AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Satın Alır Mısınız-

Canan

Bilgili
AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Şu Andaki Fiyatı 12229.0 Tl'den Satılmaktadır.

AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Alanlar Memnun Mu?

AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 1817 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Detaylı Açıklama

AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 12229.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Geri Dönüşleri
12229.0 Tl ye satışta olan AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1817 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: ürünü köyde oturan annem için sipariş verdim, Altus bulasık makinasınıkendim de kullanıyorum 3 yıldır cok memnun oldugum ıcın anneme de aldık,kargo aşırı hızlıydı, servıs gelıp kurdugu zaman yorumumu güncellerim..
İsim: F** p**
Tarih: 09 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: METİNOĞULLARI DAYANIKLI TÜK MAL LTD ŞTİ

Yorum: çok para vermek istemediğim için alrus aldım. iyi ki almışım. octovankargo evin içine kadar bıraktı. arçelik servis çok hızlı ve ilgiliydihemen kurdular. satıvıdan da çok memnunum. bulaşıkları gerçekten pırılpırıl yapıyor. kurulaması, yıkaması ve program çeşitliliği çok iyi
İsim: **** ****
Tarih: 14 Mart 2023
Satıcı: EGE TEKNO

Yorum: Tek kelime ile mükemmel. Düşünmeden alın
İsim: RIDVAN N. D.
Tarih: 02 Eylül 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: anlatıldığı gibi tek kelimeyle mükemmel satıcıya ilgisinden dolayıteşekkür ederim
İsim: RAMAZAN Ç.
Tarih: 02 Eylül 2024
Satıcı: GÜLER AVM

Yorum: anneme hediye aldım çok güzel ve sorunsuz elimize ulaştı
Tarih: 23 Ağustos 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: tavsiye ediyorum çok güzel bir ürün
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: çok beğendim çeyiz için aldık çok güzel
Tarih: 07 Temmuz 2024

Yorum: Sorunsuz alışveriş, teşekkür ederim
İsim: M** S**
Tarih: 08 Haziran 2024
Satıcı: GÖK-PA

Yorum: bulaşık makinesi makinemizi yenilemek istedik bir kaç kullanımdan sonrayorum yapmak istedim bence gayet başarılı satıcı siparişten sonrabilgilendirme için aradı Altus kendini çok geliştirmiş bir daha kibeyaz esya ihtiyaçı oldugunda Altusa bakmadan karar vermiyecegim.Saticigayet hızlı kargo ile ürünü servis vasıtasıyla ulaştırdı servis randevualaraDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: TEKNOEGE

Yorum: çok teşekkür ederim çok güzel temiz paketinde geldi hiç hasar almamışçok memnunum 😇tereddüt etmeden alın ama kullandıktan sonra okadarmemnun kalmadım temiz yıkamıyor.
İsim: E** S**
Tarih: 14 Mayıs 2024

Yorum: başarılı sorunsuz elimize ulaştı teşekkürler
İsim: R** b**
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: Çok memnun kaldık. Allah razı olsun.
İsim: Ö** A**
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: tüm emeği geçenlere teşekkür ederim on numara beş yıldız sorunsuzcaaldım kullanıyorum
İsim: Mehmet Y.
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: E** E**
Tarih: 09 Şubat 2024
Satıcı: eyshome

Yorum: Biz çok memnun kaldık. gerçekten verdiğimiz paranın her kuruşuna kadarhakeden bir makine,alanlar gönül rahatlığıyla alabilir. hediye için deçok teşekkür ederim ❤️
İsim: E** Y**
Tarih: 01 Şubat 2024

Yorum: sağlam bir şekilde teslim aldım bir kez kullandım gayet başarılı ben çokbeğendim herkes tavsiye ederim
İsim: angham f.
Tarih: 07 Ocak 2024
Satıcı: EGE TEKNO

Yorum: Pazar aksami siparis verdim Pazartesi öğlen kapimda idi. Helal olsunharika hizmet
İsim: K** Ü**
Tarih: 09 Aralık 2023
Satıcı: TEKÇARŞIM

