HDP 4149AMBC-1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Alanlar Memnun Mu-

Ozgul

Bilgili
HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Alınmaya Değer Mi?
HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Anlık Fiyatı 19900.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?

HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 310 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Ürün Detayları

HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi ürününü 19900.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Son Yorumlar
19900.0 Tl ye satışta olan HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
310 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Harika bir Kurutmalı Çamaşır Makinası. Artık asma derdim kalmadı. Birdesessiz yıkıyor ve duruluyor, bayıldım. Teşekkürler Hoover.
İsim: S** Ç**
Tarih: 25 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: Kısa sürede sağlam ulaştı müşteri hizmetlerini arayıp servisinden kolaybir şekilde randevu aldım kurulum için
İsim: C** T**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: İlk kullanımlarda biraz koku yaptı. Kullandıkça azalıyor. Çok beğendik.Teslimatta sıkıntı olmadı, satıcı firmaya ayrıca teşekkür ediyorum.
İsim: İsmail s. S.
Tarih: 07 Mayıs 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ

Yorum: İndirimde aldım henüz keşfedemedim nasıl tam randımanlı kullanılıyor amagüzel tavsiye ederim
İsim: Nur A.
Tarih: 04 Şubat 2024

Yorum: verdiğim ve vereceğim para sonuna kadar helal olsun 1 aydır kullanıyorumkullanıp öyle yorumlamak istedim muhteşem yıkaması kurutması herşeyi 44lük kötü yorumlara aldanmayın en iyi prğramı keşfedene kadar çamaşırınauygun olmayanı test edip sonuç alamayanlardır diye tahmin ediyorum bençok çok memnunum hijyeni mzellikle çamaşırlarım ütülü gibi resmenDevamını Oku
İsim: Z** Ş** O**
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: güvenli ve sağlam bı şekilde geldi.iki aydır kullanıyoruz hem yıkama hemkurutma gayet kullanışlı teşekkürler.
İsim: F** B**
Tarih: 15 Ocak 2024

Yorum: makinemi gerçekten çok sevdim ❤️ yıkaması ve kurutması harika çokaraştırdım acaba verimli olur mu diye ama zaten yazları dışarı sererekkuruluyorum kış icinde çok kurtarıcı oldu ben genelde dolap kuruluğumodunda kurutuyorum çok güzel çıkıyor makineden gerçekten çok rahatettim iyi almışım hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz yıması da kurutmasıda mükemDevamını Oku
İsim: H** Ö**
Tarih: 23 Aralık 2023

Yorum: bence düşünmeden alın. çok memnun kaldık. uygulama üzerinde onlarcayıkama ve kurutma programı var.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: Bir süre kullandıktan sonra yorum yapmak istedim. Oldukça memnunkaldığımı söylemeliyim. Telefonuma hon uygulamasını kuramadım, tabletekurdum. Hon uygulaması sanırım her telefona uyumlu değil. Uygulamayıseverek kullanıyorum, bir sürü program var. Güzel yıkıyor, üç farklıkurutma yöntemi var. Ben çok memnun kaldım gerçekten. Kurutma özelliğisayesindeDevamını Oku
İsim: Kader G.
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: ürünü anneme almıştık memnun kaldım ceyizimede aldım tavsiye ederim
İsim: nurhan a.
Tarih: 19 Ekim 2023
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: çok memnun kaldım tereddüt ederek almistim ama gayet başarılı ürüntavsiye ederim
İsim: arzu p. e.
Tarih: 01 Ekim 2023

Yorum: Çok güzel ve şık bir makina çok sessiz çalışıyor diğer makina mı geceçalıştıramadım şimdi gece bile çalıştırabiliyorum 1400 deviri sadece3buçuk saatlik yıkamada kullanabiliyorsunuz diğer programlar düşüksaatlerde 1000 devir oluyor ben yarım saatlik yıkama yaptırdım gayetyıkaması ve sıkması başarılı tavsiye ederim
İsim: A** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Eylül 2023

Yorum: harika bir makine simdilik 2 aydır sorunsuz ve gayet aktıf kullanıyorum
İsim: F** E**
Tarih: 22 Ağustos 2023

