Yasemin
Bilgili
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Anlık Fiyatı 14288.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 342 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Teknik Açıklamalar
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi ürününü 14288.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Kullananlar
14288.0 Tl ye satışta olan Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
342 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ürünü 3 günde teslim ettiler 3 üncü günü servisi aradık hemen ertesigün gelip kurulum yapıldı makineyi bugün çalıştırdım pırıl pırıl yıkadıkurutmasıda çok iyi
bazı yorumlarda makinede koku oluyor diyeokumuştum biraz tedirgindim açıkçası ama hiç koku falan yok gönülrahatlığıyla alabilirsiniz altus ilk kez kullanıyorum ama mükemmelperformanDevamını Oku
İsim: Ö** K**
Tarih: 23 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: çok kaliteli bir ürün.Kargo hızlı ve sorunsuz oldu.Aynı gün servishizmeti ile kurulum yapıldı . Tereddüt etmeden alabilirsiniz .Altuskalitesi ile son teknoloji kullanışlı ürün
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ekim 2023
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Güzel kaliteli teşekkürler
İsim: Ş** E**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Satıcı: GÜLER AVM
Yorum: Güzel kullanışlı Altus.
İsim: Mehmet C.
Tarih: 14 Temmuz 2023
Satıcı: BakserLTD
Yorum: Guzel yıkıyor sorunsuz,
İsim: A** T**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim yıkaması süper umarım böyle devam ederöncesinde çok daha pahalı markayı kullanıyordum inanın fark yok hatta budaha iyi
rahatlıkla alabilirsiniz
İsim: D** A**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Anneme aldım çok beyendi
İsim: Y** P**
Tarih: 31 Mart 2023
Satıcı: doludepo
Yorum: Bayıldım. Tam anlamıyla mükemmel. yıkması harika. Kısa programısayesinde zaman kazanıyorsunuz. Çok Çok güzel
İsim: Zeynep K.
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: ben çok memnun kaldım sapasağlam elime ulaştı kargo çok hızlıydı zatenhemen gelip kurulumunu yapıyorlar
İsim: H** G**
Tarih: 13 Mart 2023
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: güzel bir ürün,hızlı kargo
İsim: i** ş**
Tarih: 08 Şubat 2023
Satıcı: meya ticaret
Yorum: ürünü annem için aldım. gayet balarılı
İsim: O** Ç**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: çok güzeldi hoşuma gitti
İsim: s** a**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Harikaaa çok beğendik satıcı çok ilgili hızlı teslimat
İsim: S** N**
Tarih: 08 Ocak 2023
Yorum: İyi kullanıyorum 6 aydır bir problemi yok. Ama önceler biraz kokuoluyordu zamanla geçdi
İsim: S** K**
Tarih: 07 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel görünüyor
daha bulaşıkları yıkamadım bakalım nasılyıkayacak yorum güncellerim hediye için de ayrı teşekkür ederim 
İsim: Necla T.
Tarih: 06 Ocak 2023
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: anneme hediye aldım çok beğendi
İsim: E** N** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Aralık 2022
Yorum: yaşasın makinam geldi ve servis ertesi gün sabah gelip kurulumyaptılar.Kesinlikle tavsiye ederim gayet başarılı daha önceki makinamAlman markasiydi çok araştırdım bu makinayi alırken ama iyikidealmışım.Simdi artık gönül rahatlığıyla kızımın evinde alabilirim.
