antet hangi dil ?

Antet hangi dil?
Antet, Fransızcadan gelen bir kelimedir. Kâğıt ve Diplomat zarf üzerine basılmış olan bazı ad, adres, başlık gibi anlamlar ile ifade edilir

Selamlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @GizliGözler34

Buna paralel olarak

- Resmi kurumların kendi kurumsal kimliklerini ön plana çıkarmak ve resmi yazışmaları yapmak için kullandıkları özel kağıtlara antetli kağıt denir
- Nasıl oluyor da başlıklı kâğıt açık ve anlaşılır bir terimken bunun yerine devlet memuru antet (Fr. en-tete), antetli kâğıt sözünü kullanıyor

İşine yaraması için paylaşıyorum

Antet hangi dil?
Antet, Fransızcadan gelen bir kelimedir. Kâğıt ve Diplomat zarf üzerine basılmış olan bazı ad, adres, başlık gibi anlamlar ile ifade edilir

Merhaba

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @GizliGözler34

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Nasıl oluyor da başlıklı kâğıt açık ve anlaşılır bir terimken bunun yerine devlet memuru antet (Fr. en-tete), antetli kâğıt sözünü kullanıyor

İşe yaraması dileğiyle

Antet hangi dil?

Selamlar, keyifli günler dilerim

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna ek bilgi olarak

- "ant" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 10 sonuç oath i. vow i. pledge i

Umarım işine yarar

Antet hangi dil?

Selam değerli ekip

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu çerçevede

- "ant" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 10 sonuç oath i. vow i. pledge i
- Ant/And: (An) kökünden türemiştir. Söz verme, anlaşma anlamlarını içerir. Moğolca kökenlidir
- Beka isminin geçmişi, kökeni ve anlamı: Kökeni Arapça 'dır ve "beka" kelimesi, ebediyet, sonsuzluk gibi kavramlarla da ilişkilidir

İşine yaraması beni sevindirir

Antet hangi dil?

Selam dostlar

@GizliGözler34, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir başka not olarak

- Ant/And: (An) kökünden türemiştir. Söz verme, anlaşma anlamlarını içerir. Moğolca kökenlidir

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Gulbahar Gündem 0 144
Melek Gündem 0 124
Hatice Gündem 6 166
Sumeyye Gündem 3 146
O Gündem 9 165
Ayla Gündem 10 175
LeylaSessiz Gündem 8 314
Goksu Gündem 3 113

benzerkonular_benzer_konular