antet ne demek mimari ?

Goksu

Bilgili
Antet ne demek Mimari?
Antet, Fransızcadan gelen bir kelimedir. Kâğıt ve Diplomat zarf üzerine basılmış olan bazı ad, adres, başlık gibi anlamlar ile ifade edilir. Bu kağıt türleri, yapı olarak bu şekildedir. Klasik olarak antetli kağıtlarda üst kısımlarda bulunan firma amblemleri de bulunmaktadır.Oct 5, 2019

Antet ne demek Mimari?
Antet, Fransızcadan gelen bir kelimedir. Kâğıt ve Diplomat zarf üzerine basılmış olan bazı ad, adres, başlık gibi anlamlar ile ifade

Merhaba arkadaşlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Premium kuşe kâğıt , görsel basım için en ideal kâğıt türüdür ancak standart kuşe kâğıda göre daha pahalıdır

İşine yarar umuduyla paylaştım

Antet ne demek Mimari?
Antet, Fransızcadan gelen bir kelimedir. Kâğıt ve Diplomat zarf üzerine basılmış olan bazı ad, adres, başlık gibi anlamlar ile ifade

Selam, herkese iyi haftalar

@Goksu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Diğer bir açıdan bakarsak

- Premium kuşe kâğıt , görsel basım için en ideal kâğıt türüdür ancak standart kuşe kâğıda göre daha pahalıdır
- Resmi kurumların kendi kurumsal kimliklerini ön plana çıkarmak ve resmi yazışmaları yapmak için kullandıkları özel kağıtlara antetli kağıt denir

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Antet ne demek Mimari?

Günaydın

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Goksu

Ek bir detay olarak

İşe yararsa keyifli olur

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Gulbahar Gündem 0 144
Melek Gündem 0 124
Hatice Gündem 6 166
Sumeyye Gündem 3 146
O Gündem 9 165
Ayla Gündem 10 175
LeylaSessiz Gündem 8 314
Dilara Gündem 7 111

benzerkonular_benzer_konular