İsim: S** İ**
Beden: 24 Aralık 2022
Satıcı: eyshome
Yorum: Kargo süreci vs. tam not. Arçelik garantisi ayrı bir güzel. Üst kapaktaşıma da önemsiz bir hasar almış. Arçelik geldi sorunsuz bir şekildeertesi günü sıfırını taktı gitti. Ürüne gelince. Ürünü 2 aydırkullanıyorum. Yarım yük özelliği ile finish sıvı deterjan parlatıcı vebrid marka tuz ile çalıştırıyorum. 5 -6 programı var. ben Yarım yükolduğu için PDevamını Oku
İsim: E** D** Ç**
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: Gayet başarılı bir ürün hızlı teslim edildi yıkamasındanda gayet memnunum
Tarih: 20 Eylül 2022
Yorum: çok memnunum hızlı geldi
İsim: O** K**
Tarih: 21 Temmuz 2022
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: 1 aydan fazla oldu sorunsuz çalışıyor hızlı geldi ve servis olarak tampuan
İsim: Z** Y** K**
Tarih: 28 Haziran 2022
Yorum: Çok tereddüt ederek almiştim fakat çok memnun kaldim bugün üçüncü günsipariş vereli ve kurulumu yapildi kullanmaya başladim bile çok güzelbir ürün yikamasida öyle hic tereddut etmeden alabilirsiniz
İsim: ö** g**
Tarih: 16 Haziran 2022
Yorum: Trendyol ile ilk kez tanıştım. Altus AL 445 bulaşık makinesi aldım.Süreç yönetimi mükemmel diyebilirim. Sipariş tarihinden itibaren 3 güniçinde makinam servis tarafından kullanıma hazır hale geldi. Sürecin tümaşamalarında sms ve email ile bilgilendirildim. özellikle kargo sürecisorunsuz işledi ve kısa sürede teslimat yapıldı. Bundan böyle TrendyolkDevamını Oku
İsim: D** M**
Tarih: 28 Nisan 2022
Yorum: Makine çok güzel alınabilir tavsiye ediyorum teslimatta çok hızlı geldibiz çok memnun kaldık
İsim: A** U**
Tarih: 08 Mart 2022
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: İndirimdeyken almıştımm iyiki almışım diğer popüler markalara çok paravermeye hiç gerek yok tavsiye ediyorum kesinlikle yeni evlenenlereözellikler
İsim: B** Y**
Tarih: 06 Şubat 2022
Satıcı: E-Trend
Yorum: SORUNSUZ GELDİ,TEŞEKKÜRLER
Tarih: 27 Kasım 2021
Yorum: gayet memnunuz
İsim: K** Y**
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: alırken çok tereddüt ettim yorumlardan dolayı fakat yıkama ve kurulmasıharika pahalı markalara gereksiz para vermeye hiç gerek yok
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: TRENDÇARŞI34
Yorum:
memnunum
İsim: A** P**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: marka takıntınız yoksa on numara makina.
Tarih: 16 Eylül 2024
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: ürün inox yani ön kapak çelik mi?
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: bu bulaşık Makinesi inoksmu yada gri acaba
Cevap: İnox rengi efendim
Soru: Ürün hangi lojistik ile taşınıyor rica etsem özenli paketleme yapar mısınız
Cevap: merhaba ürün gönderimi horoz lojistik ile sağlanmakta efendim. paketlemeyi özenli yapıyoruz fakat teslim alırken eğer ambalajda bir hasar varsa ürünü teslim almayıp iade ediniz iyi günler dileriz
Soru: Selam. ürün üst sepeti. yüksekliği ayarlanabiliyormu teşekkürler
Cevap: merhaba maalesef ayarlanmıyor efendim
Soru: inox değilmi, içi de celikmi
Cevap: merhaba dış rengi inox yani gri renktedir efendim fakat ürünler kapalı kutu oldugudan iç kısmı ile bilgi sahibi degiliz
Soru: merhaba yüksekliği ayarlanabilir üst raf özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba. Üst sepet yükseklik ayarı mevcuttur
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba kendi aracımız ile İstanbul içerisine sevk ediyoruz
Soru: urunu lutfen guzel paketleyin
Cevap: merhaba ürünlerimizin paketlerini özenle hazırlıyoruz fakat taşıma esnasında herhangi bir hasar meydana gelir de yırtılma/ezilme vs görürseniz ürünü teslim almayıp iade edin efendim iyi günler dileriz
Soru: Ürün inox mu
Soru: İzmir e gönderim varmı acaba
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul iline satış yapıyoruz.
