Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı En Ucuzu Nerede Bulunur-

Mehtap

Bilgili
Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı En Düşük Fiyat Nerede?
Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı Şu Andaki Fiyatı 2391.22 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı Gerçekten İyi Mi?

Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı Hakkında yaklaşık 38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı Ürün Detayları

Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı Ürününün Satıcısı, Enshall Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı ürününü 2391.22 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı Yorumlar Hakkında Bilgi
2391.22 Tl ye satışta olan Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Aşırıı iyi bir ürün kuaför salonumuz için aldık. Aydınlatması çok güzel.Boyutu da çekim için gayet idael. Çantasıyla geldi.
İsim: E** K**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EnshallShop

Yorum: Ürün elime çabucak ulaştı. Tam istediğim gibi ışık veriyor ve başlığıistediğim açıda ayarlayabiliyorum. Sağlam bir ürün arıyorsanızkaçırmayın derim.
İsim: Sude Y.
Tarih: 02 Şubat 2023
Satıcı: Maxilife

Yorum: Cok guzel calisiyor cantasi olmasini cok sevdim
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Temmuz 2024

Yorum: Ürün beklediğimden büyük geldi , aydınlatma çok başarılı . Sadecekumandayla ilgili bazı sorular var kafamda keşke Türkçe açıklamalıkitapçık olsaydı
İsim: **** ****
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: Efsane çokbgüzel tam istediğim büyüklükte çok da iş görüyor
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: Harika bir satıcı hemen çözüm bulup yardım ediyorlar ürün çok kalitelisağlam geldi.
İsim: Sevil K.
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: Çok kaliteli ve iyi bir ürün 👍🏻 kalıcı makyaj uygulaması yaparkenkullanıyorum çok memnunum
İsim: G** K**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Satıcı: Ensoy

Yorum: Gerçekten güzel ürün içiniz rahat olsun
İsim: B** B**
Tarih: 10 Mayıs 2024

Yorum: Fıyatını hakediyor sağlam bir ürün çok güzel içerikler üretebiliyorumışığı odamı aydınlatıyor
İsim: Ş** A**
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: gercekten cok begendim. paketlemesi cok iyi urun digru boyutta geldi.kurulumunu ben tek basima yaptim basitti. icinden şik bir tasima cantasicikti kumandasi var piline kadar yollamişlar. tesekkur ederim yaptigimcekimleri görmek isterseniz @makeupand.aysenurozturk e bakabilirsiniz
İsim: i** ö**
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: Kurduk çok güzel makyaj videolarımız bekle bizi geliyoruzz
İsim: H** y** A**
Tarih: 13 Mart 2024

Yorum: Severek kullanıyorum gayet iyi memnun kaldım ayakları kötü gelir diyekorkuyordum ama sağlam gayet
İsim: E** G** B**
Tarih: 20 Şubat 2024

Yorum: Çok teşekkür ederim çok güzel
Tarih: 06 Şubat 2024

Yorum: Ben aşık oldum çok iyi
İsim: B** D**
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: Çok güzel ışık veriyor sağlam
İsim: n** m**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: çok hızlı şekilde geldi teşekkür ederim kalitesi harika çantasında minikbir sökük var onu da ben diktiririm, ayakları sağlam, ışığı da istediğimgibi çok sevdim
İsim: H** Ü**
Tarih: 19 Ocak 2024

Yorum: Ürün kalitesi ve büyüklüğü tam istediğim gibi profesyonel makyajçekimlerim için kullanıyorum çok memnunum. Hem sarı hem beyaz ışık veparlaklık ayarlama seçeneği olması da güzel. Kumandası olması benim içinde avantaj ve umarım uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanırım.
İsim: R** K** Ü**
Tarih: 02 Ocak 2024

Yorum: Kuaför salonu için aldım sağlam bi şekilde geldi
İsim: G** E**
Tarih: 30 Aralık 2023

Yorum: Kendi şirket çekimlerim için aldım. Çok işimize yaradı. Tam bir fiyatperformans ürünü
İsim: Pınar A.
Tarih: 02 Şubat 2023
Satıcı: Maxilife

Yorum: Isik gucu cok zayif en yuksek ayarda bile. Iadeyle ugrasamicam isyerimicin almistim
İsim: D** O**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: İki kullanımdan sonra halka ışığımız yanmıyor Lütfen bu sorunu çözünÜrünümüz bir yıl garantilidir Bu sorun neden iki kullanımdan sonraortaya çıkıyor?
İsim: Omid P.
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: kargo çok hızlı ulaştı, bence alınabilir makeup artistler için ideal amafotoğrafçılar için daha pahalı alınması gerektiğini düşünüyorum
İsim: N** M**
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: Ürün harika mikroblading uygulaması için aldım. gayet iyi bir performans sergiledi
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: Göründüğü gibi geldi
İsim: K** S**
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: Çok çok güzel teşekkür ederim
İsim: z** e**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Aralık 2023

