Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Tavsiye Eder Misiniz-

Meltem

Bilgili
Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Alınır Mı?
Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Şu Anki Değeri 27899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Kaç Kişi Memnun?

Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Teknik Açıklamalar

Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Ürününün Satıcısı, Beko Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) ürününü 27899.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Kullanıcı Yorumları
27899.0 Tl ye satışta olan Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Bayram dolayısıyla biraz geç geldi ama çok şükür sağlam geldi. Özelliklesatıcıya çok teşekkür ederim . satın aldığım gibi benimle iletişimegeçip servis kargo süreçlerinde yardımcı oldu.
İsim: E** G**
Tarih: 27 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MURATOĞULLARI

Yorum: ürün sağlam bir şekilde teslim edildi satıcı çok ilgiliydi çok memnunumgüvenle alabilirsiniz
İsim: rahime d.
Tarih: 17 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ

Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Merak Edilenler Neler?

Soru: Setin ölçülerini alabilirmiyim
Cevap: İnternet sitesinde kodları yazarsanız yazar altında

Soru: merhaba ceyızım icin alicam beklıcek yani üründe sorun varsa actıgımızda servis yardımcı oluyormu acaba
Cevap: Merhaba nekadar süre kalıcak

Soru: Merhaba efendim kendi kendini temizleme özelliği varmı
Cevap: Buharla temizleme özelligi mevcut

Soru: davlumbaz borusu geliyor mu acaba içinde
Cevap: Merhaba tabi geliyor

Soru: merhaba ürünü satın almak istiyorum ama kurulumun hemen yapılmaması gerekiyor 1 sene sonra yapılabiliyor mu nasıl olur acaba
Cevap: Merhaba olur efendim

Soru: Merhaba fırın fanlı mı acaba
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: ızgaralar döküm mü acaba
Cevap: Yok hocam demir

Soru: merhabalar lpg'ye uygun mu ?
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: merhaba buharla pişirme mevcut mu
Cevap: Merhaba evet mevcut

Soru: ürünün kodu nedir
Cevap: 430 b-6510 eb-6062 b

Soru: ürün açıklamaları neden görünmüyor acaba biz nereden bakacagız özelliklerine
Cevap: Ürün bilgilerinde detaylı şekilde yazılıyor devamında okursanız

Soru: merhabalar fırında airfree özelliği varmı
Cevap: Merhaba hayır yok

Soru: İlginiz için teşekkür ederim
Cevap: Rica ederim

Soru: buharlı pişirme icin su konulan haznesimi var
Cevap: Merhaba su haznesi yok

Soru: Merhaba 630ile 632arasindaki farkı ogrenebilirmiyim hangisini tercih etmeliyim
Cevap: BFC430B 8 Fonksiyonlu, Buhar Destekli BFC630B 9 Fonksiyonlu, Buhar Destekli (Eski Model) BFC631B 9 Fonksiyonlu, Buhar Destekli, AirFry Teknolojili 632 Kodlu ürün bulunmaktadır.

Soru: Ankastre seti davrumbaz olmadan ikili olarak satın alabilirmiyim
Cevap: Hayır malesef

Soru: Hem tüp hem doğalgaz uyumu var mı
Cevap: Evet efendim.

Soru: Merhaba iç hacmi nedir
Cevap: Merhaba , 72 lt. İyi günler dileriz.

Soru: buhar destekli mi bu set çünkü öyle yazıyor
Cevap: Merhaba evet efendim buhar destekli

Soru: anılan ocak dogalgaz uyumlu mudur
Cevap: Evet dogal gaz uyumlu

Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

Beyaz Cam Buhar Destekli 3’lü Ankastre Set (fırın + Ocak + Davlumbaz) En Uygun Satış Linki