Soru: Merhaba bursa mustafakemalpaşaya gönderiminiz yokmu
Cevap: merhaba tekçarşım mağazası olarak sadece istanbul içi gönderim vardır , dilerseniz bu üründeki farklı satıcılar kısmından TEKÇARŞI mağazasından sepete eklerseniz tüm illere gönderim vardır efendim.
Soru: Garantisi var mı
Cevap: Merhaba, Ürün orijinal ambalajlı , fabrikasyon çıkışlı sıfır olarak gönderim yapılmaktadır. Markanın yetkili satıcısıyız. Yetkili servis tarafından ücretsiz montaj yapılmaktadır. Taşıma kaynaklı hasar garanti kapsamına girmemektedir. Bu nedenle ; Ürün teslim anında lütfen ambalajınızı kontrol ediniz. Hasarlı ve yırtık ambalajlı ürünü tutanaksız teslim almayınız tutanak tutulmadığı hallerde teslim almadan tarafımıza bilgi veriniz. İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: hangi renk bu ürün
Cevap: Gri efendim
Soru: merhaba nıx yazan ile nsx yazan arasındaki fark nedir
Cevap: Renk farkı vardır. nix olan inox dur. nsx olan gümüş gri sidir.
Soru: Merhaba bu ürün inox mu gümüş renginde mi?
Cevap: merhaba çeliktir.
Soru: Nsx ile nix modeli arasındaki fark nedir
Cevap: merhaba renk farkı vardır. nsx modeli gümüş renktedir. nıx modeli inox renktedir.
Soru: Hayırlı satışlar diliyorum bulaşik makınası aldık kurulum için ne yapmalıyız servisi bizmi arıyoruz sizmi yönlendiriyorsun öğrenebilir miyim teşekkür
Cevap: merhaba evet kurulum ücretsizdir. arçelik yani dörtyüzkırkdört sıfırsekiz seksensekizi aramalısınız efendim
Soru: Merhaba çeyizim içi alacağım en kısa programı kac dakıka da yıkıyor
Cevap: Kapasite 14 kişilik Enerji Sınıfı E Ürün Rengi Beyaz Program Sayısı 5 Program 1 58' Program 2 Ekonomi 50 °C Program 3 Optimum 65 °C Program 4 Hızlı 58' Program 5 Mini 30' Gövde Tipi Standart Paslanmaz Çelik İç Gövde Var Kurutma Performansı A Enerji Tüketimi 0.951 kWh Ses Seviyesi (dBA) 49 dB(A) Ses Sınıfı C Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/yıl) 266 kWh 'Açık Bırakılma' Modunda Enerji Tüketimi (Pl) 0.50 "Açık Bırakılma" modunda kaldığı süre (dk) 5 dk Filtre Kısmi Metal Su Kesik Göstergesi Var Su Kaçağı Göstergesi Var Kurutma Sistemi Statik Kayar Kapaklı Deterjan Kutusu Sliding Lid (Vertical) Yüksek Bazaya Montaj Var (Maks.50 cm) Program Sıcaklıkları (°C) 35-50-65-70 Ekran Tipi LCD Çocuk Kilidi Var Yarım Yük Yıkama Var Tablet Deterjan Fonksiyonu Var Zaman Erteleme Fonksiyonu 30 dk ile 24 saate kadar Bardak Koruma Sistemi Var Su Güvenlik Sistemi Taşma Emniyeti Alt Sepet Katlanır Tel Sayısı 4 Üst Sepet Katlanır Tel Sayısı 3 Çatal Kaşık Sepeti Hareketli Yüksekliği Ayarlanabilir Fincan Rafları Var Fincan Raf Sayısı 2 Parlatıcı Göstergesi Var
Soru: ürün E enerji yazıyor yeni sınıflandırmaya göre mi yoksa eski sınıflandırma mı
Cevap: merhaba efendim yeni enerji sınıfına göre
Soru: merhaba ürün rengine bordo denmiş, gri mi bordo mu?
