Aydan
Bilgili
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Güncel Satış Fiyatı 12105.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 169 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürünün Detayları
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 12105.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
12105.0 Tl ye satışta olan Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
169 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: çok memnun kaldım. iki ay kullandım öyle yazıyorum. sorunsuz sessizişini iyi yapan bir makine. tereddüt etmeden alınabilir...
İsim: M** Ö**
Tarih: 06 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: çok kararsızım almakta ama iyikide almışım birlerine notta çizik yokdühemde dışarıdan enaz 5bin lt daha uygun aldım yıkkaması da gayet güzelkesinlikle tavsiye ederim
İsim: S** S**
Satıcı: modatrend34
Yorum: Çok güzel bir ürün 1 aydır kullanıyoruz çok memnunuz görüntü açısındançok güzel duruyo bulaşıkları temiz ve kuru çıkartıyo en kısa programdabile aynı performansı veriyo.
İsim: M** E** G**
Tarih: 18 Mart 2023
Satıcı: ULUSPAZARI
Yorum: ürün kaliteli ve mükemmel bir makina üreten ve satan kişilere teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 02 Kasım 2022
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: Ürün indirimdeyken aldım.Tam bir fiyat performans ūrünü.Çok memmunum
Tarih: 23 Eylül 2022
Satıcı: meya ticaret
Yorum: güzel bi urun hızlı teslimat
İsim: a** k**
Tarih: 30 Mart 2022
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı teşekkürler
Tarih: 07 Mart 2022
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: gerçekten çok memnun kaldım. teslimat da evime kadar çıkardıkları içinde ayrıca minnettarım. muhteşem bir ürün.
İsim: B** B**
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: Teslimat çok uzun sürdü. Mağazada araştırıp tercihimi online’dandeğerlendirdim. Beyaz eşya bir risktir her zaman sürecin uzun olmasınarağmen ürün sağlan teslim edildi. 1 saat sonra servis gelip kurulumunuyaptı. Çok memnunum
İsim: H** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Ekim 2024
Satıcı: ACELEYOLLA
Yorum: sepetleri çok ayarsız kullanissiz
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: çok kaliteli bir ürün
İsim: T** k**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Satıcı: modatrend34-istanbul
Yorum: çok güzel ürün tavsiye ederim
Beden: 14 Temmuz 2024
Yorum: tek kelimeyle harika cidden almak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: gayet iyi 2/3 aydır oldu alalı şuana kadar bir sıkıntı yok
İsim: Y** A**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Satıcı: TRENDÇARŞI34
Yorum: Gayet şık bir ürün
İsim: Y** B**
Tarih: 26 Nisan 2024
Satıcı: EGE TEKNO
Yorum: cok guzel tavsiye ederim
İsim: F** D**
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: METİNOĞULLARI DAYANIKLI TÜK MAL LTD ŞTİ
Yorum: fiyatı güzel. Altus markası da bizim işimizi görüyor.
İsim: A** H**
Tarih: 10 Şubat 2024
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: cok memnun kaldik
İsim: H** Y**
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: ürün çok güzel yorumlara bakarak aldım ama iyi ki almışım hem diğermarkalara göre ucuz hemde daha önceki farklı markadaki makinamdan bilegüzel yıkıyor.Durusu cok sik duruyor .tek kelime ile mükemmel .58 dkbile tertemiz yikior
İsim: A** E**
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: markaya birton para vermeye gerek olmadığını makinayı kullanmayabaşlayınca anladım çok temiz ve güzel yıkıyor. her türlü tabletletertemiz çıkarıyor bardaklarım pırıl pırıl
İsim: Fatma K.
