Ayca
Bilgili
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Alanlar Memnun Mu?
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Şu Anki Satış Fiyatı 2027.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Kaç Kişi Memnun?
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Ürün Detayları
_x000D_
!MEGA BOY!_x000D_
_x000D_
22 İNÇ DİJİTAL EKRANLI YOUTUBE-TİKTOK-İNSTAGRAM-CANLI YAYIN ÇEKİM IŞIĞI _x000D_
_x000D_
KUAFÖR - MAKYAJ/KALICI MAKYAJ - STÜDYO - GÜZELLİK MERKEZİ -DÖVME/TATTO DOLGULU ÇEKİM IŞIĞI._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
- MERAK ETTİĞİNİZ VE EDİNMEK İSTEDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN SORU SOR BÖLÜMÜNDEN BİZLERE YAZARAK ANINDA CEVAP ALBİLİRSİNİZ. >_x000D_
_x000D_
ÖZELLİKLER _x000D_
- 80 WATT _x000D_
-56 CM HALKA ÇAPI _x000D_
-2 USB PORTU _x000D_
-DİJİTAL GÖSTERGELİ _x000D_
TAŞIMAÇANTALI_x000D_
CRI: RA-80_x000D_
-AYARLANABİLİR RENK SEÇENEĞİ. ( SICAK SARI - SOĞUK BEYAZ - GÜN IŞIĞI ) _x000D_
- KADEMESİZ IŞIK AYARI ( KISMA KARARTMA - AÇMA PARLAKLIK ) _x000D_
- UZAKTAN KUMANDALI _x000D_
-2 METRE 10 CM TRİPOD-MONOPOD AYAK ( GÜÇLENDİRİLMİŞ DÖKÜM AYAK ) _x000D_
-6000 LÜMEN _x000D_
_x000D_
KULLANILABİLİR ALANLAR_x000D_
FOTOĞRAF ÇEKİMİ_x000D_
VİDEO ÇEKİMİ_x000D_
ÜRÜN ÇEKİMLERİ_x000D_
POZ ÇEKİMLERİ_x000D_
CANLI YAYIN IŞIĞI _x000D_
KUAFÖR_x000D_
GÜZELLİK MERKEZİ_x000D_
DÖVME YAPIMI SANATLARI _x000D_
TİOKTOK AKIMLARI >_x000D_
YOUTUBE ÇEKİMLERİ >_x000D_
VLOG VE YAYIN >_x000D_
STÜDYO >_x000D_
VS GİBİ HER ALANA UYGUN TAM PROFOSYONEL ÇEKİM IŞIĞI HALKASI. >_x000D_
_x000D_
BİLGİLENDİRME >_x000D_
_x000D_
Titreşim ya da sarsılma yapmaz _x000D_
_x000D_
Işık halkası içerisine cihazınızı konumlandırabileceğiniz 3 adet 360 derece dönebilen esneyebilen telefon klipsi _x000D_
_x000D_
90 derece dönebilen oynar başlığı ve bükülebilen boyun tasarımı sayesinde IŞIK HALKASINI istediğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Ürününün Satıcısı, SMAYLİNG 22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx ürününü 2027.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Yorum Ve Değerlendirmeler
2027.0 Tl ye satışta olan 22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Tam bir kalite ürünü farklı satıcalardan alıdığımdan daha kaliteli çıktıteşekkür ederim
İsim: H** B**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SMM TECH
Yorum: Ürün gayet kaliteli geldi teşekkürler
İsim: B** Ş**
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba, kaç watt ve döküm ayak değil mi?
Cevap: Merhabalar efendim 100 Watt ve döküm ayaklı ayrıca Bluetooth kumnda hediye olarak özenle paketlediğimiz kutunun içersine ekliyoruz. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: led ışıksız kullanıma uygun mu?
Cevap: Sorunuz anlaşılamadı efendim
Soru: Tamam dönüş bekliyorum
Cevap: derhal efendim
Soru: merhaba iyi akşamlar hangi Kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhabalar efendim. Özenle paketlenerek sürat kargo ile gönderim sağlıyoruz. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Teşşekırelr efendım
Cevap: Rica ederiz efendim ne demek
Soru: 22 inç için de 21 inç için de 54 santim denmiş, ikisi de aynı boyutta mı?
Cevap: Merhabalar efendim 21 inç 54 cm 22 inç 56 cm 22 inç in watt olarak daha yüksek sadece ışık gücü biraz daha fazla efendim. Tercih ve taktir sizlerin. Sizlere yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa memnuniyetle yardımcı olmak isteriz efendim. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Merhaba. Bize gelecek olan ürünün tam marka ve model numarasını yazar mısınız? Ben tam olarak ne aldığımı bilmek istiyorum. Teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim. Ürün özelliklrri ve görsellerine detaylı bilgiler mevcut birebir aynı ğrün gelmektedir. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Merhaba; Göndereceğiniz ürün kodu LJJ 22'' midir?