Yorum: yorumlara bakarak aldım gayet memnun kaldım borusan lojistik ve hoverservisi de gayet ilgili işini düzgün yaptılar kurulum tamamenücretsiz.kurutma konusunda bazı yorumlar çok uzun sürede kurutuyor diyoama yanlış evet 6 saatte kurutma yapabiliyor ama süre kısaltması var 2saat 1buçuk saat 1 saat hatta 30dk lık kurutma süresi bile mevcutistediğiniz süDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 22 Ağustos 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: kaliteli ve çok güzel yıkıyor kurutmasıda gayet güzel kuruluyor tavsiyeedebileceğim bi ürün fiyatıda çok uygun
İsim: S** K**
Tarih: 18 Haziran 2023

Yorum: Makineyi alalı 1 ay oldu. Gayet güzel ve kullanışlı. Olumsuz yorumlarısonradan gördüm ama o Arada siparişi vermiş bulundum korktum. Ama ürüngayet güzel ve kullanışlı çıktı. Yorgan battaniye yastık ne varsa hiçsorunsuz yıkıyor.
İsim: murat e.
Tarih: 15 Haziran 2023

Yorum: Hoover gerçekten bir dünya markası çok beğendim kargoda çok iyi tavsiye ederim
İsim: İsmail D.
Tarih: 10 Haziran 2023

Yorum: memnun kaldı arkadaşlarıma da önerdim
İsim: A** D**
Tarih: 03 Haziran 2023
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: anneme hediye almistim çok beğendi, teşekkürler
İsim: B** d**
Tarih: 12 Mayıs 2023
Satıcı: Denkel

Yorum: Ürün gayet güzel ve kaliteli tavsiye ederim. Serviste çok ilgiliydi.
İsim: B** C**
Tarih: 08 Mayıs 2023

Yorum: yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok memnunum servisi falanda çok iyi çokmemnunum tavsiye ederim
İsim: t** i**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Nisan 2023
Satıcı: Blacc

Yorum: Kullanımı kolay hayatı kolaylaştıran bir alet. Kasım ayında almıştım 2aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadık. Yıkaması temiz, kurutması birazzaman alsa da gayet güzel. Yorgandan battaniyeye kadar her şeye yetiyor.Tavsiye ederim
İsim: F** K**
Tarih: 07 Ocak 2023

Yorum: Kalitesini yıllardır biliyordum bu üründe çok iyi çıktı yıkamasıkurutması bi tık uzun ama çok iyi
İsim: E** A**
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: makine iyi fiyatı düştü üzüldüm
İsim: S** Y**
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: Comfor

Yorum: Ürün kaliyeli fakat türkçe kullanma klavuzu yok sadece telefon üzerindenkurutma çalıştırabiliyorsunuz. Kurutmaya atıp süre ayarlayamıyorsunuzilla bir program seçip kurutma yapmak zorundasınız. Sıkma esnasındaiçinden bir parça kopmuş kazana çarpıyor gibi sesler geldi ama bir dahaolmadı. Kurutma esnasında makina çok fazla ısınıyor
İsim: T** K**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: gerçekten süper tavsiye ederim teşekkürler Hower
İsim: A** P**
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: Hevesle aldım ve 7 günde zar zor elime geçti sonrası daha vasat servisiaradım kurulum için 7 gün sonrasına randevu verdiler şaka gibi. ALDIĞIMABİN PİŞMAN OLDUM.
İsim: H** H**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Kurulum ve ek garanti için servis bağlayacağı gün işlem yapılıyor.Çeyizim için aldım. Kirada oturduğum evdeki makinem de hoover ama altserisi üç senedir çok menmnunum. Teslimat ve paketleme özenliydi
İsim: Gülşah Y.
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: halılarımı bile yıkıyorum her eve lazım
İsim: N** K**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Çok memnunum
İsim: Ü** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Satıcı: MarkaReyon

HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Merhaba eni tam olarak kaç cm acaba alanım çok geniş değilde
Cevap: Merhaba Yükseklik 85 cm ürün genişliği 60 cm derinliği 67 cm dir Saygılarımızla

Soru: Genişliğe bircok satıcı 60 cm yazmış ta
Cevap: BİZDE BULUNAN ÖLÇÜLER BU ŞEKİLDEDİR.

