WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Ürün Alınmaya Değer Mi-

Melisa

Bilgili
WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Alınmaya Değer Mi?
WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Şu Anki Değeri 21798.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Gerçekten İyi Mi?

WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Hakkında yaklaşık 234 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Ürün Bilgisi

WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Ürününün Satıcısı, Samsung WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz ürününü 21798.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Yorumlar Hakkında Bilgi
21798.0 Tl ye satışta olan WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
234 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: 5 yıldız daha olsa 5 yıldız daha veririm muhteşem programları harikaçamaşırı da çok güzel yıkıyor, bitincede müzikle uyarı veriyor aldığımen güzel makina diyebilirim.
İsim: Merih Y.
Tarih: 11 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: Tek kelime ile muhteşem terettut etmeden alın cok memnun kalacaksiniz
İsim: serhan y.
Tarih: 07 Ağustos 2024
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: sorunsuz bir şekilde iki günde elime ulaştı çok memnunum fiyatı da çokuyguna geldi
İsim: **** ****
Tarih: 26 Temmuz 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: ürünü henüz kullanmadım ama indirimdeyken almıştım fiyatı kapasitesinegöre gayet uygundu
İsim: G** Ö**
Tarih: 31 Mart 2024
Satıcı: HOMEFORTECH

Yorum: Uzun süredir almayı planladığım üründü. Eski makinemden sonra bir kaçdefa makina çalışıyor mu diye gidip baktım 🤣 o kadar sessiz . Çok temizve sessiz yıkıyor. Program seçenekleri başarılı. Herkese gönülrahatlığıyla tavsiye ederim. Kargocu yukarı kadar getirdi, yorumlardamdolayı korkuyordum aşağıda bırakıp gider diye ama sağolsun yerine kadar koyduDevamını Oku
İsim: İ** İ** S** D**
Tarih: 03 Şubat 2024

Yorum: Sanırım en iyi alışverişim iyi ki Samsung tercih etmişim hafta sonusipariş verdim pazartesi geldi aynı gün kurulum içinde destek oldularçok teşekkür ediyorum 🙏
İsim: S** G**
Tarih: 31 Temmuz 2023

Yorum: Bayram tatili aşamasında Pazar günü sipariş verdim...Pazartesi hemenkargoya verildi ....Salı günü elime sabah ulaştı...çok memnun kaldım buhızda elime ulaşmasına...sadece Samsung servis kurulumu saatlercebekletti yoksa makineden şu anlık memnun kaldım ...kullandıkça yorumu güncellerim...
İsim: S** M**
Tarih: 06 Temmuz 2023

Yorum: eşime hediye aldım çok memnunun kadı almak isteyen arkadaşlar tavsiyeederim hızlı teslimat 24..
İsim: Ö** Ş**
Tarih: 11 Kasım 2022

Yorum: teşekkür ederim elime sorunsuz ulaştı lojistik firmadan çok memnunkaldım urunu getiren Fırat salman beyfendi ye ayrıca teşekkür ediyorum 5kat ve asonsor olmamasına rağmen tek başına kapiya kadar ve koridorakadar birakti urunu çok teşekkür ederim
İsim: h** b** k**
Tarih: 01 Ekim 2024

Yorum: yıkaması güzel, hacmi geniş, sessiz çalışması. memnun kaldık
İsim: t** c** s**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: Çok sessiz çalışıyor,çok güzel. Çok beğendim.
İsim: n** y**
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: BNBTEKNOLOJİ

Yorum: yorumumu güncelliyorum... makinayı alalı 9 ay oldu . 2 . defaarızalaniyor.. ilk arizası 2-3 ay sonra hata vermeye başladı güncellemedediler ... neymiş çarşaflarla yastık kılıfı atilmazmış, el havlusuylabornoz yıkanmazmış saçma sapan şeyler , şimdide kazandan sesler geliyor,randevuya gelmiyorlar arabaları bozulmuş başka araçları yok , markadandaservDevamını Oku
İsim: Ö** F** K**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: ürün elime kısa sürede ulaştı paketleme çok iyi harika makina tavsiye ederim
İsim: Eyyüp s.
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: Dünyanın en kötü çamaşır makinesi,aldığıma bin pişmanım. Sorsan 11kgfakat kazanı küçücük içine yastık atıyorsun yıkamıyor sıkmıyor sürekliuyarı veriyor. Ağır mı geldi diye birazını çıkartıyorum yine hataveriyor. Eski hurda makinem bile daha iyi yıkıyordu. Tavsiye etmem
İsim: E** N** K**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: su alırken çok ses çıkarıyor. onun dışında şimdilik bir problem yok.
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: aldım kargoya verildi 2 bin 200 lira indirime girdi yazık üzüldüm
İsim: A** B**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: harika ürün 4 aydır kullanıyorum ayarları felan süper bende
İsim: s** k**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: mükemmel tek kelime ile
İsim: s** k**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Satıcı: Mobimbo