Yorum: çok iyi çok hızlı kargo sorunsuz ürün
İsim: F** H**
Tarih: 03 Kasım 2023

Yorum: Israrla tavsiye ediyorum süper kalite
İsim: Canan A.
Tarih: 26 Ekim 2023

Yorum: ürün geldi ve düşündüğümden büyük, iyi görünüyor ama üzerine ufak birçizik var. ama çok sorun oluşturacağını düşünmüyorum
İsim: F** K**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Bunu aldık daha alt modelini gönderdiler hemen iade ettik birde kargoylauğraştım iade için mecbur koli aldım 90 tl ye boşa giden emek ve para :(
İsim: Y** E**
Tarih: 13 Ocak 2024

Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Merhaba, taşıma çantası şimdi mevcut mu? Ve kendisi kaç w? 65 mi?
Cevap: Merhaba efendim, çantalı göndermekteyiz, 65-70w efendim evet.

Soru: merhabalar bu ürün bana hediye geldi ama çantası yok sizde çanta satışı var mı ??
Cevap: Merhaba efendim maalesef yok

Soru: Ledin arkasındaki özellik bizim bi önceli 50 woltluk cihazımızla aynıydı ama 🤦🏼‍♀️
Cevap: Nasıl yani efendim, 50w cihaz değil nasıl aynı olabilir, hangi özellik aynı efendim

Soru: Merhaba gün ışığı rengi mevcut mu bu üründe
Cevap: Merhaba efendim evet renk sıcaklığını ayarlayabiliyorsunuz

Soru: Ürün ile alakalı sorun yaşıyorum Garantiye göndermek istiyorum ürünü nasıl yardımcı olabilirsiniz
Cevap: Nedir efendim sorun

Soru: Bataryalı olanj bulamadım ılan baslık ısmı nedır
Cevap: 1120 LED Bataryalı Fotoğraf Stüdyo Işığı Vlog Röportaj Yayın Çekim Işığı Tripodlu Led

Soru: Merhabalar sizden aldığım ışığın trıpot takma yeri tam oturmuyor sallanıyor onun için önerebileceginiz birsey var mı acaba
Cevap: Merhaba efendim, tripodun üzerinde siyah bir kapak vardır genellikle efendim o kapağı çıkartın vidası gözüksün, led ışığın vidasını tam açın tripodun üzerine tam sıfır otursun efendim sonra sıkabilirsiniz

Soru: merhabalar kamera için uygunmu
Cevap: Merhaba efendim telefon tutucusu kamerayı tutamaz ağır gelir efendim

Soru: Merhaba yeriniz nerede
Cevap: trendyol kuralları gereği adres paylaşımı yapamıyoruz

Soru: Isıgı takılıp çıkarılabilir mi birde kumandası mevcut mu
Cevap: Merhaba efendim kumandası mevcut, evet tak çıkar yapabilirsiniz.

Soru: Kaç ışık modu var?
Cevap: Renk sıcaklığını ayarlayabiliyorsunuz efendim, sarı beyaz ve orta sıcak olarak ayarlanabilir

Soru: Merhaba ürün görseldeki gibi kalın ve sabit ayak mı durmasında problem yaşanır mı
Cevap: Merhaba efendim, ana görselde iki tür ayak modeli gözüküyor, videodaki şekilde gönderilmektedir.

Soru: merhaba hangi Kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Sürat kargo ile efendim

Soru: Ürün orjinal ringh light mı
Cevap: Evet efendim.

Soru: merhaba.urun saglam paketlenirmi.
Cevap: Merhaba efendim, korunaklı gönderilmektedir.

Soru: Merhaba ürünün markası neden farklı geldi?
Cevap: Merhaba efendim, RL21-LJJ22-BLD53 bunlar marka değildir ürün kodlarıdır, ürünlerin hepsi aynı özelliklere sahiptir efendim

Soru: merhabalar cilt bakimi için uygunmudur
Cevap: Merhaba efendim, evet uygundur

Soru: çantası içinde mi yoksa ayrı mı
Cevap: Merhaba efendim, içerisinde mevcut.

Soru: Kurulumu nasıl yapacağız
Cevap: Basit bir kuruluma sahiptir tripodu kenarlarından açıp tam üst demir kısmına led halkamızı geçirip vidalarını sıkıyoruz ve ürünü fişe takıp kullanmaya başlıyoruz

Soru: Merhaba, döküm ayaklı mıdır? Açıklamada standart ayak diyor,fotoğrafta döküm ayak diyor
Cevap: Döküm ayaklı efendim

Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Döküm Ayaklı Profesyonel Kuaför Makyaj Çekimleri 21 Inç 65w 560led Kumandalı Ring Lıght Çekim Işığı En Uygun Satış Linki