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: aynısı geldi sorun yaşamadım şu anda kullanıyorum gayet güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 22 Kasım 2023
Yorum: Harika yıkıyor samsung almıştım ilk kendime 3 saat yikiyordu bikmistimartik sonra bu makinayi aldım 30 dk mis gibi yapıyor bulaşığı harikaiyiki almisim
İsim: Z** O**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: 1 sene öncede aynı satıcıdan almıştım gayet memnun kalmıştık tekrardan 1kez daha aldım.cok memnun kaldık düşünmeden alabilirsiniz
İsim: S** M**
Tarih: 04 Ekim 2023
Satıcı: BEYAZDÜNYA35
Yorum: ürün magzadan daha uygun hiç dusunmeden alın
İsim: e** Ş**
Tarih: 20 Ağustos 2023
Yorum: çok güzel kaliteli
İsim: E** Ç**
Tarih: 26 Mayıs 2023
Satıcı: GÖK-PA
Yorum: 1 aydır ürünü kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım performansıtemizlemesi gayet güzel. kargosu özenli ve hızlıydı. kurulumu veservisinde de sıkıntı yaşamadım. satıcıya teşekkür ederim.
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: güzel ürün
İsim: E** B**
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: ceyizime aldım daha acmadigim için bişi diyemem ama göründüğü gibi geldi
Tarih: 11 Mart 2023
Satıcı: Mgs Electronics
Yorum: yıkamasında sıkıntı yok ancak içi çok küçük 14 kişilik yazıyor amakesinlikle değil ve tencere kesinlikle sığmıyor tavsiye etmem.
İsim: G** e** T**
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: Harika süper
İsim: F** G**
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: Beyaz Live
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: kurulumu nasıl sağlanıyor
Cevap: Merhaba efendim.kurulumunu Beko ve Arçelik servisi bakıyor.kurulum ücretsizdir.
Soru: merhaba.. ilk defa beyaz eşya internet alıyorum.. Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdi aldığım an iki ay sonramı kesim yapılıyor birde garanti ekleyecek miyim trend yolun... yoksa sadece sizin garanti belgeniz mi olacak.. Ürün aydın İncirliova gelecek bilginiz olsun.. tşk ederiz
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul iline satış yapıyoruz.
Soru: selamünaleyküm hayırlı işler efendim bu ürün ekstra garantisi uzatiliyurmu bide 4 pirugram la 5 pirugramin arasında ne fark var
Cevap: Merhaba, en önemli fark program sayısıdır. Onun haricinde teknik farklar için Arçelik yetkili servisinden destek almanızı rica ederiz. Garanti uzatma işlemi de yetkili servisler aracılığı ile yapılmaktadır.
Soru: İyi akşamlar.Ürünün rengi ne renk tam olarak gri olarak gözüküyor. Ürünü satın alanlar fotoğrafını atmış gri ürün almışlar ama renk seçeneklerinde beyaz yazıyor gri yok. Ürünün tam rengi nedir? Beyaz rengi seçip sipariş verince beyaz renk mi geliyor gri renk mi?
Cevap: Merhabalar efendim al 445 nsx kodlu urunu sepetinize eklediginiz takdirde gri renk olarak gelmektedir suan satislarimizda zaten beyaz renk mevcut degildir
Soru: merhaba konusabilmemiz mumkunmu acaba
Soru: beyaz rengi varmı alsam
Cevap: merhaba malesef
Soru: Ürünü kendim kurursam garanti dışı kalır mı?
Cevap: Evet seri numarasını servis fabrikaya bildiriyor garanti başlıyor 4440888 arayın servis
Soru: makineyi satın aldım onay verilmedi makine sitede kayboldu
Cevap: merhaba konu ile ilgili trendyol müşteri hizmetleri ile görüşeblirsiniz efendim
Soru: merhabalar nsx ile nıx arasındaki fark nedir?
Cevap: MERHABALAR BOYA FARKI VAR BAŞKA HERHANGİ BİRŞEY YOK
Soru: Garanti ne kadar?
Cevap: Merhaba ürünümüz Arçelik A.Ş. garantisindedir, 3 yıl garantisi vardır dilerseniz servis aracılığı ile 7 yıla kadar uzatabilirsiniz.
Soru: garantisi 3 yılmı
Cevap: merhaba evet 3 yıldır.
Soru: İyi günler ürünün resmi gri ama altında beyaz yazıyor hangisi acaba ona göre alacağım
Cevap: Merhaba, gri renktedir efendim
Soru: 445 nx ile terk fark beyaz olması mı
Cevap: Evet efendim sadece renk farkı vardır.