Yorum: Her tarafı kalite kokuyor. Gayet güzel.
İsim: Abdullah A.
Tarih: 18 Ağustos 2024
Satıcı: KırmızıElma

Yorum: Ürün beklediğim gibi çıktı ürünü teslim edenlerde güzel bi şekildeteslim ettiler almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir makina güzel
İsim: Hüseyin İ.
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü çok beğendim, diğer marka ve modellere bakmadan güvenle alınabilir.
İsim: C** Ç**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: efsane bir ürün
İsim: s** e**
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: çok begendim sadece su doldurunca biraz sesli
İsim: N** P**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: sorunsuz geldi çok sağlam
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: ÜRÜN HIZLI VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLDİ BİR DEFA KULLANDIMSORUN YAŞAMADIM TAVSİYE EDİYORUM
İsim: E** T**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: Mükemmel ürün
İsim: e** ö**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: her şeyler sığıyor içine kurtarıcı bir urun
İsim: D** Z**
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: çok sessiz çalışıyor
İsim: e** c** y**
Tarih: 15 Temmuz 2024

Yorum: Anneme aldım vallhi gıcır gıcır çamaşır yıkıyo bu fiyata alınacak engüzel çamaşır makinası seside yok
Tarih: 15 Temmuz 2024

Yorum: henüz kullanmadım ama samsung kalitesine güveniyorum
Tarih: 29 Haziran 2024

WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba üründe wifi özelliği var mı acaba?
Cevap: Merhabalar wifi özellliği yok

Soru: merhabaa ben şimdi almayı düşünüyorum ama 6 ay sonra falan açıp kurulum yapilcak bı sorun yaşarsam yetkili servis yardımcı olur mu birde kurulumu Samsungu arayarak yaptırabilir miyim
Cevap: Merhaba Marka Çagrı merkezini arayarak ücretsiz kurulumdan yararlanabilirsiniz. Garantili olması için Servis kurması zorunludur efendim.

Soru: Merhaba makina çamaşırlara suyu yukardan mı akıtıyor aşağıdan mı içeri su doluyor?
Cevap: Merhabalar, Detaylı bilgi için samsung müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayabilirsiniz efendim iyi günler dileriz.

Soru: kurutma özelliği var mi
Cevap: Değerli müşterimiz, kurutma özelliği bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba makinede battaniye yikanabiliyormu
Cevap: Merhaba, Yıkayabilirsiniz. Keyifli alışverişler.

Soru: b sınıfı olan nedir
Cevap: Merhaba, bu konuyu yetkili servisle görüşmeniz daha uygundur. İyi günler dileriz.

Soru: Leke çıkarma konusunda nasıl
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz İyi Günler.

Soru: garanti neleri kapsıyor acaba öğrene bilir miyim Media Markt takı temsilci ekran kartını karşılamaz biseyi karsilamaz diye bise söyledi orda almaktan vazgeçtim ama çok beğendim makinayı
Cevap: Merhaba Samsung Türkiye garantisi altındadır 3 yıl

Soru: Motor garantisi kaç yıl
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba ürün spot yada hatalı deil dimi sıfır paketindemi birde kargo olarak hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba, ürün orjinal samsung sıfır kapalı kutu olarak horoz lojistik ile gönderim sağlanmaktadır. İyi alışverişler dileriz

Soru: A sınıfımı?
Cevap: Merhaba , ürün özellikleri kısmında mevcuttur efendim.

Soru: motor garantisi 20 yıl mi
Cevap: Motor garantisi 20 yıldır

Soru: buharlı temizleme tam olarak hangi işleve sahip
Cevap: Merhaba, bu konuyu yetkili servisle görüşmeniz daha uygundur. İyi günler dileriz.

Soru: Samsung garantisi altında değil mi Samsung servisi kuracak değil mi
Cevap: samsung türkiye garantisindedir.

Soru: Ç. Belediye’nin yanındaki yer mi acaba?
Cevap: Evet efendim.

Soru: Merhaba çift kişilik yorgan battaniye vs.yikanir mı?
Cevap: Yıkanır efendim.

Soru: kolay gelsin sıvı deterjan için aparatkendimiginden mi var acaba?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba iyi günler Samsung çamaşır makinesi 11 kiloluk bu yerli üretim mi Polonya üretimi mi ve garanti koşulları ne durumda teşekkür ederim hayırlı işler
Cevap: Merhaba samsung güney kore ürünüdür efendim. Samsung Türkiye garantilidir.

Soru: Çift kişilik yorgan veya battaniye yıkanabilir mi?
Cevap: merhaba değerli müşterimiz bütün markaların teknik servisleri battaniye ve yorgan yıkamanın makinenin ömrünü kısaltacağını öngörmektedirler.

Soru: ürün görseldeki geliyor değilmi bi de ürün spot değil degilmi
Cevap: Merhaba evet görsellerde gözüken ürün gönderim yapıyoruz

WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi 11 Kg Eco Bubble Digital Inverter Motor Beyaz En Uygun Satış Linki