Cevap: Merhabalar, gri renktir efendim, iyi günler dileriz.
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Anlık Fiyatı 14288.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 342 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Teknik Açıklamalar
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi ürününü 14288.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Kullananlar
14288.0 Tl ye satışta olan Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
342 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ürünü 3 günde teslim ettiler 3 üncü günü servisi aradık hemen ertesigün gelip kurulum yapıldı makineyi bugün çalıştırdım pırıl pırıl yıkadıkurutmasıda çok iyi
İsim: Ö** K**
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: çok kaliteli bir ürün.Kargo hızlı ve sorunsuz oldu.Aynı gün servishizmeti ile kurulum yapıldı . Tereddüt etmeden alabilirsiniz .Altuskalitesi ile son teknoloji kullanışlı ürün
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: Güzel kaliteli teşekkürler
İsim: Ş** E**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Satıcı: GÜLER AVM
Yorum: Güzel kullanışlı Altus.
İsim: Mehmet C.
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: Guzel yıkıyor sorunsuz,
İsim: A** T**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim yıkaması süper umarım böyle devam ederöncesinde çok daha pahalı markayı kullanıyordum inanın fark yok hatta budaha iyi
İsim: D** A**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Anneme aldım çok beyendi
İsim: Y** P**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: Bayıldım. Tam anlamıyla mükemmel. yıkması harika. Kısa programısayesinde zaman kazanıyorsunuz. Çok Çok güzel
İsim: Zeynep K.
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: ben çok memnun kaldım sapasağlam elime ulaştı kargo çok hızlıydı zatenhemen gelip kurulumunu yapıyorlar
İsim: H** G**
Tarih: 13 Mart 2023
Yorum: güzel bir ürün,hızlı kargo
İsim: i** ş**
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: ürünü annem için aldım. gayet balarılı
İsim: O** Ç**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: çok güzeldi hoşuma gitti
İsim: s** a**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Harikaaa çok beğendik satıcı çok ilgili hızlı teslimat
İsim: S** N**
Tarih: 08 Ocak 2023
Yorum: İyi kullanıyorum 6 aydır bir problemi yok. Ama önceler biraz kokuoluyordu zamanla geçdi
İsim: S** K**
Tarih: 07 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel görünüyor
İsim: Necla T.
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: anneme hediye aldım çok beğendi
İsim: E** N** K**
Beden: 29 Aralık 2022
Yorum: yaşasın makinam geldi ve servis ertesi gün sabah gelip kurulumyaptılar.Kesinlikle tavsiye ederim gayet başarılı daha önceki makinamAlman markasiydi çok araştırdım bu makinayi alırken ama iyikidealmışım.Simdi artık gönül rahatlığıyla kızımın evinde alabilirim.