Yorum: Gayet başarılı ben 6 bine almıştım yeni kurulum yaptım fiyatına göregüzel yıkıyor
İsim: Gül Ç.
Tarih: 23 Kasım 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: güzel bir makine 6-7 aydır kullanıyorum çok memnunum
İsim: S** K**
Tarih: 30 Ekim 2023
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: Çok iyi yıkıyor beğendim
İsim: S** Ç**
Tarih: 14 Ekim 2023
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: anneme aldım çok memnun kaldı
İsim: G** Ş**
Tarih: 28 Ağustos 2023
Satıcı: Tütüncü AVM

Yorum: ürün çok iyi sağlam ve hızlı bir şekilde geldi alırken çoktereddutteydim . servis geldi kurulumu yaptı alt kapak oturmadığı içinparçayı değiştireceğiz sadece. Ürünü kullandım gayet güzel yıkıyormemnun kaldım satıcı ve kargoya teşekkürler
İsim: E** O**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: çok memnun kaldım Allah razı olsun
İsim: Y** E**
Tarih: 18 Haziran 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: çok iyi kesinlikle alınabilir servis süper memnunuz sadece ben aldıktansonra fiyat biraz düştü
Tarih: 03 Haziran 2023

Yorum: Gayet güzel sağlam geldi
Tarih: 24 Mayıs 2023
Satıcı: meya ticaret

Yorum: sağlam geldi daha kulanmadim ama inslh kullandigimda memnun kalırım.küçük hediyeler için tşk ederim.
İsim: ş** a**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Satıcı: BİRTEK AVM

Yorum: gayet güzel beğendik
İsim: F** D**
Tarih: 14 Mayıs 2023
Satıcı: meya ticaret

Yorum: çok iyi performansı var güzel paketleme hızlı teslimat ufak hediyeleriçin teşekkür ederim
İsim: gülşen y.
Tarih: 13 Mayıs 2023

Yorum: tavsiye edrim çok memnunuz
İsim: G** T**
Tarih: 12 Mayıs 2023
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: çok beğendik satıcıların hizmetinden indiriminden dolayı teşekkür ediyorum
İsim: E** k**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: CarrefourSA

AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba ben sizden altus kurutma makinesi almıştım 9 kg olan ve 2 ay oldu geldigı gibi duruyor evim tadilattaydı zaten soylemılstım de onceden simdi kurulum için arçeligı mı arıycam bide sorun varmı yokmu hıc bilmiyorum çunku hıc dokunamadım urune
Cevap: DÖRTYÜZ KIRK DÖRT SIFIR SEKİZ YÜZ SEKSEN SEKİZ İ ARAYARAK ARÇELİK YETKİLİ SERVİSİNDEN ÜCRETSİZ SERVİS KAYDI OLUŞTURABİLİRSİNİZ

Soru: kolay gelsin. program bitince sesli uyarı var mı bu modelde
Cevap: Altus com tr

Soru: Otomatik kapı açma özelliği var mı
Cevap: MERHABALAR İNANKİ TAM BİLEMİYORUM AİZİ YALNIŞ YÖNLENDİRMEYEYİM AMA İNTERNETEN ÖELLİKLERİNE BAKARSANIZ DAHA İYİ OLUR

