Feraye
Bilgili
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Şu Anki Satış Fiyatı 32000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Ürünün Detayları
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Ürününün Satıcısı, Philips 65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 ürününü 32000.0 Tl'den Satılmaktadır.
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Kullananlar
32000.0 Tl ye satışta olan 65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: çok iyi güzel
İsim: e** n**
Tarih: 02 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SATÜRN
Yorum: hızlı teslimat ürün güzel
İsim: H** A**
Tarih: 25 Kasım 2022
Satıcı: Miss Lida
Yorum: Ürün faturasını defalarca istedim hala elime ulaşmadı .
İsim: Ebru K.
Tarih: 30 Kasım 2022
Satıcı: donvito
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Ürüne İlişkin Sorular
Soru: En boy kaç cm acaba?
Cevap: Çapraz ölçümü 165 cm
Soru: işletim sistemi nedir
Cevap: Merhaba ürün smart tvdir
Soru: Kapalı kutu mu servis Samsung servisi mi
Cevap: Kapalı garantili ürün Philips servisi
Soru: smart tv ücretsiz mi izliyoruz ?
Cevap: smart özelliği için ekstra ücret ödemiyorsunuz. ama abonelik uygulamaları için abone ücreti ödersiniz
Soru: Mrb kumanda da sesli yanıt var mı
Cevap: Merhaba, bu konuda bilgim yok üzgünüm.
Soru: Play stor var mı ? uygulama indirebiliyormuyuz
Cevap: android değildir. yazılımı farklıdır. kendi uygulamalarını indirebilirsiniz
Soru: Arka LED ışıkları varmı ?
Cevap: Hayır yok efendim
Soru: merhaba urunde youtube uygulmasi yuklu mu acaba?
Cevap: evet efendim
Soru: Merhaba internet YouTube netflix gibi seçenekleri var mı
Cevap: Merhaba üründe smart tv özellikleri bulunmaktadır
Soru: Bu ürün neden bu kadar indirim Li yılı kaç tşkler
Cevap: 2021 efendim.Şuan kampanyada
Soru: merhaba, ambilight özelliği var mı?
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz
Soru: üründe Bluetooth var mı?
Cevap: Merhaba,ürünün inceleme videoları var ordan tüm bilgileri edinebilirsiniz.
Soru: Merhaba bluetooth var mıdır?
Cevap: Merhaba, bu gibi asıllı cihazlarda Bluetooth ihtiyacı artık çok gerekli olmamaktadır. Akıllı cihazlar olduğundan rahatlıkla kontrol edebilir ve istediğiniz her yere kolay ulaşabilirsiniz. İyi günler.
Soru: Yeriniz nerde acaba
Cevap: İstanbul eyüp efendim
Soru: merhaba , ambilight özelliği var mı ? 65PUS7906 nodel ile arasındaki fark nelerdir.
Cevap: Bu modelde ambilight bulunmamamktadır.7906 modellerinde vardır
Soru: merhaba pliips TV çok güzel bir ürün 4 sene önce almıştım sesinde devamlı bir cızırtı vardı servisini çağırdım halde servisi bile halledemedi o şekilde hala kullanıyorum philips'in en kötü özelliği servis ağı olmaması özellikle bizim Ataşehir'de yok bu ses cızırtısını nasıl giderebilirim ses 2'deyken 3G iken devamlı cızır yapıyor
Cevap: Merhaba Philips Türkiye Çağrı merkezinden destek almanızı rica ederiz.
Soru: işletim sisteme nedir?
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz
Soru: krediye uygun diyor bu işlem nasıl oluyor
Cevap: Merhaba trendyol ekipleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor
Soru: merhaba.tv nin bluetooth ozelligi var mi?
Soru: Ambilight özelliği ve akıllı kumandası var mı ? Ve kaç model
Cevap: Merhaba, ürünler hakkında en doğru bilgiyi üretici firmanın resmi sitesinden, müşteri hizmetlerinden veya yetkili servislerinden alabilirsiniz. Sizlere yanlış bilgi paylaşımı yapmamak adına bu konuda bilgi veremiyoruz. Firmanın Müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz.