Soru: Ürün fotoğraflarda gri görünüyor ama açıklamada beyaz yazıyor ürün ne renk bir de ölçüleri nedir genişlik yazmamış derinlik 60 yükseklik 85 yazıyor sadece
Cevap: merhaba, ürün gri renk. genişlik 59.8 cm efendim
Soru: garantisi neden 2 yıl
Cevap: 3 yıl efendim
Soru: merhaba bu makine hangi enerji sinifi
Cevap: Altus AL 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Özellikleri Çocuk Kilidi : Hızlı Yıkama : Kullanım Türü : Solo Program Sayısı : 5 Programlı Kapasite : 14 Kişilik Kontrol Paneli : Dijital Su Tüketimi : 12.9 lt Ses Seviyesi : 49 dB Yükseklik : 85 cm Enerji Sınıfı : E Renk : Inox Ayarlanabilir Üst Sepet : Bardak Koruma Sistemi : Ekonomik Program : Kısa Program : Parlatıcı Göstergesi : Tuz Göstergesi : Yarım Yük Yıkama : Zaman Erteleme : Kısa Program Süresi : 58 dk Ekonomik Program Süresi : 205 dk Ağırlık : 43.5 kg
Soru: Merhaba bulaşık makinesi sipariş etmiştim fatırasını gönderebilir misiniz acaba kurulumu nasıl olacaktır
Cevap: MERHABALAR; İSİM SOYİSİM MAİL ADRESİ PAYLAŞIRSANIZ HEMEN GÖNDEREBİLİRİM.
Soru: merhaba bu marka makine almak istiyorum daha önce bulaşık makinesi hiç kullanmadım sizin bana önereceğiniz çok satan ürün nedir
Cevap: Merhaba efendim şuan trendlerde olan bir üründür memnun kalacağınızı düşünmekteyiz
Soru: Kocaeli gebzeye satışımız varmı birde servisini nasıl ariyacagiz
Cevap: merhaba, evet var efendim, 444 15 15 çağrı merkezinden servis kaydı oluşturabilirsiniz
Soru: Merhaba ürün için neden A sınıfı seçeneğiniz yok?
Cevap: Merhaba yeni enerji sınıfı
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Güncel Satış Fiyatı 12105.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 169 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürünün Detayları
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 12105.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
12105.0 Tl ye satışta olan Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
169 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: çok memnun kaldım. iki ay kullandım öyle yazıyorum. sorunsuz sessizişini iyi yapan bir makine. tereddüt etmeden alınabilir...
İsim: M** Ö**
Yorum: çok kararsızım almakta ama iyikide almışım birlerine notta çizik yokdühemde dışarıdan enaz 5bin lt daha uygun aldım yıkkaması da gayet güzelkesinlikle tavsiye ederim
İsim: S** S**
Yorum: Çok güzel bir ürün 1 aydır kullanıyoruz çok memnunuz görüntü açısındançok güzel duruyo bulaşıkları temiz ve kuru çıkartıyo en kısa programdabile aynı performansı veriyo.
İsim: M** E** G**
Tarih: 18 Mart 2023
Satıcı: ULUSPAZARI
Yorum: ürün kaliteli ve mükemmel bir makina üreten ve satan kişilere teşekkür ederim
Tarih: 02 Kasım 2022
Yorum: Ürün indirimdeyken aldım.Tam bir fiyat performans ūrünü.Çok memmunum
Tarih: 23 Eylül 2022
Satıcı: meya ticaret
Yorum: güzel bi urun hızlı teslimat
İsim: a** k**
Tarih: 30 Mart 2022
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı teşekkürler
Tarih: 07 Mart 2022
Yorum: gerçekten çok memnun kaldım. teslimat da evime kadar çıkardıkları içinde ayrıca minnettarım. muhteşem bir ürün.