İsim: S** İ**
Beden: 24 Aralık 2022
Satıcı: eyshome
Yorum: Kargo süreci vs. tam not. Arçelik garantisi ayrı bir güzel. Üst kapaktaşıma da önemsiz bir hasar almış. Arçelik geldi sorunsuz bir şekildeertesi günü sıfırını taktı gitti. Ürüne gelince. Ürünü 2 aydırkullanıyorum. Yarım yük özelliği ile finish sıvı deterjan parlatıcı vebrid marka tuz ile çalıştırıyorum. 5 -6 programı var. ben Yarım yükolduğu için PDevamını Oku
İsim: E** D** Ç**
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: Gayet başarılı bir ürün hızlı teslim edildi yıkamasındanda gayet memnunum
Tarih: 20 Eylül 2022
Yorum: çok memnunum hızlı geldi
İsim: O** K**
Tarih: 21 Temmuz 2022
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: 1 aydan fazla oldu sorunsuz çalışıyor hızlı geldi ve servis olarak tampuan
İsim: Z** Y** K**
Tarih: 28 Haziran 2022
Yorum: Çok tereddüt ederek almiştim fakat çok memnun kaldim bugün üçüncü günsipariş vereli ve kurulumu yapildi kullanmaya başladim bile çok güzelbir ürün yikamasida öyle hic tereddut etmeden alabilirsiniz
İsim: ö** g**
Tarih: 16 Haziran 2022
Yorum: Trendyol ile ilk kez tanıştım. Altus AL 445 bulaşık makinesi aldım.Süreç yönetimi mükemmel diyebilirim. Sipariş tarihinden itibaren 3 güniçinde makinam servis tarafından kullanıma hazır hale geldi. Sürecin tümaşamalarında sms ve email ile bilgilendirildim. özellikle kargo sürecisorunsuz işledi ve kısa sürede teslimat yapıldı. Bundan böyle TrendyolkDevamını Oku
İsim: D** M**
Tarih: 28 Nisan 2022
Yorum: Makine çok güzel alınabilir tavsiye ediyorum teslimatta çok hızlı geldibiz çok memnun kaldık
İsim: A** U**
Tarih: 08 Mart 2022
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: İndirimdeyken almıştımm iyiki almışım diğer popüler markalara çok paravermeye hiç gerek yok tavsiye ediyorum kesinlikle yeni evlenenlereözellikler
İsim: B** Y**
Tarih: 06 Şubat 2022
Satıcı: E-Trend
Yorum: SORUNSUZ GELDİ,TEŞEKKÜRLER
Tarih: 27 Kasım 2021
Yorum: gayet memnunuz
İsim: K** Y**
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: alırken çok tereddüt ettim yorumlardan dolayı fakat yıkama ve kurulmasıharika pahalı markalara gereksiz para vermeye hiç gerek yok
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: TRENDÇARŞI34
Yorum:
İsim: A** P**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: marka takıntınız yoksa on numara makina.
Tarih: 16 Eylül 2024
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: ürün inox yani ön kapak çelik mi?
Soru: bu bulaşık Makinesi inoksmu yada gri acaba
Cevap: İnox rengi efendim
Soru: Ürün hangi lojistik ile taşınıyor rica etsem özenli paketleme yapar mısınız
Cevap: merhaba ürün gönderimi horoz lojistik ile sağlanmakta efendim. paketlemeyi özenli yapıyoruz fakat teslim alırken eğer ambalajda bir hasar varsa ürünü teslim almayıp iade ediniz iyi günler dileriz
Soru: Selam. ürün üst sepeti. yüksekliği ayarlanabiliyormu teşekkürler
Cevap: merhaba maalesef ayarlanmıyor efendim
Soru: inox değilmi, içi de celikmi
Cevap: merhaba dış rengi inox yani gri renktedir efendim fakat ürünler kapalı kutu oldugudan iç kısmı ile bilgi sahibi degiliz
Soru: merhaba yüksekliği ayarlanabilir üst raf özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba. Üst sepet yükseklik ayarı mevcuttur
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba kendi aracımız ile İstanbul içerisine sevk ediyoruz
Soru: urunu lutfen guzel paketleyin
Cevap: merhaba ürünlerimizin paketlerini özenle hazırlıyoruz fakat taşıma esnasında herhangi bir hasar meydana gelir de yırtılma/ezilme vs görürseniz ürünü teslim almayıp iade edin efendim iyi günler dileriz
Soru: Ürün inox mu
Soru: İzmir e gönderim varmı acaba
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul iline satış yapıyoruz.
Soru: Merhaba bursa mustafakemalpaşaya gönderiminiz yokmu
Cevap: merhaba tekçarşım mağazası olarak sadece istanbul içi gönderim vardır , dilerseniz bu üründeki farklı satıcılar kısmından TEKÇARŞI mağazasından sepete eklerseniz tüm illere gönderim vardır efendim.