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Görseller
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Şu Anki Satış Fiyatı 32000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Ürünün Detayları
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Ürününün Satıcısı, Philips 65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 ürününü 32000.0 Tl'den Satılmaktadır.
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Kullananlar
32000.0 Tl ye satışta olan 65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: çok iyi güzel
İsim: e** n**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: SATÜRN
Yorum: hızlı teslimat ürün güzel
İsim: H** A**
Tarih: 25 Kasım 2022
Satıcı: Miss Lida
Yorum: Ürün faturasını defalarca istedim hala elime ulaşmadı .
İsim: Ebru K.
Tarih: 30 Kasım 2022
Satıcı: donvito
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Ürüne İlişkin Sorular
Soru: En boy kaç cm acaba?
Cevap: Çapraz ölçümü 165 cm
Soru: işletim sistemi nedir
Cevap: Merhaba ürün smart tvdir
Soru: Kapalı kutu mu servis Samsung servisi mi
Cevap: Kapalı garantili ürün Philips servisi
Soru: smart tv ücretsiz mi izliyoruz ?
Cevap: smart özelliği için ekstra ücret ödemiyorsunuz. ama abonelik uygulamaları için abone ücreti ödersiniz
Soru: Mrb kumanda da sesli yanıt var mı
Cevap: Merhaba, bu konuda bilgim yok üzgünüm.
Soru: Play stor var mı ? uygulama indirebiliyormuyuz
Cevap: android değildir. yazılımı farklıdır. kendi uygulamalarını indirebilirsiniz
Soru: Arka LED ışıkları varmı ?
Cevap: Hayır yok efendim
Soru: merhaba urunde youtube uygulmasi yuklu mu acaba?
Cevap: evet efendim
Soru: Merhaba internet YouTube netflix gibi seçenekleri var mı
Cevap: Merhaba üründe smart tv özellikleri bulunmaktadır
Soru: Bu ürün neden bu kadar indirim Li yılı kaç tşkler
Cevap: 2021 efendim.Şuan kampanyada
Soru: merhaba, ambilight özelliği var mı?
Soru: üründe Bluetooth var mı?
Cevap: Merhaba,ürünün inceleme videoları var ordan tüm bilgileri edinebilirsiniz.
Soru: Merhaba bluetooth var mıdır?
Cevap: Merhaba, bu gibi asıllı cihazlarda Bluetooth ihtiyacı artık çok gerekli olmamaktadır. Akıllı cihazlar olduğundan rahatlıkla kontrol edebilir ve istediğiniz her yere kolay ulaşabilirsiniz. İyi günler.
Soru: Yeriniz nerde acaba
Cevap: İstanbul eyüp efendim
Soru: merhaba , ambilight özelliği var mı ? 65PUS7906 nodel ile arasındaki fark nelerdir.
Cevap: Bu modelde ambilight bulunmamamktadır.7906 modellerinde vardır
Soru: merhaba pliips TV çok güzel bir ürün 4 sene önce almıştım sesinde devamlı bir cızırtı vardı servisini çağırdım halde servisi bile halledemedi o şekilde hala kullanıyorum philips'in en kötü özelliği servis ağı olmaması özellikle bizim Ataşehir'de yok bu ses cızırtısını nasıl giderebilirim ses 2'deyken 3G iken devamlı cızır yapıyor
Cevap: Merhaba Philips Türkiye Çağrı merkezinden destek almanızı rica ederiz.
Soru: işletim sisteme nedir?
Soru: krediye uygun diyor bu işlem nasıl oluyor
Cevap: Merhaba trendyol ekipleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor
Soru: merhaba.tv nin bluetooth ozelligi var mi?
Soru: Ambilight özelliği ve akıllı kumandası var mı ? Ve kaç model
Cevap: Merhaba, ürünler hakkında en doğru bilgiyi üretici firmanın resmi sitesinden, müşteri hizmetlerinden veya yetkili servislerinden alabilirsiniz. Sizlere yanlış bilgi paylaşımı yapmamak adına bu konuda bilgi veremiyoruz. Firmanın Müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz.
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 Görseller
65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 En Uygun Satış Linki
Philips 65PUS7506 65" Smart 4K Ultra HD TV 165 Ekran Yorumları - Trendyol
Philips 65PUS7506 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV TV-PUS7506 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.