İsim: B** B**
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: Teslimat çok uzun sürdü. Mağazada araştırıp tercihimi online’dandeğerlendirdim. Beyaz eşya bir risktir her zaman sürecin uzun olmasınarağmen ürün sağlan teslim edildi. 1 saat sonra servis gelip kurulumunuyaptı. Çok memnunum
İsim: H** B**
Beden: 01 Ekim 2024
Yorum: sepetleri çok ayarsız kullanissiz
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: çok kaliteli bir ürün
İsim: T** k**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Satıcı: modatrend34-istanbul
Yorum: çok güzel ürün tavsiye ederim
Beden: 14 Temmuz 2024
Yorum: tek kelimeyle harika cidden almak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: gayet iyi 2/3 aydır oldu alalı şuana kadar bir sıkıntı yok
İsim: Y** A**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: Gayet şık bir ürün
İsim: Y** B**
Tarih: 26 Nisan 2024
Satıcı: EGE TEKNO
Yorum: cok guzel tavsiye ederim
İsim: F** D**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: fiyatı güzel. Altus markası da bizim işimizi görüyor.
İsim: A** H**
Tarih: 10 Şubat 2024
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: cok memnun kaldik
İsim: H** Y**
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: ürün çok güzel yorumlara bakarak aldım ama iyi ki almışım hem diğermarkalara göre ucuz hemde daha önceki farklı markadaki makinamdan bilegüzel yıkıyor.Durusu cok sik duruyor .tek kelime ile mükemmel .58 dkbile tertemiz yikior
İsim: A** E**
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: markaya birton para vermeye gerek olmadığını makinayı kullanmayabaşlayınca anladım çok temiz ve güzel yıkıyor. her türlü tabletletertemiz çıkarıyor bardaklarım pırıl pırıl
İsim: Fatma K.
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: aynısı geldi sorun yaşamadım şu anda kullanıyorum gayet güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 22 Kasım 2023
Yorum: Harika yıkıyor samsung almıştım ilk kendime 3 saat yikiyordu bikmistimartik sonra bu makinayi aldım 30 dk mis gibi yapıyor bulaşığı harikaiyiki almisim
İsim: Z** O**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: 1 sene öncede aynı satıcıdan almıştım gayet memnun kalmıştık tekrardan 1kez daha aldım.cok memnun kaldık düşünmeden alabilirsiniz
İsim: S** M**
Tarih: 04 Ekim 2023
Yorum: ürün magzadan daha uygun hiç dusunmeden alın
İsim: e** Ş**
Tarih: 20 Ağustos 2023
Yorum: çok güzel kaliteli
İsim: E** Ç**
Tarih: 26 Mayıs 2023
Satıcı: GÖK-PA
Yorum: 1 aydır ürünü kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım performansıtemizlemesi gayet güzel. kargosu özenli ve hızlıydı. kurulumu veservisinde de sıkıntı yaşamadım. satıcıya teşekkür ederim.
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: güzel ürün
İsim: E** B**
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: ceyizime aldım daha acmadigim için bişi diyemem ama göründüğü gibi geldi
Tarih: 11 Mart 2023
Satıcı: Mgs Electronics
Yorum: yıkamasında sıkıntı yok ancak içi çok küçük 14 kişilik yazıyor amakesinlikle değil ve tencere kesinlikle sığmıyor tavsiye etmem.
İsim: G** e** T**
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: Harika süper
İsim: F** G**
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: Beyaz Live
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: kurulumu nasıl sağlanıyor
Cevap: Merhaba efendim.kurulumunu Beko ve Arçelik servisi bakıyor.kurulum ücretsizdir.
Soru: merhaba.. ilk defa beyaz eşya internet alıyorum.. Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdi aldığım an iki ay sonramı kesim yapılıyor birde garanti ekleyecek miyim trend yolun... yoksa sadece sizin garanti belgeniz mi olacak.. Ürün aydın İncirliova gelecek bilginiz olsun.. tşk ederiz
Soru: selamünaleyküm hayırlı işler efendim bu ürün ekstra garantisi uzatiliyurmu bide 4 pirugram la 5 pirugramin arasında ne fark var
Cevap: Merhaba, en önemli fark program sayısıdır. Onun haricinde teknik farklar için Arçelik yetkili servisinden destek almanızı rica ederiz. Garanti uzatma işlemi de yetkili servisler aracılığı ile yapılmaktadır.
Soru: İyi akşamlar.Ürünün rengi ne renk tam olarak gri olarak gözüküyor. Ürünü satın alanlar fotoğrafını atmış gri ürün almışlar ama renk seçeneklerinde beyaz yazıyor gri yok. Ürünün tam rengi nedir? Beyaz rengi seçip sipariş verince beyaz renk mi geliyor gri renk mi?
Cevap: Merhabalar efendim al 445 nsx kodlu urunu sepetinize eklediginiz takdirde gri renk olarak gelmektedir suan satislarimizda zaten beyaz renk mevcut degildir
Soru: merhaba konusabilmemiz mumkunmu acaba
Soru: beyaz rengi varmı alsam
Cevap: merhaba malesef
Soru: Ürünü kendim kurursam garanti dışı kalır mı?
Cevap: Evet seri numarasını servis fabrikaya bildiriyor garanti başlıyor 4440888 arayın servis
Soru: makineyi satın aldım onay verilmedi makine sitede kayboldu
Cevap: merhaba konu ile ilgili trendyol müşteri hizmetleri ile görüşeblirsiniz efendim
Soru: merhabalar nsx ile nıx arasındaki fark nedir?
Cevap: MERHABALAR BOYA FARKI VAR BAŞKA HERHANGİ BİRŞEY YOK
Soru: Garanti ne kadar?
Cevap: Merhaba ürünümüz Arçelik A.Ş. garantisindedir, 3 yıl garantisi vardır dilerseniz servis aracılığı ile 7 yıla kadar uzatabilirsiniz.
Soru: garantisi 3 yılmı
Cevap: merhaba evet 3 yıldır.
Soru: İyi günler ürünün resmi gri ama altında beyaz yazıyor hangisi acaba ona göre alacağım
Cevap: Merhaba, gri renktedir efendim
Soru: 445 nx ile terk fark beyaz olması mı
Cevap: Evet efendim sadece renk farkı vardır.
Soru: Ürün fotoğraflarda gri görünüyor ama açıklamada beyaz yazıyor ürün ne renk bir de ölçüleri nedir genişlik yazmamış derinlik 60 yükseklik 85 yazıyor sadece
Cevap: merhaba, ürün gri renk. genişlik 59.8 cm efendim
Soru: garantisi neden 2 yıl
Cevap: 3 yıl efendim
Soru: merhaba bu makine hangi enerji sinifi
Cevap: Altus AL 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Özellikleri Çocuk Kilidi : Hızlı Yıkama : Kullanım Türü : Solo Program Sayısı : 5 Programlı Kapasite : 14 Kişilik Kontrol Paneli : Dijital Su Tüketimi : 12.9 lt Ses Seviyesi : 49 dB Yükseklik : 85 cm Enerji Sınıfı : E Renk : Inox Ayarlanabilir Üst Sepet : Bardak Koruma Sistemi : Ekonomik Program : Kısa Program : Parlatıcı Göstergesi : Tuz Göstergesi : Yarım Yük Yıkama : Zaman Erteleme : Kısa Program Süresi : 58 dk Ekonomik Program Süresi : 205 dk Ağırlık : 43.5 kg
Soru: Merhaba bulaşık makinesi sipariş etmiştim fatırasını gönderebilir misiniz acaba kurulumu nasıl olacaktır
Cevap: MERHABALAR; İSİM SOYİSİM MAİL ADRESİ PAYLAŞIRSANIZ HEMEN GÖNDEREBİLİRİM.
Soru: merhaba bu marka makine almak istiyorum daha önce bulaşık makinesi hiç kullanmadım sizin bana önereceğiniz çok satan ürün nedir
Cevap: Merhaba efendim şuan trendlerde olan bir üründür memnun kalacağınızı düşünmekteyiz
Soru: Kocaeli gebzeye satışımız varmı birde servisini nasıl ariyacagiz
Cevap: merhaba, evet var efendim, 444 15 15 çağrı merkezinden servis kaydı oluşturabilirsiniz
Soru: Merhaba ürün için neden A sınıfı seçeneğiniz yok?
Cevap: Merhaba yeni enerji sınıfı
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler
Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
Altus Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus Al 445 NSX 5 Programlı Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.