Soru: Garantisi var mı
Cevap: Merhaba, Ürün orijinal ambalajlı , fabrikasyon çıkışlı sıfır olarak gönderim yapılmaktadır. Markanın yetkili satıcısıyız. Yetkili servis tarafından ücretsiz montaj yapılmaktadır. Taşıma kaynaklı hasar garanti kapsamına girmemektedir. Bu nedenle ; Ürün teslim anında lütfen ambalajınızı kontrol ediniz. Hasarlı ve yırtık ambalajlı ürünü tutanaksız teslim almayınız tutanak tutulmadığı hallerde teslim almadan tarafımıza bilgi veriniz. İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: hangi renk bu ürün
Cevap: Gri efendim
Soru: merhaba nıx yazan ile nsx yazan arasındaki fark nedir
Cevap: Renk farkı vardır. nix olan inox dur. nsx olan gümüş gri sidir.
Soru: Merhaba bu ürün inox mu gümüş renginde mi?
Cevap: merhaba çeliktir.
Soru: Nsx ile nix modeli arasındaki fark nedir
Cevap: merhaba renk farkı vardır. nsx modeli gümüş renktedir. nıx modeli inox renktedir.
Soru: Hayırlı satışlar diliyorum bulaşik makınası aldık kurulum için ne yapmalıyız servisi bizmi arıyoruz sizmi yönlendiriyorsun öğrenebilir miyim teşekkür
Cevap: merhaba evet kurulum ücretsizdir. arçelik yani dörtyüzkırkdört sıfırsekiz seksensekizi aramalısınız efendim
Soru: Merhaba çeyizim içi alacağım en kısa programı kac dakıka da yıkıyor
Cevap: Kapasite 14 kişilik Enerji Sınıfı E Ürün Rengi Beyaz Program Sayısı 5 Program 1 58' Program 2 Ekonomi 50 °C Program 3 Optimum 65 °C Program 4 Hızlı 58' Program 5 Mini 30' Gövde Tipi Standart Paslanmaz Çelik İç Gövde Var Kurutma Performansı A Enerji Tüketimi 0.951 kWh Ses Seviyesi (dBA) 49 dB(A) Ses Sınıfı C Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/yıl) 266 kWh 'Açık Bırakılma' Modunda Enerji Tüketimi (Pl) 0.50 "Açık Bırakılma" modunda kaldığı süre (dk) 5 dk Filtre Kısmi Metal Su Kesik Göstergesi Var Su Kaçağı Göstergesi Var Kurutma Sistemi Statik Kayar Kapaklı Deterjan Kutusu Sliding Lid (Vertical) Yüksek Bazaya Montaj Var (Maks.50 cm) Program Sıcaklıkları (°C) 35-50-65-70 Ekran Tipi LCD Çocuk Kilidi Var Yarım Yük Yıkama Var Tablet Deterjan Fonksiyonu Var Zaman Erteleme Fonksiyonu 30 dk ile 24 saate kadar Bardak Koruma Sistemi Var Su Güvenlik Sistemi Taşma Emniyeti Alt Sepet Katlanır Tel Sayısı 4 Üst Sepet Katlanır Tel Sayısı 3 Çatal Kaşık Sepeti Hareketli Yüksekliği Ayarlanabilir Fincan Rafları Var Fincan Raf Sayısı 2 Parlatıcı Göstergesi Var
Soru: ürün E enerji yazıyor yeni sınıflandırmaya göre mi yoksa eski sınıflandırma mı
Cevap: merhaba efendim yeni enerji sınıfına göre
Soru: merhaba ürün rengine bordo denmiş, gri mi bordo mu?
Cevap: Merhabalar, gri renktir efendim, iyi günler dileriz.
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler
Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
Altus AL 445 NIX 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus Al 445 Nıx 5 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.