Soru: özelliklerini öğrenmek istiyorum
Cevap: Merhaba efendim tabi yardımcı oluruz genel özelliklerini sizinle paylaşmak istiyorum Ürün Özellikleri Ürün Tipi Solo Kapasite 14 kişilik Enerji Sınıfı E Ürün Rengi Beyaz Program Sayısı 5 Program 1 58' Program 2 Ekonomi 50 °C Program 3 Optimum 65 °C Program 4 Hızlı 58' Program 5 Mini 30' Gövde Tipi Standart Paslanmaz Çelik İç Gövde Var Kurutma Performansı A Enerji Tüketimi 0.951 kWh Ses Seviyesi (dBA) 49 dB(A) Ses Sınıfı C Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/yıl) 266 kWh 'Açık Bırakılma' Modunda Enerji Tüketimi (Pl) 0.50 "Açık Bırakılma" modunda kaldığı süre (dk) 5 dk Filtre Kısmi Metal Su Kesik Göstergesi Var Su Kaçağı Göstergesi Var Kurutma Sistemi Statik Kayar Kapaklı Deterjan Kutusu Sliding Lid (Vertical) Yüksek Bazaya Montaj Var (Maks.50 cm) Program Sıcaklıkları (°C) 35-50-65-70 Ekran Tipi LCD Çocuk Kilidi Var Yarım Yük Yıkama Var Tablet Deterjan Fonksiyonu Var Zaman Erteleme Fonksiyonu 30 dk ile 24 saate kadar Bardak Koruma Sistemi Var Su Güvenlik Sistemi Taşma Emniyeti Alt Sepet Katlanır Tel Sayısı 4 Üst Sepet Katlanır Tel Sayısı 3 Çatal Kaşık Sepeti Hareketli Yüksekliği Ayarlanabilir Fincan Rafları Var Fincan Raf Sayısı 2 Parlatıcı Göstergesi Var Tuz Göstergesi Var

Soru: ürünü hangi kargoyla gönderiyorsunuz?
Cevap: Horoz kargo efendim

Soru: Tekirdağ’a kaç günde gelir ona göre alacağım
Cevap: iyi akşamlar ortalama 1 haftda gelir

Soru: merhaba Gaziantep Oğuzeli ilçesine hangi kargo ile gönderim sağlanıyor
Cevap: Beyaz esya urunlerini borusan lojistik ile gonderimini saglamaktayiz

Soru: Merhaba ücretsiz kurulum Diyarbakır'ın Çermik ilçesine var mı?
Cevap: merhabalar zaten ürün gönderiyeri diyarbakırdır

Soru: Merhaba izmir E ortalama kaç gün içinde gelir bide hangi kargo ile gönderim sağlıyorsunuz acaba
Cevap: merhaba, ortalama 1 hafta içerisinde elinizde olur

Soru: en kısa programı nekadar
Cevap: 1 saat efendim

Soru: Aydın sokeye gönderim var mi
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul iline satış yapıyoruz.

Soru: kolay gelsin ürün korulumu ücretsiz mi
Cevap: Merhaba Arçelik-beko yetkili servislerimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır

Soru: Merhaba indiiriiiime ne zaman alırsınız nolurr ramazan gelmeden bi kıyak geçin işten gelcem yorgun argın canım cıkcak bulasıklarla maaş yeni yattı asgari ücretli calısıyorum iki aydır biriktiriyorum lütfen
Cevap: Merhaba beklenen bir kampanya bulunmamaktadır efendim.

Soru: Kampanyaya girme ihtimali var mı
Cevap: Kampanya da efendim afet bölgesinde olduğu için tüm indirimler yansıtıldı

Soru: merhaba hangi kargo şirketi ile gönderiyor sunuz
Cevap: Merhaba borusan lojistik efendim.

Soru: İyi Günler yıkama bittikten sonra kapak açılınca bulaşıklar kuru mu çıkıyor ıslak mı
Cevap: TAM KURU OLARAK ÇİKMAZ

Soru: Ama ürün hazırlanıyor yazıyordu ekranda ve hatta ürün iptal edildi yazdı bende diğer üründen aldım napabiliriz bu konuda ?
Cevap: Merhaba, konu ile ilgili trendyol müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: merhaba hangi kargo şirketi ile gönderiyor sunuz
Cevap: Ceva lojistik

Soru: Merhaba mardin midyat acırlı mahallesinde oturuyorum gönderim olurmu
Cevap: MERHABALAR TÜRKİYENİN HER YERİNE GÖNDERİ VAR

Soru: kayseri ili sariz ilçesi için satin alacağım gönderim sagliyor musunuz ilcelere
Cevap: Merhaba, Türkiye'nin her noktasına gönderim sağlamaktayız.

AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki