asmis ne demek ?

Yaren

Bilgili
Aşmış ne demek?
abartmak anlaminda da kullanilir.. varolagelen veya yapilagelen seylerin uzerinde olma durumu. ironik ifadelerde kullanılması makbul, karşı tarafın duyup da onore olmasıyla odunu haketmesi arasındaki korelasyonu yansıtan sözcük.

Aşmış ne demek?
abartmak anlaminda da kullanilir.. varolagelen veya yapilagelen seylerin uzerinde olma durumu. ironik ifadelerde kullanılması makbul, karşı

Selam takım

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir başka not olarak

- 1. Bir şeyi yüksek bir yere iliştirip sarkıtmak, tâlik etmek : “Çamaşırları hangi ipe asayım?” Koyunları getirmiş, salhânede yüzmüş, dükkândaki çengellere asmıştı (Ömer Seyfeddin)

İşine yarar umarım diye düşündüm

Aşmış ne demek?
abartmak anlaminda da kullanilir.. varolagelen veya yapilagelen seylerin uzerinde olma durumu. ironik ifadelerde kullanılması makbul, karşı

Selam ekip, kolay gelsin

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Yaren

Bir dipnot olarak

- Şam ise (eş-Şam) kelime anlamı itibariyle, ‚ sol‛ demektir. Buraya Hz. Nuh'un oğlu Sîm'e (Sam, Shem) nispetle, ‚Şîm'in yurdu‛ anlamına gelmek Page 3 Klasik Türk Şiirinde ‚Şam-I Şerif‛ TAED 48*53 suretiyle ‚Bilad-ı Şam‛ denmiştir

İşine yarar umarım, kolaylıklar

Aşmış ne demek?

Selamlar herkese

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Yaren

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- azmak eylemini ika etmiş kişi . azmışlar kudurmuş olduklarından, gizlenmek istediklerinde yavaşlamalarını durmak sanırlar

İşine yaramasını umuyorum

benzerkonular_benzer_konular