antifriz yerine su koyarsak ne olur ?

Antifriz yerine su koyarsak ne olur?
Antifriz Karışımında Saf Su Kullanmaktan Kaçının! Ancak saf su kullanmak ciddi hasarlara yol açabilir. Donma Noktasını

Selamlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Sumeyye

Bu hususta ek olarak

- Su eksiltme varsa kaçak var, demektir. Kaçak nokta, genellikle üst kapak contasıdır. Bazen de sızdırmanın nedeni, radyatör olabilir. Radyatörde olan sorunun çözümü için radyatör su kaçağı önleyicisi olarak satılan ürün takılarak çözüm sağlanabilir

İşine yararsa ben de mutlu olurum

Antifriz yerine su koyarsak ne olur?
Antifriz Karışımında Saf Su Kullanmaktan Kaçının! Ancak saf su kullanmak ciddi hasarlara yol açabilir. Donma Noktasını

Gününüz güzel geçsin

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sumeyye

Konuya dair bir ekleme daha

- Soğutma Suyu Ekle! Ayrıca hararetin aşırı yükselmesini önleyerek ortaya çıkan ısıyı etkili bir şekilde emer. İdeal bir soğutma suyu karışımı %50 antifriz ve %50 sudan oluşur. Bu nedenle musluk suyun yerine damıtılmış su kullanılması gerekir . Çoğu radyatör yaklaşık 2 galon sıvı tutabilir
- Antifriz koymadan bırakılan bir araçta su, donabilir ve motor bloğuna, silindir kapaklarına veya radyatöre zarar verebilir . Çatlak Radyatör: Donmuş su, radyatörün içinde genişleyerek çatlaklara ve sızıntılara neden olabilir. Bu durum, aşırı ısınmaya ve motor hasarına yol açabilir
- Motoru korumak adına tamamen antifriz konulması önerilmemektedir

İşine yaramasını umuyorum

benzerkonular_benzer_konular