galeri acmak icin ne kadar para lazim ?

LeylaSessiz

Bilgili
Galeri açmak için ne kadar para lazım?
Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 sınav ücreti KDV dahil 600 TL'dir. Adayların, sınavdan başarılı olduktan sonra “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alabilmeleri için, Mesleki Yeterlilik Kurumu'na belge masraf karşılığı olarak ödenmek üzere, 150 TL belge ücreti ödemelidir.

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 sınav ücreti KDV dahil 600 TL'dir. Adayların, sınavdan başarılı

Selam değerli ekip

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @LeylaSessiz

Bununla ilişkili olarak

- BELGE MASRAF KARŞILIĞINA İLİŞKİN KURALLAR Belge masraf karşılığı 1500 TL 'dir. (KDV'den muaftır.) Sadece belge almaya hak kazanan kişilerden tahsil edilir

İşine yarayabilir

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 sınav ücreti KDV dahil 600 TL'dir. Adayların, sınavdan başarılı

İyi sabahlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bununla ilişkili olarak

- Galericiler aylık gelirlerini ortalama 7.842 TL olarak, emlakçılar aylık gelirlerini ortalama 5.226 TL olarak beyan etti

İşine yaraması beni mutlu eder

Herkese iyi çalışmalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ek bilgi olarak

- Türkiye'de 35 bin civarı galeri var Özpeynirci'nin açıklamalarına göre Türkiye'de Ticaret Bakanlığından yetki belgesi almış ikinci el ticaret yapan toplam işletme sayısı 37.504. Bunlardan yetkili satıcılar ve birden fazla şubeye sahip kurumsal ikinci el firmaları çıkarıldığında ise 35 bin civarı bir sayı kalıyor

İşine yarar umarım, faydalı olur

Merhaba, iyi çalışmalar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @LeylaSessiz

Buna ek olarak

- Maliye Bakanlığı'nın 2021 yılında hazırladığı taslağa bağlı kalınarak yürürlüğe giren yönetmelikle bu faaliyetlere kısıtlama getirildi. Artık herhangi bir işletmeye bağlı olmayan kişilerin, yıl içerisinde en fazla üç araç satış hakkı bulunuyor
- Araç Satışında Para Transferi Nasıl Yapılmalı? Araç satışında parayı aktarmanın en güvenli yolu, satıcının hesabına blokeli havale yapmaktır . Çünkü satış işlemi herhangi bir nedenle gerçekleşmezse blokeli havale sayesinde alıcı taraf, parasını geri alabilir

İşine yarar diye ekliyorum

Selam sevgili topluluk

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Araç Satışında Para Transferi Nasıl Yapılmalı? Araç satışında parayı aktarmanın en güvenli yolu, satıcının hesabına blokeli havale yapmaktır . Çünkü satış işlemi herhangi bir nedenle gerçekleşmezse blokeli havale sayesinde alıcı taraf, parasını geri alabilir
- Maliye Bakanlığı'nın 2021 yılında hazırladığı taslağa bağlı kalınarak yürürlüğe giren yönetmelikle bu faaliyetlere kısıtlama getirildi. Artık herhangi bir işletmeye bağlı olmayan kişilerin, yıl içerisinde en fazla üç araç satış hakkı bulunuyor

Faydalı olur umarım, kolay gelsin

Selam sevgili ekip

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @LeylaSessiz

Konuya dair bir ekleme daha

- Galeriler genellikle iki boyutlu sanat eserlerinin (resimler, fotoğraflar, monotipler vb.) satışından %50, üç boyutlu eserlerden ise %33,3 ile %40 arasında komisyon alırlar

İşine yarar umarım, faydalı olur

benzerkonular_benzer_konular