genel aga ne demek ?

Feraye

Bilgili
Genel ağa ne demek?
Genel Ağ; Dünya'yı saran ve merkezi olmayan, ağlardan oluşan bir ağ dizgesidir. İngilizcesi kendi aralarında bağlantılı ağlar anlamına gelen Interconnected Networks teriminin kısaltması Internet'dir. Genel Ağ, çok protokollü bir ağ olup birbirine bağlı bilgisayar ağlarının tümü olarak da tanımlanabilir.

Genel ağa ne demek?
Genel Ağ; Dünya'yı saran ve merkezi olmayan, ağlardan oluşan bir ağ dizgesidir. İngilizcesi kendi aralarında bağlantılı ağlar anlamına

Selam güzel insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Feraye

Bu hususta ek olarak

- LAN, WAN, VLAN ve WLAN , farklı ihtiyaçlara ve kullanım senaryolarına cevap veren ağ türleridir
- Bilgisayar ağlarının birbirine bağlanması sonucu ortaya çıkan, herhangi bir sınırlaması ve yöneticisi olmayan uluslararası bilgi iletişim ağı, internet anlamına gelir. Bu kelime genellikle genelağ şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı genel ağ şeklinde olmalıdır

İşine yararsa harika

Genel ağa ne demek?
Genel Ağ; Dünya'yı saran ve merkezi olmayan, ağlardan oluşan bir ağ dizgesidir. İngilizcesi kendi aralarında bağlantılı ağlar anlamına

Selam değerli arkadaşlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Feraye

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Genel Ağ; Dünya'yı saran ve merkezi olmayan, ağlardan oluşan bir ağ dizgesidir . İngilizcesi kendi aralarında bağlantılı ağlar anlamına gelen Interconnected Networks teriminin kısaltması Internet'dir. Genel Ağ, çok protokollü bir ağ olup birbirine bağlı bilgisayar ağlarının tümü olarak da tanımlanabilir
- *Genel Ağ haberciliği, televizyon ve gazetenin tüm yayın ve iletim sistemlerini bütünleştirmiştir . *Bunun yanı sıra hareketli görüntüleri, yazıları ve sesleri aynı ortam üzerinden ve aynı anda kullanıcılarına sunma imkânına sahiptir
- İnternet, Türkçe adlandırmayla genel ağ, bütün dünyayı kapsayan bir iletişim ağıdır . Bu ağ sayesinde dünyanın öbür ucundaki bir bilgi, en kısa yoldan elimize ulaşabilmektedir

İşine yarayabilir diye düşündüm

Genel ağa ne demek?

Selam, nasılsınız?

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Feraye

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- *Genel Ağ haberciliği, televizyon ve gazetenin tüm yayın ve iletim sistemlerini bütünleştirmiştir . *Bunun yanı sıra hareketli görüntüleri, yazıları ve sesleri aynı ortam üzerinden ve aynı anda kullanıcılarına sunma imkânına sahiptir

İşine yararsa sevindim

Genel ağa ne demek?

Merhaba değerli dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Feraye

Kısaca eklemek gerekirse

- Bilgisayar ağlarının birbirine bağlanması sonucu ortaya çıkan, herhangi bir sınırlaması ve yöneticisi olmayan uluslararası bilgi iletişim ağı, internet anlamına gelir. Bu kelime genellikle genelağ şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı genel ağ şeklinde olmalıdır
- 1- Bilgisayar başka insanlara zarar vermek için kullanılamaz. 2- Başka insanların bilgisayar çalışmaları karıştırılamaz. 3 - Bilgisayar ortamında başka insanların dosyaları karıştırılamaz

Faydalı olur umarım

Genel ağa ne demek?

Selamlar, keyifli günler dilerim

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Cihazlar, sunucular, uygulamalar ve diğer ağ kullanıcıları arasındaki veri aktarım hızları ağ kullanımı olarak adlandırılır. Saniye başına bayt veya saniye başına bit gibi belirli bir süre içinde ne kadar veri aktarıldığı cinsinden ölçülebilir

İşine yaramasını diledim

Genel ağa ne demek?

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Feraye

Ek bir not olarak

- Bu kelime genellikle genelağ şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı genel ağ şeklinde olmalıdır
- bilgisayar ağlarının birbirine bağlanması sonucu ortaya çıkan,herhangi bir sınırlaması ve yöneticisi olmayan uluslararası bilgi iletişim ağı . (bkz: internet). internet kelimesi yerine türk dil kurumu tarafından önerilen kelime öbeği

İşine yararsa sevinirim

Genel ağa ne demek?

Merhaba arkadaşlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Feraye

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı Tümünü göster "Genel ağdan alınmıştır", Türk Dil Kurumu'nun (TDK) "internet" kelimesine karşılık olarak önerdiği ve yaygınlaştırmaya çalıştığı Türkçe terimdir. "İnternet ortamından, web sitelerinden veya online kaynaklardan temin edilmiştir" anlamına gelir. Genellikle resim, metin veya bilgilerin kaynağını belirtmek için kullanılır
- Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin

İşine yararsa sevinirim

benzerkonular_benzer_konular