Soru: Merhaba ürün ölçüleri için müşteri hizmetlerini aradım net bilgi veremediler alanım dar genişlik derinlik ve yükseklik net. Öğrenebilir miyim lütfen servis te cevap vermıyor yardımcı olur musunuz ona göre alcam
Cevap: genişlik 64 cm. derinlik 67 cm.

Soru: merhaba ürünün eni ne kadar acaba banyo kapımı ölçceğim
Cevap: Merhaba, Ürün Yüksekliği 85 cm, Ürün genişliği 60 cm, Ürün derinliği 67 cm dir. Saygılarımızla.

Soru: elyaf yastık yıkadıktan sonra kurutma yi çalıştırdık makine çok ısındı normal mi
Cevap: Merhaba .Hover müşteri hizmetlerinden yada teknık servisten bilgi almalısınız. saygılarımızla

Soru: kurulum varmı bilgi verebilirmisiniz
Cevap: HOOVER SERVİSİ ÜCRETSİZ KURULUM YAPIYOR

Soru: Makine yıkama özellikleri ve kurutma özellikleri aynı makinada mevcut mu
Cevap: Merhaba, Modelimizin 14 kg yıkama 9 kg kurutma özelliğine sahiptir. Saygılarımızla.

Soru: Kesin 60 cm dmi 64 yazıyordu 64 ise girmez çünkü alanım dar
Cevap: Merhaba Hoover müşteri hizmetlerinden en sağlıklı bilgiyi elde edebilirsiniz.

Soru: LÜTFEN YARDIMCI OLUN.ZOR DURUMDA OLMASAM ACİLİYETTİ VAR YOKSA RAHATSIZ ETMEM
Cevap: Bizde hemen verilmesı ıcın uğraşıyoruz efendim

Soru: 1 tane 14 kg yıkama kurutma aldık bir yikama kurutma bir sadece yıkama olmak üzere iki tane daha Alaçam şimdi yarım saat önce indirimi kaldırdılar geri verin hemen alayım 2 tane Alacam banka güvenlik nedeniyle arıza verdi yoksa aliyordum
Cevap: Merhaba, Şuan için kampanya bilgisi bulunmamaktadır. Saygılarımızla.

Soru: merhaba hangi kargoyla gönderiyorsununz
Cevap: Merhaba Horoz lojistik ile çalışıyoruz saygılarımızla

Soru: hayırlı günler efendim Hoover makinenin Türkiye'de her yerde servis ağı var mı mesela Erzincan İliç
Cevap: merhaba efendim tüm türkiyede servis hizmeti mevcut efendim

Soru: mrb ürün hem yıkamalı hem kurutmalı mı acaba
Cevap: Evet hem kurutmalı yıkamalı

Soru: Merhaba. Bu seri hakkında bilgi verir misiniz? Son seri midir?
Cevap: Ürünleri fabrikadan temin etmekteyiz. Son üretilen ürünler müşterilerimize gönderilmektedir.

Soru: Merhabalar üründe kurutma sistemi ısı pompalı mı ?
Cevap: Merhaba, kondenserlidir. İyi alışverişler dileriz.

Soru: merhaba 10 yıl motor garantisi varmı
Cevap: Merhaba, Garanti süresi 3 yıldır. Ek garanti işlemi yetkili servis tarafından yapılmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: 9 kiloluk makinem vardı onun yerine almak istiyorum ebat olarak diğer makinalardan büyük mu öğrenebilir miyim
Cevap: Standart boyutlardır

Soru: Merhaba, makinenin ölçüleri nedir, emin olmak için soruyorum. Teşekkürler
Cevap: Merhaba. Ürün Yüksekliği 85 Ürün genişliği (mm) 60 Ürün derinliği 67 Cabinet depth mm (without pipes and door) 630 Net ağırlık (kg) 75 Toplam ağırlık (kg) 77 Saygılarımızla

Soru: kırışık azaltma programı varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Hoover Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Batman (merkez) iline gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Yapılıyor efendim

HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HDP 4149AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Wi-fi+Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki