 20bin üstü fiyata satılıyor. Çok yoğun kullanıncadeğişik bir koku geliyor lastik kokusu gibi. Ama genel olarak iş görür.Hem kurutma hem yıkama yapabilen ürün fiyatına göre çok iyi.
İsim: c** k**
Tarih: 18 Kasım 2022

Yorum: geniş kazan, çok program bence oldukça kullanışlı...
İsim: firuzan ö.
Tarih: 09 Kasım 2022

HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: hdpd modelinin geleceğine garanti verebilir misiniz?
Cevap: Merhaba ürünler görsel ve açıklamalarda ki gibi gönderilir

Soru: Gelecek ürün modelini kontrol kontrol eder misiniz. Hdpd mi hdp mi? Çoğu kişiye farklı modeller gitmiş.
Cevap: Merhaba, Hdpd 4149ambc bir önceki seridir ve artık üretilmemektedir, HDP 4149ambc yeni seridir ve size gelecek üründe HDP 4149ambc olacaktır, verdiğimiz bilgi Hoover musteri hizmetlerinden alınarak sizlere aktarılmıştır İyi günler dileriz , Electrovitrin

Soru: Ankaradayım yeriniz nerde,ilk önce görmek isterim makineyi
Cevap: Merhabalar Efendim Ankara’da şubemiz bulunmamaktadır

Soru: hdpd modelimidir otomatik dozajli sistem var mi
Cevap: HDp modelidir Tam Kapasite İçin Program Süresi: 240 Dakika 1400 devir/dk. sıkma hızı A+++ enerji verimlilik sınıfı Wi-Fi ve bluetooth teknolojisi Bpm eco-Power ınverter motor teknolojisi Aktif denge Powercare teknolojisi Autocare teknolojisi All in one Beyazlar Eco pamuk Kotlar Spor ayakkabılar Yünlü (woolmark) Su geçirmez tekstil ürünleri Sentetik Gömlekler Fitness bakımı Narin bakım Taze bakım Anti alerji Hızlı bakım Hijyen+ Kg modu Hafıza seçeneği 24 saate kadar gecikmeli başlatma Kurutma zaman ayarı Kırışıklık önleme seçeneği Dijital geri sayım göstergesi Elektronik denge kontrolü Köpük önleme sistemi Kapak güvenlik kilidi Beyaz gövde, siyah kapak 36 ay garantili

Soru: Tamam toz kalması makineyi erken kapatmamdan dolayıymış, sorun yok çok memnunuz. Aşırı iyi bir makine herkes almalı.
Cevap: MERHABA YOĞUNLUK NEDENİYLE SORULARINIZA GEÇ CEVAP VERDİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLERİZ

Soru: merhaba ürünü alacağım ama hemen kurulum yaptırmayacağım garantisi kurulum dan sonra başlıyacak değil mi
Cevap: 6 ay içerisinde kurulum yaptırabilirsiniz

Soru: şuan bir tane ürün kalmış geri gelicekmi ve gelirse aynı fiyattami gelcek
Cevap: Hicbirseyin garantisi yok yarını gorurmuyuz bilmem

Soru: merhaba efendim çamaşır makinesi motoru garantili süresi kaç yıl.
Cevap: Merhabalar; Ürünümüz 3 yıl garantili motoru 10 yıl garantilidir. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: neden cevap yok hayali bir firmamısınız yoksa?
Cevap: MERHABA YOĞUNLUK NEDENİYLE SORULARINIZA GEÇ CEVAP VERDİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLERİZ

Soru: merhaba. otomatik deterjan dozaj özelliği var mı ?
Cevap: çamaşır makinesi 21 yıkamaya kadar doğru deterjan ve yumuşatıcı dozajını hesaplıyor.

Soru: iyi akşamlar.Makinenin genişliği net ne kadar
Cevap: ÖLÇÜLER Paketli Ürün Yüksekliği (mm) 890 Ürün Yüksekliği 85 Ürün genişliği 60 Ürün derinliği 67 Paketli Ürün Genişliği (mm) 650 Paketli Ürün Derinliği (mm) 720 Gross weight (kg) 78 Net weight (kg) 76

Soru: ürün toz deterjanla kullanılıyor mu

Soru: Merhabalar. Yoğuşmalı mı ısı pompalı mı acaba
Cevap: Iyi günler bizler sadece satıcı bayileriz . Üretimde olmadığımızdan bu tür teknik sorularınıza hoover yetkili servislerinden tam donanımlı cevap bulabilirsiniz. Bilgisi olmadığımız konuda bilmek na hoş olacaktır.

Soru: Ürün garantisiyle alakalı bir arıza olduğunda sknti yaşanıyor mu
Cevap: Merhaba; Ürünler, üretici firma tarafından kapalı kutu ve garantili olarak tarafımıza ulaşmaktadır. Oluşabilecek her türlü arızadan ve garanti sürecinden üretici firma sorumludur. Arıza tespit edilmesi halinde teknik servise başvurmanız gerekmektedir. Faturanız ile birlikte garanti belgeniz üzerinde mevcut olan teknik servis numarası ile görüşme sağlayarak destek alabilmektesiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: yıkama a++, kurutması b mi
Cevap: Sayın Müşterimiz, Enerji sınıfı b dir. Yeni düzenleme ile enerji standartlarında A++ gibi terimler kalkmış ürün kataloglarında düzeltmeler yapılmaya başlanmıştır. Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: Merhaba bu ürün otomatik dozajlamalı mıdır? Care dose özelliği
Cevap: merhaba otomatik dozaj yoktur

Soru: ürün geldimi hover yetkili servisi aramamız lazım degilmi Arçelik ne alaka anlamadım.
Cevap: tabii ki hoower servisi arçelik nerde yazıyor

Soru: sadece sıvı deterjan mı atmak lazım yoksa toz da olur mu
Cevap: MERHABA SIVI DETERJANDA TOZ DETERJANDA KULLANABİLİRSİNİZ KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ

Soru: care dose özelliği olan model midir
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Markanın Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba HDPD ve HDP arasındaki fark nedir? Yada ikiside aynı makinemidir? Alındıktan sonra hoover servis tarafından garanti uzatımı yapılıyormu?
Cevap: Merhaba, Hdpd eski seri olmasına rağmen otomatik dozaj sistemi olan bir urundu , artık üretilmiyor , ancak sitelerde Hdpd diye geçiyor, sistemden bu bunu düzenliyoruz, yeni seri HDP serisidir, hangi siteden veya hangi mağazadan almayı uygun gorurseniz size gelecek olan HDP seri olacaktır , ücret karşıgi garantisi uzatma Hoover markasında mevcut , ayrıca sunuda belirtmek isteriz , 1 Ocak 2022 itibariyle alınan kurutmalı çamaşırlar 10 yıl motor garantisi verilmiştir . İyi günler dileriz , Electrovitrin

HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HDPD 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
O Beyaz Eşya 0 124