antrenorluk 2 yillik mi ?

Yelda

Bilgili
Antrenörlük 2 yıllık mı?
Antrenörlük Eğitimi Bölümü, üniversitelerde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesinde eğitimi verilmekte olan 4 yıllık lisans bölümüdür.

Antrenörlük 2 yıllık mı?
Antrenörlük Eğitimi Bölümü, üniversitelerde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesinde eğitimi verilmekte olan 4 yıllık

Selam, herkese iyi haftalar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Yelda

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Bölümün Eğitim Süresi ve Yerleşke Olanakları Antrenörlük Eğitimi Bölümü'nde eğitim süreci 8 dönemde (4 yıl) tamamlanmaktadır. Bölüm öğrencileri mezun olduklarında “antrenör” unvanını almaktadır

İşine yarayabilir diye düşündüm

Antrenörlük 2 yıllık mı?
Antrenörlük Eğitimi Bölümü, üniversitelerde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesinde eğitimi verilmekte olan 4 yıllık

Selam millet

@Yelda okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ek bir açıklama olarak

- Öğrenciler, 4 yarıyıl (2 akademik yıl) boyunca teorik dersler ve uygulamalı eğitimler alarak “Fizyoterapi Teknikeri” unvanı kazanırlar
- Antrenörlük eğitimi bölümü mezunları, genellikle spor takımlarında antrenör olarak çalışırlar. Sporcuları fiziksel ve zihinsel olarak hazırlarlar, antrenman programları oluştururlar ve performanslarını izlerler. Ayrıca, fitness merkezlerinde veya spor salonlarında antrenör olarak görev alabilirler

İşine yaraması dileğiyle sundum

benzerkonular_benzer_konular