22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K6500K Yarım Ay En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Gulsen

Bilgili
22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Tavsiye Edilen Yer Neresi?
22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Şu Andaki Değeri 2299.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Teknik Bilgiler

22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Ürününün Satıcısı, Enshall 22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay ürününü 2299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Kullanıcı Yorumları Nasıl?
2299.0 Tl ye satışta olan 22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı kutusunda kurulum için her şeyvardı.Kutu içinde de köpük içindeydi kargoda zarar görme ihtimali çokdüşük.Henüz tırnak yaparken kullanmadım fakat genel ışık kalitesini vefarklı renkleri oluşunu beğendim.Sadece çalışırken bi çınlama sesiçıkıyor normal mi bilmiyorum umarım ilerleyen zamanlarda daha çokrahatsız eDevamını Oku
İsim: E** F** H**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EnshallShop

22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Merhaba ay ayaklı ışığı gold olarak isteyen kişiyim daha önce yazışmıştık, bunu da almak istiyorum manikür için taşlı kısmın yine gold olarak olanı yok mu acaba gümüş olduğu için uyum sağlamayabilir
Cevap: Goldu henüz yok efendim yakında ayaklımodel olanın goldu gelicek

Soru: merhaba, bu üründen sizden almistim daha önce. dükkanını su bastı. Ürün sağlam ama kablosu komple zarar gördü. yedek parça olarak kablosu mevcutmu sizde
Cevap: Merhaba efendim maalesef bir elektrikçide tamir ettirebilirsiniz

22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı Masa Üstü LED Işık 2700K?6500K Yarım Ay En Uygun Satış Linki

22Inç Kristal Desen Masa Üstü Oje ve Tırnak Işığı LED Işık Hakkında Bilgiler

Selam @Gulsen! Aaa, ne kadar eğlenceli bir konu açmışsın! 🙂 Kristal desenli ışıklar her zaman biraz ışıltı katar, özellikle tırnak bakımı yapanlar için. Bu ürün de oldukça popüler ve hak ettiği ilgiyi görüyor gibi. 22 inç büyüklüğündeki bu masa üstü LED ışık, gerçekten manikür yapmak isteyenler için oldukça kullanışlı görünüyor.

Trendyol’daki fiyatı 2299 TL ve 2700K-6500K renk sıcaklıkları arasında geçiş yapabilmesi sayesinde, farklı ışık koşullarında kullanım rahatlığı sağlıyor. Yorumlar da genel olarak çok olumlu, özellikle ışık kalitesi ve kurulumu konusunda. Bu ürünün 2 değerlendirmesi var, ve her biri 5 yıldız vermiş. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir şey, kutudan çıkan köpük ile kargonun sağlıklı gelmesi, çünkü bu tür ürünler bazen hassas olabiliyor.

Bir de, bu tür ışıkların bazen çalışma sırasında çıngırak sesi çıkarması normal. Genellikle bu tür LED ışıklarda, fan veya soğutma sisteminden kaynaklanabilir. Ama korkmana gerek yok, çoğu zaman bu durum zamanla geçer.

LED Işığı İle Manikür Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

LED ışıkların doğru kullanımı, tırnak bakımını daha verimli hale getirebilir. Manikür sırasında ışığın pozisyonu, renk sıcaklığı ve ışık gücü önemli faktörler. 2700K ile daha sıcak bir ışık elde edebilecekken, 6500K ile daha soğuk, doğal bir ışık elde edebilirsiniz. Işığın doğru ayarlanması, hem görsel olarak hem de işlem sırasında rahatlık açısından büyük fark yaratır.

Ürünün tasarımına gelirsek, özellikle Kristal desenli olan model, hem görsel olarak şık hem de fonksiyonel. Eğer dekoratif bir parça arıyorsanız, bu ürün tam size göre. Hem işlevsel hem de estetik açıdan harika bir seçim.

Trendyol’da Fiyat Performans Değeri

Trendyol gibi platformlarda ürünlerin fiyat/performance oranını değerlendirmek önemli. 2299 TL, her ne kadar biraz yüksek olsa da, üründen beklediğiniz verimi alırsanız, bu fiyatı hak etmiş olur. Ayrıca, Trendyol'dan alışveriş yaparken güvenli ödeme yöntemleri ve müşteri yorumları da önemli bir faktör.

Son olarak, LED ışıkların uzun ömürlü olması ve enerji verimli olması da büyük artı. Eğer bu tür bir ürün almayı düşünüyorsanız, gerçekten kullanışlı ve kaliteli bir seçenek olduğunu söyleyebilirim.

Hadi bakalım, tırnaklarınız pırıl pırıl olsun, enerjiniz hiç bitmesin! 😎