Cevap: Merhabalar efendim hayır ama isterseniz LJJ 22 modelimizde var M22 modelimizde var
Soru: Merhaba 1259 tl olan 21 inçlik ürünle ebat dışında bir farkı var mı? Kalite farkı? Ürüne neler dahil?
Cevap: Merhabalar efendim ebat farkı var. Ürün kutu içeriği. Tripod ayak ışık halkası kumanda taşıma çantası. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Ürün fişlede çalışabiliyormu
Cevap: MERHABALAR EFNEDİM FİŞLE ÇALIŞIYOR. SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER
Soru: ürünün garantisi varmı kaç yıl sureli
Cevap: Merhabalar efendim 12 ay garantili. Ürün oldukça kalitelidir uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Merhaba estestisyenler için uygun mudur kullanıma
Cevap: Merhabalar evet efendim gayet kullanışlı ve verimlidir
Soru: 22 inç 80w dimi güzellik salonumuza alınacak sağlam ayaklı ve yüksek ışık vermesi önemli
Cevap: Evet efendim. Memnun kalacağınızdan şüphemiz yok ayak ve ışık performansı sizleri memnun edecektir efendim
️
️
️ Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Merhaba ışık ayarı yapılıyor mu ? Bir de kaç renk mevcut ?
Cevap: Merhabalar evet efendim ışık ayarı yapılabiliyor üç renk olarak sıcak sarı soğuk beyaz gün ışığı renk modlarında kullanım sağlaya biliyorsunuz sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Merhaba ürün çantalı geliyor
Cevap: MERHBLAR EFENDİM EVET
Soru: Merhabalar kaç watt ve ayakları döküm ayakmi
Cevap: Merhabalar efendim 100 watt ve döküm ayaklı efendim
Soru: Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz
Cevap: SÜRAT KARGO EFENDİM SİZİN İÇİN ÇOK FARK EDER Mİ NASIL YARDIMCI OLABİLİRİXZ
Soru: Merhaba bu ürüne fotoğraf makinesini de takabiliyor muyuz yoksa yanlızca telefonla mı uyumlu?
Cevap: Merhabalar efendim. Telefon tutucu öevcutkutu içeriğinde
Soru: İnanın ona ihtiyacım vardı
şans diyelim 
Cevap: ÇOK ÜZÜLDÜK
Soru: Üğrünün vidyosu varmı ?
Cevap: YouTube üzerinden bakabilirsiniz efendim
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Ürüne Ait Fotoğraflar
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Şu Anki Satış Fiyatı 2027.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Kaç Kişi Memnun?
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Ürün Detayları
_x000D_
!MEGA BOY!_x000D_
_x000D_
22 İNÇ DİJİTAL EKRANLI YOUTUBE-TİKTOK-İNSTAGRAM-CANLI YAYIN ÇEKİM IŞIĞI _x000D_
_x000D_
KUAFÖR - MAKYAJ/KALICI MAKYAJ - STÜDYO - GÜZELLİK MERKEZİ -DÖVME/TATTO DOLGULU ÇEKİM IŞIĞI._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
- MERAK ETTİĞİNİZ VE EDİNMEK İSTEDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN SORU SOR BÖLÜMÜNDEN BİZLERE YAZARAK ANINDA CEVAP ALBİLİRSİNİZ. >_x000D_
_x000D_
ÖZELLİKLER _x000D_
- 80 WATT _x000D_
-56 CM HALKA ÇAPI _x000D_
-2 USB PORTU _x000D_
-DİJİTAL GÖSTERGELİ _x000D_
TAŞIMAÇANTALI_x000D_
CRI: RA-80_x000D_
-AYARLANABİLİR RENK SEÇENEĞİ. ( SICAK SARI - SOĞUK BEYAZ - GÜN IŞIĞI ) _x000D_
- KADEMESİZ IŞIK AYARI ( KISMA KARARTMA - AÇMA PARLAKLIK ) _x000D_
- UZAKTAN KUMANDALI _x000D_
-2 METRE 10 CM TRİPOD-MONOPOD AYAK ( GÜÇLENDİRİLMİŞ DÖKÜM AYAK ) _x000D_
-6000 LÜMEN _x000D_
_x000D_
KULLANILABİLİR ALANLAR_x000D_
FOTOĞRAF ÇEKİMİ_x000D_
VİDEO ÇEKİMİ_x000D_
ÜRÜN ÇEKİMLERİ_x000D_
POZ ÇEKİMLERİ_x000D_
CANLI YAYIN IŞIĞI _x000D_
KUAFÖR_x000D_
GÜZELLİK MERKEZİ_x000D_
DÖVME YAPIMI SANATLARI _x000D_
TİOKTOK AKIMLARI >_x000D_
YOUTUBE ÇEKİMLERİ >_x000D_
VLOG VE YAYIN >_x000D_
STÜDYO >_x000D_
VS GİBİ HER ALANA UYGUN TAM PROFOSYONEL ÇEKİM IŞIĞI HALKASI. >_x000D_
_x000D_
BİLGİLENDİRME >_x000D_
_x000D_
Titreşim ya da sarsılma yapmaz _x000D_
_x000D_
Işık halkası içerisine cihazınızı konumlandırabileceğiniz 3 adet 360 derece dönebilen esneyebilen telefon klipsi _x000D_
_x000D_
90 derece dönebilen oynar başlığı ve bükülebilen boyun tasarımı sayesinde IŞIK HALKASINI istediğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Ürününün Satıcısı, SMAYLİNG 22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx ürününü 2027.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Yorum Ve Değerlendirmeler
2027.0 Tl ye satışta olan 22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Tam bir kalite ürünü farklı satıcalardan alıdığımdan daha kaliteli çıktıteşekkür ederim
İsim: H** B**
Yorum: Ürün gayet kaliteli geldi teşekkürler
İsim: B** Ş**
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba, kaç watt ve döküm ayak değil mi?
Cevap: Merhabalar efendim 100 Watt ve döküm ayaklı ayrıca Bluetooth kumnda hediye olarak özenle paketlediğimiz kutunun içersine ekliyoruz. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: led ışıksız kullanıma uygun mu?
Cevap: Sorunuz anlaşılamadı efendim
Soru: Tamam dönüş bekliyorum
Cevap: derhal efendim
Soru: merhaba iyi akşamlar hangi Kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhabalar efendim. Özenle paketlenerek sürat kargo ile gönderim sağlıyoruz. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Teşşekırelr efendım
Cevap: Rica ederiz efendim ne demek
Soru: 22 inç için de 21 inç için de 54 santim denmiş, ikisi de aynı boyutta mı?
Cevap: Merhabalar efendim 21 inç 54 cm 22 inç 56 cm 22 inç in watt olarak daha yüksek sadece ışık gücü biraz daha fazla efendim. Tercih ve taktir sizlerin. Sizlere yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa memnuniyetle yardımcı olmak isteriz efendim. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Merhaba. Bize gelecek olan ürünün tam marka ve model numarasını yazar mısınız? Ben tam olarak ne aldığımı bilmek istiyorum. Teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim. Ürün özelliklrri ve görsellerine detaylı bilgiler mevcut birebir aynı ğrün gelmektedir. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Merhaba; Göndereceğiniz ürün kodu LJJ 22'' midir?
Cevap: Merhabalar efendim hayır ama isterseniz LJJ 22 modelimizde var M22 modelimizde var
Soru: Merhaba 1259 tl olan 21 inçlik ürünle ebat dışında bir farkı var mı? Kalite farkı? Ürüne neler dahil?
Cevap: Merhabalar efendim ebat farkı var. Ürün kutu içeriği. Tripod ayak ışık halkası kumanda taşıma çantası. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Ürün fişlede çalışabiliyormu
Cevap: MERHABALAR EFNEDİM FİŞLE ÇALIŞIYOR. SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER
Soru: ürünün garantisi varmı kaç yıl sureli
Cevap: Merhabalar efendim 12 ay garantili. Ürün oldukça kalitelidir uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Merhaba estestisyenler için uygun mudur kullanıma
Cevap: Merhabalar evet efendim gayet kullanışlı ve verimlidir
Soru: 22 inç 80w dimi güzellik salonumuza alınacak sağlam ayaklı ve yüksek ışık vermesi önemli
Cevap: Evet efendim. Memnun kalacağınızdan şüphemiz yok ayak ve ışık performansı sizleri memnun edecektir efendim
Soru: Merhaba ışık ayarı yapılıyor mu ? Bir de kaç renk mevcut ?
Cevap: Merhabalar evet efendim ışık ayarı yapılabiliyor üç renk olarak sıcak sarı soğuk beyaz gün ışığı renk modlarında kullanım sağlaya biliyorsunuz sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler
Soru: Merhaba ürün çantalı geliyor
Cevap: MERHBLAR EFENDİM EVET
Soru: Merhabalar kaç watt ve ayakları döküm ayakmi
Cevap: Merhabalar efendim 100 watt ve döküm ayaklı efendim
Soru: Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz
Cevap: SÜRAT KARGO EFENDİM SİZİN İÇİN ÇOK FARK EDER Mİ NASIL YARDIMCI OLABİLİRİXZ
Soru: Merhaba bu ürüne fotoğraf makinesini de takabiliyor muyuz yoksa yanlızca telefonla mı uyumlu?
Cevap: Merhabalar efendim. Telefon tutucu öevcutkutu içeriğinde
Soru: İnanın ona ihtiyacım vardı
Cevap: ÇOK ÜZÜLDÜK
Soru: Üğrünün vidyosu varmı ?
Cevap: YouTube üzerinden bakabilirsiniz efendim
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Ürüne Ait Fotoğraflar
22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx En Uygun Satış Linki
SMAYLİNG 22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SMAYLİNG 22 Inç Ring Light Mega Boy Döküm Ayaklı Kuaför Makyaj Işığı Youtube Canlı Yayın Led Halka Lüx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.